Les den offisielle beskrivelsen

Om Touro College

Touro College ble grunnlagt i New York City i 1970 av Dr. Bernard Lander som Liberal Arts College. Siden 1970-tallet har utvidelsen av høgskolen kommet til California, Nevada, Israel, Russland og Tyskland.

I 2001 dr. Lander spurte Sara Nachama om å jobbe sammen og etablere Touro College i Berlin. Beslutningen om å velge Tysklands hovedstad som den nye campus for Touro College var basert på høyskoleens dype jødiske historie og forening av samfunn i Berlin. I høstsemesteret 2003 åpnet Touro Berlin med en klasse på 18 studenter som studerte Bachelor i International Business-programmet som til slutt ble bachelor i Business Management grad.

I 2005 dr. Lander ble inspirert av et besøk til Holocaust-minnet i Berlin og ønsket å sette opp et Holocaust-institutt på Touro. Lander-instituttet for kommunikasjon og toleranse ble etablert på campus i Touro College Berlin i 2006. I høstsemesteret 2007 ønsket departementet sitt undervisende personale velkommen til Masters i Holocaust kommunikasjonsprogram. MBA-programmet ble introdusert kort tid etter i 2010 og Bachelor of Arts in Psychology ble etablert i 2013.

På Touro College Berlin satser vi på å bygge bro over gapet mellom amerikanske og tyske akademiske systemer og skape et flerkulturelt miljø som bidrar til læring.

Formålsparagraf

Touro College er en uavhengig institusjon dedikert til å overføre og videreføre den jødiske arven, samt å tjene det generelle samfunn i tråd med deres forpliktelse til intellektuell forespørsel, overføring av kunnskap, sosial rettferdighet og tjeneste for samfunnet.

Touro College Berlin tilbyr bachelor- og utdannelsesprogrammer i bedriftsledelse, psykologi og holocauststudier. Disse programmene serverer ulike komponenter i Touro-samfunnet og det større samfunnet, spesielt de som har vært underverdige i fortiden. Touro Berlin er en høyskole hvor studentene er forberedt på den profesjonelle verden og får modet og verktøyene som trengs for å starte en vellykket karriere.

Vi streber etter å gi den unike muligheten for en internasjonal utdanning helt på engelsk på vår pittoreske Berlin campus. På Touro drives vår oppgave og visjon av våre internasjonale, amerikanske og jødiske verdier. Vi omfavner studenter fra hele verden og streber etter å gi høy kvalitet læring.

Vår historie - Campus "Am Rupenhorn"

Vårt campus ligger i det sjarmerende Charlottenburg-distriktet i Berlin. Touro College Berlin ble etablert i 2003 i en historisk Bauhaus-villa med en dyp historie. Hjemmet til campusen tilhørte opprinnelig Lindemann-familien og ble designet av tysk arkitekt Bruno Paul. Når nazistene tok makten i 1930-årene, ble Lindemanns hjem på Am Rupenhorn den offisielle residensen til Hanns Kerrl, Reichskirchsministeren. Da krigen endte i 1945, ble huset overlevert til allierte styrker og ble brukt som læringssenter for den britiske militæren i årene etter krigen. Til slutt ble det sendt tilbake til Berlin-regjeringen og ble brukt som pedagogisk og pedagogisk senter på 1950-tallet. Campusen ble kjøpt av Touro College i 2003 med en klasse på bare 18 studenter i det første Bachelor in Business-programmet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Touro College Berlin

Dette omfattende bachelorprogrammet gir opplæring om flere aspekter av psykologi, inkludert sosiale, unormale, tverrkulturelle, kliniske og industrielle. Graden vil gi st ... [+]

Dette omfattende bachelorprogrammet gir opplæring om flere aspekter av psykologi, inkludert sosiale, unormale, tverrkulturelle, kliniske og industrielle. Graden vil gi studentene et solid grunnlag for fremtidig studie eller å gå videre til en karriere i feltet.

Det amerikanske psykologiprogrammet fokuserer på å forstå menneskelig atferd og måten vi tenker på. Denne graden inkluderer en obligatorisk fullføring av generelle utdannelsesstudier, inkludert klasser på historie, statsvitenskap, filosofi, litteratur eller virksomhet.

En generell utdanning bidrar ikke bare til veksten av et dyrket, godt avrundet og velinformert menneske, men gir også et sterkt grunnlag for videreutdanning og karrieremuligheter. En bred utdanning gir deg full tilgang til en mastergrad i det amerikanske universitetssystemet.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Touro College Berlin

Målene og karriereveiene til det treårige tyske psykologiprogrammet er sammenlignbare med det amerikanske programmet. Pensum følger en omfattende sekvens av psykologi kur ... [+]

Målene og karriereveiene til det treårige tyske psykologiprogrammet er sammenlignbare med det amerikanske programmet. Pensum følger en omfattende sekvens av psykologi kurs med små ekstra komponenter av valgfag og generell utdanning. Med mangfoldet av kurs og fokus på interkulturell psykologi og myke ferdigheter, er vi unikt posisjonert blant grunnskolepsykologi programmer i Tyskland. Selv om dette er et tysk graderspor, er undervisningsspråket engelsk.

Den tyske graden leverer de generelle kravene til videre studier i tysk mastergradsprogrammer i psykologi - den såkalte Anschlussfähigkeit - som inkluderer psykologiske grunnlag og opplæring i 140 år, 140 basispoeng, grunnlag for arbeidsledighet (15 poeng) Nichtpsychologischem Wissen Kultur- og samfunnsøkonomisk grunnlag (25 poeng).... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
3 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Touro College Berlin

Programmet gir en bred forståelse av kjernevirksomhet prinsipper med mulighet til å velge en konsentrasjon på følgende områder: Markedsføring, ledelse, økonomi eller lede ... [+]

Programmet gir en bred forståelse av kjernevirksomhet prinsipper med mulighet til å velge en konsentrasjon på følgende områder: Markedsføring, ledelse, økonomi eller ledelsesøkonomi.

Den amerikanske Bachelor of Science grad kan fullføres i opptil åtte semester. Studentene må fullføre minimum 120 amerikanske studiepoeng (40 kurs).

Ledelsesprogrammene tar sikte på å utvikle lederegenskaper og å avsløre studenter til verktøyene som brukes i næringslivet. Med et sterkt fokus på kommunikasjon, kulturell flyt og beslutningstaking i ulike miljøer, kvalifiserer programmene for ledelse karriere i organisasjoner med globale bånd. Disse kan være store multinasjonale organisasjoner, men også oppstart og små og mellomstore organisasjoner med behov for grenseoverskridende perspektiver.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Touro College Berlin

Programmet gir en bred forståelse av kjernevirksomhet prinsipper med mulighet til å velge en konsentrasjon på følgende områder: Markedsføring, ledelse, økonomi eller lede ... [+]

Programmet gir en bred forståelse av kjernevirksomhet prinsipper med mulighet til å velge en konsentrasjon på følgende områder: Markedsføring, ledelse, økonomi eller ledelsesøkonomi. Ledelsesprogrammene tar sikte på å utvikle lederegenskaper og å avsløre studenter til verktøyene som brukes i næringslivet. Med et sterkt fokus på kommunikasjon, kulturell flyt og beslutningstaking i ulike miljøer, kvalifiserer programmene for ledelse karriere i organisasjoner med globale bånd. Disse kan være store multinasjonale organisasjoner, men også oppstart og små og mellomstore organisasjoner med behov for grenseoverskridende perspektiver.

Nøkkelinformasjon Program Startdato: Høst eller Vårsemester Varighet: 3 år Startdatoer: Høstferie: slutten av august, vårferie: februar Sted: Campus am Rupenhorn Gebyrer: Gebyret for tysk graderspor er € 4500 per semester. Opptakskrav ... [-]
Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
3 år
Campus
Les mer på norsk