Cabrini University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cabrini University ble grunnlagt i 1957 og er en lokal katolsk institusjon i Pennsylvania som gleder seg over elever av alle religioner, kulturer og bakgrunner.

Våre bachelor- og utdannelsesgrader hjelper elevene med å oppdage hvem de er og hva de kan oppnå i sitt liv, i karriere og i samfunnet. Våre studenter er bemyndiget til å gjøre et bedre liv for seg selv og for andre fra det øyeblikket de går på campus.

Vårt innbydende, trygge samfunn ligger en kort togtur fra Philadelphia, og ligger nær shopping og spisesteder i verdensklasse.

Vi er bare to timer fra New York City og to og en halv time fra Washington, DC, noe som gjør vår campus til et flott utgangspunkt for å utforske østkysten.

  • 2.150 studenter (37% mann, 63% kvinne)
  • 33% studentdiversitet
  • 1300 bachelor
  • 850 kandidat

Cabrini University ligger i et trygt samfunn en kort togtur fra Philadelphia. Vi er minutter fra King of Prussia Mall, det største shoppingkomplekset på østkysten, og mindre enn tre timer fra New York City og Washington, DC

Den gjennomsnittlige akademiske og behovsbaserte stipend er $ 23,000.00. Vår totale estimerte kostnad er $ 46,000.00. Cabrini er rangert som et topp lite universitet og en best verdi for studenter med over 35 akademiske hovedmenn.

Studentlærerforhold 16 til 1

Gjennomsnittlig klassestørrelse 16

92% av fakultetet har fullført doktorgrad eller terminal.

92% av Cabrini-kandidatene er ansatt, i høyere utdanning, eller fullfører et års tjeneste innen 10 måneder etter uteksaminering.

Steder

Radnor

Address
610 King of Prussia Road
19087 Radnor, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss