Les den offisielle beskrivelsen

Om Bay State

I over 70 år har Bay State College bygget et rykte for å tilby en unik, høyverdig læreplan for den seriøse studenten. Takket være våre små klasser, individuell oppmerksomhet og et fakultet for profesjonelle fagfolk som bringer sin erfaring inn i klasserommet, har våre studenter lykkes i å forfølge karrierefokuserte studier i dagens raskest voksende bransjer.

I vår forpliktelse til deres faglige og faglige fremskritt får våre studenter mulighet til å praktisere på noen av de beste selskapene i nasjonen, mens nettverk med arbeidsgivere og alumner som kan åpne dører for noen av Nordøstas beste karrieremuligheter.

Samtidig jobber våre studenter og bor på vår campus i historiske Back Bay, en av Boston mest attraktive nabolag i byen, nær sentrum av Boston livlige sentrum og alt det tilbyr.

Bay State College Rask fakta

plassering

 • Boston, MA (hjem til mer enn 250 000 studenter)
 • 1 blokk fra fasjonable Newbury Street
 • 2,2 kilometer fra Fenway Park

akademikere

 • 15 programmer, assisterende og bachelorgrad
 • Student-til-lærerforholdet er 15: 1
 • Gjennomsnittlig klassestørrelse: 18 studenter

studenter:

 • Omtrent 800 studenter
 • On-campus boliger tilgjengelig

Bay State College er en privat høyskole hvis oppgave er å gi studentene en kvalitet utdanning som forbereder dem for profesjonelle karrierer og økende grad av høyere utdanning. Bay State College oppnår dette oppdraget ved å gi et læringsmiljø der lærerutvikling og studenttjenester blandes for å støtte unike individuelle studenter, forberede dem på å oppnå sitt fulle potensiale som etisk og sosialt bevisst borgere.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Historie av Bay State College

Bay State College åpnet i 1946 for å betjene en enkelt industri, flyselskapene, ved å gi studentene praktiske ferdigheter og være spesielt oppmerksom på et sterkt pedagogisk fundament. Så som nå var kollegiet kjent for sine små klasser, individuell oppmerksomhet og fokus på spesifikke karrierer.

I 1961 flyttet Bay State til sin nåværende beliggenhet i Back Bay - i hjertet av byen, men nær sykehus, forretninger, shopping, mote og underholdning.

I 1975 var Bay State opprinnelig autorisert til å gi assisterende grader ved Commonwealth of Massachusetts. I 1989 ble Bay State akkreditert av New England Association of Schools and Colleges (NEASC) *. I 2004 ble Bay State autorisert av staten og NEASC * å gi bachelorgrader i Business, Fashion og Entertainment Management.

Sytti år etter grunnleggelsen opererer Bay State fortsatt under visjonen til grunnleggerne. Høgskolen gir USAs ledende arbeidsgivere med dyktige kandidater som er profesjonelt trent og utdannet for det yrket de ønsker.

* Bay State College er akkreditert av New England Commission of Higher Education (NECHE, tidligere NEASC).

Mission Statement

Bay State College forbereder studentene for vellykket karriere og globalt statsborgerskap gjennom akademisk rigor og individualisert støtte.

Veiledende prinsipper

Bay State College oppnår dette gjennom sin forpliktelse til å tilby

 • en rimelig, privat utdanning
 • et støttende, omsorgsfullt personale og fakultet
 • et praktisk læringsmiljø
 • et samfunn som omfatter mangfold
 • et fakultet med ekteverdenerfaring
 • en utdanning utover klasserommet
 • en kultur av sosial og etisk ansvar
 • en resultatdrevet tilnærming til studenters suksess

Kjerneverdier

Kvalitet, Respekt og Støtte.

Visjonerklæring

Bay State College vil være det høyskolevalget i vår region for karriereinnstilte studenter og arbeidsgivere som søker velutdannede kandidater i våre fagområder.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Bay State College

Hvis du er i musikkbransjen, er målet ditt, er Entertainment Management-programmet springbrettet for å få deg på vei. Du trenger virkelige ferdigheter som du kan få som e ... [+]

Er du interessert i å gjøre en karriere i underholdningsstyring?

Bay State College har et program i Entertainment Management- feltet med to konsentrasjoner: Musikkindustri og lydproduksjon.

"Ingen audisjon kreves! Dette er et program for å få deg til å jobbe i musikkbransjen."

Om Entertainment Management Program

Hvis du er i musikkbransjen, er målet ditt, er Entertainment Management-programmet springbrettet for å få deg på vei. Du trenger virkelige ferdigheter som du kan få som en del av en Bay State College grad. Nyutdannede fra Bay State's Entertainment Management-programmet har fått jobber hos selskaper som Live Nation, Walt Disney, Cirque du Soleil, CBS-radio og mer, takket være Bay States fokuserte jobborienterte læreplan. Gjennom praktiske klasser og praktisk erfaring kan du:... [-]

USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Bay State College

Dette programmet er der design møter virksomheten. Hvert år viser mote designere sine nyeste kreasjoner, noe som til slutt gjør det fra landingsbaner til butikkhyller ove ... [+]

Dette programmet er der design møter virksomheten.

Hvert år viser mote designere sine nyeste kreasjoner, noe som til slutt gjør det fra landingsbaner til butikkhyller over hele verden. Det er jobben til varehandleren å velge det beste av disse designene, blande og matche farger, størrelser og silhuetter for å gi kundene det de vil ha til en pris de er villige til å betale. Det er en utfordrende og givende karriere, spesielt når kombinert med kreativ ferdigheter og konseptkunnskap om en mote designer. Dette programmet er der design møter virksomheten.

Bay State College tilbyr en unik pedagogisk kombinasjon med sitt program, Bachelor of Science i Fashion Merchandising med en konsentrasjon i Fashion Design . Dette programmet forbereder studentene effektivt til å nærme seg moteindustrien som både et kreativt foretak og en bedrift. Gjennom en tverrfaglig tilnærming kan studentene fokusere på motehandelsområder, blant annet produktutvikling, visuell merchandising, global markedsføring og detaljhandelstrategier, kombinert med kreativt og konseptuelt praktisk designarbeid. Fashion Design-programmet inkluderer en semester lang internship som bidrar til å ytterligere styrke studentens kompetanse som de får verdifull bransjeerfaring og utvikle et profesjonelt nettverk, samt den forretningsmessige kunnskapen som trengs for å gjøre store design til vellykkede klær og tilbehør.... [-]

USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Bay State College

Verden er avhengig av teknologi. Hvis du klarer teknologien, er verden avhengig av deg. Lær og bli flytende i alle de nyeste, etterspurte tekniske verktøyene som brukes p ... [+]

Informasjonsteknologi, Business Analytics Program Oversikt

Verden er avhengig av teknologi. Hvis du klarer teknologien, er verden avhengig av deg. Lær og bli flytende i alle de nyeste, etterspurte tekniske verktøyene som brukes på dagens arbeidsplass - inkludert Odoo, Python, Google Analytics, RapidMiner, WEKA, MongoDB, SQL Server med BI og Tableau Desktop Edition - for bare å nevne noen. I tillegg utvider du all din tekniske kunnskap med en omfattende bakgrunn i alle aspekter av virksomheten:

Lær av professorer som har en dyp, ekteverden profesjonell erfaring i bransjen.Få en praktisk forståelse av dataanalyse med store datasett for å støtte beslutningstaking.Utvikle en dyp forståelse av betydningen av datavisualisering for å oppnå positive kommunikasjonsresultater.Få etterspurt ferdigheter på to eller flere praktiske, nødvendige internships, med lett tilgang til Boston's Innovation District.... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Bay State College

Hvorvidt ditt endelige mål er å jobbe for en bransjeleder, administrere en ideell organisasjon eller starte din egen virksomhet, må du først lære å håndtere. Bay State Co ... [+]

Oversikt over ledelsen

Hvorvidt ditt endelige mål er å jobbe for en bransjeleder, administrere en ideell organisasjon eller starte din egen virksomhet, må du først lære å håndtere. Bay State College s BS i Management- programmet handler om å gi deg verktøyene du trenger for å være en vellykket leder, innenfor et læringsmiljø som er inspirerende og praktisk.

Lær av bedriftsprofessorer som bringer gjennomsnittlig 15 års reell erfaring fra ledelsen til sine klasserom.Fullfør to eller flere nødvendige internships, med lett tilgang til alle bransjeledende selskapene Boston har å tilby!Velg å fokusere i en av 5 bransjespesifikke konsentrasjoner: Cloud Security Risk Management, Finance, Healthcare Management, Human Resource Management eller Marketing.Velg å fortsette din utdanning online med Bay State College partnerskap med New England College of Business, og tjene din MBA med bare ett ekstra studieår!... [-]
USA Boston
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Address
31 St. James Avenue
MA 02116 Boston, Massachusetts, USA