Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Aschaffenburg

Universitetet i Aschaffenburg er preget av økonomi-relatert, for det meste tverrfaglige og innovative kurs. I studien felt økonomi og jus og ingeniørvitenskap, Universitetet tilbyr i dag ti bachelor og fem påfølgende mesterutdanning, hvorav den ene er konstruert berufsbelgeitend på.

Nært samarbeid med mange selskaper og partnerskap med utenlandske universiteter garantere elevene at de opparbeider praktisk kunnskap som er nødvendig for vellykket arbeid i en stadig mer global arbeidsplass.

Kvaliteten på opplærings på akademiet understrekes av akkrediterte studietilbud og topplasseringer i relevante universitetsrangeringer. Nåværende kompetanse kombinert med viktige ferdigheter kan være nyutdannede av University Aschaffenburg bli søkt fagfolk og ledere.

modell

Universitetet i Aschaffenburg er en University of Applied Sciences. Ledelsen og medlemmene av universitetet - professor (INN) s, ansatt (e) og studenter - er basert på følgende verdier og mål:

Studenter ved senteret

Vi setter elevene i fokus for våre handlinger og ser det som vår oppgave å gjøre dem i stand til å bli i en vellykket karriere.

god undervisning

Det er realisert en studie tilbud som er rettet til kravene i arbeidsmarkedet og fremtidige samfunnsutfordringer. Det er preget av:

tjenesten Orientering praktisk Motivasjon for lærere Inter

Forskning og utviklingskompetanse

Universitetet opererer praksis-og program-orientert forskning. Samarbeid med bedrifter og institusjoner føre til en jevn kunnskapsoverføring mellom universitet og industri.

Likestilling og familie vennlighet

Vi fremmer likestilling mellom kvinner og menn og lage barne- og familievennlige studie og arbeidsvilkår.

Tillitsfullt samarbeid og åpen dialog

Prinsippene for god sameksistens og respektfull behandling blir respektert. Beslutningsprosesser er gjennomsiktige, med argumenter og interesser som fører til beslutninger som er satt av en åpen kommunikasjon mellom alle parter.

Grader: Bachelor og Master

Universitetet i Aschaffenburg tilbyr bare bachelor- og masterprogrammene. Alle studieprogrammer er en profesjonell kvalifisering og har en normal periode på 7 semestre. Her ett semester vil være bindende utført som internship i en bedrift. Etter 7 semestre, Bachelor of Arts, Bachelor of Law eller Bachelor of Engineering vil bli tildelt avhengig av kurset. Avhengig av egnethet og interesse for mastergrad kan være kjøpt i en annen 3 semestre.

Fordeler med bachelor-master system

De to-trinns system gir følgende fordeler:

The Bachelor i stand til å Yrke

The Bachelor program fører til en normal periode på 7 semestre til en første profesjonelle universitetsgrad. Studier Målet er oppkjøpet av grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for en raskere karriere og målrettet arbeidsevne. Bachelorgrader kan være brukerorientert forskning supplert med en mastergrad eller.

Hoved utdyper opplærings

Masterprogrammet fører til en normal periode på tre semestre ved et forsknings- eller brukt andre grad. Dette krever gjennomføring av en første universitetsgrad. Kvalifikasjonskravene i detalj fastsettes av universitetet. Studien tar sikte på å utvide, spesialisering eller utvidelse av -og i nyere studier, om nødvendig, i yrkesutøvelsen - ervervet kunnskap og ferdigheter. Mastergrader ved universiteter for anvendt vitenskap gir tilgang til høyere sivil tjeneste når programmet er akkreditert. Mastergrad rett prinsipp til doktorgradsstudier ved et universitet. Yrkesmasterprogrammer rettet mot potensielle kunder fra yrkesliv med første grad ( "livslang læring").

Programmer gitt i:
Engelsk
Tysk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Bachelorprogrammet i økonomi og administrasjon gir muligheter for faglig arbeid og utvikling i en utrolig variasjon av sektorer og funksjoner. Målet med dette programmet ... [+]

Bachelorprogrammet i økonomi og administrasjon gir muligheter for faglig arbeid og utvikling i en utrolig variasjon av sektorer og funksjoner. Målet med dette programmet er å utdanne eksperter som er i stand til å bruke spesialiserte prosedyrer, vitenskapelig utviklet over tid for alle økonomiske og administrative funksjoner, for å løse praktiske problemer. Nyutdannede av programmet er i stand til å støtte ledelsen i ulike områder av bedriftsøkonomi og å ta over ledelsen oppgaver selv.

Mange av våre kandidater inn i verden av privat virksomhet, hvor de kan bli aktive i konsulentfunksjoner (f.eks for revisorer, skatte konsulenter, bedriftsrådgivere og reklamekonsulenter) og også som ledende ansatte i industrien og i handelsbedrifter. Våre studenter er også etterspurt i bank- og kredittstyrings sektorer. Spesielt er det et behov for kvalifiserte eksperter i offentlig tjeneste (f.eks føderale myndigheter, regionale forvaltningsorganer og trygde avdelinger). ... [-]

Tyskland Aschaffenburg Munich
Oktober 2019
Tysk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Den elektroniske og informasjonsteknologi har en innvirkning på nesten alle områder i hverdagen. Uten den, ville ikke bare den naturlige bruk av datamaskiner, TV-er, nett ... [+]

Den elektroniske og informasjonsteknologi har en innvirkning på nesten alle områder i hverdagen. Uten den, ville ikke bare den naturlige bruk av datamaskiner, TV-er, nettbrett og smarttelefoner være utenkelig. De kan også bli funnet i de stadig mer komplekse biler igjen, spiller under bevegelse på skinner, i vannet og i luften en stadig økende rolle og er avgjørende for industriell produksjon av kapital- og forbruksvarer av alle slag. Studiet av elektroteknikk og informasjonsteknologi gir kunnskap, ferdigheter og kompetanse til å gjøre og å forstå elektroniske systemer og gir deg de beste utsiktene i arbeidsmarkedet.

grunn~~POS=TRUNC data Grad: Bachelor i ingeniørfag Neste Kvalifisering: Master of Engineering Omfang: 210 studiepoeng i 7 semestre, inkludert seks semestre og en praktisk semester Studiestart: Årlig oktober Søknadsfrist 2 mai til 15. juli hvert år Elektronisk og informasjonsteknologi ved Universitetet Aschaffenburg Skaffe kunnskap og nøkkelkvalifikasjoner for en okkupasjon i de store teknologiområder i morgen Fagkunnskap innen elektronikk og informasjonsteknologi, samt individuelle spesialisering Utdanning Fakultet Forsknings Strong gjør praktisk arbeid i forkant av teknologi i ultramoderne laboratorier Attraktive bedrifter i regionen med gode muligheter for internship Internasjonal orientering: Double Degree med finsk partner universiteter mulige Spesielle ferdigheter for universitetets Master i Electrical and Information Engineering Regelmessig topp steder i offisielle sammenligne hvordan CHE rangeringen av TIME Studier i kombinasjon med praksis (college-dobbel) mulig Studie mål og læringsutbytte ... [-]
Tyskland Munich Aschaffenburg
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk

Hochschule Aschaffenburg - Infofilm