Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Compass College of Cinematic Arts.

Velkommen til en høyskole som er annerledes enn noen annen skole du noen gang har opplevd. Vi er den eneste vinterhage-stil, tverrkirkelig college i landet hvis pensum er spesifikk for underholdningsindustrien. Med en unik, prestasjonsbasert læreplan, vi definert av kvaliteten på filmproduksjon utdanning vi tilbyr og etter suksesser av våre studenter.

Den geniale ting om at vi er annerledes er at du er annerledes, også. Det er en kunstner i deg. Du vet det. Vi vet det. Og hvis du er klar til å finne din plass som en artist i en av de raskest voksende næringene i verden, våre dedikerte lærere og ansatte er her for å hjelpe deg til din drøm.

Film skole er en reise. Et kompass vil holde deg pekte i din sanne retning. Journey med oss.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Compass College of Cinematic Arts

Compass College of Cinematic Arts tilbyr en Bachelor of Fine Arts (BFA) grad i Cinematic og Media Arts, og kombinerer et intensivt, anvendt studie av film og media kunst ... [+]

Compass College of Cinematic Arts tilbyr en Bachelor of Fine Arts (BFA) grad i Cinematic og Media Arts, og kombinerer et intensivt, anvendt studie av film og media kunst skapelsesprosessen med fire konsentrasjoner: executive produsere, skriving, Post-produksjon og konstituert. Dette programmet er beregnet for studenter som ønsker å jobbe for et stort studio som Warner Brothers, Disney, Pixar eller Paramount, der en bachelorgrad kreves. Det er også et utmerket valg hvis du er en entreprenør som ønsker å bygge din egen produksjonsselskap eller multimedia virksomhet eller arbeid i bedriftens markedsføring eller multimedie etater.

The Bachelor of Fine Arts program er minimum 120 studiepoeng og starter umiddelbart videreutdanningsstudenter i film og media kunst produksjon. Du vil starte fra dag én å lære kunsten å narrativ historiefortelling og hvordan å overføre denne ferdigheten til et filmmanus eller andre former. Du vil lære å produsere, utstyr, belysning og film estetikk. Derfra vil du gå videre til klasser med fokus på pre-produksjon, post-produksjon, foto og regi.... [-]

USA Grand Rapids
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk

Compass College of Cinematic Arts