Les den offisielle beskrivelsen

Katolsk tradisjon Liberal Arts

Ved Assumption er vi forpliktet til å utforske med stor godhet forholdet mellom tro og grunn. Ved å delta i denne 2000-årige tradisjonen, møtes dagens studenter generasjoner av forskere, kunstnere, forfattere og filosofer som har engasjert seg i et søk etter sannhet på tvers av fagområder.
Vi tror at den katolske intellektuelle tradisjonen er spesielt relevant og nyttig for våre tider, og oppmuntrer til vekst av sinn, kropp og ånd i et inkluderende, åpent klima der alle trostradisjoner har en stemme.

Tradisjon av suksess

  • 98% av studentene fullfører sin grad i fire år
  • 94% av klassen av 2017 var ansatt, fulgte ytterligere utdanning, eller engasjert i samfunnstjeneste innen seks måneder etter oppgradering
  • 85% av klassen av 2017 fullførte minst en internship, forskning eller erfaring læring mulighet

Veien å bygge hva verden trenger

Snakk med en av våre fantastiske kandidater et tiår i karrieren som biokjemiker eller familie domstolsdommer eller noen andre yrker, og du vil oppdage hvorfor vi insisterer på en verdibasert utdanning - en som gir kandidater den intellektuelle styrke og styrke av karakter som trengs for å engasjere livets større spørsmål og arbeide mot et større godt.

Vi anerkjenner dagens dedikerte fakultet, og en lang linje med sine forgjengere, med heed vår grunnlegger, Emmanuel d'Alzon, som utfordret oss til å gå utover akademikere og utdanne hele personen. Du ser dette fokuset på studenter, og vår vekt på et liv som er godt levet i alle aspekter av det vi gjør, fra utformingen av nye Residence Halls til våre dynamiske Honours-programmer til etableringen av en campus i Roma.

Vi skylder også en stor gjeld til takknemlighet til alumni, foreldre, stiftelser og bedriftspartnere som bidrar til å gjøre en tydelig antagelsesopplæring mulig. Bare ved å samarbeide, mot felles mål og på tvers av forskjeller i alder, kultur, disiplin og tro, kan vi virkelig lyse veien.

Katolske verdier og sterke akademikere

Assumption College , en katolsk institusjon sponset av Assumptionens Augustinere og forankret i den katolske intellektuelle tradisjonen, forsøker å danne nyutdannede kjent for kritisk intelligens, gjennomtenkt statsborgerskap og medfølende tjeneste. Vi forfølger disse ambisiøse målene gjennom en læreplan grunnlagt i liberal arts og strekker seg til domenet av profesjonelle studier. Opplevd av den katolske bekreftelsen av harmoni av tro og grunn, satser vi ved å streve etter sannheten for å forvandle elever og hjerter. Forutsetningen favoriserer mangfold og øker økologisk alle som deler sine mål.

En melding fra presidenten

Å velge en høyskole kan være den viktigste avgjørelsen du noen gang har hatt å vurdere. Du har kanskje allerede mottatt materiale fra en rekke andre institusjoner, samt ideer og anbefalinger fra familie og venner.

Det er mange grunner til at lyse, motiverte studenter velger å delta på Assumption. Når du utforsker vårt nettsted, finner du et vell av informasjon knyttet til våre utmerkede programmer og vårt nærliggende samfunn. For nå vil jeg dele tre av årsakene som jeg nevner oftest når jeg beskriver Assumption til potensielle studenter og deres familier.

Topp liberal arts college med sterke forretnings-og profesjonelle programmer.

Våre studenter blir utsatt for en rekke disipliner som utvider deres sinn og forbedrer sine kritiske tenkningsfunksjoner, da de vurderer nye ideer, nye måter å se på verden og nye måter å stille spørsmål på. Fakultetets medlemmer skaper et akademisk stimulerende miljø som utfordrer elevene til å oppnå sitt fulle potensial som de tenker gjennom sine verdier og liv. Samtidig lærer ferdighetene studentene på Assumption også å forberede dem til vellykkede og givende karrierer.

Katolsk intellektuell tradisjon, unik blant høgskoler.

I Assumpionist-tradisjonen oppfordrer vi intellektuell, sosial og personlig vekst. Vi tar religion og tro på alvor som en integrert del av den menneskelige erfaringen. Vi undersøker spørsmål som kommer til de dypeste ønsker i det menneskelige hjerte og gjenkjenner rollen som tro og grunn i søken etter sannhet. Våre studenter møter ideer som har bidratt til dannelsen av et kristent syn på verden som gjenspeiler den type utdanning som Fr. Emmanuel d'Alzon, grunnleggeren av Assumptionists. Uansett hvilken studentes tro, tror vi at antagelsen opplever muligheter for personlig åndelig vekst og utvikling av et sett verdier som vil oppmuntre elevene til å bruke sin kunnskap til tjeneste for andre. Det er en atmosfære som er intellektuelt utfordrende, personlig givende og åndelig oppfylle.

Et sted hvor folk ser ut til hverandre.

Når du velger Antagelse, kan du regne med å motta personlig oppmerksomhet fra hyggelige, vennlige mennesker i hele samfunnet. Fakultet, administratorer, ansatte, religiøse og studenter samarbeider for å sikre at alle her er verdsatt og støttet. Forutsetningen er liten nok til at folk kjenner studenter som enkeltpersoner, og store nok til at studentene kan finne ulike muligheter. Opplevelser i og utenfor klasserommet bidrar til å forme en elevs "personlige kompass" og oppmuntre til intellektuell, sosial og personlig vekst.

Hvis disse egenskapene gjenspeiler det du leter etter, oppfordrer jeg deg til å utforske nettstedet vårt videre og lære mer om oss. Jeg håper også at du vil vurdere å besøke Assumptions vakre campus og møte noen av de menneskene som gjør samfunnet vårt så spesielle. Takk for din interesse for antagelse.

Beste hilsner,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
President

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Assumption College

Bruker du tid på å evaluere risikoer nøye? Er en beslutning eller investering verdt de potensielle resultatene? Hvis dette høres ut som din personlighet, kan en bachelorg ... [+]

Bruker du tid på å evaluere risikoer nøye? Er en beslutning eller investering verdt de potensielle resultatene? Hvis dette høres ut som din personlighet, kan en bachelorgrad i aktuarvitenskap fra Assumption College være den perfekte passformen.

Aktuarer bruker trening i matematikk og økonomi for å løse forretningsproblemer som involverer risiko og er svært ettertraktet på grunn av deres tverrfaglige bakgrunn og sterke kvantitative ferdigheter. Instituttets matematikk, datavitenskap og aktuarvitenskap er glade for å kunngjøre en ny hoved i aktuarvitenskap. Denne strenge majoriteten krever at studentene tar kurs i matematikk, økonomi og næringsstudier. Pensumet er utformet for å forberede studentene på de to første Aktuarielle eksamenene sponset av Aktuarforeningen (SOA) og Casualty Actuarial Society (CAS).... [-]

USA Worcester
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Assumption College

Enten du vil bruke din biologi grad til å studere virus eller økosystemer, får du omfattende praktisk laboratorieerfaring, samt sterk støtte fra og lett tilgang til Assum ... [+]

Biologi Grad ved Assumption College

Biologi er studiet av livet. Biologer undersøker livets mysterier på mobil-, organisasjons- og befolkningsnivå.

Enten du vil bruke din biologi grad til å studere virus eller økosystemer, får du omfattende praktisk laboratorieerfaring, samt sterk støtte fra og lett tilgang til Assumption science fakultetet, som gjør klasseromsbaserte begreper meningsfylte og bidrar til å utvikle din tekniske forskning ferdigheter. Det toppmoderne Testa Science Center ligger på campus i Worcester, MA, og tilbyr fremragende laboratoriefasiliteter til studenter som driver en biologi-stor for å teste de komplekse og sofistikerte vitenskapsteorier du lærer i klasserommet.... [-]

USA Worcester
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Assumption College

Assumption's Bachelor of Science i Cybersecurity tilbyr en teknologibasert opplæring, ved hjelp av metoder innen databehandling og informasjonsvitenskap, ingeniørfag, sam ... [+]

Cyberspace er et dynamisk og utviklende økosystem, med komplekse, flersidede nettverk som forbinder enkeltpersoner, organisasjoner og nasjonale og internasjonale enheter. Men ekspansjonen av cyberspace gir nye svakheter for å utnytte, noe som gjør den sårbar for inntrenging og utnyttelse. Cyber ​​trusler og sårbarheter har vokst eksponentielt med eksplosjonen av teknologi og tilknytning, som påvirker enkeltpersoner, organisasjoner og nasjoner. Assumption College vil gjennom en stor grad i cybersikkerhet trene neste generasjon av individer som vil forsøke å motvirke og reagere på cybertrusler og angrep.

Ifølge Federal Bureau of Investigations 2016 Internet Crime Report, millioner i USA er ofre for Internett-forbrytelser hvert år, og det mottar i gjennomsnitt 800 klager, per dag. Rapporten deler også de tapene som skyldes e-post svindel, identifiserer tyveri, ransomware-angrep, teknologisk støtte svindeltap og annen nyskapende aktivitet genererte 1,33 milliarder dollar i tap av offer i 2016, det siste året for hvilket statistikk er tilgjengelig.... [-]

USA Worcester
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Assumption College

Data er det grunnleggende råmaterialet til det 21. århundre. Næringsliv, regjering og ikke-statslige organisasjoner kan nå vite mer om oss enn noen gang i menneskets hist ... [+]

Data er det grunnleggende råmaterialet til det 21. århundre. Næringsliv, regjering og ikke-statslige organisasjoner kan nå vite mer om oss enn noen gang i menneskets historie: hva vi kjøper, hva vi leser, hva vi gjør. Men alle dataene må først behandles til informasjon for å svare på det store spørsmålet: Hva betyr det alt ?

Fremskritt innen datateknologi har skapt en eksplosjon i oppkjøp og lagring av store mengder data fra hver tur i livet. Denne plutselige endringen har skapt behovet for matematisk og beregningsbasert utdannet kandidater som kan analysere disse dataene og gjøre anbefalinger basert på disse undersøkelsene.

Data Analytics-programmet på Assumption College (tilbys som en stor og en mindreårig) vil hjelpe deg å forstå hvem vi er og hvor vi skal - og hvor best å bruke den kunnskapen - ved å gi deg forskning, programmering og kritisk analyse ferdigheter du vil trenge. Når du studerer dataanalyser ved Assumption, lærer du hvordan du samler, behandler og evaluerer store mengder informasjon, og hva det betyr for resten av verden.... [-]

USA Worcester
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Assumption College

En grad i datavitenskap kan forberede deg på et bredt utvalg av karriereveier. Assumption gir deg muligheter til å studere matematikk eller datavitenskap i et stimulerend ... [+]

En grad i datavitenskap kan forberede deg på et bredt utvalg av karriereveier. Assumption gir deg muligheter til å studere matematikk eller datavitenskap i et stimulerende og støttende miljø. Du tenker logisk og løser problemer, samt kommuniserer tydelig og effektivt - ferdigheter som er i høy etterspørsel i dagens stadig teknologiske verden.

Hvis du vurderer en grad i datavitenskap, gir Assumption engasjerende professorer og utfordrende læreplan studenter en rekke muligheter til å utforske dette raskt utviklende feltet. Datavitenskap majors utvikler sine programmeringsevner, deres kunnskaper om maskinvare og programvare, og en forståelse av de sosiale og etiske implikasjonene av teknologi. Den store gir grunnlag for en rekke profesjonelle karrierer i datavitenskap og for høyere utdanning i datavitenskap.... [-]

USA Worcester
September 2020
English (USA)
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Assumption College

Ingeniørlærer ved Assumption (inkludert de som driver en mindreårig) er gitt en omfattende læreplan som legger grunnlaget for fremtidig suksess. ... [+]

Ingeniørlærer ved Assumption (inkludert de som driver en mindreårig) er gitt en omfattende læreplan som legger grunnlaget for fremtidig suksess. Studenter som velger å være ingeniørfaglig, kan forfølge en todelt grad gjennom samarbeidsavtaler med både Universitetet i Notre Dame og School of Engineering

Ingeniørfag kandidater er gitt en sterk liberal arts utdanning på Assumption. Vitenskaps- og matematikkursene forbereder dem til å fortsette sine studier i ingeniørfag og har meningsfylte karriere i feltet. Studenter som driver en minor i ingeniørfag gir et godt grunnlag i disiplinen og uteksaminerer seg med matematikk, datavitenskap, kjemi eller miljøfag. Små klassestørrelser gir en personlig utdanning som gjør det mulig for studentene å fordyre seg i sine fagområder, og fakultet mentorer tilbyr en-til-en-rådgivning som vil hjelpe dem med å ta de riktige valgene både på utdannet og profesjonelt nivå.... [-]

USA Worcester
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Assumption College

Kjemi studerer strukturen og grunnleggende prinsippene i saken. Ved Assumption lærer studenter som erklærer en kjemi stor om organisk, uorganisk, fysisk, analytisk kjemi ... [+]

Kjemi Grad på Assumption College

Kjemi studerer strukturen og grunnleggende prinsippene i saken. Ved Assumption lærer studenter som erklærer en kjemi stor om organisk, uorganisk, fysisk, analytisk kjemi og biokjemi, og får forståelse for hvordan de virker sammen. Testa Science Center tilbyr fremragende laboratoriefasiliteter for å teste de komplekse og sofistikerte vitenskapsteoriene du diskuterer i klasserommet.

Hvert sommer og gjennom hele akademisk år har Assumption Chemistry majors muligheter til å utføre forskning med Assumption fakultet og ved anerkjente forskningslaboratorier. Naturvitenskapelige kandidater har en 85 prosent akseptasjonsrate til medisinske skoler, og en godkjenningsgrad på 83 prosent til andre typer utdannede medisinske programmer (tannlegen og veterinærskoler, etc.)... [-]

USA Worcester
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Assumption College

Vårt nevrovitenskapsprogram samler en tverrfaglig gruppe professorer som er lidenskapelig om mentorskapsutdannede i dette fascinerende studiet, som involverer dem i forsk ... [+]

Neurovitenskap ved Assumption College

Hjernen er ofte referert til som den siste grensen fordi, som nevnt av Dr. Neil deGrasse Tyson, "... akkurat hvordan [hjernen] opererer, forblir en av de største uløste mysteriene, og det virker jo mer vi måler sine hemmeligheter, jo mer overraskelser vi finner. "Neuroscience forsøker å løse mysteriene i sinnet, hjernen og nervesystemet ved hjelp av tverrfaglige tilnærminger.

Vårt nevrovitenskapsprogram samler en tverrfaglig gruppe professorer som er lidenskapelig om mentorskapsutdannede i dette fascinerende studiet, som involverer dem i forskning som avdekker nye mekanismer for hjernefunksjon og utforsker nevrale korrelater av følelser, kognisjon og psykopatologi. Assumption College tilbyr mange muligheter til å forfølge nevrovitenskap, inkludert:... [-]

USA Worcester
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Assumption College

Når du studerer virksomhet på Assumption College din utdanning gå utover læreboken - du vil få forretningsferdighetene og den virkelige verdenserfaringen som trengs for å ... [+]

Når du studerer virksomhet på Assumption College din utdanning gå utover læreboken - du vil få forretningsferdighetene og den virkelige verdenserfaringen som trengs for å lykkes og en sterk jording i liberal arts, og posisjonere deg som en velafrundet kandidat i en konkurransedyktig arbeidsmiljø.

En bachelorgrad i virksomheten fra Assumption College vil gi deg et rammeverk for å bygge en vellykket karriere i privat, offentlig eller ideell sektor. Du vil utvikle ferdigheter i et bredt spekter av tekniske og faglige ferdigheter etterspurt av arbeidsgivere og studere etisk og sosialt ansvarlig forretningspraksis som forbereder deg på et komplekst og stadig skiftende globalt forretningsmiljø.... [-]

USA Worcester
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, USA