Touro College Berlin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Touro College

Touro College ble grunnlagt i New York City i 1970 av Dr. Bernard Lander som Liberal Arts College. Siden 1970-tallet har utvidelsen av høgskolen kommet til California, Nevada, Israel, Russland og Tyskland.

I 2001 dr. Lander spurte Sara Nachama om å jobbe sammen og etablere Touro College i Berlin. Beslutningen om å velge Tysklands hovedstad som den nye campus for Touro College var basert på høyskoleens dype jødiske historie og forening av samfunn i Berlin. I høstsemesteret 2003 åpnet Touro Berlin med en klasse på 18 studenter som studerte Bachelor i International Business-programmet som til slutt ble bachelor i Business Management grad.

I 2005 dr. Lander ble inspirert av et besøk til Holocaust-minnet i Berlin og ønsket å sette opp et Holocaust-institutt på Touro. Lander-instituttet for kommunikasjon og toleranse ble etablert på campus i Touro College Berlin i 2006. I høstsemesteret 2007 ønsket departementet sitt undervisende personale velkommen til Masters i Holocaust kommunikasjonsprogram. MBA-programmet ble introdusert kort tid etter i 2010 og Bachelor of Arts in Psychology ble etablert i 2013.

På Touro College Berlin satser vi på å bygge bro over gapet mellom amerikanske og tyske akademiske systemer og skape et flerkulturelt miljø som bidrar til læring.

Formålsparagraf

Touro College er en uavhengig institusjon dedikert til å overføre og videreføre den jødiske arven, samt å tjene det generelle samfunn i tråd med deres forpliktelse til intellektuell forespørsel, overføring av kunnskap, sosial rettferdighet og tjeneste for samfunnet.

Touro College Berlin tilbyr bachelor- og utdannelsesprogrammer i bedriftsledelse, psykologi og holocauststudier. Disse programmene serverer ulike komponenter i Touro-samfunnet og det større samfunnet, spesielt de som har vært underverdige i fortiden. Touro Berlin er en høyskole hvor studentene er forberedt på den profesjonelle verden og får modet og verktøyene som trengs for å starte en vellykket karriere.

Vi streber etter å gi den unike muligheten for en internasjonal utdanning helt på engelsk på vår pittoreske Berlin campus. På Touro drives vår oppgave og visjon av våre internasjonale, amerikanske og jødiske verdier. Vi omfavner studenter fra hele verden og streber etter å gi høy kvalitet læring.

Vår historie - Campus "Am Rupenhorn"

Vårt campus ligger i det sjarmerende Charlottenburg-distriktet i Berlin. Touro College Berlin ble etablert i 2003 i en historisk Bauhaus-villa med en dyp historie. Hjemmet til campusen tilhørte opprinnelig Lindemann-familien og ble designet av tysk arkitekt Bruno Paul. Når nazistene tok makten i 1930-årene, ble Lindemanns hjem på Am Rupenhorn den offisielle residensen til Hanns Kerrl, Reichskirchsministeren. Da krigen endte i 1945, ble huset overlevert til allierte styrker og ble brukt som læringssenter for den britiske militæren i årene etter krigen. Til slutt ble det sendt tilbake til Berlin-regjeringen og ble brukt som pedagogisk og pedagogisk senter på 1950-tallet. Campusen ble kjøpt av Touro College i 2003 med en klasse på bare 18 studenter i det første Bachelor in Business-programmet.

Steder

Berlin

Address
Am Rupenhorn 5
Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss