Bloomsburg University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Gjør deg klar til å løsne din indre Husky!

Dette er en spennende tid for deg. Du er i ferd med å oppdage akkurat hvem du er, og Bloomsburg University gir deg mulighetene til å utforske alle dine interesser. Siden 1839 har BU hatt en tradisjon med faglig fortreffelighet. Et nettverk av mer enn 70.000 alumni for internship og karriereforbindelser vil hjelpe deg å gå fra videregående opplæring til arbeidskraft klar på bare fire år.

Vårt vennlige campus samfunn her på Bloomsburg University er klar til å ønske deg velkommen. Du vil oppleve tilpassbare kjerneklasser, studentforskning og samarbeid med dine professorer, samt frivillig arbeid i samfunnet. Med 56 hovedmenn og 58 mindreårige oppnår studentene personlig og profesjonell suksess gjennom erfaringsmuligheter som utfyller klasseromutdanning. Vi har teknologi og praktisk opplæring som vil hjelpe deg med å skille seg ut. Med mer enn 250 studenterklubber og organisasjoner er det noe for alle. Gjennom alle disse opplevelsene vil du være komfortabel nok til å grave inn i ideene som fascinerer deg, ta opp nye aktiviteter som fjellklatring eller dans, og start karrieren din - alt på samme tid!

En ting som skiller oss fra er Professional U. At BU integrerer dine mange erfaringer, kobler deg sammen med alumner, arbeidsgivere og muligheter, den akademiske erfaringen med profesjonell erfaring i "virkelige verden" -innstillinger. Vi fokuserer på å forberede og inspirere studenter til å bli selvsikker ledere gjennom en yrkeserfaring per år per student.

Hvorfor Bloomsburg University ?

Bloomsburg University tilbyr et personlig og vennlig læringsmiljø som forenkler overgangen for internasjonale studenter til et nytt utdanningssystem og kultur. For å hjelpe våre internasjonale studenter akklimatiserer, tilbyr vi:

 • Et peer mentoring program for å hjelpe deg med å tilpasse seg universitetets liv i USA
 • Akademisk og ESL-støtte
 • Godkalte studenter er kvalifisert for en 50% utenlandsundervisningsvavier basert på økonomisk behov
 • Praktik og erfaringsopplevelsesmuligheter
 • Forskningsmidler
 • Karriere Prep Boot Camp forbereder deg til verden

Anerkjennelser og forskjeller

Bloomsburg University er kjent for følgende anerkjennelser og forskjeller, og listen fortsetter å vokse!

Nasjonale og regionale anerkjennelser:

 • Topp universiteter i Nord-regionen - amerikanske nyheter
 • # 5 blant fireårige høyskoler i Pennsylvania - Schools.com. Rangeringen fokuserer på overkommelighet, fleksibilitet og studenttjenester ved hjelp av de nyeste regjeringsdataene for å evaluere høyskoler og universiteter over hele staten.

Akademisk Program Distinksjoner:

 • Sykepleieprogrammet karakterisert # 1 i PA og # 60 i USA - CollegeAtlas.org
 • Digital Forensics programmet er utpekt som et nasjonalt senter for akademisk fortreffelighet i Cyber ​​Defense Education.
 • Medlem - NCAA Institutt for forsvar Hjertefusjon Vurdering, forskning og utdanning konsortium.
 • Top North American Schools - Sales Education Foundations (SEF) liste over de beste universitetene som tilbyr profesjonell salgsutdanning 2017
 • Rangert som en av de 25 beste bachelorgradene i spesialundervisning i 2017 - beste utdannelsesgrader, den ledende veiledningen til utdanningskarrierer og høyskoler.
 • En av de ti beste skolene i PA for kriminell rettferdighet majors - Zippia.com

BU er et flott sted å være deg. Et flott sted å bli deg.

Steder

Bloomsburg

Bloomsburg University

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss