Chowan University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Chowan universitet er Christian utdanningsinstitusjon grunnlagt i 1848 av baptist familier og oppkalt Chowan - som betyr "folk i sør" - til ære for indiansk Algonquin Chowanook stamme. I over 165 år, Chowan har hatt en lang og fremragende tradisjon tro og utdanning i Northeastern NC. Vår oppgave er å gi en omsorgsfull miljø kjennetegnet ved Kristne verdier og åndsfrihet der elevene kan få kunnskap, ferdigheter, kreativitet og etiske verdier de trenger for å blomstre i et raskt skiftende, kulturelt mangfoldig globalt samfunn.

Chowan universitet er forpliktet til å betjene gjennomsnittlig studenter. Ved å "gjennomsnittlig", mener vi studenter med en GPA 2,25 til 3,25 og "gjennomsnittlig" SAT score (rundt 1300 for den tredelte SAT). Studenter under disse kriteriene kan tas opp dersom de viser en forpliktelse til Chowan Universitetet erfaring og faglig potensial.

Mange av våre studenter er første generasjon studenter, noe som betyr at deres foreldre ikke gå på college eller fullføre en høyskole grad. På grunn av Chowansatsing på individuell oppmerksomhet i en Christian miljøDisse elevene trives på Chowan universitet. Den Chowan universitet fellesskap søker å tro på og leve ut Jesu Kristi læresetninger. Dette målet er oppnådd gjennom veiledning, virke og undervisning av Christian lærere og ansatte, og misjon og serviceopplevelser på campus, i samfunnet, i USA, og rundt om i verden.

Vår pastorale campus departementet team gir muligheter for studentene til å vokse i troen samtidig møte andres behov. Lokale, nasjonale og internasjonale oppdrag turer, disippelskap, residence hall bibelstudier, veiledning, og mange one-on-one oppmerksomhet og bønn gi studentene en transformative utdanning.

Alle studenter som ønsker å fullføre sin grad ved Chowan universitet må melde deg på et introduksjonskurs om Bibelen. Studentene må også delta på en håndfull Perspektiver hendelser som tilbys ukentlig, som innebærer helhetlige presentasjoner og foredrag, religiøse feiringer, teaterforestillinger og andre Chowan samfunnsrelaterte hendelser.

Vi er ikke her for å indoktrinere noen, men for å vise dem den kristne livsførsel som åpenbart i liv og tjeneste Jesus Kristus. Ikke-kristne studenter og studenter fra andre religiøse tradisjoner blir respektert og ønsket velkommen her og trives i dette miljøet.

Beliggenhet

Ligger i den lille historiske byen Murfreesboro i nordøstlige North Carolina, er Chowan universitetet en kort kjøretur til strendene i både Nord-Carolina og Virginia. Chowan er også innen kjøreavstand til mange fasiliteter, inkludert shopping, restauranter, fornøyelsesparker, og storbyområder som Virginia Beach.

Byen Murfreesboro er et lite samfunn som rally rundt campus. Chowan har det beste fra begge verdener; Murfreesboro er et lite, trygt samfunn, men likevel store urbane fasiliteter er kun en kort kjøretur unna.

Chowan Universitetet ligger på en 450 + acre campus omgitt av skogkledde områder og flere innsjøer. Vi ligger i den delen av North Carolina utpekt som den "indre Banks", og vår campus reflekterer den naturlige skjønnheten av Intra Waterway.

Murfreesboro opplever alle fire årstider, men er preget av mildvær. Gjennomsnittlig høy temperatur i skole månedene er 65 grader (18 Celsius).

Verdien av verdier Utdanning

Chowan Universitetet er kjent for å ha "Tro på fremtiden." Mye mer enn et slagord, er vår oppgave å gi en utdanning som forvandler vanlige studenter inn ekstraordinære nyutdannede. Vi gjør dette i god tro, stole på Gud i personen Jesus Kristus, med optimisme for hver student suksess. Vårt fakultet kommer til Chowan å undervise, gi råd, og engasjere elevene i klasserommet, på feltene og domstolene i konkurransen, og gjennom utenomfaglige aktiviteter. Faith in action understreker alt vi gjør. Det er ikke nok å lære elevene hvordan eller hva du skal tenke; vi lære elevene hvordan å leve med ære og samvittighet bruke deres hode, hjerte og hender.

"Jesus vokste i visdom og modenhet og i velvilje hos Gud og mennesker." Luke 02:52

Leder: Vi Teach På Chowan, skal studentene ta kurs i disiplinene Science, billedkunst, litteratur, historie, helse og religion. Men enda viktigere, vil de lære hvordan hver disiplin knyttet til de andre. Vår integrerte utdanning gir eksepsjonell tenkere som kan være fornuftig av verden som vi lever i.

"Og de tingene du har hørt meg si i nærvær av mange vitner betro til pålitelige mennesker som vil også være kvalifisert til å undervise andre." - 2. Timoteus 2: 2

Hjerte: Vi anbefaler

Fakultetet og ansatte som omgir våre studenter går sammen med dem og inspirere sine faglige og personlige drømmer med lidenskap. Fakultetet rådgivere mentor studenter one-on-one og konsekvent modellere og oppmuntre riktig og sunn beslutningsprosesser.

"Ikke i samsvar med mønsteret av denne verden, men bli forvandlet ved fornyelsen av deres sinn. Da vil du være i stand til å teste og godkjenne hva Guds vilje er-hans gode, behagelig og fullkomne vilje." - Romerne 12: 2

Hender: Vi engasjerer

Muligheter for tjenesten florerer til medlemmer av Chowan samfunnet. Studenter delta lærere og ansatte til å oversette det som er lært og hva som er lært inn hva som er gjort. Fra klær til trengende i samfunnet vårt til kjærlig foreldreløse med HIV / AIDS i Sør-Afrika, vi tar på alvor vår oppgave å gi lys og sannhet i navnet til Kristus Jesus.

"Sannelig, jeg sier dere: Det dere gjorde mot en av de minste av disse brødrene og søstrene mine, du gjorde for meg." - Matthew 25:40 Vi tilbyr en liberal arts utdanning som utfordrer hele student. De transformerte livene til våre studenter gir verdi til hva vi gjør på Chowan University.

Steder

Murfreesboro

Address
One University Place
27855 Murfreesboro, Nord-Carolina, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss