Les den offisielle beskrivelsen

Chowan universitet er Christian utdanningsinstitusjon grunnlagt i 1848 av baptist familier og oppkalt Chowan - som betyr "folk i sør" - til ære for indiansk Algonquin Chowanook stamme. I over 165 år, Chowan har hatt en lang og fremragende tradisjon tro og utdanning i Northeastern NC. Vår oppgave er å gi en omsorgsfull miljø kjennetegnet ved Kristne verdier og åndsfrihet der elevene kan få kunnskap, ferdigheter, kreativitet og etiske verdier de trenger for å blomstre i et raskt skiftende, kulturelt mangfoldig globalt samfunn.

Chowan universitet er forpliktet til å betjene gjennomsnittlig studenter. Ved å "gjennomsnittlig", mener vi studenter med en GPA 2,25 til 3,25 og "gjennomsnittlig" SAT score (rundt 1300 for den tredelte SAT). Studenter under disse kriteriene kan tas opp dersom de viser en forpliktelse til Chowan Universitetet erfaring og faglig potensial.

Mange av våre studenter er første generasjon studenter, noe som betyr at deres foreldre ikke gå på college eller fullføre en høyskole grad. På grunn av Chowansatsing på individuell oppmerksomhet i en Christian miljøDisse elevene trives på Chowan universitet. Den Chowan universitet fellesskap søker å tro på og leve ut Jesu Kristi læresetninger. Dette målet er oppnådd gjennom veiledning, virke og undervisning av Christian lærere og ansatte, og misjon og serviceopplevelser på campus, i samfunnet, i USA, og rundt om i verden.

Vår pastorale campus departementet team gir muligheter for studentene til å vokse i troen samtidig møte andres behov. Lokale, nasjonale og internasjonale oppdrag turer, disippelskap, residence hall bibelstudier, veiledning, og mange one-on-one oppmerksomhet og bønn gi studentene en transformative utdanning.

Alle studenter som ønsker å fullføre sin grad ved Chowan universitet må melde deg på et introduksjonskurs om Bibelen. Studentene må også delta på en håndfull Perspektiver hendelser som tilbys ukentlig, som innebærer helhetlige presentasjoner og foredrag, religiøse feiringer, teaterforestillinger og andre Chowan samfunnsrelaterte hendelser.

Vi er ikke her for å indoktrinere noen, men for å vise dem den kristne livsførsel som åpenbart i liv og tjeneste Jesus Kristus. Ikke-kristne studenter og studenter fra andre religiøse tradisjoner blir respektert og ønsket velkommen her og trives i dette miljøet.

Beliggenhet

Ligger i den lille historiske byen Murfreesboro i nordøstlige North Carolina, er Chowan universitetet en kort kjøretur til strendene i både Nord-Carolina og Virginia. Chowan er også innen kjøreavstand til mange fasiliteter, inkludert shopping, restauranter, fornøyelsesparker, og storbyområder som Virginia Beach.

Byen Murfreesboro er et lite samfunn som rally rundt campus. Chowan har det beste fra begge verdener; Murfreesboro er et lite, trygt samfunn, men likevel store urbane fasiliteter er kun en kort kjøretur unna.

Chowan Universitetet ligger på en 450 + acre campus omgitt av skogkledde områder og flere innsjøer. Vi ligger i den delen av North Carolina utpekt som den "indre Banks", og vår campus reflekterer den naturlige skjønnheten av Intra Waterway.

Murfreesboro opplever alle fire årstider, men er preget av mildvær. Gjennomsnittlig høy temperatur i skole månedene er 65 grader (18 Celsius).

Verdien av verdier Utdanning

Chowan Universitetet er kjent for å ha "Tro på fremtiden." Mye mer enn et slagord, er vår oppgave å gi en utdanning som forvandler vanlige studenter inn ekstraordinære nyutdannede. Vi gjør dette i god tro, stole på Gud i personen Jesus Kristus, med optimisme for hver student suksess. Vårt fakultet kommer til Chowan å undervise, gi råd, og engasjere elevene i klasserommet, på feltene og domstolene i konkurransen, og gjennom utenomfaglige aktiviteter. Faith in action understreker alt vi gjør. Det er ikke nok å lære elevene hvordan eller hva du skal tenke; vi lære elevene hvordan å leve med ære og samvittighet bruke deres hode, hjerte og hender.

"Jesus vokste i visdom og modenhet og i velvilje hos Gud og mennesker." Luke 02:52

Leder: Vi Teach På Chowan, skal studentene ta kurs i disiplinene Science, billedkunst, litteratur, historie, helse og religion. Men enda viktigere, vil de lære hvordan hver disiplin knyttet til de andre. Vår integrerte utdanning gir eksepsjonell tenkere som kan være fornuftig av verden som vi lever i.

"Og de tingene du har hørt meg si i nærvær av mange vitner betro til pålitelige mennesker som vil også være kvalifisert til å undervise andre." - 2. Timoteus 2: 2

Hjerte: Vi anbefaler

Fakultetet og ansatte som omgir våre studenter går sammen med dem og inspirere sine faglige og personlige drømmer med lidenskap. Fakultetet rådgivere mentor studenter one-on-one og konsekvent modellere og oppmuntre riktig og sunn beslutningsprosesser.

"Ikke i samsvar med mønsteret av denne verden, men bli forvandlet ved fornyelsen av deres sinn. Da vil du være i stand til å teste og godkjenne hva Guds vilje er-hans gode, behagelig og fullkomne vilje." - Romerne 12: 2

Hender: Vi engasjerer

Muligheter for tjenesten florerer til medlemmer av Chowan samfunnet. Studenter delta lærere og ansatte til å oversette det som er lært og hva som er lært inn hva som er gjort. Fra klær til trengende i samfunnet vårt til kjærlig foreldreløse med HIV / AIDS i Sør-Afrika, vi tar på alvor vår oppgave å gi lys og sannhet i navnet til Kristus Jesus.

"Sannelig, jeg sier dere: Det dere gjorde mot en av de minste av disse brødrene og søstrene mine, du gjorde for meg." - Matthew 25:40 Vi tilbyr en liberal arts utdanning som utfordrer hele student. De transformerte livene til våre studenter gir verdi til hva vi gjør på Chowan University.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Chowan University

Gjennom sin utmerkede pensum, samhandling med gode professorer, og mange ytelse muligheter, kan Chowan Department of Music hjelpe deg med å maksimere potensialet ditt og ... [+]

Bachelor of Arts i Music

Gjennom sin utmerkede pensum, samhandling med gode professorer, og mange ytelse muligheter, kan Chowan Department of Music hjelpe deg med å maksimere potensialet ditt og oppnå dine mål som musiker. Nyutdannede av vårt program har gått på å være komponister, grunnskole musikklærere, midtre og high school band og kor direktører, artister og lydteknikere. Som musikk stor, vil du bli gitt en forankring i musikk gjennom studiet av musikkteori, syn sang og hørelære, musikkhistorie, klasse piano, gjennomfører, ensembler, og anvendt musikk. Du skal studere i minst ett av disse gjaldt musikk områdene under ditt tenure:

Brass Instrument Sammensetning Klassisk gitar Organ Perkusjon Piano String Instrument Voice Treblås Instrument ... [-]
USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

BBA

Chowan University

The School of Business ved Chowan Universitetet ser for seg et næringsliv av dyktige og etiske personer med faglig kompetanse slik at de kan samarbeide for å konkurrere m ... [+]

Bachelor of Science in Business Administration

"The School of Business ved Chowan University er det beste stedet å forme din karakter, potensial, og profesjonalitet. Skolen gir hver elev en mulighet til å nå sitt beste gjennom utfordringer, one-on-one fakultetet samspill, små grupper, og sjansen for å finne dine egne styrker. Jeg blør Chowan blå på grunn av erfaringene i School of Business som for alltid vil påvirke mitt liv og arbeidsmoral. " - Danielle Coleman, Class of 2013 BS i økonomi og administrasjon, Konsentrasjon i Management, Minor i regnskap På Chowan, utvikler vi de etiske bedriftsledere i morgen. Bygge på styrken i vår kristne kulturarv, vi styrke våre studenter ved å lede dem i mestring av business teorier, organisatoriske ferdigheter, tekniske proficiencies og kritiske analyser som forbereder dem for yrker i det raskt skiftende næringslivet.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

BSc

Chowan University

Dette grad undersøker ulike faktorer og kompleksiteten i Afrika og sin plass i verdenshistorien sammen med andre nasjonale og kulturelle historie. ... [+]

Bachelor of Science i afrikansk-amerikansk historie og kultur

Dette grad undersøker ulike faktorer og kompleksiteten av ikke bare den afrikansk-amerikansk opplevelse, men det er sammenheng i verdenshistorien. Studentene skal undersøke afrikansk-amerikansk opplevelse i Nord-Amerika fra kolonitiden til i dag. Opprinnelsen til svart samfunnsliv og svart sikring under slaveriet gjennom afrikansk-amerikansk opplevelse under "Jim Crow" æra og utviklingen av svart lederskap, gjennom kampen av Civil Rights opp til i dag.

Det er også kurs som gir en enda mer detaljert innblikk i disse epokene.

Studentene skal også undersøke ulike andre nasjonale og kulturelle historier å få perspektiv av minoritetsgrupper og andre folk altfor ofte ignorert i tradisjonelle undersøkelser. Emner som spenner fra interaksjoner til historisk innflytelse vil bli diskutert å gi studentene en bredere forståelse av nasjonens utvikling.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Chowan University

På Chowan University, integrerer vi strategier i sosiologi og etterforskning sertifisering inn i Criminal Justice pensum for å forberede alle våre studenter for fengende ... [+]

Bachelor of Science i Criminal Justice

På Chowan University, integrerer vi strategier i sosiologi og etterforskning sertifisering inn i Criminal Justice pensum for å forberede alle våre studenter for fengende karrierer i en rekke strafferettslige yrker. Ved å kombinere dynamiske kurs - som Corporate and hvit krage kriminalitet, Arson Investigation, Criminal Evidence, ungdomskriminalitet, og Politi-Community Relations - med virkelige verden arbeidserfaring gjennom praksisplasser på alle nivåer av lokale, statlige og føderale myndigheter, studenter mestre ferdigheter nødvendig for å lykkes i sitt felt.

Studentene også koble klasserommet kunnskap med virkelige verden erfaring gjennom medlemskap i organisasjoner som er spesielt utviklet for studenter å forfølge den Criminal Justice grad. Den Chowan Universitetet kapittel av Alpha Phi Sigma National Criminal Justice Honor Society og Criminal Justice Club gir studentene ytterligere utdanning, service, og stipendmuligheter. Criminal Justice majors kan tjene en grad i følgende områder:... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Chowan University

Chowan University School of Education er forpliktet til god undervisning, læring og service, og jobber en-mot-en for å oppnå dette målet i hver Utdanning student! ... [+]

Bachelor of Science in Elementary Education

Chowan University School of Education er forpliktet til god undervisning, læring og service, og jobber en-mot-en for å oppnå dette målet i hver Utdanning student! Chowan er liten nok til å gjøre dette til en realitet, med lærere og rådgivere sjekke på sine elever, og fremgangen de har gjort regelmessig for å sørge for at de nå sine individuelle mål. Lærere kan hjelpe elevene overvinne eventuelle problemer de måtte ha, attesterer til fjorårets 100% bestått rate av våre elementær utdanning fagretninger tar Praxis II eksamen!

Elementære Utdanning studenter er spesielt opplært gjennom kurs arbeid og feltarbeid for å utvikle faglige og lederegenskaper for bruk i grunnskolen - Barnehage gjennom sjette klasse.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Chowan University

Med tanke på fremtiden, er Chowan skape en setting hvor kreativitet og innovasjon vil fusjonere for å produsere en student som er estetisk, teoretisk og teknologisk utdan ... [+]

Bachelor of Science i Graphic Communications

Med tanke på fremtiden, er Chowan skape en setting hvor kreativitet og innovasjon vil fusjonere for å produsere en student som er estetisk, teoretisk og teknologisk utdannet innen grafisk design, interaktiv design, print teknologi, emballasjedesign, og / eller studio kunst. Ved å kombinere sine teknologiske ressurser og lærere kompetanse, vil universitetet fornye arbeidet med å utvikle elevenes kreative ideer, kunstneriske evner, selvutfoldelse, og faglig kompetanse som de studerer video, digital design, print design, tegning, digital bildebehandling, emballasje, webdesign, fotografi, maleri, keramikk, mixed media, etc., i skjæringspunktet mellom kunst og teknologi. Enten du bruker "hundre år gamle metoder eller ved å skyve grensene for digital kreativitet," avdelingen vil produsere unike og selvsikre nyutdannede med de ferdigheter som moderne print teknologi, design og kunst etterspørsel.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Chowan University

Studenter uteksaminert fra Sport Science program er forberedt på å forfølge karrieremuligheter i helse og kroppsøving, Exercise Science, Sports Management og coaching. ... [+]

Bachelor of Science in Sports Science

"The Sport Science Department gir studentene et bredt spekter av kunnskaper og ferdigheter. Fra vår flere konsentrasjoner og vår top-notch fakultet, kan Idrettsfaglig avdeling forberede deg for noen karriere i friidrett! " - Drew Praster, Sport Science utdannet, Senior Manager for Premium Sales for Charlotte Hornets og Distinguished alumnus Studenter uteksaminert fra Sport Science program er forberedt på å forfølge karrieremuligheter i helse og kroppsøving, Exercise Science, Sports Management og coaching. En ekstra formål er å gi alle studenter med muligheter til å utvikle fysiske, sosiale, intellektuelle, emosjonelle, miljømessige og åndelig helse.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Chowan University

Chowan pre-law rådgivende program følger en spesialisert spor av studien som vil gi en oversikt over konstitusjonelle historie, rettsvesen, politikk og ulike disipliner a ... [+]

Bachelor of Science in Pre-Law / Historie

The American Bar Association understreker at det ikke er foretrukket større eller anbefalt pensum for de som forbereder seg på jusstudiet. Personer interessert i å gå til law school kan føle seg komfortabel følgende fleste studieprogram i forbindelse med rådgivning gjennom Chowan pre-law rådgivende program. Dette programmet er ikke et stort, men et middel for å hjelpe elevene i å møte kravene for å komme inn i loven skolen, uavhengig av deres lavere store.

Studenter melde deg inn i Pre-Law Advisory Program vil følge en spesialisert spor av studien som vil omfatte kurs i:

USA Constitutional History Amerikansk rettsvesen Amerikansk politikk Forretningsjuss strafferett Straffeprosess Studenter som er interessert i å forfølge en juridisk karriere bør kontakte Pre-Law koordinator tidlig i sine studier. Pre-Law koordinator skal gi studentene: Individualisert oppmerksomhet i å velge et studium i hele sitt college karriere, ofte gjennomgå deres fremgang; Up-to-date informasjon om jusstudiet opptak; og Informasjon om Law School Opptak Test (SISTE) og råd om forberedelser til det. ... [-]
USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Chowan University

Chowan Department of Psychology har flere unike funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra andre studieprogrammer. Vi vil at du skal finne din lidenskap. I motsetning ... [+]

Bachelor of Science i psykologi

"Psykologien programmet på Chowan er utformet med sikte på å forberede deg for høyere nivå arbeid. Jeg var den eneste personen i klassen min å ha hatt gruppe opplevelse, og en av de svært få som hadde øvd klient intervjuer. Jeg stadig finne meg selv i situasjoner under klasse hvor jeg har en fordel fremfor andre studenter takket være min erfaring på Chowan. " - Tonya Sinclair, nyere psykologi graduate Chowan Institutt for psykologi har flere unike funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra andre studieprogrammer. Vi vil at du skal finne din lidenskap. I motsetning til de fleste studieprogrammer, kan vi tilby flere grad alternativer, inkludert tre spesialiserte spor av studien. Mens vårt program inkluderer et generelt grunnlag for alle studenter, våre grad sporene la elevene få en bedre følelse av deres spesielle område av interesse. Når du blir en del av Chowan Universitetet Psykologisk institutt, vil du ha en spesiell plass - et sted å lære, for å ha det gøy, å vokse emosjonelt og åndelig - et sted å tilhøre.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Chowan University

Den Chowan University School of Education er dedikert til hovedfagsstudenter som er effektive, høyt kvalifiserte lærere, og som er utstyrt med instruksjonsvideoer strateg ... [+]

Bachelor of Science in Secondary Education

Den Chowan University School of Education er dedikert til hovedfagsstudenter som er effektive, høyt kvalifiserte lærere, og som er utstyrt med instruksjonsvideoer strategier og pedagogikk i stand til å utdanne alle elever i et stadig skiftende verden. Den sterke læreplanen, sammen med profesjonelle og spesial områdestudier tilbys til pre-tjeneste lærere ved Chowan University, gir potensielle lærere kunnskap, ferdigheter og disposisjoner som er nødvendig for å arbeide med ulike elever og læringsmiljøer. Muligheter er gitt for kandidater til å lære og vurdere teorier og prinsipper for beste praksis, ikke bare i universitets- innstillingen, men også i samarbeid med klasselærere og andre fagfolk som veileder dem gjennom praktisk anvendelse i virkelige innstillinger.... [-]

USA Murfreesboro
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Chowan Video 2014