Les den offisielle beskrivelsen

Studerer med en fremtid - på NTA Isny!

Gode ​​kontakter til partnerbedrifter i bransjen, personlig oppmerksomhet fra høyt kvalifiserte lærere, praktisk læring i små grupper, korte studieperioder, i Tyskland unike kurs og et stort Freizeitgangebot i et familiemiljø - studie ved Fachhochschule av NTA Isny ​​gir deg mange fordeler.

På NTA Isny ​​deg hvis du klarer å åpne Bachelor of Science (B.Sc.), den Teknisk fagskole eller en videregående skole har blitt gjennomført. Andre opptakskrav eksisterer ikke. Her kan du starte med en gang med studier på den årlige semesterstart i vinter semester!

Med ferdigstillelsen av Bachelor of Science (B.Sc.) åpner du sjansen til å tilsvare en vellykket start på STEM område i en av de 123,000 poeng eller høyere studier i Tyskland eller i utlandet ta.

Oversikt kurs

Oppdag dine valg og få informert nå om våre akkrediterte kurs for BSc:

kjemi

The Bachelor of Science kjemi, som spesialiserer seg i Generell kjemi eller Food Chemistry og Miljøanalyse på nta Isny ​​du åpnet et bredt arbeidsfelt.

farmasøytisk Kjemi

Studiet for Bachelor of Science kjemi ved NTA Isny ​​er optimalt tilpasset behovene til den farmasøytiske industrien.

fysikk Engineering

Applied og teknisk fysikk, Engineering, elektronikk, optikk, kjemi, informatikk og mange flere. alt innebærer å studere for BSc fysikk.

informatikk

The Bachelor of Science informatikk ved nta Isny ​​tilbyr en utmerket grunnleggende opplæring etterfulgt av spesialisering.

Yrkesvalg gjort enkelt!

Den NTA Isny ​​hjelper deg å ta den rette veien for din fremtidige karriere! Fordi på campus av NTA kan vi tilby deg en unik mulighet til å oppdage dine sterke sider, og du kan velge den samsvarende til deg profesjonell innen naturvitenskap og informatikk - enten en forsmak praksisplass eller på forberedende semester.

Her kan du i rettssaken internship eller forberedende semester dine kunnskaper i naturfag matematikk, kjemi, fysikk og informatikk for å utdype og utvide, og dermed lett å finne ut hvor dine styrker ligge. Dette vil hjelpe deg i å velge en karriere - enten på fagskole med opplæring eller på college med en grad!

Som en del av vår forsmak internship, tilbyr vi også kurs for uken Bogy.

Den beste investeringen er eget i fremtiden!

Den NTA Isny ​​gir deg mange fordeler i studiet - fra personlig veiledning av våre instruktører på de praktiske leksjonene gjennom til effektiv læring i små grupper. Dette er tydelig ikke bare i en vellykket gjennomføring av våre studenter, men også det faktum at elevene på nta Isny ​​har en av de korteste periodene av studien i Tyskland! Studerer ved det private, statlig anerkjent Fachhochschule nta Isny ​​er derfor et bærekraftig investere i fremtiden.

Programmer gitt i:
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

nta Isny

Du ønsker å gå til ting nøyaktig til bunnen og få banebrytende teknologi, for eksempel nanoteknologi og laser-teknologi eller den nyeste sensorteknologi underveis? Du vil ... [+]

Med fysikk Engineering Bachelor of Science (B.Sc.)

Du ønsker å gå til ting nøyaktig til bunnen og få banebrytende teknologi, for eksempel nanoteknologi og laser-teknologi eller den nyeste sensorteknologi underveis? Du vil ha toppen av hva som er teknisk mulig å få til?

Deretter velger nå for akkreditert grad i fysikk-engineering: Fordi som kombinerer anvendt og ingeniør fysikk med elektroteknikk, elektronikk, optikk, kjemi, informatikk og teknisk drift. Og det er det du åpnet store muligheter i presisjonsmekanikk, optiske, elektroniske, medisinsk eller dataindustrien!

Den akkreditert Bachelor of Science 7 semestre og er delt inn i tre deler:

grunnleggende studier ... [-]
Tyskland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
nta Isny

Du flytter gjerne vite i virtuelle verdener og ønsker hva som er bak det? Din drøm er å utvikle en robot eller databasesystemer, programvareutvikling og Internett-teknolo ... [+]

Med informatikk Bachelor of Science (B.Sc.)

Du flytter gjerne vite i virtuelle verdener og ønsker hva som er bak det? Din drøm er å utvikle en robot eller databasesystemer, programvareutvikling og Internett-teknologi fortsetter å avansere? Du ønsker å se bak kulissene og lære det grunnleggende informatikk? Da har du kommet til NTA Isny ​​im i informatikk med en Bachelor of Science rett!

Vår virtuelle verden vokser stadig og har stort behov for fagarbeidere i high-tech-området, den videre filing med kunnskap og lidenskap i deres utvikling. Derfor dataforskere er i IT-bransjen og utover svært ettertraktet spesialister.

Den akkreditert Bachelor of Science 7 semestre og er delt inn i tre deler:... [-]

Tyskland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
nta Isny

Kjemiske forbindelser produsert og deres egenskaper utforske nye syntetiske ruter utvikle, forbedre komposisjoner av materialer og mange andre stoffer - en bachelorgrad i ... [+]

Med kjemi Bachelor of Science (B.Sc.)

Studier i kjemi med vekt Generell kjemi eller Food Chemistry og Miljøanalyse

produsere kjemiske forbindelser og undersøke deres egenskaper, utvikle nye syntetiske ruter, komposisjoner av materialer og mange andre stoffer for å forbedre - en bachelorgrad i kjemi, kan du i laboratorier og produksjon av kjemisk og farmasøytisk industri, i nærings- og nytelsesmiddelindustrien, kvalitetssikring og kontroll av selskaper, er ansatt i offentlig forsknings- og testinstitutt, overvåkingsmyndigheter i miljøvern og på mange andre områder. I å studere kjemi får du dannet en all-rounder i vitenskap og vil dra nytte av den praktiske tilnærmingen til nta Isny: Fordi her kan du praktisk talt bære selv alle eksperimenter og lære så vet alle enhetene som du senere i selskapet arbeidet går. ... [-]

Tyskland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk

Lehrerfortbildung für Gymnasien und Realschulen im Bereich Chemie