Les den offisielle beskrivelsen

Om universitetet vårt

Hva er spesielt med oss

Universitetet for Applied Sciences Europe - Iserlohn, Berlin, Hamburg utdanner designere og beslutningstakere i morgen innen

 • Virksomhet,
 • psykologi,
 • Media og kommunikasjon,
 • Sports Management,
 • Kunst og design.

University of Applied Sciences Europe er en del av Global University Systems. Universitetet fremmer den fremtidsrettede utviklingen av ferdigheter og tverrfaglige læringsformater i tråd med den faktiske praksis og i henhold til de høyeste internasjonale standarder på steder i Iserlohn, Berlin og Hamburg.

Gjennom samspillet mellom kreativ, entreprenør og digital tenkning, samt et internasjonalt perspektiv, beriker de forskjellige fagene gjensidig hverandre og gir nye tilnærminger i undervisning og forskning skreddersydd til kravene i Job Market 4.0.

BiTS ble grunnlagt i 2000 som et selvstendig universitet. I dag er det en del av Universitetet for Applied Sciences Europe og et møtested for unge forretningsmessige talenter, fakultetets medlemmer, gründere og selskaper over hele verden. Her gir vi et miljø der studenter og professorer oppfordres til å utvikle nye ideer og oppdage deres fulle entreprenørskapspotensial.

Lag grunnlaget for en spennende karriere med en fremtidsrettet, akkreditert bachelor- og mastergrad i Berlin, Hamburg eller Iserlohn (Nordrhein-Westfalen).

Unikt internasjonalt nettverk

Gjør verden din campus! På Universitetet for Applied Sciences Europe studerer du i et globalt nettverk . Vi oppfordrer deg til å prøve ut ting i løpet av studiene, bli inspirert av nye erfaringer, og utvide dine personlige og profesjonelle horisonter. Du vil dra nytte av:

 • Integrert semester i utlandet på et kjent partneruniversitet
 • Internasjonalt og vellykket fakultet
 • Globale forelesninger og grenseoverskridende praktiske prosjekter gjennom innovative læringsmetoder
 • Interkulturell utveksling - nesten og en på campus - over 100 nasjoner som er representert på vår campus
Individuell utvikling og tverrfaglig læring

Universitetet for Anvendt Vitenskap Europa tilbyr deg et faglig miljø der du liker å undervise i beste internasjonale standarder uten å miste din individualitet.

Innover i fremtiden krever utfordrende og målrettede løsninger ivaretakelse av ulike perspektiver, ny teknologi, kreativitet og forskningsbaserte metoder. For å sikre din personlige utvikling og tidlig karriereorientering jobber du praktisk og tverrfaglig fra begynnelsen og oppfordres til å tenke over grenser med et stort utvalg av fag. På Universitetet for Anvendt Vitenskap Europa har du ytterligere mulighet til å delta i ekstracurricular tverrfaglige studentinitiativer, for å polere opp profesjonell profil og gjøre deg attraktiv i arbeidsmarkedet.

Ekstra sertifikat og engasjement ved siden av studiene

Videre teller utviklingen av din individuelle karakter: Studentene oppfordres til å realisere prosjekter på eget initiativ i studentinitiativer og forfølge ekstrakursaktiviteter . Du vil bli tildelt et unikt tilleggsertifikat til din grad, som viser utviklingen av kjernevirksomhet. Disse ble identifisert av Laureate i en oppdragsgående studie av over 5000 partnere og over 20.000 studenter, fakultetsmedlemmer, ansatte og alumner. Dette er en ytterligere mulighet for studentene og kandidatene å få kanten over andre jobbsøkere.

Videre kan du bli med på en av våre mange studentsteder i løpet av studiene og utvikle dine ferdigheter utenfor læreplanen. Noen få eksempler:

 • CampusMagazin
 • BiTS.fm
 • BiTS Vision
 • Rubicon
Maksimal praktiskitet

Virkelig faglig erfaring fra den første dagen: På Universitetet for Applied Sciences Europe har du mulighet til å teste hva du har lært rett etter klassen og få innsikt i det daglige arbeidet i sektoren i studiene. Alle programmer er utformet, i innhold og tidsplan, slik at du kan bruke teori direkte i praksis.

De praktiske orienterte programmene på UE tilbyr blant annet deg:

 • Fakultet medlemmer som er fremstående fagfolk i sitt fag og er profesjonelt aktiv i virksomheten .
 • Integrerte praksisplasser, som du for eksempel kan fullføre på en av våre mange partnerbedrifter.
 • Samarbeidsprosjekter med ledende forretningsgiganter, som SAP.
Studer med fagfolk i et innovativt miljø

Vellykkede forretningsfolk er ikke bare gode forretningsfolk, men har også andre lederegenskaper. Vi vil at du skal ta det til hjertet i studiene og for det formål bringe deg sammen med folk som kjenner best.

Ved å garantere små klasser og seminargrupper , skaper vi et helt unikt studiemiljø hvor du kan utvikle deg intensivt og individuelt . I dine studieprosjekter og i spesielle seminarer om softkunnskaper, kjenner vi deg til grunnleggende evner som teamledelse, selvorganisasjon og strategisk planlegging, fullfør ferdighetsprofilen din og opprettholde entreprenørskapstanker.

Bli en del av vårt team og gjør en forskjell - over hele verden.113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Programmer på vårt Business Fakultet

Vi tilbyr forskjellige programmer, for eksempel:

 • Bachelorgrad
 • Dual Bachelor's degrees
 • Tallrike mastergrader

Noen av disse programmene tilbys på engelsk.

Velg mellom tre steder

Universitetet for Anvendt Vitenskap Europa har tre steder i de kreative sentrene Berlin, Hamburg og Iserlohn.

 • Berlin - Entreprenørssenter, trendsetter, livsstilskapital, ideinkubator - Få byer blir rost over hele verden for deres mangfold så mye som den tyske hovedstaden. På vår campus i Berlin studerer du nær det økonomiske hotspotet Potsdamer Platz.
 • Hamburg - I medieby nr. 1, side om side med Spiegel, Stern, Die Zeit, Google, Twitter, Facebook og andre! Vår Campus Hamburg ligger i nærheten av de alternative nabolagene og det eksklusive sentrum.
 • Iserlohn - I Nordrhein-Westfalen ved Seilersee ligger vår Campus Iserlohn, rik på tradisjon og den tredje vakreste campus i Tyskland ifølge en undersøkelse av bladet Unicum. Industriens sentre i Nordrhein-Westfalen - Dortmund og Köln - nås lett derfra.
Moderne utstyr

Vi tilbyr et program hvor du blir kjent med utstyret du vil bruke senere. Derfor, alt etter campus, er fasiliteter som spenner fra mac bassenger til fotostudioer og skjerm utskrift verksteder tilgjengelig.

For dine prosjekter kan du til enhver tid låne bærbare datamaskiner, kameraer og annet tilbehør.

Stat undersøkt og akkreditert

Universitetet for Anvendt Vitenskap Europa er anerkjent og akkreditert av Nordrhein-Westfalen og det tyske råd for vitenskap og humaniora både av staten og som en institusjon, og dette i 10 år, som en av de få universitetene for lengst mulig varighet i Tyskland. Alle våre programmer er akkreditert av FIBAA, et av de mest relevante europeiske og internasjonale orienterte etatene for kvalitetssikring og utvikling i akademisk utdanning.

Din karriere etter eksamen

En bachelorgrad ved Universitetet for Applied Sciences Europe er det optimale grunnlaget for en vellykket faglig fremtid - det være seg i næringsliv, media, sport, IT og teknologi, ansettelse, som leder eller entreprenør.

Våre masterprogrammer gir deg den ekstra muligheten til å etablere deg profesjonelt, bygge videre på dine personlige ferdigheter, og gå videre til neste nivå i din karriere. Vårt internasjonale karriere senter bruker kontaktene i vårt firma og alumni nettverk for å personlig hjelpe deg med å planlegge vår individuelle transportbane og i løpet av søknadsfasen.

Gjør Universitetet for Anvendt Vitenskap Europa til grunn for karrieren din og legg noe i gang!115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Vår visjon

Ved Universitetet for Applied Sciences Europe er vi forpliktet til å gi våre kandidater med varige og vellykkede studier og opplæring for jobber i den digitale tidsalderen. Som et statsakkreditert universitet for anvendt naturvitenskap under privat eierskap, fremmer vi spesielt uavhengig entreprenørskaps kreativ tenkning og skuespiller. Vi tilbyr relevant fagperson, beslutningstaking og sosiale ferdigheter gjennom moderne pedagogiske begreper i fleksible studietilbud. Som et kosmopolitisk europeisk universitet kultiverer vi både lokale og globale perspektiver og aktivt fremmer den internasjonale mobiliteten til våre studenter.

Vi forfølger respektfulle mellommenneskelige forhold som motiverer våre studenter og ansatte til å bidra til utformingen og videreutviklingen av universitetet. På hver campus dyrker vi en personlig atmosfære ved å individuelt adressere og aktivt følge de unike styrker, livssituasjoner og utviklingsbaner til våre studenter.

Den konsekvente kombinasjonen av teoretiske krav og praktisk implementering fremmer profesjonell nysgjerrighet og gir orientering i utviklingen av en unik profil. I dette formålet vurderer vi dialogfokuserte, interaktive pedagogiske begreper i små grupper som den optimale måten å skaffe resultatorientert kompetanse på. Videre tilbyr tverrfaglig samarbeid av våre ulike avdelinger studentene betydelig merverdi.

Disse målene forfølges og møtes av et professorskap som i seg selv er vitenskapelig og praktisk aktiv og er fullt kjent med dagens utfordringer innen sitt kompetanseområde. Vi utfører vårt pedagogiske oppdrag med like ansvar overfor både de faglige og sosiale krav som kreves av oss. Til syvende og sist ser vårt universitet seg som en innbydende plattform for å formidle kunnskap og forskning i prosessen som veileder våre studenter til å bli selvstendige, reflekterende og ansvarlige personligheter.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Våre mål

Vårt viktigste mål er din suksess. Vi er der for å sørge for at du er ideelt forberedt på å starte din profesjonelle karriere og å lage din egen måte. Med dette i tankene utdanner vi våre studenter til å bli unge fagfolk med en bedriftsånd og tilnærming.

Hvordan kunnskap og ferdigheter blir undervist

I dag trenger du en kombinasjon av evner til å skape en vellykket karriere. Vesentlig kunnskap og sosiale ferdigheter, lederkompetanse og selvtillit på internasjonalt nivå er grunnlaget for en lederkarriere i fri økonomi. I dag er oppsiktsvekkende unge ledere med god teoretisk utdanning, og som har oppnådd relevant praktisk erfaring både hjemme og ute i studiene, ettertraktet på alle områder. Vi utstyre deg for å møte disse kravene.

Resultatene taler for seg selv: Nyutdannede fra Universitetet for Applied Sciences Europe går raskt inn i arbeidslivet.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Hva vi tilbyr

Utenfor forelesningssalen gir ulike studentinitiativer ved Universitetet for Applied Sciences Europe deg verdifull praktisk erfaring. Vi forventer og oppfordrer deg til å delta i disse aktivitetene. De viser hvor høyt motiverte studentene er, og legger vekt på universitetets praktiske tilnærming. Initiativene er like forskjellige som studiekursene.

Innstilling, forfølgelse og oppnå ambisiøse mål

Sannsynligvis er det mest kjente initiativet "Campus Symposium". Berømte figurer som Bill Clinton, Kofi Annan og Gerhard Schröder har tidligere akseptert en invitasjon til å snakke på denne internasjonalt anerkjente økonomiske konferansen. Denne hendelsen er organisert utelukkende av studenter - fra vertskap, catering, og billettsalg til PR, sponsor og høyttalere. Andre tiltak involverer for eksempel rådgivning av firmaer om hvordan man løser forretningsproblemer, uavhengig produksjon av en TV eller radioprogram eller sosiale prosjekter. Men du blir involvert ved Universitetet for Applied Sciences Europe, du vil få verdifull praktisk erfaring.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også: