Central Methodist University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Utfordre ditt sinn - Fortsett dine lidenskaper - Finn ditt sted - Bygg suksessen din


Leter du etter mer fra din høyskoleopplevelse - og fra deg selv? Kom trives på CMU. Bemyndiget av et omsorgsfullt samfunn, omgitt av alle mulige muligheter, vil du oppdage dine sterke sider. Du finner din stemme. Du vil oppnå ditt aller beste - som lærer, som leder, som en forsker i verden./>


akademikere
CMU tilbyr mer enn 40 studieprogrammer, undervist av ekspertfakultet i svært tilpassede klasser.Central Methodist University ble grunnlagt i 1854 og er et fireårig, privat, liberal arts universitet. CMUs hoved campus, hjemmet til College of Liberal Arts and Sciences (CLAS), ligger i Fayette, Missouri, og registrerer 1.100 studenter. Mer enn 4000 studenter deltar CMUs College of Graduate and Extended Studies (CGES), som tilbyr kurs online og på nettsteder over Missouri og regionen. CMU er tilknyttet United Methodist Church og gleder seg over studenter av alle trosretninger.


Oppdrag/>

Central Methodist University forbereder studentene til å gjøre en forskjell i verden ved å vektlegge faglig og profesjonell fortreffelighet, etisk lederskap og samfunnsansvar.


Creed/>

Den Central Methodist University , i samsvar med sin United Methodist-arv, strævarer etter faglig fortreffelighet, individuell prestasjon og samfunnsansvar. Som medlemmer av det samfunnet tror vi på:

 • Søker kunnskap, sannhet og visdom;
 • Valuing frihet, ærlighet, høflighet og mangfold;
 • Levende liv for tjeneste og ledelse; og
 • Ta ansvar for oss selv og de samfunnene vi lever i.


Erklæring om civilitet/>

Habilitet opprettholder verdiene av respekt, vennlighet og diplomati i våre direkte og indirekte samspill med andre. Mangfold er å gjenkjenne forskjeller mellom mennesker og oppleve disse forskjellene som en ressurs for samfunnet.


Veiledende visjonserklæring/>

Central Methodist University vil bli anerkjent og verdsatt som en institusjon som leverer særegne akademiske ekspertprogrammer, nestet i et robust og støttende campusmiljø, forbereder studentene for å leve og leve et liv.

For å sikre at utdanningserfaringer ved CMU oppnår ideene som er innarbeidet i oppdrags- og visjonsuttrykkene, vedtok fakultetet, administrasjonen og forvalterne nye universitetsbredde læringsprinsipper og tilhørende utfall i løpet av våren 2016. Seks av de ni resultatene vil bli brukt til å vurdere det generelle utdanningsprogrammet. Det gjenværende høyere ordreutfallet vil bli vurdert på senior, studenteneivå. Disse er:


Kommunikasjon (Articulate, Multimodal, Professional)/>

 • Studentene er artikulert, i stand til å snakke og skrive tydelig og effektivt.
 • Studentene er multimodale, kan tolke og uttrykke ideer gjennom flere kommunikasjonsformer.
 • Studentene er profesjonelle, i stand til å tilpasse seg og samhandle med andre på en trygg, ansvarlig og engasjert måte.


Nysgjerrighet (oppdag, analyser, opprett)/>

 • Studentene kan oppdage, utforske og søke løsninger basert på akkumulert kunnskap og gjeldende forskning.
 • Studentene kan analysere, evaluere, tolke og oppsummere data.
 • Studentene kan skape og innovere ved hjelp av kritisk tenkning og samarbeidskompetanse.


Fellesskap (tjene, respektere, føre)/>

 • Studentene skal tjene andre og være etiske og informerte borgere.
 • Studentene vil forstå og respektere mangfold, inkludert andres synspunkter, posisjoner og overbevisninger.
 • Studentene vil lede kreativt og samarbeidende til å produsere positive endringer i den bredere verden.

verdier


Hvem vi er/>

Central Methodist University er kjent for sine høykvalitets bachelor- og utdannede lærerutdanningsprogrammer, sine verdisentrerte læringserfaringer og langvarig kirkeforhold, dens sterke liberal arts tradisjon, dens vekt på karakter og lederutvikling, og suksessen til sine kandidater gjennom deres videre pedagogiske og profesjonelle sysler. Karakterisert av faglig ekspertise og proaktive, personlige studenttjenester, tilbys programmer i Fayette og statewide via fjernundervisningsteknologier, samt gjennom partnerskap med skoler, kirker, sykehus og andre institusjoner for høyere utdanning.


verdier/>

Central Methodist University bekrefter sin Wesleyan arv og sin unike plass som den eneste United Methodist-relaterte University i Missouri. Plasseringen av hovedkampus i et lite, historisk landsbygdssamfunn gir en mulighet for studentene til å leve og lære i en trygg setting. Universitetet verdsetter sin sterke liberale kunst, og danner grunnlag for gode faglige programmer. CMU og dens utadrettede aktiviteter fremmer et miljø der en mangfoldig elev kropp kan utvikle seg intellektuelt, sosialt og åndelig. Universitetslivet legger vekt på ærlighet, integritet, høflighet og en sterk følelse av personlig ansvar som integrale elementer av karakter og lederskap. Central Methodist University nærmer seg en ånd av fellesskap og omsorg, blant studenter, fakultet og ansatte.


Opplæringsmål/>

Den Central Methodist University erfaring gir, gjennom det akademiske programmet og muligheter for praktiske erfaringer, studentvekst i kunnskap, personlig integritet, åndelighet og faglig kompetanse. I tillegg utfordres studentene til å utvikle en følelse av globalt statsborgerskap og en forpliktelse til å bedre verden. Studenter med CMU-utdanning er forberedt på å:


Akademiske mål/>

 • demonstrere kunnskap om liberal arts og akademiske spesialiteter samt tekniske ferdigheter og faglige kompetanser.
 • tenk kritisk og konseptuelt og bruk kunnskap og ferdigheter til å løse problemer.
 • kommunisere nøyaktig og effektivt gjennom å lytte, snakke og skrive.


Karaktermål/>

 • Fortsett å utvikle selvkunnskap, selvtillit og en følelse av ære og engasjement ved å ta ansvar og ledelse i tjeneste for andre.
 • søke forståelse av ideer, problemer og hendelser innenfor og utenfor deres nærmeste samfunn og verdsetter gaver av mangfold.
 • vurdere deres personlige styrker og evner, og utforsk passende yrkesvalg i en forandringsverden.
 • ha mot til å ta beslutninger basert på hensyn til etiske, estetiske, økonomiske og miljømessige konsekvenser.
 • forplikte seg til et liv som eksempler på verdier i forhold til selv, familie, kirke, universitet og samfunn.


Endre et liv - Henvis til en student til CMU/>

Siden 1854 har CMU-studenter lært, levd og vokst som individer som er ment for å gjøre en forskjell i verden. Enten de studerer i Fayette, online, eller på en av CMUs mange sentre i Missouri, opplever de en forandring i livet som fører til suksess. Kjenner noen som vil elske våre universitet? Hjelp dem å finne hvor de tilhører - som en Eagle på CMU!

Steder

Fayette

Address
411 Central Methodist Square
65248 Fayette, Missouri, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss