Les den offisielle beskrivelsen

WINGS International

Profesjonsstudier

Takk for din interesse for deltidsstudier og videreutdanningsstudier ved Wismar University of Applied Sciences (Tyskland). Wismar University er en avansert og innovativ utdanning og forskning institusjon med over 100-års faglig dyktighet. Det er et internasjonalt universitet som er praksis og forretningsorientert med over 8500 studenter som studerer både på campus og via nettet eller deltid.

WINGS - Wismar Internasjonale Graduation Services Selskapet ble stiftet i 2004 - har ekstra-yrkes online og deltids programmer samt sertifisert videreutdanning for å arbeide fagfolk. Dens fagområder omfatter virksomhet, teknologi og design med en statlig videregående skole sertifikat. Med rundt 4500 deltidsstudenter og 650 videreutdannings deltakerne på ti steder i landet, så vel som Berlin og München, VINGER er en av de ledende statlige distanse-læring leverandører i Tyskland. WINGS er nå også tilbyr internasjonale deltidsstudier for fagfolk på studiesentre i Cape Town, Bangkok, Singapore og Surabaya.

På grunn av flere kontakter i Europa, Baltikum, Amerika, Latin-Amerika, Asia og spesielt Sør-Øst-Asia, kan en rekke inter egenskaper bli utpreget finnes i våre forsknings- og undervisningsmetoder. For tiden er det studenter fra hele verden som deltar i våre deltidsstudier for fagfolk.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Tysk
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree:

Hochschule Wismar - Mit allen Wassern gewaschen.