Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Lyser veien for studenter siden 1836

Vi har alltid vært pionerer. Vår uavhengige satsing på selvstendig tanke, akademisk rigor, kreativitet og samfunnet har gjort oss til en pedagogisk leder siden 1836.

Alfred University Magic

  • 97% MOTTAK FINANSIEL STØTTE

Nesten hele vår studentkropp får noen form for økonomisk hjelp - hovedsakelig stipend og stipend.

  • 98% suksessrate

Innen ett år etter opplæringen lander 98% av våre studenter jobber eller er påmeldt seg på grunnskolen.

  • 13: 1 STUDENT / FAKULTJRATIO

Små klassestørrelser betyr individuell oppmerksomhet - og flere muligheter for vekst.

Alfred Advantage

På Alfred University , vil du ikke bruke all din tid bak et skrivebord. Vår læreplan er utformet rundt erfaringslæring, noe som betyr at du har så mye praktisk læring som mulig. Avhengig av hovedpersonen din, finner du muligheter til å være i feltet, studioet, laboratoriet, klasserommet eller engasjere seg i simulerte scenarier som gir deg en konkurransefortrinn når du går inn i arbeidsstyrken eller leder til gradskolen. Du lærer konseptene og bruker dem aktivt gjennom prosjekter, ekskursjoner, nettstedbesøk, praksisplasser og samhandlinger med fagfolk på feltet.

Caring Community

Våre fakultet og ansatte respekteres ikke bare for deres kunnskaper og ferdigheter, men også fordi de bryr seg om deg som individ. De tjener som sanne mentorer, og tilbyr personlig oppmerksomhet gjennom små klassestørrelser, et studentfagforhold på 13: 1, og ved å jobbe tett sammen med deg som rådgivere. De tar deg tid til å ønske deg velkommen til AU-samfunnet, se deg vokse som leder og lærer, og hjelpe deg med å få kontakt med alumni og andre eksperter.

Global opplevelse

Verden er virkelig et lite sted, og på Alfred University verdsetter vi mangfold. Våre studenter gir rike erfaringer som spenner over kontinenter, land og stater. Vi verdsetter mangfold fordi det ikke bare hjelper deg med å forstå verden bedre, det hjelper deg å forstå deg selv og hvordan du passer i det globale samfunnet. Bli involvert i de mange multikulturelle og internasjonale programmene på campus, og du vil se hvor lett det er å få venner fra hele verden.

Vårt oppdrag

Syn

Alfred University vil være en innovativ leder innen levering av faglig fortreffelighet og varig utdannelsesverdi, forberede alle studenter til suksess i sine studier og gjennom hele livet.

Oppdrag

Oppdraget til Alfred University er å gi utmerket kvalitet og varig verdi gjennom faglig og medstudentell programmering som er både intellektuelt utfordrende og praktisk relevant. Vi er kulturelt mangfoldige og student-sentrert og har som mål å betjene en stadig skiftende studentpopulasjon. Vi søker studenter med ambisjon og dedikasjon til å gjøre det bra for seg selv og for deres større samfunn. Dermed forbereder vi våre studenter med kunnskap, ferdigheter og livsvaner som vil gjøre dem i stand til å lykkes og leve liv for kontinuerlig personlig vekst og service til andre. Disse resultatene oppnås gjennom en forpliktelse, fra hele Alfred University samfunn, til undervisning og forskning, jakten på vitenskapelig og teknisk kompetanse, kunstnerisk kreativitet og humanistisk læring.

verdier

På Alfred University , verdsetter vi:

  • Et læringsmiljø som fremmer en åpen utveksling av ideer, kritisk tenkning, global bevissthet, teknologisk leseferdighet, intellektuell ærlighet og samfunnsengasjement.
  • Et arbeidsmiljø som fremmer åpen kommunikasjon, anerkjennelse av prestasjon og utvikling av personlig potensial;
  • Forskning og stipend som fremmer kunnskapsgrensene, bidrar til utdannelse og grunnskoleutdanning, og demonstrerer kreativitet i alle fagområder;
  • Mangfold i mennesker og kulturer, ideer og stipend
  • En campus som er trygg, attraktiv og fremmer helse og velvære;
  • Et omsorgsfullt samfunn som respekterer hvert individ, fremmer intellektuell nysgjerrighet og vekst, fremmer og modellerer godt medborgerskap, og oppfordrer opplyst lederskap.

Hva ekspertene sier

Gå utover de glatte brosjyrene og les hva ekspertene sier. Du finner ut at ekspertene er enige: Alfred University er et flott sted for deg!

Best College Reviews rangert Alfred University i "Top 50 Best Small Colleges 2017-2018," citing "... med kandidater undersøkt med en utrolig 98 prosent karriere utfall, det er ikke vanskelig å se hvorfor Alfred er en topp liten skole."

AU scoret på nivå med eller bedre enn NYU, SUNY ESF, NC-staten, Buff State, SUNY Geneseo, Auburn, Loyola og Saint John Fisher i Brookings Institutionens "verdiøkende" vurdering av ca 4.000 skoler landsomfattende.

Alfred University Master of Fine Arts gradprogrammer i keramikk kunst (# 1) og glass / skulptur (# 9) igjen topp den nasjonale ranglisten listen over lignende læreplaner, ifølge US News

Forbes og Princeton Review inkluderer Alfred University i sine oppføringer av de beste skolene i landet.

Alfred er rangert på toppen av Niche 2018 Best Colleges i kategorier som "Best Small Colleges in America", "Top Private Universities in America" ​​og "Best Colleges in America."

Verdenskollegier vurdert Alfred University # 16 i "Topp 50 Beste Pre-College Summer Program" i 2018, blant de som Yale, UCLA, Georgetown og Virginia Tech, basert på kvaliteten, overkommelighet og potensial som våre sommerprogrammer gir til unge mennesker.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Alfred University

Alfred University Biologi-program gir studentene en variert og interaktiv utdanning i en ikke-tradisjonell, hands-on-innstilling. Her vil du gjøre vitenskap og ikke bare ... [+]

Handle om

Alfred University Accounting Major forbereder deg og dine klassekamerater til å bli sertifiserte revisorer, revisorer og konsulenter, og nyter dynamiske arbeidsplasser etter endt utdanning i et stadig skiftende økonomisk klima. Du får også muligheten til å anvende disse prinsippene i andre hovedområder og felt, for eksempel næringsliv, økonomi og lov.

Moderne fasiliteter

Science Center-fasilitetene har et stort utvalg av utstyr for forskningskvalitet, inkludert digitale bildesystemer, laminarflytende hetter, fluorescerende og fasekontrastmikroskoper, UV / VIS-spektrofotometre, molekylærbiologisk utstyr, feltprøvingsutstyr og miljøvoksningskamre.

Reise ombord

Vil du utforske Belize? Gjennom vår Tropical Biology kurs, kan du! Den student-run Biology Club organiserer også fotturer og andre utelukkende læringsaktiviteter som forbedrer din forståelse og nysgjerrighet i biologiske og helsevitenskap.... [-]

USA alfred
September 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
Alfred University

Vårt kjemiprogram er utviklet for å fremme og støtte din intellektuelle nysgjerrighet nå og gjennom hele karrieren din, utvikle en evne til å løse problemer effektivt og ... [+]

Handle om

Vårt kjemiprogram er utviklet for å fremme og støtte din intellektuelle nysgjerrighet nå og gjennom hele karrieren din, utvikle en evne til å løse problemer effektivt og kommunisere nyansene av kjemi effektivt med alle publikum. Våre kandidater går inn på arbeidsplassen med en klar forståelse av kjemiområdet innen naturvitenskap og en forståelse av forholdet mellom naturvitenskap, miljø og resten av menneskekulturen.

4 1 Kjemi MBA Spor

Som hovedfag for kjemi vil du bli tilbudt en mulighet til å gå inn i et fireårig pluss ett spor, og tjene din BS i kjemi og MBA.

ACS godkjent

American Chemical Society har gitt sin godkjenning til Alfred University program. Bare en av fire grunnkursprogrammer er i stand til å oppnå dette skillet.... [-]

USA alfred
September 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
Alfred University

Økende befolkning, teknologiske krav og den fortsatte søken etter høyere levestandard stiller økende krav til endelige globale ressurser. Som student for miljøstudier stu ... [+]

Handle om

Økende befolkning, teknologiske krav og den fortsatte søken etter høyere levestandard stiller økende krav til endelige globale ressurser. Som student for miljøstudier studerer du effekten av disse stressene på jorden og dens innbyggere i klasserommet, feltet og laboratoriene.

Uavhengige forskningsprosjekter

Alle våre majors engasjere seg i uavhengige bachelorprosjekter som en del av programmet Miljøstudier. Emnene i disse prosjektene varierer sterkt, avhengig av studentens interesser. Vi tror fast at elevene lærer ved å "gjøre" og inkludere praktisk, interaktiv læring i nesten alle våre kurs.

Bransjeledende utstyr

Alle studenter har tilgang til et stort utvalg av toppmoderne felt-, laboratorie- og datautstyr innen miljøvitenskapsdivisjonen, samt de andre vitenskaps- og ingeniøravdelingene på campus. Dette gjør Alfred University bachelorprogram et av de best rustede i landet.... [-]

USA alfred
September 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Alfred University

Alfred University hovedroll i atletisk trening, gir deg muligheten til konsentrert studie og praktisk klinisk arbeidserfaring. Programmet er basert på et solid fundament ... [+]

Handle om

Alfred University hovedroll i atletisk trening, gir deg muligheten til konsentrert studie og praktisk klinisk arbeidserfaring. Programmet er basert på et solid fundament i den allierte helsevesenet med sterk vekt på faglige domener som skade- og sykdomsforebygging og klinisk evaluering og diagnose. Vårt forhold mellom student og fakultet er lavt, og vårt fakultet inkluderer en lege som er spesialist innen idrettsmedisin. En innebygd minor i treningsvitenskap er også en viktig funksjon i programmet.

Opplæring

Det atletiske treningsprogrammet er basert på filosofien om at utdanning er en livslang prosess. Dette gjelder spesielt for et yrke, som gjennom sin praksis med spesifikke ferdigheter, søker å fylle behovene til idrettsutøvere og fritidsaktivister. Behovene til denne utvalgte gruppen er dynamiske på grunn av kontinuerlig forbedring av opplæringsmetoder og nye funn gjennom forskning.... [-]

USA alfred
September 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
Alfred University

For en svært ettertraktet eksklusiv utdanning innen vitenskapen om glassingeniør, se ikke lenger enn Alfred University . Her tilbyr vi deg den eneste bachelorprogrammet i ... [+]

Handle om

For en svært ettertraktet eksklusiv utdanning innen vitenskapen om glassingeniør, se ikke lenger enn Alfred University . Her tilbyr vi deg den eneste bachelorprogrammet i sitt slag i landet, med små klassestørrelser, mange muligheter for grunnforskning, og et omfattende alumni-nettverk som arbeider i glass- og keramikkindustrien. Videre er vårt Glass Engineering Science Program akkreditert av Engineering Accreditation Commission of ABET.

EKSKLUSIVT PROGRAM

Det eneste bachelorstudiet Glass Engineering Science-programmet i nasjonen.

FORSKNINGSMULIGHETER

Rikelig med muligheter for grunnforskning og tilgang til toppmoderne forskningsanlegg.

INDUSTRI NETWORKING

Et omfattende alumni nettverk som arbeider i glass- og keramikkindustrien.... [-]

USA alfred
September 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
Alfred University

Hvis din lidenskap er å lære hvordan ting fungerer, ved å ta dem fra hverandre og vellykkes sette dem sammen igjen, er maskiningeniør-hovedingenjören på Alfred University ... [+]

Handle om

Hvis din lidenskap er å lære hvordan ting fungerer, ved å ta dem fra hverandre og vellykkes sette dem sammen igjen, er maskiningeniør-hovedingenjören på Alfred University en perfekt passform for deg. Programmet er akkreditert av ABET og er en ideell utdanning for studenter som ønsker å gå inn i industrien, utvikle sitt eget selskap, eller for en rekke muligheter innen utdanning, romfart, bilindustri, kjemikalier og myndigheter.

MODERNE FASILITETER

Nye testanlegg, inkludert en vanntunnel, en vindtunnel og testrammer for måling av materialets styrke.

START NÅ

En praktisk teknisk læreplan som introduserer studenter til moderne maskinverktøy i løpet av første semester.... [-]

USA alfred
September 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
Alfred University

Har en karriere innen digital elektronikk og materialteknologi eller engineering interesse for deg? Se på ABET Akkrediterte Materialer Vitenskap og Engineering på Alfred ... [+]

Handle om

Har en karriere innen digital elektronikk og materialteknologi eller engineering interesse for deg? Se på ABET Akkrediterte Materialer Vitenskap og Engineering på Alfred University . Dette utfordrende programmet vil gi eksponering for konseptene knyttet til multimateriale og sammensatte teknologier, samt komposittmateriale-interaksjoner med levende biologiske systemer for studenter interessert i fokus innen biomedisinsk materialvitenskap.

START NÅ

En praktisk læreplan som introduserer studentene til materialvitenskap i løpet av det første året.

FORSKNINGSMULIGHETER

Rikelig med muligheter for grunnforskning og tilgang til toppmoderne forskningsanlegg.

SHOWCASE SKILLS... [-]
USA alfred
September 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
Alfred University

Alfred University Accounting Major forbereder deg og dine klassekamerater til å bli sertifiserte revisorer, revisorer og konsulenter, og nyter dynamiske arbeidsplasser et ... [+]

Handle om

Alfred University Accounting Major forbereder deg og dine klassekamerater til å bli sertifiserte revisorer, revisorer og konsulenter, og nyter dynamiske arbeidsplasser etter endt utdanning i et stadig skiftende økonomisk klima. Du får også muligheten til å anvende disse prinsippene i andre hovedområder og felt, for eksempel næringsliv, økonomi og lov.

praksisplasser

Få virkelighets erfaring og akademisk kreditt med praktikopphold - om din lidenskap er offentlig bolig eller private jetfly

100% suksess

Plasseringsfrekvensen for våre regnskapsgrader er eksepsjonelt sterk (nesten 100%) og er en indikasjon på den høye kvaliteten på programmet vårt.

Arbeid med klienter... [-]
USA alfred
September 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk
Alfred University

Bli en ekspert i en bransje som forandrer måten samfunnet bruker energi på med vår fornybare energiteknikk. Et av bare noen få sanne fornybare energiprogrammer sitter i e ... [+]

Handle om

Bli en ekspert i en bransje som forandrer måten samfunnet bruker energi på med vår fornybare energiteknikk. Et av bare noen få sanne fornybare energiprogrammer sitter i en sterk engineering foundation, gir dette programmet deg verktøy, teknologi og know-how du trenger følgende eksamen for å komme inn i voksende fornybar energi jobb markedet med utallige muligheter.

EKSKLUSIVT PROGRAM

En av bare noen få sanne ingeniørgrader som spesialiserer seg innen fornybar energi.

MODERNE FASILITETER

Nye laboratoriefasiliteter for å designe og teste fornybar energiteknologi.

SHOWCASE talenter

Et seniordesignprosjekt som viser dine kreative talenter for å løse virkelige ingeniørproblemer.... [-]

USA alfred
September 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Alfred University

Kunst- og designskolen tilbyr et fireårig, profesjonelt studium som fører til Bachelor of Fine Arts (BFA) grad. Den unike læreplanen, som inkorporerer en spesialisert til ... [+]

Handle om

Kunst- og designskolen tilbyr et fireårig, profesjonelt studium som fører til Bachelor of Fine Arts (BFA) grad. Den unike læreplanen, som inkorporerer en spesialisert tilnærming for hvert av studieårene, anerkjennes for sin innovasjon i å understreke disiplinære dybde og tverrfaglige muligheter. Her vil du arbeide med toppmoderne fasiliteter, du vil bli utstyrt med individuelle studioer i seniorår, og du vil nyte fordelene ved å skrive inn et delvis statsfinansiert kunstprogram i en privat universitetsinnstilling.

En åpen læreplan

BFA-graden gir muligheter for studenter til å studere keramisk kunst, tegning, maleri, fotografi, grafisk design, trykte medier, video, lydkunst, interaktive medier eller glass og skulptur innenfor en åpen læreplan.... [-]

USA alfred
September 2020
4 år
Campus
Les mer på norsk