Les den offisielle beskrivelsen

Det finnes ingen bedre måte for deg å forestille å være her enn å besøke oss.

Å være på Carson-Newman er den beste måten å vite hvordan du passer på denne topprangerte liberal arts universitet, grunnlagt i 1851.

Se hva livet kan se ut her. Gå vår campus og få en følelse av at du vil være en viktig del av et aktivt campus som er 2000 studenter sterk.

Visjon, misjon, Faith Statements

Visjon

Vi vil være den kristne liberal arts-baserte universitet av valget i Sørøst for utdanning og service.

Mission

Vår oppgave som kristne lærere er å hjelpe våre studenter nå sitt fulle potensial som utdannede borgere og hele verden tjener-ledere.

Stadfestelse av Faith

Gud - "I begynnelsen skapte Gud himmelen og jorden."(Genesis 1: 1)
Det er en sann Gud, som er Skaperen, Forløseren, og bevarer av universet. Gud er evig; Gud er hellig; Gud er kjærlighet; Gud er treenig, avslørt som Fader, Sønn og Hellig Ånd, hver med forskjellige personlige egenskaper, men uten inndeling av naturen, essens, eller å være, og som alene er verdig tilbedelse.

Kristus - "I Kristus all fylden av Guddommen bor legemlig."(Kol 2: 9)
Kristus er den evige Guds Sønn, den andre personen i Treenigheten, som i sin inkarnasjon, ble unnfanget av Den Hellige Ånd, født av jomfru Maria, fullt Gud og fullt menneske. Jesus helt levde og åpenbarte Guds vilje, ble korsfestet, begravd, og opp fra de døde på den tredje dag. Etter å ha gjort soning for syndene til menneskeheten på korset, fór opp til himmelen, er opphøyet ved Guds høyre hånd, og kommer tilbake i makt og herlighet for å dømme verden. Kristus bor i alle troende som levende, alltid tilstedeværende Herre.

hellige Ånd - "Og jeg vil be Faderen, og han skal gi dere en annen talsmann, for å være med deg for alltid. Dette er sannhetens Ånd, som verden ikke kan få, for den ser ham ikke og kjenner ham. Du kjenner ham, for han blir hos dere og skal være i dere."(Joh 14: 16-17)
Den Hellige Ånd er Guds Ånd. The Spirit opphøyer Jesus Kristus og overbeviser mennesker om synd, urettferdighet og om dom. Ånden gjør menneskeheten til å forstå sannheten, kaller alle til Frelseren, effekter regenerering til dem som tar imot Kristus som frelser, og fyller troende med Åndens frukt.

Frelse - "Det er av nåde ved tro at du er frelst. Dette er ikke av dere selv; det er Guds gave, ikke et resultat av gjerninger, for at ikke noen skal rose seg."(Ef 2: 8)"Den som kaller på Herrens navn, skal bli frelst."(Rom 10:13)
Frelse syndere er helt Guds verk av nåde, frivillige gaver til alle som tar imot Jesus Kristus som Herre og Frelser, som etter hans liv, død og oppstandelse en evig forløsning for den troende. Denne frelse av nåde ved tro er sikret gjennom omvendelse og aksept av Jesus Kristus som Herre.

Skrift - "All Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, overbevisning, til rettledning, og opplæring i rettferdighet. . . ."(2. Timoteus 3: 16)"Loven av Herren er perfekt, gjenopplive sjelen. Vedtektene for Herren er troverdig, det gjør den enfoldige. Forskriftene av Herren er riktig, noe som gir glede til hjertet. . . . Ordinanser Herren er sikker, og helt rettferdig.»(Salme 19: 7-9)
The Holy Bible er en guddommelig inspirerte bok av gamle og nye testamente Skriftene, autoritative for tro og praksis, hvor veien til frelse og hellig liv blir opplyst. Det kriteriet som Bibelen skal tolkes er Jesus Kristus.

Menneskeheten - "Og Gud skapte mennesket i sitt bilde, i Guds bilde skapte han dem; mann og kvinne skapte han dem."(Genesis 01:27)
Skapt i Guds bilde, er menneskeheten kronen skaperverk. Ved fritt valg, mennesker gjør opprør mot Guds kjærlighet, sprekker forholdet ved å overtre Guds bud og faller under fordømmelse. Bare Guds nåde kan gjenopprette mennesker i riktig forhold til Gud og gjøre dem i stand til å oppfylle den kreative Guds hensikt.

Kirken - "Og han har lagt alle ting under hans føtter og har gjort ham som hoved over alle ting til menigheten, som er hans legeme, fylt av ham som fyller alt i alle."(Ef 1: 20-23)
Kirken består av alle sanne Kristi disipler. Jesus Kristus er kirkens overhode. Kristne er å assosiere seg med lokale kirker. Kirken er en selvstendig organ, som opererer under Kristi herredømme. Hver kirke er gitt myndighet til å tilbe, utføre tjeneste, og å utøve gaver og privilegier investert i dem ved Kristus.

siste ting - I Guds egen tid og egne veier, vil Gud bringe verden til sin riktige enden. Gud har fastsatt en dag da han skal dømme verden ved Jesus Kristus, når alle mennesker skal få sin rett belønning; det uforløste skal gå til evig pine; de rettferdige, til evig liv.

Vår kristne World View

The Christian University er en pedagogisk arm av kirken, Kristi legeme. Kristus er Herre Christian University, som han er i kirken. I Kristus ". . . er gjemt alle skatter av visdom og kunnskap."(Kol 2: 3) Kristus er"bildet av den usynlige Gud. . . . For i ham er alt blitt skapt, både i himmelen og på jorden, det synlige og usynlige. . . alle ting har blitt skapt av ham og til ham. Og han er før alle ting, og i ham er alt holdes sammen."(Kol 1: 15-17) Kristus er skaperen og universets sentrum.

Jesus forkynte: "Jeg er veien, sannheten og livet." (Joh 14: 6) Det er denne veien, denne sannheten, dette Life the Christian University fremmer. Vår Herre inviterer oss til å "Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din kraft og av all din forstand.»(Matteus 22:37) Denne invitasjonen vi akseptere. All sannhet er Guds sannhet. All lyd læring er en del av vår kristne arv og kall, og er sentrert i et kristent verdensbilde, der Jesus er Herre, og vi er hans disipler.

bibel

Mens forstanderskapet av Carson-Newman University i sin regelmessig planlagte møtet 19. oktober, 2007 mottok en anbefaling fra en bobestyrer til å vurdere en uttalelse om den tro av styremedlemmene om Den hellige skrift. BE det løst, at forstanderskapet i Carson-Newman College har enstemmig godkjenne følgende uttalelse: «Vi, forstanderskapet av Carson-Newman University, gjør bekrefter hellige skrift som blir gitt av Gud gjennom mennesker, til mennesker. Den komplette og endelige Guds Ord er åpenbart i Jesus Kristus. "

Stadfestelse av Kristensamfunnet og retningslinjer

Som en bevisst kristen fagmiljø Carson-Newman College bestreber seg på å følge kristne prinsipper i alle aspekter av sitt felles liv. Vi sender oss til læren og Jesu Kristi eksempel i alle våre relasjoner og arbeid. Personer som velger å bli en del av Carson-Newman familie er forventet å omfavne moralske, etiske og bibelske verdier på og utenfor campus. På området seksualitet, er livsstil konsistente med bibelsk lære forventet. Spesielt nevnt, seksuell intimitet er å bli uttrykt utelukkende inne i ekteskapspakten, som skal være mellom en mann og en kvinne. Våre kristne verdier tjene til beste for alle i Carson-Newman familien.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Carson-Newman University

I over tretti år har Carson-Newman vært lærer elevene om film og filmproduksjon. Et tverrfaglig Film stor blander nå kurs i filmproduksjon og skriftlig med akademiske s ... [+]

Bachelor of Arts i filmvitenskap

"Film School" på Carson-Newman

I over tretti år har Carson-Newman vært lærer elevene om film og filmproduksjon. Et tverrfaglig Film stor blander nå kurs i filmproduksjon og skriftlig med akademiske studier av levende bilder i en kristen sammenheng. Film studenter finpusse sine båter som filmskapere, mens han studerte estetikk kino og virksomheten av levende bilder industrien.

Den Mossy Creek Dokumentar Arts Festival er bare en av mange måter Carson-Newman Film studenter koble til yrket. Festivalen gir mulighet for studenter og profesjonelle dokumentarfilmskapere til å dele sine historier med campus og samfunnet.

Beskrivelse av Film Program ... [-]
USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Carson-Newman University

Carson-Newman University er en institusjonell medlem av National Association of Schools of Music. Institutt for musikk kan hjelpe deg å følge din lidenskap enten du er ut ... [+]

Bachelor of Arts i Music

Carson-Newman University er en institusjonell medlem av National Association of Schools of Music. Institutt for musikk kan hjelpe deg å følge din lidenskap enten du er ute å utføre, undervise eller lede lovsang. Vi har en stolt tradisjon for å forberede våre studenter til å være dyktige og kunnskapsrike fagfolk gjennomsyret av den musikalske kunst. Viet til å se elevene lykkes, har våre erfarne og imøtekommende lærere opparbeidet seg et rykte for å utfordre studenter presser dem til å lykkes. Med en musikk fakultet til student ratio på mindre enn 10: 1, studenter høste fordelene av mindre klasser med mer individuell oppmerksomhet.

Vår oppgave er å ta vare på og utfordre studentene i et kristent miljø å hjelpe dem til å nå sitt potensial som utdannede musikere til å tjene og lede i kirken, skoler og samfunnet. Vår avdeling tjener Carson-Newman College oppdrag ved (1) å tilby profesjonelle studieprogrammene i musikk, (2) som gir en liberal arts studium i musikk, og (3) å gi generell musikk utdanning (kurs, ensembler, og anvendt leksjoner) og ytelse muligheter for universitetssamfunnet for øvrig for å utvikle musikalske ferdigheter og kunnskap om musikk for berikelse av livet.... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Carson-Newman University

Velkommen til Carson-Newman School of Religion nettside. Vår skole tilbyr et rikt og variert utvalg av grad vektlegginger som spenner fra grunnleggende Religion dur til e ... [+]

Bachelor of Arts i Religion: Ledelse og etikk

Velkommen til Carson-Newman School of Religion nettside. Vår skole tilbyr et rikt og variert utvalg av grad vektlegginger som spenner fra grunnleggende Religion dur til en stor med en av følgende vektlegging: bibelske språk, bibelske studier, kirke rekreasjon og ungdomsarbeid, departement, filosofi og religion, ledelse og etikk, pastorale tjeneste, og spiritualitet og kunst.

Vår skole omfatter en identitet som gjenspeiler vår Baptist arv og hva som er best i en ideell liberal arts bakgrunn. De viktigste baner som former vår misjon og personligheten inkluderer følgende: Fakultetet vil sette studenten til å utvikle en teologisk og filosofisk leseferdighet; forbedre kritisk lesing, skriving og tenkning ferdigheter; etablere et bibelsk fundament og kompetanse til å håndtere livets spørsmål og problemstillinger i det 21. århundre; fostre opp et robust åndelighet; skape en følelse av oppdrag, sosial bevissthet, og global statsborgerskap; og forberede for engasjement og lederskap i den lokale kirken.... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

BSc

Carson-Newman University

Velg denne graden til å gå inn i raskt skiftende og voksende felt av biokjemi og bioteknologi-enten umiddelbart etter college eller før du går inn gradsstudier; det er og ... [+]

Bachelor of Science i biokjemi

Kjemi og biokjemi

Kjemi er noen ganger kalt "sentrale vitenskap". Chemistry fokuserer på sammensetning, egenskaper, og endringer av materie og derfor har naturlig tilknytning til felt så forskjellige som biokjemi og meteorologi, medisin og engineering, arkeologi og nevrologi, eller elektronikk og psykologi.

Etter en 4-årig lavere program i kjemi, noen av våre kandidater går til arbeid i regjeringen, industri, eller utdanning, men andre forfølge videreutdanning-inkludert gradsstudier, medisinsk skole, apotek skole, eller andre helseprofesjoner. For å illustrere de mange ledige alternativer tilgjengelig i kjemi, her er en delvis liste over aktuelle stillingene innehas av CN kjemi nyutdannede på ulike stadier i karrieren: laboratorieforskning (grunnleggende og anvendt), medisinsk misjonær, leder av en fabrikk (USA og utenlands ), high school kjemilærer, miljø analytiker, ansatte konsulent i et advokatfirma, universitetsprofessor, leder for biokjemi i en medisinsk skole, farmasøytisk selger, kommersiell utbygger av forbrukerprodukter, senior direktør for Federal radioaktive programmer, patent-holding oppfinner, og manager (legemidler, personell, forskning).... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Carson-Newman University

Hvis du er interessert i en industriell karriere eller masterstudier i bioteknologi, kan du velge å "double store" i både biologi og kjemi eller biokjemi. Vi har flere k ... [+]

Bachelor of Science i bioteknologi

Studiet av biologi på Carson-Newman forbereder studentene for et bredt spekter av karrieremuligheter ved gjennomføring av programmet. En mangfoldig gruppe av lærere tilbyr over 37 forskjellige kurs i alle områder av biologi. I tillegg til tradisjonelle kurs, biologi Institutt tilbyr unike muligheter for individuelle studier gjennom externships, uavhengige prosjekter og undervisning assistant. Etter konfirmasjonen, studenter skrive inn en rekke yrkesfaglige felt, inkludert helse yrker, utdanning, forskning og industri.

Hvis du vil vite om noen Cutting Edge forskning ved hjelp av bioteknologi, vise en kort video på nettet på:

Hvis du er interessert i en industriell karriere eller masterstudier i bioteknologi, kan du velge å "double store" i både biologi og kjemi eller biokjemi. Vi har flere kurs innen områdene molekylærbiologi inkludert bioinformatikk. Hvis dette området er for deg så ta kontakt med Dr. Steve Wright for å velge en ideell blanding av kurs for å utvikle den bakgrunnen du trenger.... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Carson-Newman University

Studenter med en økonomi større er forberedt på å forvalte investeringer, risikostyring, budsjett, og hente inn kapital, og analysere eiendomstransaksjoner. Kandidater a ... [+]

Bachelor of Science i finans og økonomi

Økonomi, Undergraduate

Carson-Newman Department of Business gir studentene en mulighet for en unik erfaring i en kristen liberal arts miljø. The Department of Business vedtar Carson-Newman College Formålserklæring som det forsøker å utdanne sine studenter bredt i områder som er relevante for deres framtidige roller som kristne nærings- og samfunnsledere i et globalt samfunn.

The Department of Business tilstreber å: bli en ledende virksomhet program. undervise med dyktighet i en profesjonell, omsorg og pleie måte. presentere et progressivt pensum som er utfordrende og integrert. produsere profesjonelt, etisk og teknisk forberedt tjener ledere. bidra til bevaring av miljøet og økonomisk utvikling i regionen. gi studentene kristne lederskap og mentoring modeller. ... [-]
USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Carson-Newman University

Den Psykologisk institutt ved Carson-Newman College søker å gi en utmerket student erfaring innen et støttende kristent miljø. Avdelingen ligger i Chambliss Building. ... [+]

Bachelor of Science i psykologi

Den Psykologisk institutt ved Carson-Newman College søker å gi en utmerket student erfaring innen et støttende kristent miljø. Avdelingen ligger i Chambliss Building. I tillegg til tradisjonelle akademiske kurs, Psykologisk institutt tilbyr flere praktiske muligheter gjennom samfunnet feltarbeid, praksisplasser, uavhengige forskningsprosjekter og undervisning assistant. Ett kjennetegn ved Psykologisk institutt er vår vekt på samfunnsdeltakelse og service. Etter endt utdanning har alumni inngått en rekke yrkesfaglige felt, inkludert mental helse, departementet, utdanning, jus, forskning og næringsliv.

Studentene kan velge mellom tre majors: Generell psykologi, anvendt psykologi eller sosialt entreprenørskap. The General Psychology store er designet for studenter som er interessert i en bred, liberal arts utdanning med en omfattende innføring i fagområdet psykologi. Den Applied Psychology store er designet for studenter som planlegger å jobbe på bachelornivå eller som planlegger å forfølge høgare utdanning i en alliert helse eller menneskelig tjeneste feltet. The Social Entrepreneurship stor utstyrer elevene til å påta ledende stillinger og service i statsborgerskap sektor for positiv endring. Til slutt kan studentene også være mindreårige i en av våre seks mindreårige: Anvendt psykologi, utviklingspsykologi, psykisk helse, positiv psykologi, sosial entreprenørskap og kriminologi.... [-]

USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Carson-Newman University

Regnskapsloven store på Carson-Newman forbereder studentene for en rekke karrieremuligheter, inkludert offentlig regnskap, industri og myndigheter. ... [+]

Bachelor of Science i regnskap

Økonomi, Undergraduate

Carson-Newman Department of Business gir studentene en mulighet for en unik erfaring i en kristen liberal arts miljø. The Department of Business vedtar Carson-Newman College Formålserklæring som det forsøker å utdanne sine studenter bredt i områder som er relevante for deres framtidige roller som kristne nærings- og samfunnsledere i et globalt samfunn.

The Department of Business tilstreber å: bli en ledende virksomhet program. undervise med dyktighet i en profesjonell, omsorg og pleie måte. presentere et progressivt pensum som er utfordrende og integrert. produsere profesjonelt, etisk og teknisk forberedt tjener ledere. bidra til bevaring av miljøet og økonomisk utvikling i regionen. gi studentene kristne lederskap og mentoring modeller. ... [-]
USA Jefferson City USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Carson Newman Campus Tour