Les den offisielle beskrivelsen

Ligger på sørøstAtlanterhavsKysten i Brunswick, midtveis mellom Savannah og Jacksonville, Florida, den College of Coastal Georgia er en lavere college i University System of Georgia. The College tilbyr en rimelig og interaktiv opplæring i naturlige skjønnhet og herlige solskinnet av Georgias Golden Isles, et område kjent for verdensklasse golfbaner og alpinanlegg samt utrolige mangfoldet av maritime habitater, dyreliv og sjødyr.

Studenter oppdage muligheter på alle nivåer: i lederroller i alle aspekter av campus livet; i samfunnsengasjement gjennom tjeneste-læring, hands-on anvendelse av klasserommet materiale, en ånd av frivillighet og en forpliktelse til å gjøre positive endringer; i laud programmer, praksisplasser, stipendiater, og stipender som fremmer naturlig nysgjerrighet; og i on-campus jobbmuligheter og stipend som ikke bare fremmer college kostnader, men også oppmuntre akademisk, atletisk, og aktivitetsprogram deltakelse.

The College Office of Rekreasjon og velvære støtter studentaktiviteter som kapitalisere på College nærhet til to flotte strender med raske rides over moloen til enten St. Simons Island eller Jekyll Island. Går til Jekyll Island utstedes til heltidsstudenter, som gir tilgang til alle fasilitetene til statens kysten lekeplass. Off-campus eventyr utflukter til St. Simons Island inkluderer stand-up paddle boarding og kajakkpadling. Studenter kan ta til vann, samt gå turer på strendene og stier på våre regionale økosystemene for feltstyrt læring i et kystmiljø som er et levende laboratorium og en av de første utpekte, vernede våtmarksområder i landet.

The College tilbyr Baccalaureate grader i amerikanske studier, biologi, økonomi og administrasjon, utdanning, helse informatikk, matematikk, sykepleie (BSN), psykologi, samfunnskontakt og nylig lagt til en grad i tverrfaglige. Gjennom et aktivt program for praksisplasser og service-læring, studenter lag med samfunnet partnere som Georgia Department of Natural Resources, Jekyll Island Authority og Georgia Sea Turtle Center, Sørøst Georgia Health System, og Federal Law Enforcement Training Center for spennende opplevelser i den virkelige verden anvendelse av kurs i samfunnet. Studenter i alle fag har meningsfulle muligheter for å samarbeide med lærere, samtidig redigering og co-presentere saklig forskning og rapporter.

Fakultet smakstilsetning og støtte student interaksjon, som fungerer som mentorer, rådgivere, og selv interveners på vegne av elevene utover timer i klasserommet forberedelse og undervisning. Studentene blir kjent ved navn, ikke bare av klassekamerater, men av lærere og ansatte. Visjonen til College er å være et kollegium av valget for studenter innenfor Georgia og utover, og gir et tilgjengelig og rimelig utdanning. Talsmann fortreffelighet i stipend og samfunnsengasjement, fremmer College student ledelse, faglig progresjon og tidsriktig oppgradering gjennom studentaktive programmer som tilbyr et rikt og variert student opplevelse.

Kjent for en vakker campus, alle unntatt en bygning fra College enten har blitt bygget eller renovert i løpet av de siste seks årene, og byggingen har begynt på en annen suite-baserte residence hall. Siden han begynte i sørlige statene Athletic Conference i 2011, har de Mariners satt sitt preg på den sportsscenen vinne NAIA herrelandslaget golf mesterskap i 2014. Kyst Georgias friidrett Programmet støtter i dag åtte konkurranse idrettslag: tre herrelag (basketball, golf og tennis) og fem kvinner lag (basketball, golf, tennis, softball, og volleyball). De golf, tennis og volleyball lag er nasjonalt rangeres.

Dette er en campus som kan være nøyaktig beskrevet som en omsorgsfull fellesskap av involverte, interaktive studenter, lærere og ansatte. Studentene kan komme til Coastal Georgia for en grunn, men de holder for mange.

Formålsparagraf

Som statlig høyskole ved University System of Georgia, vil College of Coastal Georgia være et kollegium av valg for innbyggerne i Georgia og utover ved å tilby en tilgjengelig og rimelig god utdanning. Talsmann fortreffelighet i stipend og samfunnsengasjement, fremmer College student progresjon og tidsriktig oppgradering gjennom studentaktive programmer som tilbyr et rikt og variert student opplevelse. Studentene er forberedt på meningsfulle karrierer, avanserte studier, livslang læring og deltakelse i et globalt og teknologisk samfunn. Institusjonen skal gi knytte og Baccalaureate grader som støtter de intellektuelle, økonomiske og kulturelle behov i samfunnet og regionen.

Visjon

The College of Coastal Georgia vil være et kollegium av valget for studenter innenfor Georgia og utover, noe som gir en fremragende utdanning for morgendagens ledere og borgere gjennom tjeneste læring, global bevissthet og engasjert entreprenørskap.

Verdier

The College of Coastal Georgia kjerneverdier ramme misjon og visjon, og lede institusjonen gjennom skiftende tider og prioritering:

Kvalitet Utdanning:

Forpliktelse til å levere høy kvalitet, nyskapende og fleksible utdanningsmuligheter og tjenester i en tilgjengelig student-sentrert miljø, skape et klima av funn som verdsetter og omfavner både forespørsel og kreativitet; forvente studenter til å ta aktivt ansvar for sin utdanning; fremme nære student-lærer obligasjoner; tilby løpende vurdering av akademiske programmer; integrere alle programmer som fremmer elevtilgang og suksess.

Erfaringskunnskap:

Integrer menings eksperimentell og helhetlig samfunnstjeneste på campus og i samfunnet som helhet med instruksjon og refleksjon for å berike læringsprosessen, fremme en holdning av generøsitet i tjeneste, undervisning kommunal ansvar og styrke lokalsamfunn.

Global Awareness:

Forpliktelse til å gi verdiøkende utdanning ved å fremme tverrkulturell forståelse, fremme respekt og forståelse mellom og mellom elever, lærere og ansatte, og dyrke samarbeidsrelasjoner med internasjonale programmer og globale samfunn.

Ledelse:

Advocate lederroller som opprettholde profesjonalitet, ansvar og motivasjon gjennom forbedrede ferdigheter i organisering, planlegging, problemløsning, og kommunisere for å forberede studentene til å møte morgendagens arbeidsstyrke og regionens utvikling utviklingsbehov.

entreprenørskap:

Sette mot leting og innovasjon på tvers av den pedagogiske prosessen mens forankring disse entreprenørielle strategier i sosiale og samfunnsmessige formål.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

College of Coastal Georgia

The Bachelor of Arts med fordypning i amerikanske studier forbereder studentene for yrker hvor sterke analytiske og kommunikasjonsevner er vurdert sammen med kreativitet ... [+]

Bachelor of Arts i amerikanske studier

The Bachelor of Arts med fordypning i amerikanske studier forbereder studentene for yrker hvor sterke analytiske og kommunikasjonsevner er vurdert sammen med kreativitet og global bevissthet. American Studies majors kritisk undersøke amerikanske liv i en læreplan som legger vekt på innovativ tjeneste-læring, historisk kunnskap og moderne teoretiske tilnærminger til å engasjere seg aktivt med samfunnet og regionen. Hvert som verden blir stadig mer avhengige av hverandre, Amerikansk Studies programmer fostre en dyp historisk, kulturell og sosiologisk forståelse av posisjonen til USA i en global kultur og økonomi.

American Studies nyutdannede trives i områder som journalistikk, massekommunikasjon, markedsføring, utdanning, teknisk skriving, Conservation Management, and Environmental Management. The American Studies Programmet forbereder også studentene på graduate-programmer, inkludert de i kunst, humaniora, samfunnsvitenskap, jus, økonomi, offentlig politikk og utdanning.... [-]

USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

BBA

College of Coastal Georgia

The Bachelor i Business Administration (BBA) er utformet for å gi studentene et sterkt fundament i business kompetanse og samtidig understreke anvendelse i virkelige arbe ... [+]

Bachelori forretningsledelse

The Bachelor i Business Administration (BBA) er utformet for å gi studentene et sterkt fundament i business kompetanse og samtidig understreke anvendelse i virkelige arbeidsmiljøer. BBA grad kombinerer grunnallmennutdanning kurs, et sterkt fokus på business grunnleggende og deretter en undersøkelse av et område med konsentrasjon. I tillegg er studentene pålagt å fullføre et internship i løpet av siste år.

Mens studenter tjene BBA grad får fordypning i generelle virksomhet, følgende områder av konsentrasjonene er tilgjengelige:

regnskap økonomi finans generelle virksomhet Health Care Administration Hospitality, Touri... [-]
USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

BSc

College of Coastal Georgia

Department of Natural Sciences (DNS) tilbyr en Baccalaureate i biologisk vitenskap som forbereder studentene for yrker som profesjonelle biologer i en rekke felt. Vårt pr ... [+]

Bachelor of Science i biologi

Department of Natural Sciences (DNS) tilbyr en Baccalaureate i biologisk vitenskap som forbereder studentene for yrker som profesjonelle biologer i en rekke felt. Vårt program tilbyr tre spor studieretninger: kystøkologi, lærerutdanning på videregående nivå eller en Pre-Professional vei, for studenter som planlegger å gå inn i medisin, veterinærmedisin, bio-medisinsk vitenskap, odontologi, farmasi eller fysioterapi. Studentene vil bli nedsenket i interaktive klasserom og laboratorium erfaringer, samt felt erfaringer knyttet til deres valgte spor. Den innovative og strenge pensum skal forberede studentene på høyere studier i et valgt bio-medisinsk vitenskap yrke eller karrieremuligheter for eksempel videregående skole vitenskap utdanning, forvaltning av naturressurser, og økologisk forskning.... [-]

USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
College of Coastal Georgia

The Bachelor of Science grad i Criminal Justice fokuserer på studiet av det strafferettslige systemet og dets komponenter, samt årsaker til og konsekvenser av kriminalite ... [+]

The Bachelor of Science grad i Criminal Justice fokuserer på studiet av det strafferettslige systemet og dets komponenter, samt årsaker til og konsekvenser av kriminalitet. Studiet legger vekt på en helhetlig oversikt over rettssystemet, fremhever relasjoner mellom systemkomponenter. Læreplanen er utformet for å gi studentene et grunnlag kjerne av kunnskap om rettssystemet som skal forberede studentene for yrker innen rettshåndhevelse innen politiarbeid og etterforskning, samt sikkerhet, rettelser, prøvetid og prøveløslatelse.

Konsentrasjoner Public Management konsentrasjon fokuserer primært på forvaltning av offentlige virksomheter. For strafferettslige studenter, er målet med denne konsentrasjonen er å utvikle ferdigheter som kreves av personer som administrerer strafferettslige og sikkerhetsorganisasjoner og de som utvikler og evaluere politikk. Den offentlige forvaltning konsentrasjon gir salg ledelse og lederskap kompetanse som kan direkte brukes på arbeidsplassen, mens instilling essensielle verdier for å sikre elevene trives på eksamen i sine karrierer som offentlige tjenestemenn. Homeland Security konsentrasjon gir en unik mulighet for studenter som er interessert i å fokusere sine studier på de enorme områdene som inngår i komplekset arena for Homeland Security. Fokus for denne konsentrasjonen er å gi en omfattende studie av komplekse områder overfor vår nasjon som innvandringspolitikk, grensesikkerhet, tollmyndigheter, datakriminalitet, og evaluering av offentlig politikk på disse områdene. Informasjon Trygghet og Cyber Defense konsentrasjon tillater elevene å mestre grunnleggende ferdigheter i forståelse nettverk forsvar, database management systemer, datakriminalitet, Cybersecurity, og sikkerhet design og kryptografi. Etter eksamen ... [-]
USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
College of Coastal Georgia

The Bachelor of Science i psykologi er utformet for studenter som ønsker å gjøre en forskjell i andres liv eller forberede for yrker med vekt på grunnleggende eller anven ... [+]

Bachelor of Science i psykologi

Vår generelle KONSENTRASJON vil bli tilbudt til CAMDEN CENTER!

Vår Generelt Konsentrasjon vekt på grunnleggende og anvendt forskning og forberedelse for videreutdanning på høyere nivå er nå mer praktisk å Camden County beboere enn noen gang før! Fremskritt i distanse-læring teknologi gjør oss i stand for første gang å tilby komplett utvalg av kurs i general Konsentrasjon ved Camden Center. Kurs vil være tilgjengelig helt på stedet, helt på nett, live-streamet i sanntid mellom Brunswick campus og Camden Center, og i "hybrid" (kombinasjon av on-site og on-line) format. Denne høsten Dr. Drew skal undervise Psychology of Adjustment at Camden Center, Dr. Culley vil bli live-streaming samfunnspsykologi mellom Brunswick campus og Camden Center og Dr. Paven er glade for å kunne undervise hans personlighet Teorier kurs (også direktesendt mellom Brunswick og Camden-senteret). ... [-]
USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
College of Coastal Georgia

The Bachelor of Science i utdanning med en dobbel mastergrad i tidlig barndom og spesialundervisning oppfyller standarder fastsatt av University System of Georgia, Georgi ... [+]

Bachelor of Science in Education

En blanding av tradisjonelle og utradisjonelle tilnærminger til læreren forberedelse med fokus på innhold kunnskap kompetanse, effektive læringsstrategier og klasseledelse, vil nyutdannede gå inn i læreryrket rustet til å møte utfordringene i dagens og fremtidens klasserom. Lærerkandidater komplett faglig utdanning kurs, innhold kurs i matematikk, naturfag og lesing samt strukturert, overvåket felt opplevelser i skolen.

The Bachelor of Science i utdanning med en dobbel mastergrad i tidlig barndom og spesialundervisning oppfyller standarder fastsatt av University System of Georgia, Georgia Professional Standards Commission, og Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning. Lærer kandidater fullført dette programmet vil bli sertifisert i tidlig barndom og spesialundervisning, karakterer K-5.... [-]

USA Brunswick
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk