Assumption University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Katolsk tradisjon Liberal Arts

Ved Assumption er vi forpliktet til å utforske med stor godhet forholdet mellom tro og grunn. Ved å delta i denne 2000-årige tradisjonen, møtes dagens studenter generasjoner av forskere, kunstnere, forfattere og filosofer som har engasjert seg i et søk etter sannhet på tvers av fagområder.

Vi tror den katolske intellektuelle tradisjonen er spesielt relevant og nyttig i våre tider, og oppmuntrer til vekst av sinn, kropp og ånd i et inkluderende, åpent klima der alle tro tradisjoner har en stemme.

Tradisjon av suksess

  • 98% av studentene fullfører sin grad i fire år
  • 94% av klassen av 2017 var ansatt, fulgte ytterligere utdanning, eller engasjert i samfunnstjeneste innen seks måneder etter oppgradering
  • 85% av klassen av 2017 fullførte minst en internship, forskning eller erfaring læring mulighet

Veien å bygge hva verden trenger

Snakk med en av våre fantastiske kandidater et tiår i karrieren som biokjemiker eller familie domstolsdommer eller noen andre yrker, og du vil oppdage hvorfor vi insisterer på en verdibasert utdanning - en som gir kandidater den intellektuelle styrke og styrke av karakter som trengs for å engasjere livets større spørsmål og arbeide mot et større godt.

Vi anerkjenner dagens dedikerte fakultet, og en lang linje med sine forgjengere, med heed vår grunnlegger, Emmanuel d'Alzon, som utfordret oss til å gå utover akademikere og utdanne hele personen. Du ser dette fokuset på studenter, og vår vekt på et liv som er godt levet i alle aspekter av det vi gjør, fra utformingen av nye Residence Halls til våre dynamiske Honours-programmer til etableringen av en campus i Roma.

Vi skylder også en stor gjeld til takknemlighet til alumni, foreldre, stiftelser og bedriftspartnere som bidrar til å gjøre en tydelig antagelsesopplæring mulig. Bare ved å samarbeide, mot felles mål og på tvers av forskjeller i alder, kultur, disiplin og tro, kan vi virkelig lyse veien.

Katolske verdier og sterke akademikere

Assumption University , en katolsk institusjon sponset av Augustinerne for antakelsen og forankret i den katolske intellektuelle tradisjonen, streber etter å danne kandidater kjent for kritisk intelligens, gjennomtenkt statsborgerskap og medfølende tjeneste. Vi forfølger disse ambisiøse målene gjennom en læreplan forankret i den liberale kunsten og strekker seg til fagområdet. Oppmuntret av den katolske bekreftelsen av troens og fornuftens harmoni, tar vi sikte på, etter jakten på sannheten, å forvandle studenters sinn og hjerter. Antagelse favoriserer mangfold og ønsker økumenisk velkommen til alle som deler sine mål.

En melding fra presidenten

Å velge et universitet kan være den viktigste avgjørelsen du noen gang har hatt til å vurdere. Du har kanskje allerede mottatt materiale fra en rekke andre institusjoner, i tillegg til ideer og anbefalinger fra familie og venner.

Det er mange grunner til at lyse, motiverte studenter velger å delta på Assumption. Når du utforsker vårt nettsted, finner du et vell av informasjon knyttet til våre utmerkede programmer og vårt nærliggende samfunn. For nå vil jeg dele tre av årsakene som jeg nevner oftest når jeg beskriver Assumption til potensielle studenter og deres familier.

Topp liberalt kunstuniversitet med sterke forretnings- og profesjonelle programmer.

Våre studenter blir utsatt for en rekke disipliner som utvider deres sinn og forbedrer sine kritiske tenkningsfunksjoner, da de vurderer nye ideer, nye måter å se på verden og nye måter å stille spørsmål på. Fakultetets medlemmer skaper et akademisk stimulerende miljø som utfordrer elevene til å oppnå sitt fulle potensial som de tenker gjennom sine verdier og liv. Samtidig lærer ferdighetene studentene på Assumption også å forberede dem til vellykkede og givende karrierer.

Katolsk intellektuell tradisjon, unik blant universitetene.

I den assumpionistiske tradisjonen oppfordrer vi til intellektuell, sosial og personlig vekst. Vi tar religion og tro på alvor som en integrert del av den menneskelige opplevelsen. Vi utforsker spørsmål som kommer til de dypeste ønsker fra menneskets hjerte og anerkjenner troens og fornuftens rolle i jakten på sannhet. Studentene våre møter ideer som har bidratt til dannelsen av et kristent syn på verden som gjenspeiler den type utdanning som Fr. Emmanuel d'Alzon, grunnleggeren av Assumptionists. Uansett hvilken student du tror, tror vi at antagelsesopplevelsen gir muligheter for personlig åndelig vekst og utvikling av et sett med verdier som vil oppmuntre elevene til å bruke kunnskapen sin i tjeneste for andre. Det er en atmosfære som er intellektuelt utfordrende, personlig givende og åndelig oppfylende.

Et sted hvor folk ser ut til hverandre.

Når du velger Antagelse, kan du stole på å motta personlig oppmerksomhet fra snille, vennlige mennesker i hele samfunnet. Fakultet, administratorer, ansatte, religiøse og studenter jobber alle sammen for å sikre at alle her blir verdsatt og støttet. Antagelsen er liten nok slik at folk kjenner studenter som enkeltpersoner og store nok til at studentene finner forskjellige muligheter. Opplevelser i og utenfor klasserommet er med på å forme en elevs "personlige kompass" og oppmuntrer til intellektuell, sosial og personlig vekst.

Hvis disse egenskapene gjenspeiler det du leter etter, oppfordrer jeg deg til å utforske nettstedet vårt videre og lære mer om oss. Jeg håper også at du vil vurdere å besøke Assumptions vakre campus og møte noen av de menneskene som gjør samfunnet vårt så spesielle. Takk for din interesse for antagelse.

Beste hilsner,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
President

Steder

Worcester

Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss