hwtk University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The School of Business, teknologi og kultur er en privat, statlig godkjent og akkreditert av Science universitet basert i Berlin, og en annen studie i Baden-Baden. Etter etableringen i 2011, ble studien opererer på en. ble innført i oktober 2012. Som et datterselskap av F + U Group, HTWK av de mer enn tretti års erfaring fra den anerkjente tyske utdannings Konzernes fordeler.

forskning

Den HTWK ser sine forskningsinteresser i anvendt og kursrelatert forskning innen næringsliv, teknologi og kulturstudier. Målet med forskningen er å få ny kunnskap og sin plassering på den tilbudte studieprogrammene og overføring av nye forsknings tilnærminger til bruk av studentene.

publikasjoner

I HTWK Discussion Paper Series resultater de fra pågående forskning på universitets medlemmer av HTWK bli innført siden 2015. Den HTWK Discussion Papers kan også vises som artikler i fagtidsskrifter, som bidrag i antologier eller monografier. De er rettet mot forskere / forskere og studenter, men også nasjonalt og internasjonalt interessert i økonomi, samfunn, politikk og kultur, og er ment å oppmuntre folk til å tenne den faglige diskurs og fortsette.

Steder

Berlin

Address
hwtk Berlin
Bernburger Straße 24/25

10963 Berlin, Berlin, Tyskland

Baden-Baden

Address
hwtk Baden-Baden
Jägerweg 8

76532 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss