Les den offisielle beskrivelsen

Karakteren til Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer er en dynamisk og innovativ liberal arts og science college ligger i den naturskjønne Lake Sunapee-regionen i sentrale New Hampshire. I løpet av sine høyskolekarriere deltar 100 prosent av våre studenter i en eller flere internships i sine fagområder. De lager også læringsporteføljer, der de demonstrerer deres løpende fremgang og prestasjon. Alle våre studenter avslutter sitt seniorår med et Capstone-prosjekt, der de utvikler og demonstrerer en dypere kunnskapskunnskap i deres faglige hovedfag.

Hva gjør Colby-Sawyer særegne?

 • Student suksess er vår første prioritet. Hver større beslutning her begynner med spørsmålet: Hvordan vil våre studenter ha nytte?
 • Vår lille klassestørrelse (gjennomsnittlig 19 studenter) og talentfull fakultet gir våre studenter personlig oppmerksomhet og et utfordrende, men støttende akademisk miljø.
 • Ny teknologi er integrert i våre elevernes utdanning. På vår trådløse campus oppretter hver student en elektronisk portefølje som sporer hans eller hennes fremgang og prestasjoner på tvers av sin høyskole karriere.
 • Colby-Sawyer blander elementene i en elevs høyskole liv - akademisk, co-curricular, sosial og atletisk - til en sammenhengende pedagogisk opplevelse.
 • 100 prosent av våre studenter får vitale pre-profesjonelle erfaringer i sine studier gjennom en eller flere praktikplasser, som gjør at de kan bruke sin kunnskap og ferdigheter og bygge nettverk for fremtidige arbeidsplasser.
 • Våre studenter får ekstraordinær tilgang og muligheter i deres første år, enten de ønsker å bli med på et lederskapsprogram, utføre i teaterproduksjon eller planlegge campusarrangementer.
 • Våre alumni dukker opp også avrundede, velutdannede borgere, forberedt på å være vellykkede fagfolk og positive bidragsytere til deres lokalsamfunn.
 • Vår campus ligger i New Hampshires vakre Lake Sunapee Region med 360 graders utsikt over fjell, skoger og innsjøer. Det er et flott sted for friluftsliv og ligger bare en 90-minutters kjøretur til Boston.

Colby-Sawyer College Mission Statement

Colby-Sawyer College er et privat, uavhengig college som tilbyr grunnskole og utdannet pedagogiske programmer basert på liberal arts og science og designet for å forberede studentene for sine yrker og liv for kontinuerlig læring. Fakultet, ansatte og studenter strever for dyktighet i høgskolen engasjert undervisning og et læringssamfunn for å fremme studentenes faglige, intellektuelle og personlige vekst. Høgskolen forbereder studentene til å trives i, og få en positiv innvirkning på en dynamisk, mangfoldig og gjensidig avhengig verden. Colby-Sawyer College ble grunnlagt som et akademi i 1837 og har vært engasjert i høyere utdanning siden 1928. Oppdraget ble vedtatt av styret den 16. oktober 2015. Alle Colby-Sawyer College studenter skal:

 • lære og bruk en bred kropp med kunnskap, med dybde i sine hovedområder
 • berike og utdype sin selvkunnskap
 • Tenk kreativt og kritisk
 • kommunisere og samhandle effektivt
 • handle etisk og profesjonelt
 • forstå og ansett flere perspektiver.

For mer informasjon, besøk vår internasjonale side på http: // Colby-Sawyer .edu / apply / international-applications

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Colby-Sawyer College

Virksomheten berører nesten alle aspekter av det moderne samfunn. Fra detaljhandel til forskning, rådgivning til analyse, rådgivning til overholdelse, en karriere i virks ... [+]

Din fremtid: Nå åpen for virksomheten

Virksomheten berører nesten alle aspekter av det moderne samfunn. Fra detaljhandel til forskning, rådgivning til analyse, rådgivning til overholdelse, en karriere i virksomheten er mer enn strømdragter, vannkjølere og dokumentmapper - det er en verden med uendelig mulighet hvor du er administrerende direktør i fremtiden.

På din agenda

Colby-Sawyer 's Bachelor of Science grad i bedriftsøkonomi har fem konsentrasjoner som hjelper deg med å skinne i ditt ønskede kompetanseområde. Velg et fokus innen regnskap og finans, generell virksomhet, ledelse, markedsføring eller bærekraftig virksomhet.

Undersøk organisasjonsstrukturer, ledelse og drift, samt de økonomiske konsekvensene av det raskt foranderlige miljøet og betydningen av globaliseringen. Undersøk anvendelsen av ny teknologi, beste praksis i samarbeid, og hvordan du bygger vellykkede bedrifter som fokuserer på fortjeneste, samt etiske, humanistiske og sosiale bekymringer.... [-]

USA New London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Colby-Sawyer College

Dyrk din nysgjerrighet ved å studere livet i alle dens former - fra individuelle organismer og deres lokalsamfunn til systemene, cellene og prosessene som utgjør levende ... [+]

I ditt element

Dyrk din nysgjerrighet ved å studere livet i alle dens former - fra individuelle organismer og deres lokalsamfunn til systemene, cellene og prosessene som utgjør levende vesener.

Utvikle en bred forståelse av alle områder av biologi og lære å bruke vitenskapelige prosesser. Utforsk begreper molekylær-, celle-, organisasjons- og økologisk biologi og bruk teori til praksis.

Utfør banebrytende forskning med professorene dine i områdets mange innsjøer, elver, skoger og fjellkjeder, eller bli kjent med campusdammen, feltene, sertifisert hektarert sertifisert trærgård, lønn sukkerhus, permaculture hage og træroppdrett.

Lær hvordan du brygger øl eller koker lønnesirup i hands-on kurs. Kombiner klasserom og laboratorieopplæring med kursstudier i Colorado River Basin, ørkenen Southwest, øya samfunnet Martha's Vineyard eller de hvite fjellene i New Hampshire.... [-]

USA New London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Colby-Sawyer College

Kombiner din lidenskap for den naturlige verden med biogeokjemi, biologi, kjemi og økologi for å løse og løse problemer mellom mennesker og miljø. ... [+]

Det er i tingens ting

Kombiner din lidenskap for den naturlige verden med biogeokjemi, biologi, kjemi og økologi for å løse og løse problemer mellom mennesker og miljø.

Miljøet - Ned til en vitenskap

Få avansert vitenskapelig og kvantitativ forståelse av moderne miljøspørsmål med en bachelorgrad i miljøvitenskap . Dra nytte av forskningsmuligheter i regionens mange innsjøer og elver, skoger og fjellkjeder, eller gå utenfor din bolighall til campusdammen, feltene, lønns sukkerhuset, permaculture hagen og trærne, eller en 86 hektar sertifisert trærgård.

Kombiner klasserom og laboratorieopplæring med kursstudier i Colorado River Basin, ørkenen Southwest, øya samfunnet Martha's Vineyard eller de hvite fjellene i New Hampshire.... [-]

USA New London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Colby-Sawyer College

Som en multi-billion dollar industri med konsistent årlig vekst, krever atletiske programmer på alle nivåer høyt utdannede eksperter til å håndtere forretningssiden av sp ... [+]

Gå opp til platen

Som en multi-billion dollar industri med konsistent årlig vekst, krever atletiske programmer på alle nivåer høyt utdannede eksperter til å håndtere forretningssiden av sport. Bli en del av den essensielle scenen bak scenen som hjelper idrettsutøvere til å skinne med en Bachelor of Science-grad i Sport Management.

Forbered deg på en karriere som sportsledelse profesjonell som mener kritisk leder effektivt og gjør etiske beslutninger. Colby-Sawyer læreplan styres av standardene fra Kommisjonen for Sport Management, og lar deg fokusere på ett av fire konsentrasjonsområder: idrettsvirksomhet, sportinformasjon og media, sportstudier eller sports- og rekreasjonsledelse.... [-]

USA New London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Colby-Sawyer College

Dyrk din kreative lidenskap, ditt ønske om å flytte folk og din interesse for visuell kommunikasjon med en grad i grafisk design. ... [+]

Snakk i nyanser, konturer, illustrasjoner og bilder

Dyrk din kreative lidenskap, ditt ønske om å flytte folk og din interesse for visuell kommunikasjon med en grad i grafisk design.

Visuelt kommunisere ideer som inspirerer, informerer og fanger ved å lære å konseptualisere, undersøke, redigere, kritisere, samarbeide og stille spørsmål.

Velg vårt BA-program for omfattende design kunnskap med fleksibilitet til å utforske yrker utenfor feltet eller velge BFA-programmet hvis du har tenkt å forfølge en karriere som grafisk designer . Mindre i grafisk design kan kombineres med ethvert studieprogram for å legge til en rik forståelse av designkonsepter og praksis.

Design en vellykket fremtid... [-]
USA New London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Colby-Sawyer College

Fyllt med fascinerende figurer og alle elementene som gir god underholdning - fra drama og romanse til krig og kriminalitet - historien og de politiske studiene forberede ... [+]

Lag historie og skjelne demokrati

Fyllt med fascinerende figurer og alle elementene som gir god underholdning - fra drama og romanse til krig og kriminalitet - historien og de politiske studiene forbereder deg til å spille din egen rolle i å forme fremtiden gjennom leksjoner fra fortiden.

Sett det i perspektiv

Få en bred forståelse av hvordan sosiale, politiske og kulturelle krefter former samfunn, spesielt USA. Utvikle dine skriftlige og verbale kommunikasjonsferdigheter for å lære andre om tidligere og samtidige kulturer og politiske systemer på kreative og kritiske måter, blant annet vitenskapelig debatt og bruk av flere perspektiver.

Bruk historiske og arkivressurser til å delta i bevaringsprosjekter, inkludert opptak av muntlige historier, sammen med fakultet og medstudenter. Utforsk dine interesser gjennom en selvvalgt internship og ditt senior Capstone-prosjekt, og del arbeidet ditt med andre i publikasjoner og under presentasjoner.... [-]

USA New London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Colby-Sawyer College

Utforsk den menneskelige erfaringen og spille en viktig rolle i å svare på spørsmål om kognisjon og oppførsel med en grad i psykologi fra Colby-Sawyer . ... [+]

Det er menneskelig natur

Utforsk den menneskelige erfaringen og spille en viktig rolle i å svare på spørsmål om kognisjon og oppførsel med en grad i psykologi fra Colby-Sawyer .

Minds of the Minds

Dekk din forståelse av psykologi og de sosiale og kulturelle opplevelsene som former menneskelig atferd for å møte de skiftende behovene til mennesker, organisasjoner og lokalsamfunn. Kurs i helse- og biologisk psykologi, rådgivning og unormal psykologi, sosialpsykologi, forskningsdesign og analyse trener deg i den nøyaktige utviklingen av sunne atferdsrelaterte løsninger og strategier.

Delta i intensive, banebrytende forskningsprosjekter sammen med professorene dine og forfølge dine egne forskningsinteresser med klinisk erfaring i vårt interaktive laboratorium.... [-]

USA New London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Colby-Sawyer College

Velg bachelorprogrammet for en dyp arbeidskunskap for kunst, med mulighet til å utforske en rekke karrieremuligheter. Velg BFA-graden for en intensiv studie av bildekunst ... [+]

Gjør dine kunstneriske drømmer en profesjonell virkelighet

Bland farge , skygge og tekstur for å skape en lys fremtid med en grad i studio kunst.

Velg bachelorprogrammet for en dyp arbeidskunskap for kunst, med mulighet til å utforske en rekke karrieremuligheter. Velg BFA-graden for en intensiv studie av bildekunst som vil forberede deg til en karriere som profesjonell kunstner. Begge alternativene bygger dine kreative og kritiske tenkning ferdigheter sammen med studio og tekniske ferdigheter.

Velg mellom konsentrasjoner i keramikk, tegning, grafisk design, maleri, fotografi, printmaking og skulptur , og eksperimentere utenfor konsentrasjonen for å få et bredere arbeidskunnskap om kunsten.... [-]

USA New London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

12 Reasons to Choose Colby-Sawyer College

International Student Spotlight - Ioannis Bechlivanos

I'm a Colby-Sawyer Charger: John Rojas

Location address
541 Main St
New London, New Hampshire, NH 03257 US
Social Media