Les den offisielle beskrivelsen

Carver College

Om Carver College

Som de fleste historisk svart høgskoler, ble Carver College etablert for å møte behovet for en institusjon for høyere utdanning for de som ønsker bibelsk og teologisk opplæring. Siden Gud åpnet dørene til institusjonen i 1943, mer enn tusenvis av menn og kvinner har uteksaminert. Disse kandidatene tjener Gud verden rundt i land som Kenya, Ghana, Jamaica, og selvfølgelig, USA.

På Carver College, kommer Skriften levende som Gud bruker Kristus-sentrert fakultetet medlemmer i utviklingen av sine tjenere. Studenter har mulighet til, gjennom undervisning og praktisk erfaring til å studere et bredt spekter av saker som de utvikler et bibelsk verdensbilde. På Carver, vil du gis anledning til å delta i sommer oppdrag turer til steder som Kenya, Sør-Afrika eller Karibia.

Vår skole motto, "Opplæring til Transform," vi tar på alvor vårt kall til å trene og utstyre våre studenter for en levetid på departement. Treningen Carver Studentene får første forvandler sine egne hjerter og deretter utstyrer dem til å gå tog og forvandle hjertene til andre. Hvis du ønsker å motta denne type trening, er Carver høgskolen for deg.

Husk at mulighetene av denne art er sjeldne og verdifulle. Hvis de er savnet kan ikke hentes. Vi inviterer derfor til å benytte seg av muligheten til å bli en del av den voksende familien av Carver College. Her på Carver College vil du nyte en "familie" atmosfære, en sammensatt av medkristne fra alle samfunnslag og ulike etniske grupper og kulturer.

Blank

Formålsparagraf

Carver College eksisterer for å ære Gud ved å utdanne studentene til å nå verden for Kristus ved å tjene kirken, samfunnet og verden som bibelsk tenkende, faglig kompetente menn og kvinner av karakter.

Lik behandling Regler

Carver gir adgang til alle elever uavhengig av deres rase, hudfarge, nasjonalitet eller etnisk opprinnelse, helse, alder, kjønn eller funksjonshemming. The College gir hver student like rettigheter og privilegier, og begrenser ikke til noen tilgang til noen av sine anlegg eller programmer av akademiske studier. Carver heller ikke diskriminere i forvaltningen av utdannings politikk, økonomiske utlegg, eller ansette praksis.

institusjonell Goas

  • Carver Bible College har fem institusjonelle mål som er direkte knyttet til oppdrag for Carver:
  • Christian Ansvar: Carver inspirerer elevene til å forstå at alle kristne har ansvar for å delta i å nå verden for Kristus.
  • Christian utdanning: Carver utdanner studenter i en bred og grundig kjennskap til Bibelen og teologien.
  • Christian Service: Carver utstyrer studenter med faglig kompetanse for å tjene kirken, samfunnet og andre relaterte felt.
  • Christian Perspektiv: Carver eksponerer studenter generelt fagområder fra et bibelsk perspektiv.
  • Christian Personlighet: Carver oppmuntrer til utvikling og livsstilen til moden kristen karakter.

Hvorfor velge Carver

Carver har spesialisert seg på å utstyre morgendagens kirke og para-kirkeledere for departementet i alle områder av livet. Målet med skolen er å produsere kandidater som har fått visdom og kunnskap er nødvendig for å leve fruktbare liv i tjeneste, klar til å svare på Guds kall til å tjene rundt om i verden (Apg 1: 8). For mer enn 60 år, har Carver søkt å oppfylle sitt mandat om å bistå den globale kirken i sin provisjon av verdens evangelisering og disippel, og på den måten har produsert topp kvalitet tjener ledere villig og i stand til å svare på Guds kall hvor det kan være. Fra Sør-Afrika til Nigeria, Haiti og Jamaica, i både stor og rurale områder over hele USA. Carver studenter står klar til å tjene Herren i alle fasetter av departementet.

Carver forbereder fullt studentene sine til å tjene Gud i en rekke roller og funksjoner i kirke og para-kirke departementer. Mens bare to disipliner som tilbys for tiden er i bibelske studier og teologi, kan studentene tjene mindreårige i pastorale studier, trosopplæring, musikk, teologi og misjon.

Carver Bibelsk
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Carver College

Bachelor of Arts i bibelske studier er utformet for å forberede studentene til å tjene som pastorer, evangelister, misjonærer, rådgivere eller lærere. Dette studiet vil g ... [+]

Bachelor of Arts i bibelske studier (BA i bibelske studier)

Bachelor of Arts i bibelske studier er utformet for å forberede studentene til å tjene som pastorer, evangelister, misjonærer, rådgivere eller lærere. Dette studiet vil gi studentene en omfattende forståelse av Bibelen for departementet og uteksaminere teologiske studier. Programmet krever 120 studiepoeng for oppgradering med obligatorisk kurs i bibelske, teologiske, profesjonelle og generelle studier. I tillegg har studentene mulighet til å velge en mindre konsentrasjon som krever 12 studiepoeng for ferdigstillelse.

Læringsmål

Studentene vil:

Demonstrer avansert kunnskap om BibelenFå ferdigheter i ekseget... [-]
USA Atlanta
September 2019
Heltid studier
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk
Carver College

Bachelor of Arts in Psychology er designet for å forberede studentene til å tjene på en rekke menneskelige tjenestefelt. ... [+]

Bachelor of Arts i psykologi (BA i psykologi)

Bachelor of Arts in Psychology er designet for å forberede studentene til å tjene på en rekke menneskelige tjenestefelt. Dette programmet vil gi studentene en forståelse av psykologi, bibel og forberedelse til høyere studier. Programmet krever 120 studiepoeng for oppgradering med obligatorisk kurs i bibelske, teologiske, profesjonelle og generelle studier. I tillegg har studentene mulighet til å velge en mindre konsentrasjon som krever 12 studiepoeng for ferdigstillelse.

Læringsmål

Studentene vil:

Demonstrere en arbeidskunnskap om hele Bibelen.Få ferdigheter i å tolke Skriften på en tilstrekkelig måte.Modell en livsst... [-]
USA Atlanta
September 2019
Heltid studier
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Carver College

Målet med Bachelor of Science i Business Program er å utstyre studentene med ferdighetene til å fungere i ledelse og ledelse stillinger i ulike for-profit og ideelle orga ... [+]

Bachelor of Science i bedriftsøkonomi

Målet med Bachelor of Science i Business Program er å utstyre studentene med ferdighetene til å fungere i ledelse og ledelse stillinger i ulike for-profit og ideelle organisasjoner, og for videre studier i næringsliv, ledelse og relaterte områder. Programmet krever 120 semester timer for oppgradering og inkluderer kurs i bibelske studier og generelle studier.

Læringsmål

I tillegg til sine læringsmål for bibelske studier og generell utdanningskurs, vil studentene ...

Utvikle en grundig forståelse av grunnleggende forretningsprinsipper.Oppnå ferdigheter og disposisjoner som trengs for å aktivere gode forretningspraksis.Vis kom... [-]
USA Atlanta
September 2019
Heltid studier
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk

Carver College Student Life

Location address
Carver College
3870 Cascade Road SW,
Atlanta, GA 30331

Atlanta, Georgia, US
Social Media