Les den offisielle beskrivelsen

The School of Business, teknologi og kultur er en privat, statlig godkjent og akkreditert av Science universitet basert i Berlin, og en annen studie i Baden-Baden. Etter etableringen i 2011, ble studien opererer på en. ble innført i oktober 2012. Som et datterselskap av F + U Group, HTWK av de mer enn tretti års erfaring fra den anerkjente tyske utdannings Konzernes fordeler.

forskning

Den HTWK ser sine forskningsinteresser i anvendt og kursrelatert forskning innen næringsliv, teknologi og kulturstudier. Målet med forskningen er å få ny kunnskap og sin plassering på den tilbudte studieprogrammene og overføring av nye forsknings tilnærminger til bruk av studentene.

publikasjoner

I HTWK Discussion Paper Series resultater de fra pågående forskning på universitets medlemmer av HTWK bli innført siden 2015. Den HTWK Discussion Papers kan også vises som artikler i fagtidsskrifter, som bidrag i antologier eller monografier. De er rettet mot forskere / forskere og studenter, men også nasjonalt og internasjonalt interessert i økonomi, samfunn, politikk og kultur, og er ment å oppmuntre folk til å tenne den faglige diskurs og fortsette.

Programmer gitt i:
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:


hwtk University of Applied Sciences

Har du oppdaget at moderne selskaper i økende grad er forbundet internasjonalt og må handle interkulturelt? Er du også interessert i et globalt arbeidsmiljø med en intern ... [+]

Til studiet

Har du oppdaget at moderne selskaper i økende grad er forbundet internasjonalt og må handle interkulturelt? Er du også interessert i et globalt arbeidsmiljø med en internasjonal dimensjon? Deretter forbereder Bachelorprogrammet "International Management" deg for en jobb i internasjonalt operative selskaper gjennom en psykologisk, sosiologisk, interkulturell og språklig utdanning. I 6 semestre , som inkluderer et semester i utlandet, kan du enten studere i heltidsstudiemodellen, i den dobbelte studiemodellen eller i fjernundervisning og åpne opp gode karriere- og lønnsperspektiv gjennom praktisk undervisning. I tillegg til den internasjonale campus i Berlin , muligheten til å lære flere fremmedspråk og et semester i utlandet, vil den holistiske internasjonale orienteringen av programmet avrundes. Seminaret i utlandet kan enten bli gjennomført i et av våre internasjonale partneruniversiteter, for eksempel i New York eller innenfor Erasmus-rammen, og inngår i månedlig studieavgift.... [-]

Tyskland Berlin Baden-Baden
April 2020
Engelsk,Tysk
Heltid studier
Deltid
6 - 9 semestre
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk