bib International College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Companion, Chanceneröffner, styrke utvikleren

Ved å begynne å lykkes: bib International College gir praktisk opplæring og studiemuligheter i industrien i fremtiden informatikk, næringsliv, media design og vilt. Med vår state-godkjent opplæring følger vi deg på vei: fra midten av utdanning som teknisk høgskole eller videregående skole til den internasjonale bachelorgrad.

40 år vellykket trening

Våre røtter går tilbake til 1972 - på den tiden datamaskinen pioner Heinz Nixdorf hadde grunnlagt pedagogisk senter for informasjonsbehandling yrker. Fra dagens bib International College dukket opp. I nært samarbeid med anerkjente selskaper og universiteter har bidratt til å forme moderne kurs bib fra begynnelsen. På våre steder Bergisch Gladbach, Bielefeld, Hannover og Paderborn, har vi langt brakt mer enn 30.000 kandidater på sporet.

Vår erfaring, våre nettverk og nærhet til markedet, vet vi nøyaktig hva kompetanse er etterspurt blant bedrifter og vår utdanning enige konsekvent på det. Potensielle arbeidsgivere setter pris på det. Treningen med oss ​​et godt rykte - og åpner døren til mange muligheter.

individuell oppfølging

Din trening på bib International College vil ikke bare ta deg profesjonelt på veien til suksess, men moro. For dette tilbyr vi en motiverende, prestasjonsfremmende Lernumgebungund målrettet individuell oppfølging.

Våre lærere er like kvalifisert som engasjerte og har suksess alltid i visningen. Med nyskapende læring tilnærminger og metoder gir de inngående teknisk kunnskap. I tillegg hjelpe deg våre studier trenere til å effektivt og vellykket lære og følge deg i din personlige utvikling.

Ikke bare suksessen til våre kandidater taler for kvaliteten på vår trening. Som en av de første opplæringstilbydere i Tyskland, har vi 1998 sertifikatet i henhold til DIN EN ISO 9001 ff. Av Society of tyske Industry for å fremme og sertifisering av kvalitetssikringssystemer i yrkesrettet utdanning (CERTQUA) ble oppnådd. Sertifiseringen fornyes hvert tredje år; årlig til en inspeksjon. For å sikre høy grad av vår trening bærekraftig, gir vår kvalitetsstyring for samsvar med sentrale pedagogiske standarder og konsekvent fokus på behovene til elever og markedet.

Eventuelle spørsmål: Her finner du mer informasjon om bib International College .

Steder

Bergisch Gladbach

Address
Hauptstraße 2,
51465 Bergisch Gladbach, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Paderborn

Address
Fürstenallee 5,
33102 Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Bielefeld

Address
Meisenstraße 92,
33607 Bielefeld, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Hannover

Address
Freundallee 15
30173 Hannover, Niedersachsen, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss