nta Isny

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studerer med en fremtid - på NTA Isny!

Gode ​​kontakter til partnerbedrifter i bransjen, personlig oppmerksomhet fra høyt kvalifiserte lærere, praktisk læring i små grupper, korte studieperioder, i Tyskland unike kurs og et stort Freizeitgangebot i et familiemiljø - studie ved Fachhochschule av NTA Isny ​​gir deg mange fordeler.

På NTA Isny ​​deg hvis du klarer å åpne Bachelor of Science (B.Sc.), den Teknisk fagskole eller en videregående skole har blitt gjennomført. Andre opptakskrav eksisterer ikke. Her kan du starte med en gang med studier på den årlige semesterstart i vinter semester!

Med ferdigstillelsen av Bachelor of Science (B.Sc.) åpner du sjansen til å tilsvare en vellykket start på STEM område i en av de 123,000 poeng eller høyere studier i Tyskland eller i utlandet ta.

Oversikt kurs

Oppdag dine valg og få informert nå om våre akkrediterte kurs for BSc:

kjemi

The Bachelor of Science kjemi, som spesialiserer seg i Generell kjemi eller Food Chemistry og Miljøanalyse på nta Isny ​​du åpnet et bredt arbeidsfelt.

farmasøytisk Kjemi

Studiet for Bachelor of Science kjemi ved NTA Isny ​​er optimalt tilpasset behovene til den farmasøytiske industrien.

fysikk Engineering

Applied og teknisk fysikk, Engineering, elektronikk, optikk, kjemi, informatikk og mange flere. alt innebærer å studere for BSc fysikk.

informatikk

The Bachelor of Science informatikk ved nta Isny ​​tilbyr en utmerket grunnleggende opplæring etterfulgt av spesialisering.

Yrkesvalg gjort enkelt!

Den NTA Isny ​​hjelper deg å ta den rette veien for din fremtidige karriere! Fordi på campus av NTA kan vi tilby deg en unik mulighet til å oppdage dine sterke sider, og du kan velge den samsvarende til deg profesjonell innen naturvitenskap og informatikk - enten en forsmak praksisplass eller på forberedende semester.

Her kan du i rettssaken internship eller forberedende semester dine kunnskaper i naturfag matematikk, kjemi, fysikk og informatikk for å utdype og utvide, og dermed lett å finne ut hvor dine styrker ligge. Dette vil hjelpe deg i å velge en karriere - enten på fagskole med opplæring eller på college med en grad!

Som en del av vår forsmak internship, tilbyr vi også kurs for uken Bogy.

Den beste investeringen er eget i fremtiden!

Den NTA Isny ​​gir deg mange fordeler i studiet - fra personlig veiledning av våre instruktører på de praktiske leksjonene gjennom til effektiv læring i små grupper. Dette er tydelig ikke bare i en vellykket gjennomføring av våre studenter, men også det faktum at elevene på nta Isny ​​har en av de korteste periodene av studien i Tyskland! Studerer ved det private, statlig anerkjent Fachhochschule nta Isny ​​er derfor et bærekraftig investere i fremtiden.

Steder

Isny im Allgäu

Naturwisschenschaftlich- Technische Akademie, Prof. Dr. Grübler gGmbH, Isny

Address
Sei­den­stra­ße 12-35
88316 Isny im Allgäu, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefon
+49 7562 97070