Les den offisielle beskrivelsen

Utfordre ditt sinn - Fortsett dine lidenskaper - Finn ditt sted - Bygg suksessen din


Leter du etter mer fra din høyskoleopplevelse - og fra deg selv? Kom trives på CMU. Bemyndiget av et omsorgsfullt samfunn, omgitt av alle mulige muligheter, vil du oppdage dine sterke sider. Du finner din stemme. Du vil oppnå ditt aller beste - som lærer, som leder, som en forsker i verden./>


akademikere
CMU tilbyr mer enn 40 studieprogrammer, undervist av ekspertfakultet i svært tilpassede klasser.Central Methodist University ble grunnlagt i 1854 og er et fireårig, privat, liberal arts universitet. CMUs hoved campus, hjemmet til College of Liberal Arts and Sciences (CLAS), ligger i Fayette, Missouri, og registrerer 1.100 studenter. Mer enn 4000 studenter deltar CMUs College of Graduate and Extended Studies (CGES), som tilbyr kurs online og på nettsteder over Missouri og regionen. CMU er tilknyttet United Methodist Church og gleder seg over studenter av alle trosretninger.


Oppdrag/>

Central Methodist University forbereder studentene til å gjøre en forskjell i verden ved å vektlegge faglig og profesjonell fortreffelighet, etisk lederskap og samfunnsansvar.


Creed/>

Den Central Methodist University , i samsvar med sin United Methodist-arv, strævarer etter faglig fortreffelighet, individuell prestasjon og samfunnsansvar. Som medlemmer av det samfunnet tror vi på:

 • Søker kunnskap, sannhet og visdom;
 • Valuing frihet, ærlighet, høflighet og mangfold;
 • Levende liv for tjeneste og ledelse; og
 • Ta ansvar for oss selv og de samfunnene vi lever i.


Erklæring om civilitet/>

Habilitet opprettholder verdiene av respekt, vennlighet og diplomati i våre direkte og indirekte samspill med andre. Mangfold er å gjenkjenne forskjeller mellom mennesker og oppleve disse forskjellene som en ressurs for samfunnet.


Veiledende visjonserklæring/>

Central Methodist University vil bli anerkjent og verdsatt som en institusjon som leverer særegne akademiske ekspertprogrammer, nestet i et robust og støttende campusmiljø, forbereder studentene for å leve og leve et liv.

For å sikre at utdanningserfaringer ved CMU oppnår ideene som er innarbeidet i oppdrags- og visjonsuttrykkene, vedtok fakultetet, administrasjonen og forvalterne nye universitetsbredde læringsprinsipper og tilhørende utfall i løpet av våren 2016. Seks av de ni resultatene vil bli brukt til å vurdere det generelle utdanningsprogrammet. Det gjenværende høyere ordreutfallet vil bli vurdert på senior, studenteneivå. Disse er:


Kommunikasjon (Articulate, Multimodal, Professional)/>

 • Studentene er artikulert, i stand til å snakke og skrive tydelig og effektivt.
 • Studentene er multimodale, kan tolke og uttrykke ideer gjennom flere kommunikasjonsformer.
 • Studentene er profesjonelle, i stand til å tilpasse seg og samhandle med andre på en trygg, ansvarlig og engasjert måte.


Nysgjerrighet (oppdag, analyser, opprett)/>

 • Studentene kan oppdage, utforske og søke løsninger basert på akkumulert kunnskap og gjeldende forskning.
 • Studentene kan analysere, evaluere, tolke og oppsummere data.
 • Studentene kan skape og innovere ved hjelp av kritisk tenkning og samarbeidskompetanse.


Fellesskap (tjene, respektere, føre)/>

 • Studentene skal tjene andre og være etiske og informerte borgere.
 • Studentene vil forstå og respektere mangfold, inkludert andres synspunkter, posisjoner og overbevisninger.
 • Studentene vil lede kreativt og samarbeidende til å produsere positive endringer i den bredere verden.

verdier


Hvem vi er/>

Central Methodist University er kjent for sine høykvalitets bachelor- og utdannede lærerutdanningsprogrammer, sine verdisentrerte læringserfaringer og langvarig kirkeforhold, dens sterke liberal arts tradisjon, dens vekt på karakter og lederutvikling, og suksessen til sine kandidater gjennom deres videre pedagogiske og profesjonelle sysler. Karakterisert av faglig ekspertise og proaktive, personlige studenttjenester, tilbys programmer i Fayette og statewide via fjernundervisningsteknologier, samt gjennom partnerskap med skoler, kirker, sykehus og andre institusjoner for høyere utdanning.


verdier/>

Central Methodist University bekrefter sin Wesleyan arv og sin unike plass som den eneste United Methodist-relaterte University i Missouri. Plasseringen av hovedkampus i et lite, historisk landsbygdssamfunn gir en mulighet for studentene til å leve og lære i en trygg setting. Universitetet verdsetter sin sterke liberale kunst, og danner grunnlag for gode faglige programmer. CMU og dens utadrettede aktiviteter fremmer et miljø der en mangfoldig elev kropp kan utvikle seg intellektuelt, sosialt og åndelig. Universitetslivet legger vekt på ærlighet, integritet, høflighet og en sterk følelse av personlig ansvar som integrale elementer av karakter og lederskap. Central Methodist University nærmer seg en ånd av fellesskap og omsorg, blant studenter, fakultet og ansatte.


Opplæringsmål/>

Den Central Methodist University erfaring gir, gjennom det akademiske programmet og muligheter for praktiske erfaringer, studentvekst i kunnskap, personlig integritet, åndelighet og faglig kompetanse. I tillegg utfordres studentene til å utvikle en følelse av globalt statsborgerskap og en forpliktelse til å bedre verden. Studenter med CMU-utdanning er forberedt på å:


Akademiske mål/>

 • demonstrere kunnskap om liberal arts og akademiske spesialiteter samt tekniske ferdigheter og faglige kompetanser.
 • tenk kritisk og konseptuelt og bruk kunnskap og ferdigheter til å løse problemer.
 • kommunisere nøyaktig og effektivt gjennom å lytte, snakke og skrive.


Karaktermål/>

 • Fortsett å utvikle selvkunnskap, selvtillit og en følelse av ære og engasjement ved å ta ansvar og ledelse i tjeneste for andre.
 • søke forståelse av ideer, problemer og hendelser innenfor og utenfor deres nærmeste samfunn og verdsetter gaver av mangfold.
 • vurdere deres personlige styrker og evner, og utforsk passende yrkesvalg i en forandringsverden.
 • ha mot til å ta beslutninger basert på hensyn til etiske, estetiske, økonomiske og miljømessige konsekvenser.
 • forplikte seg til et liv som eksempler på verdier i forhold til selv, familie, kirke, universitet og samfunn.


Endre et liv - Henvis til en student til CMU/>

Siden 1854 har CMU-studenter lært, levd og vokst som individer som er ment for å gjøre en forskjell i verden. Enten de studerer i Fayette, online, eller på en av CMUs mange sentre i Missouri, opplever de en forandring i livet som fører til suksess. Kjenner noen som vil elske våre universitet? Hjelp dem å finne hvor de tilhører - som en Eagle på CMU!

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Central Methodist University

Tror du utdanning og fysisk aktivitet er viktig? Slå din lidenskap for velvære og ditt ønske om å lære i en karriere gjennom CMUs kroppsøving hoved. Dette programmet vil ... [+]

Tror du utdanning og fysisk aktivitet er viktig? Slå din lidenskap for velvære og ditt ønske om å lære i en karriere gjennom CMUs kroppsøving hoved. Dette programmet vil parke helsevitenskap og praktisk pedagogisk ferdigheter for å gi deg den faglige erfaringen som trengs for å lykkes. Du vil ikke bare gjøre en forskjell i livene til de du utdanner, men føler deg tilfreds og fullkommen mens du gjør det.

Om dette programmet/>

Den fysiske utdannelsesmassen forbereder deg til å være leder i utdanning når du fremmer en sunn, aktiv livsstil. Gjennom klasser som fokuserer på fysiske og kognitive konsepter, får du evner som skolene ser etter gjennom klasserom og praktiske læringsopplevelser.... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Central Methodist University

Biologi er studiet av livet. Fra biosfærer, økosystemer og biologiske samfunn til organismer, celler og organeller, tilbyr biologi studentene muligheten til å dykke i sto ... [+]

Biologi er studiet av livet. Fra biosfærer, økosystemer og biologiske samfunn til organismer, celler og organeller, tilbyr biologi studentene muligheten til å dykke i stor og dybde inn i vitenskapen om levende systemer. CMU Biology majors får utmerket forberedelse for et bredt utvalg av karriere, kombinere klasseromsbaserte konsepter med praktisk laboratorieerfaring, sammen med sterk analyse, resonnement og kommunikasjonsevner.

Om dette programmet

Den biologiske majoren forbereder studenter for høyere utdanning i biologiske fag. Den forbereder også studentene til å komme inn på noen av fagområdene knyttet til medisin, undervisning og andre områder, inkludert økonomisk, industriell og anvendt biologi.... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Central Methodist University

Vil du bygge en vellykket bedrift eller bidra til en allerede etablert virksomhet, og hjelpe den å lykkes? Ville dine ideer forbedre kundetilfredshet og fortjeneste? Hver ... [+]

Vil du bygge en vellykket bedrift eller bidra til en allerede etablert virksomhet, og hjelpe den å lykkes? Ville dine ideer forbedre kundetilfredshet og fortjeneste? Hver organisasjon, uavhengig av industri, er avhengig av forretningsmessige personer. Bli med våre forretningsstudenter på CMU, og du vil også være på vei til en givende og vellykket karriere.

Om dette programmet/>

Virksomheten hovedfokuserer på en rekke områder, blant annet markedsføring og reklame, ledelse, økonomi, entreprenørskap, og så mye mer. Gjennom denne store utviklingen vil du utvikle ferdigheter som bygger og omdanner deg til en profesjonell profesjonell klar til å ta på forretningsverdenen.

... [-]
USA Fayette USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Central Methodist University

Våre Computer Science Major er for deg hvis du liker å jobbe med datamaskiner og har en interesse i programmering. Gjennom denne store utviklingen vil du utvikle ferdighe ... [+]

Våre Computer Science Major er for deg hvis du liker å jobbe med datamaskiner og har en interesse i programmering. Gjennom denne store utviklingen vil du utvikle ferdighetene du trenger for å gjøre din lidenskap for teknologi til et etterspurt yrke.

Om dette programmet/>

Computer Science Major vil bygge dine analytiske, kommunikasjons- og problemløsende ferdigheter som du lærer å undersøke hvordan datasystemer fungerer. Du vil utvikle ferdigheter for å forberede deg på dette stadig utviklende feltet ved å ta klasser som fokuserer på databaseteknologi, programmeringsspråk og maskinvare og programvare.

Som en CMU Computer Science Major, vil du ha muligheter til å:... [-]

USA Fayette USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Central Methodist University

Spørsmål om avgjørelser og handlinger fra fortiden, å være nysgjerrig på historiske hendelser og å ha meninger om sosiale og politiske spørsmål, er bare noen få av de man ... [+]

Spørsmål om avgjørelser og handlinger fra fortiden, å være nysgjerrig på historiske hendelser og å ha meninger om sosiale og politiske spørsmål, er bare noen få av de mange tegnene du har interesse for i historien. Du vil lære om tidligere og nåværende beslutninger som skaper menneskelig historie, og forberede seg på en karriere i et felt du er lidenskapelig om som en historie som er viktig ved CMU.

Om dette programmet/>

Studenter som studerer historie lærer å undersøke, tolke og forklare hendelser fra fortiden mens de studerer historiske dokumenter, samler og registrerer data, og kommuniserer ideer og forklaringer. Muligheter er uendelige når du er en historie som er viktig på CMU, da du vil motta forberedelsen du trenger for en rekke karrierer. Bli historiker, journalist, foreleser, arkeolog eller en turguide på et historisk sted.... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Central Methodist University

Liker du å jobbe med formler, gjenkjenne mønstre, manipulere symboler og løse hjernevasker? Matematikkstudenter ved CMU forbereder seg på vellykkede karriere mens de stud ... [+]

Liker du å jobbe med formler, gjenkjenne mønstre, manipulere symboler og løse hjernevasker? Matematikkstudenter ved CMU forbereder seg på vellykkede karriere mens de studerer matematikkens språk i muntlig, skriftlig og symbolsk form.

Om dette programmet

Matematikk major er mangfoldig og dekker områder som algebra, kalkulator, geometri, engineering, analyse og statistikk. Gjennom dette studiet studiet, vil du utvikle ferdighetene som trengs for å være kvalifisert for en rekke karriereveier.

Som en CMU matematikk major, vil du ha muligheter til å:

bli effektiv på språket i matematikk ved å kompilere og analysere data, problemløsning, anvende beregninger og presentere løsningerdelta i læringsopplevelser gjennom prosjekter, praktikplasser og forskningsmuligheterutvikle kunnskap og ferdigheter som trengs for å forfølge en rekke karrierevalg på områder som undervisning, databehandling, engineering, business, økonomi, statistikk, fysikk og andre felt som krever sterke kvantitative ferdighetermotta forberedelsene som trengs for å ta neste skritt i grunnskolenGrader Tilgjengelig/>Associate of Science i matematikk - CLAS , CGESBachelor of Arts in Mathematics - CLAS , CGESBachelor of Science i matematikk - CLAS , CGESEn minor i matematikk er tilgjengelig - CLAS , CGESAndre CMU matematikkprogrammer:/>Middle School Education - MatematikkVideregående utdanning - Matematikk sertifiseringMaster of Science i matematikkOpptakskrav... [-]
USA Fayette
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Central Methodist University

Hvis du har en lidenskap for musikk og ønsker å forfølge en karriere som spotlights dine talenter og personlige interesser, er Music Major på CMU et stort skritt i riktig ... [+]

Hvis du har en lidenskap for musikk og ønsker å forfølge en karriere som spotlights dine talenter og personlige interesser, er Music Major på CMU et stort skritt i riktig retning. Gjennom dette programmet vil du ikke bare få erfaring og kunnskap i de mange forskjellige sjangrene av musikk, men bygge opp ytelsesferdigheter og selvtillit som gjør at du skinner.

Om dette programmet/>

Musikk hovedmenyen tilbys til våre studenter gjennom Swinney konservatoriet av musikk. Denne majoren fungerer ofte som et godt valg hvis du ønsker å legge til en mindreårig i din pedagogiske opplevelse. Våre klasser innfører en godt avrundet kunnskap om musikk og skaper fundamentet som trengs for å forfølge en musikalsk karriere.... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Central Methodist University

Føler menneskelig oppførsel deg? Finner du deg selv å analysere drømmer, prøver å forstå menneskelig utvikling, eller nysgjerrig på hvordan sinnet fungerer? Hvis disse fa ... [+]

Føler menneskelig oppførsel deg? Finner du deg selv å analysere drømmer, prøver å forstå menneskelig utvikling, eller nysgjerrig på hvordan sinnet fungerer? Hvis disse fagene interesserer deg, er du en god passform for CMUs psykologi major. Du vil lære om følelser, tanker og atferd mens du bygger et etterspurt ferdighetssett som setter deg opp for suksess i en givende karriere.

Om dette programmet/>

Psykologi hovedfokuserer på forskning innen unormal psykologi, rådgivning, sosiale prosesser, personlighet og biologisk utvikling. Som student i denne hoveddelen vil du ha muligheter for praktiske erfaringer og praktikopphold. Dette programmet benyttes ofte som grunnlag for høyere studier på områder som psykologi, rådgivning, departement og andre områder.... [-]

USA Fayette USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Central Methodist University

Hvis du er interessert i sosiale fenomener, politiske systemer, internasjonale relasjoner og offentlig rett, vil du ha stor nytte av CMUs hovedfag for politisk vitenskap. ... [+]

Hvis du er interessert i sosiale fenomener, politiske systemer, internasjonale relasjoner og offentlig rett, vil du ha stor nytte av CMUs hovedfag for politisk vitenskap. Gjennom dette studiet vil du utvikle ferdighetene som trengs for å gjøre din lidenskap og interesser til et etterspurt yrke.

Om dette programmet/>

Våre statsvitenskapelige studenter blir kjent med store forfattere, verk og teorier om statsvitenskap, politisk teori og ulike politiske systemer. De lærer å anvende ferdigheter med kvantitativ og kvalitativ dataanalyse til virkelige samfunnsvitenskapelige data, og presentere, diskutere og forsvare forskning.

Som en politisk vitenskapelig ledelse i CMU vil du ha muligheter til å:... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Central Methodist University

Tilhører du i rampelyset? Ønsker du å ta dine skuespiller ferdigheter til neste nivå? Embrace din lidenskap for forestilling, bak-scenes produksjon, eller regissør, og gj ... [+]

Tilhører du i rampelyset? Ønsker du å ta dine skuespiller ferdigheter til neste nivå? Embrace din lidenskap for forestilling, bak-scenes produksjon, eller regissør, og gjør den til en spennende karriere med CMUs Theatre Arts major. Du vil få enestående hands-on erfaring mens du utvikler kunnskapen og ferdighetssettet som trengs for å ta deg der du vil.

Om dette programmet/>

The Theatre Arts major er levert gjennom en Bachelor of Arts i Theatre Arts, eller en Bachelor of Science i Theatre Arts grad programmet. Sertifisering for å undervise tale eller drama på videregående nivå kan legges til disse alternativene. Hvis du er interessert i å søke denne sertifiseringen, bør du velge en vekt i utdanning og teaterkunst (videregående nivå) når du utvikler din gradplan. Uansett hvilken sti du velger, vil du motta et solid grunnlag for erfaring som ønskes av teatre, byråer, utdanningsinstitusjoner og utdanningsskoler.... [-]

USA Fayette
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk