Les den offisielle beskrivelsen

Abraham Lincoln University er en online institusjon som gir nasjonalt akkreditert Juris Doctor, førsteamanuensis, bachelor, master- og diplom / sertifikat programmer.

ALU er online grad sporene er praktisk og rimelig, ved hjelp av avansert, lett å lære, interaktiv teknologi. Tjen din grad helt på nett i loven, rettssystemet, business, IT, advokatassistent studier, og mer.

Tjen din Online Law Degree

ALU er en av de beste i California loven skoler som tilbyr et fullt online Juris Doctor grad - vi er en stolt pioner i juridisk fjernundervisning. ALU er registrert med utvalget av Bar Sensorer i staten Bar of California i unaccredited fjernundervisning skolen kategori.

ALU Online University: Care, Connect, Opprett ALU oppgave er å gi livslang læring muligheter for studenter som kan være dekkede av tradisjonelle utdanningsinstitusjoner.

Målet for hver ALU fakultet og medarbeider er å levere engasjerende, relevant undervisning og ekte, personlig student støtte. Instruktører omsorg om studentenes unike omstendigheter. ALU forbinder med studenter ved å tilby en følelse av tilhørighet og feire student suksess og bidrag til samfunnet som helhet. Vi er stolte av våre oppbevaring priser og våre alumni relasjoner.

Abraham Lincoln University inspirerer og oppfordrer våre studenter til å erobre utfordringer og nå sitt fulle potensial ved å oppnå sine mål i et faglig fellesskap av livslang læring. Ved å gjøre dette, vi forbedre og bidra til vårt samfunn og skape fremtiden vi søker.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Abraham Lincoln University

Feltet of Criminal Justice sentre på kontroll av kriminell atferd i vedlikehold av offentlige orden. The Bachelor of Science i Criminal Justice grad programmet omfatter å ... [+]

Online Bachelor of Science grad i Criminal Justice

Feltet of Criminal Justice sentre på kontroll av kriminell atferd i vedlikehold av offentlige orden. The Bachelor of Science i Criminal Justice grad programmet omfatter å utvikle en forståelse av de avanserte konsepter av de primære funksjonene til politi, påtalemyndigheten, trial, rettelser, unge lovbrytere, håndtering bevis, Crime Scene Investigation og tilhørende ansvar. I tillegg har programmet avanserte kompetansebygging på områder som inkluderer sikker ledelse, oppbevaring og kontroll av innsatte forpliktet til fengsel eller fengsel forvaring, som må utføres på en human måte i samsvar med de konstitusjonelle standarder. Bachelorstudiet gir bakgrunnen for studenter som ønsker å ha et høyt nivå av kunnskap fra den brede base av strafferettslige begreper og ferdigheter til aktuelle problemstillinger i feltet.... [-]

USA Los Angeles
September 2019
Engelsk
Deltid
8 semestre
Campus
Les mer på norsk