Buena Vista University (BVU)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er Velkommen til Buena Vista University i Storm Lake, Iowa. Vår pittoreske campus dekker 60 dekar og ligger på bredden av en 3200-acre naturlig innsjø. Storm Lake har en befolkning på litt over 10.000 med et utvalg av butikker, underholdning og servering tilbud for når du føler for å unnslippe campus for en liten stund.

BVU tilbyr en engasjerende og samarbeids pedagogisk erfaring. Nyt en liten klasserom innstilling hvor du vil lære om verden, livet og deg selv fra professorer som bryr seg om deg og er investert i din vekst. BVU topp-notch fakultet vil bruke reelle eksempler sammen påvist leksjoner for å forberede deg for å lykkes etter at du går gjennom Victory Arch på avslutningsdagen. Utenfor klasserommene, vil du ha en rekke alternativer for å utforske dine interesser og lidenskaper. Fra friidrett og scenekunst til politikk og service, har du tilgang til et mangfold av ressurser og organisasjoner slik at du kan være aktivt involvert i samfunnet - på campus og utover. Vår trådløs campus gjør det lett å holde kontakten med klassen arbeid og venner, enten du sitter i biblioteket eller slappe av ved sjøen.

Utover Storm Lake

Kanskje du allerede har noen college kreditt og ønsker å fullføre din høyskole grad i en læringsorientert miljø som vårt, men trenger å bo nærmere hjemme. Vi har løsningen. BVU har 15 steder i lokalsamfunn rundt om i staten, med vår Graduate og Professional Studies program.

Steder

Storm Lake

Address
Buena Vista University
610 West 4th St.

IA 50588 Storm Lake, Iowa, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss