Alfred University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Lyser veien for studenter siden 1836

Vi har alltid vært pionerer. Vår uavhengige satsing på selvstendig tanke, akademisk rigor, kreativitet og samfunnet har gjort oss til en pedagogisk leder siden 1836.

Alfred University Magic

  • 97% MOTTAK FINANSIEL STØTTE

Nesten hele vår studentkropp får noen form for økonomisk hjelp - hovedsakelig stipend og stipend.

  • 98% suksessrate

Innen ett år etter opplæringen lander 98% av våre studenter jobber eller er påmeldt seg på grunnskolen.

  • 13: 1 STUDENT / FAKULTJRATIO

Små klassestørrelser betyr individuell oppmerksomhet - og flere muligheter for vekst.

Alfred Advantage

På Alfred University , vil du ikke bruke all din tid bak et skrivebord. Vår læreplan er utformet rundt erfaringslæring, noe som betyr at du har så mye praktisk læring som mulig. Avhengig av hovedpersonen din, finner du muligheter til å være i feltet, studioet, laboratoriet, klasserommet eller engasjere seg i simulerte scenarier som gir deg en konkurransefortrinn når du går inn i arbeidsstyrken eller leder til gradskolen. Du lærer konseptene og bruker dem aktivt gjennom prosjekter, ekskursjoner, nettstedbesøk, praksisplasser og samhandlinger med fagfolk på feltet.

Caring Community

Våre fakultet og ansatte respekteres ikke bare for deres kunnskaper og ferdigheter, men også fordi de bryr seg om deg som individ. De tjener som sanne mentorer, og tilbyr personlig oppmerksomhet gjennom små klassestørrelser, et studentfagforhold på 13: 1, og ved å jobbe tett sammen med deg som rådgivere. De tar deg tid til å ønske deg velkommen til AU-samfunnet, se deg vokse som leder og lærer, og hjelpe deg med å få kontakt med alumni og andre eksperter.

Global opplevelse

Verden er virkelig et lite sted, og på Alfred University verdsetter vi mangfold. Våre studenter gir rike erfaringer som spenner over kontinenter, land og stater. Vi verdsetter mangfold fordi det ikke bare hjelper deg med å forstå verden bedre, det hjelper deg å forstå deg selv og hvordan du passer i det globale samfunnet. Bli involvert i de mange multikulturelle og internasjonale programmene på campus, og du vil se hvor lett det er å få venner fra hele verden.

Vårt oppdrag

Syn

Alfred University vil være en innovativ leder innen levering av faglig fortreffelighet og varig utdannelsesverdi, forberede alle studenter til suksess i sine studier og gjennom hele livet.

Oppdrag

Oppdraget til Alfred University er å gi utmerket kvalitet og varig verdi gjennom faglig og medstudentell programmering som er både intellektuelt utfordrende og praktisk relevant. Vi er kulturelt mangfoldige og student-sentrert og har som mål å betjene en stadig skiftende studentpopulasjon. Vi søker studenter med ambisjon og dedikasjon til å gjøre det bra for seg selv og for deres større samfunn. Dermed forbereder vi våre studenter med kunnskap, ferdigheter og livsvaner som vil gjøre dem i stand til å lykkes og leve liv for kontinuerlig personlig vekst og service til andre. Disse resultatene oppnås gjennom en forpliktelse, fra hele Alfred University samfunn, til undervisning og forskning, jakten på vitenskapelig og teknisk kompetanse, kunstnerisk kreativitet og humanistisk læring.

verdier

På Alfred University , verdsetter vi:

  • Et læringsmiljø som fremmer en åpen utveksling av ideer, kritisk tenkning, global bevissthet, teknologisk leseferdighet, intellektuell ærlighet og samfunnsengasjement.
  • Et arbeidsmiljø som fremmer åpen kommunikasjon, anerkjennelse av prestasjon og utvikling av personlig potensial;
  • Forskning og stipend som fremmer kunnskapsgrensene, bidrar til utdannelse og grunnskoleutdanning, og demonstrerer kreativitet i alle fagområder;
  • Mangfold i mennesker og kulturer, ideer og stipend
  • En campus som er trygg, attraktiv og fremmer helse og velvære;
  • Et omsorgsfullt samfunn som respekterer hvert individ, fremmer intellektuell nysgjerrighet og vekst, fremmer og modellerer godt medborgerskap, og oppfordrer opplyst lederskap.

Hva ekspertene sier

Gå utover de glatte brosjyrene og les hva ekspertene sier. Du finner ut at ekspertene er enige: Alfred University er et flott sted for deg!

Best College Reviews rangert Alfred University i "Top 50 Best Small Colleges 2017-2018," citing "... med kandidater undersøkt med en utrolig 98 prosent karriere utfall, det er ikke vanskelig å se hvorfor Alfred er en topp liten skole."

AU scoret på nivå med eller bedre enn NYU, SUNY ESF, NC-staten, Buff State, SUNY Geneseo, Auburn, Loyola og Saint John Fisher i Brookings Institutionens "verdiøkende" vurdering av ca 4.000 skoler landsomfattende.

Alfred University Master of Fine Arts gradprogrammer i keramikk kunst (# 1) og glass / skulptur (# 9) igjen topp den nasjonale ranglisten listen over lignende læreplaner, ifølge US News

Forbes og Princeton Review inkluderer Alfred University i sine oppføringer av de beste skolene i landet.

Alfred er rangert på toppen av Niche 2018 Best Colleges i kategorier som "Best Small Colleges in America", "Top Private Universities in America" ​​og "Best Colleges in America."

Verdenskollegier vurdert Alfred University # 16 i "Topp 50 Beste Pre-College Summer Program" i 2018, blant de som Yale, UCLA, Georgetown og Virginia Tech, basert på kvaliteten, overkommelighet og potensial som våre sommerprogrammer gir til unge mennesker.

Steder

alfred

Alfred University

Telefon
607-871-2111

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss