Bluffton University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På Bluffton, kan du være trygg på eksepsjonell lavere, høyere og videreutdanning og faglig utdanningsprogram.

Nedfelt i våre fire varige verdier av oppdagelse, samfunn, respekt og service, vil du finne en karakter-building utdanning som hjelper deg å nå dine personlige og profesjonelle mål for bruk i et globalt marked. Jordet i mennonite verdier av fredsskaping og service, serverer Bluffton tro tradisjon som et nyttig rammeverk for din personlige utforskning og tro utvikling. Med andre ord, på Bluffton vil du utvikle kristne verdier for et globalt fellesskap.

Hjem til en mangefasettert studentmasse på mer enn 1100, er Bluffton ligger på 65 hektar med frodige, skogkledde eiendom som linje bredden av den lille Riley Creek i landsbyen Bluffton, Ohio. Du vil raskt føle en del av vår campus samfunnet som du utvikler relasjoner med jevnaldrende og dedikert fakultet.

Som en student, gjør vår aktive studentlivet det lett å få nye venner i tett sammensveiset, innbydende atmosfære av ditt hjem borte fra hjemmet.

Akademiske programmer

Bluffton tilnærming til læring innenfor sine akademiske studier fusjonerer meningsfulle, personlige interaksjoner med lærebok, forelesninger, campus aktiviteter, servicemuligheter og kryss-kulturelle alternativer som tar deg over hele USA og verden.

Karriereutvikling

Våre graduate og videreutdanningsprogrammer gjøre det mulig å fullføre graden mens balansere arbeid, familie, kirke og andre forpliktelser. Graduate og videreutdanning klasser er beleilig tilbys i Bluffton, Archbold og Piqua, Ohio.

Den Bluffton Difference

Bluffton er tilknyttet Mennonite Church-USA, men majoriteten av Bluffton elevene ikke er Mennonite. Dette skaper en atmosfære der alle elevene inviteres til å utforske og kommer til å eie sin egen tro.

Vår historie

Beliggende på bredden av Lille Riley Creek i Bluffton, en liten by i nordvest Ohio, ble Bluffton University grunnlagt i 1899 som Central Mennonite College. Som hjørnestein ble lagt for skolens første bygningen, Noah C. Hirschy, Bluffton første president, avsluttet sin tale med en idé som har vist seg like holdbart som selve strukturen: ". La oss forvente store ting" Vi har, og vi fortsetter å gjøre det.

Mens Bluffton er tilknyttet Mennonite Church USA, er det studenter, lærere, ansatte og alumni ikke nødvendigvis Mennonite. Elmer Neufeld, universitetets syvende president observert "Bluffton bør ikke bli sett på som liksom mindre enn Mennonite for sitt mangfold, men heller mer enn Mennonite, med en sterkere Christian fred kirke vitne vokser ut av denne opplevelsen." I dag fortsetter Bluffton å være forpliktet til å passere langs våre kjerneverdier - oppdagelse, samfunnet, respekt og service - til hver ny generasjon av studenter.

VÅRT OPPDRAG

"Formet av den historiske freds kirkelig tradisjon og næret av et ønske om dyktighet i alle faser av sine programmer, søker Bluffton University for å forberede studentene fra alle bakgrunner for livet samt kall, for medborgerskap, for service til alle folkeslag, og til slutt , i forbindelse med Guds universelle rike. "

Mennonite TRO

Mennonites tro, med sine kristne brødre og søstre, i de store affirmasjoner tro: Gud blir menneske, Kristi herredømme, kraften i evangeliet, et verk av Den Hellige Ånd og myndighet av Skriftene.

I Mennonite arv, har disse overbevisningene ført til særegne vektlegging; tro er frivillig; Kristne er kalt til et liv i kjærlighet, forsoning og fredsskapende; urettferdighet er å bli overvunnet med god; lykke er mer enn materielle velferd; moralsk autoritet er mer enn politisk makt; livet er å være bodde rett og slett; hele naturen er en gave fra Gud til å bli elsket med en følelse av takknemlighet og forvaltning; og kjærlig, oppofrende tjeneste er det høyeste uttrykk for troskap mot Kristus.

Steder

Bluffton

Address
1 University Drive,
45817-2104 Bluffton, Ohio, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: