Arkansas Tech University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Arkansas Tech University

Tech er dedikert til studentens suksess, tilgang og excellence som et responsivt campus-samfunn som gir muligheter for progressiv intellektuell utvikling og samfunnsengasjement. Embracing og utvide sine teknologiske tradisjoner, inspirerer og styrker Tech medlemmer av samfunnet for å oppnå sine mål, samtidig som de strever for å forbedre Arkansas, nasjonen og verden.

Grunnlagt i 1909, Arkansas Tech University Er rik på historie og er nå et av de raskest voksende universitetene i staten. Tech er et flott universitet med en flott beliggenhet. For mer fakta om Tech, sjekk ut Tech-At-A-Glance eller ta en campus-tur, og vi vil bevise at vi tilbyr førsteklasses instruksjon, fremragende fasiliteter, studentfokus og en stor verdi.

Tech gir en campus liten nok til individuell oppmerksomhet, men likevel stor nok til en kvalitetsutdannelse. Når du vurderer at vår oppgraderingskurs er blant de høyeste i staten, regionen og nasjonen, er den klare Tech bare den riktige størrelsen.

Her på Tech, prøver vi å hjelpe våre studenter på noen mulig måte. Våre kontorer for opptak og økonomisk hjelp er klare for å hjelpe deg med å bli med på universitetet vårt. Tech har selv et kontor dedikert til våre internasjonale studenter.

Vi ønsker å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din høyskoleopplevelse. For ytterligere informasjon om Tech, vær så snill å bli med oss ​​på en Campus Tour, besøk våre FAQs eller kontakt vårt opptakskontor.

Vår misjon

Arkansas Tech University er dedikert til student suksess, tilgang og excellence som et responsivt campus samfunn gir muligheter for progressiv intellektuell utvikling og samfunnsengasjement. Embracing og utvide sine teknologiske tradisjoner, inspirerer og styrker Tech medlemmer av samfunnet for å oppnå sine mål, samtidig som de strever for å forbedre Arkansas, nasjonen og verden.

Arkansas Tech ved tallene

Hvordan går det med Tech Rate?

  • Gjennomsnittlige freshmen ACT-poeng har rangert over nasjonale og statlige gjennomsnitt i 21 påfølgende år
  • Gjennomsnittlig ACT-poengsum for freshman-klassen i 2015 er 22.05
  • Mest rimelige alternativ blant de fem beste universitetene i staten
  • Tech tilbyr mer enn 120 studenterorganisasjoner

Student body

  • Høsten 2015 var det 17. året på rad som ble registrert

Fakultet

  • Over 400 fakultetets medlemmer
HR-infographic01HR-infographic02HR-infographic03

Steder

Russell

Arkansas Tech University

Address
Arkansas Tech University
1507 North Boulder Avenue

72801 Russell, Arkansas, USA
Telefon
+1 479-968-0237

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss