Academy of Art University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

I nesten 90 år har kunstnere og designere kalt Academy of Art University sitt hjem. Grunnlagt i San Francisco og familieeid siden 1929, og er det største private kunst- og designuniversitetet i nasjonen.

Vi er først og fremst en profesjonell skole - et spesialisert sted som hjelper deg å mestre håndverket ditt når du forbereder deg på profesjonelle roller som kunstnere og designere. Vår praktiske, ikke-tullete læreplan blir undervist av noen av de fineste tankene som jobber i dagens kreative og innovative bransjer. De vil hjelpe deg med å utvikle talentet ditt og tilegne deg ferdigheter etterspurt av den kreative markedsplassen.

Alle er velkomne her. Vår inkluderende opptakspolitikk er sjelden blant kunstskoler. Vi har funnet ut at studentenes potensial ikke avhenger av fortiden deres andre steder, men av deres fremtid med oss. Finn din plass og ditt formål ved Academy of Art University , mens du forbereder deg på din profesjonelle karriere.

Academy of Art University / Academy of Art University

Studentliv ved Akademiet

Academy of Art University er et helt fantastisk sted å være studenter. San Francisco, som er en av verdens store kreative hovedsteder, har vært hjemmet siden 1929. Våre naboer inkluderer giganter i alt fra reklame, animasjon og arkitektur til kommunikasjon, spillutvikling og webdesign.

Vår visjon og misjon

Vår visjon: Å være førstevalget for studenter som søker en kunstutdanning i verdensklasse og førstevalget for de som søker å ansette kunstnere globalt.

Vår misjon: Academy of Art University forbereder håpefulle fagpersoner innen design, kommunikasjon og kunst ved å levere utmerkede grunn- og hovedgrad og sertifikat- og porteføljeprogrammer.

Vår ledelse

Academy of Art College ble etablert i San Francisco i 1929 av Richard S. Stephens, en kunstkunstner og kreativ direktør for Sunset Magazine. Assistert av sin kone, fru Clara Stephens, åpnet han den nye skolen på et leid loft på 215 Kearny St. for å undervise i reklamekunst.

Richard S. Stephens

Academy of Art College ble etablert i San Francisco i 1929 av Richard S. Stephens, en kunstkunstner og kreativ direktør for Sunset Magazine. Assistert av sin kone, fru Clara Stephens, åpnet han den nye skolen på et leid loft på 215 Kearny St. for å undervise i reklamekunst. I løpet av få år hjalp et fremragende fakultet for å utøve kunst- og designfagfolk formulering av skolens filosofi - ansette etablerte fagfolk til å undervise fremtidige fagpersoner. I 1933 ble læreplanen utvidet til å inkludere moteillustrasjon, og i 1936 ble en fin kunstavdeling lagt til.

Dr. Richard A. Stephens

Richard og Claras sønn, Dr. Richard A. Stephens, flyttet inn i rollen som president i 1951, og hans veiledning førte til utvidelsen fra 50 studenter til mer enn 5000, med en betydelig utvidelse av avdelingens hovedfag. I 1966 ble skolen innlemmet og gitt myndighet til å tilby en bachelorgrad i kunst fra Bureau for Private Postsecondary and Vocational Education of the California. Graduate-programmet ble innviet i 1977 og godkjent av 1983.

Dr. Elisa Stephens

Dr. Elisa Stephens, barnebarn av skolens grunnlegger, etterfulgte sin far som president for Academy of Art University i 1992. Dr. Stephens har vært opptatt av å utvide akademiets læreplan for å holde seg oppdatert med nye teknologier og bransjetrender, samt utvikle topp moderne fasiliteter og ressurser.

I 2004 ble skolens navn endret fra Academy of Art College til Academy of Art University i anerkjennelse av dens dybde, omfang og kvalitet på utdannelsen.

I dag er universitetet den største private skolen for kunst og design i landet. Studenter har nå muligheten til å forfølge en Bachelor of Fine Arts, Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Architecture, Associate of Arts, Master of Fine Arts, Master of Arts, Master of Architecture, Art Teaching Credential, Certificate Programs and videreutdanningskurs innen 28 studieretninger.

akkreditering

Academy of Art University forbereder håpefulle fagpersoner innen design, kommunikasjon og kunst ved å levere utmerkede studenter- og kandidatgrader og sertifikat- og porteføljeutviklingsprogrammer.

Council for Interior Design Akkreditering

Council for Interior Design Accreditation (CIDA) er en uavhengig, ideell akkrediterende organisasjon for utdanningsprogrammer innen interiørdesign ved høgskoler og universiteter i USA og Canada.

BFA Interior Architecture & Design og MFA Interior Architecture & Design-programmene er begge akkreditert av CIDA. CIDA ligger på 206 Grandville Ave., Suite 350, Grand Rapids, MI 49503-4014. Tlf. 1-616-458-0400

California Commission on Teacher Credentialing Accreditation

California Commission on Teacher Credentialing (CTC) er et byrå i Executive Branch of California State Government. Byrået har som hovedformål å tjene som et statlig standardtavle for forberedelse av pedagoger for de offentlige skolene i California, lisensiering og legitimasjon av profesjonelle lærere i staten, håndhevelse av profesjonell praksis for lærere og disiplinen til legitimasjonseiere i delstaten California. CTC akkrediterer Academy of Art University 's enkeltemne kunstundervisning Credential Program.

De ligger på 1900 Capitol Avenue, Sacramento, CA 95811. Tlf: 916-322-6253.

MERKNAD: Den elektroniske kunstundervisningsbeviset og mastergradene i kunstundervisning krever feltoppgaver i å observere og undervise i kunst til elever i lokale offentlige skoler i Bay Area.

The National Architectural Accrediting Board

I USA krever de fleste registreringstavler en grad fra et akkreditert profesjonelt studium som en forutsetning for lisensiering.

National Architectural Accrediting Board (NAAB), som er det eneste byrået som er autorisert til å godkjenne profesjonelle utdannelser innen arkitektur som tilbys av institusjoner med amerikansk regional akkreditering, anerkjenner tre typer grader:

 • Bachelor i arkitektur
 • Master of Architecture
 • Doktor i arkitektur

Et program kan gis en åtteårsperiode, en åtteårsperiode med betingelser, eller en toårsperiode for fortsatt akkreditering, eller en treårsperiode med initial akkreditering, avhengig av omfanget av dets samsvar med etablerte utdanningsstandarder .

Doktorgrad i arkitektur og mastergrad i arkitektur kan kreve en ikke-akkreditert lavere grad i arkitektur for opptak. Imidlertid anerkjennes ikke den ikke-akkrediterte graden som en akkreditert grad.

Academy of Art University , School of Architecture, tilbyr følgende NAAB-akkrediterte studium:

 • Bachelor of Architecture (162 studiepoeng)
 • Master of Architecture (preprofesjonell grad + 63 studiepoeng)
 • Master i arkitektur (ikke pre-profesjonell grad + 87 studiepoeng)

National Association of Schools of Art and Design

The National Association of Schools of Art and Design (NASAD) er det nasjonale akkrediteringsbyrået for kunst og design og kunst og designrelaterte fagdisipliner. Academy of Art University er akkreditert av National Association of Schools of Art and Design (NASAD) for å tilby grader av:

 • Associate of Arts
 • Bachelor of Arts
 • Bachelor of Fine Arts
 • Master of Fine Arts
 • Master of Arts and Certificate.

Alle Academy of Art University AA, BA, BFA, MA, MFA og Art Teaching Credential-programmer er akkreditert av NASAD bortsett fra programmene som tilbys av disse skolene:

 • School of Acting
 • Arkitekturhøgskolen
 • School of Communications & Media Technologies
 • School of Landscape Architecture
 • School of Music Production & Sound Design for Visual Media
 • School of Writing for film, TV og digitale medier
 • AA i Automotive Restoration tilbudt av School of Industrial Design
 • BS i spillprogrammering tilbys av School of Game Development

The National Association of Schools of Art and Design (NASAD) ligger på 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA, 20190. Tlf. 703.437.0700

WASC Senior College og University Commission

Academy of Art University er regionalt akkreditert av WASC Senior College og University Commission (WSCUC), en av de syv regionale foreningene som akkrediterer offentlige og private høyskoler og skoler i USA.

WSCUC ligger på 985 Atlantic Avenue # 100, Alameda, CA, 94501. Tlf. 510.748.9001.

WSCUC-akkreditering for online programmer

Både studiene og online programmer ved Academy of Art University er akkreditert av WASC Senior College og University Commission (WSCUC). Følgende studieprogrammer tilbys foreløpig ikke online:

 • AA, BFA, MA og MFA i skuespill
 • MA i avansert arkitektonisk design
 • AA i Automotive Restoration
 • BFA og MFA i design av fottøy og tilbehør
 • BFA og MFA i strikkevarer design
 • BFA og MFA i tekstildesign
 • MA i Skrift og regi for film

Ikke-diskrimineringserklæring

Academy of Art University innrømmer studenter av hvilken som helst rase, farge, alder, religion og nasjonal eller etnisk opprinnelse til alle rettigheter, privilegier, programmer og aktiviteter som generelt er gitt eller gjort tilgjengelig for studenter på skolen. Akademiet diskriminerer ikke på grunnlag av rase, farge, alder, kjønn, religion, fysisk handikap, seksuell legning eller nasjonal eller etnisk opprinnelse i administrasjonen av utdanningspolitikk, stipend- og låneprogrammer og andre skoleadministrerte programmer.

Steder

San Fransisco

Address
79 New Montgomery Street
94105 San Fransisco, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss