Cornell College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Cornell

Cornell College har endret liv og endret utdanningsnormer siden 1853.

Cornell ligger i Mount Vernon, Iowa, og var den første høyskolen vest for Mississippi som ga kvinner de samme rettighetene og privilegiene som menn, og i 1858 tildelt en grad til en kvinne.

I 1978 vedtok Cornell-fakultetet One Course At A Time-læreplanen, og forvandlet måten undervisning og læring skjer på Cornell. Med publikasjonen i 1996 av Loren Pope's Colleges That Change Lives, ble Cornells livsendrende utdanning formelt anerkjent. Cornell blir fortsatt anerkjent med hver nye utgave.128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Cornell verdier

Vår misjon og kjerneverdier veileder måten vi lærer og lærer.

Vi legger vekt på følgende pedagogiske prioriteringer og utfall ved å legge dem inn i hvert kurs og i muligheter utenfor klasserommet.

Oppdrag

Cornell College tilbyr et innovativt og strengt læringsfellesskap der fakultetet og personalet samarbeider med studentene for å utvikle den intellektuelle nysgjerrigheten, kreativiteten og moralske motet som er nødvendig for en levetid med læring og engasjert statsborgerskap.

Kjerneverdier

  • En liberal utdanning som feirer oppdagelse og omfavner integrering og anvendelse av kunnskap
  • Intellektuell, moralsk og personlig vekst
  • Borgerlig og samfunnsansvar
  • Verdigheten og verdien av hvert enkelt menneske i et mangfoldig samfunn

Ett kurs om gangen

Med den særegne læreplanen One Course At A Time, fordeler Cornell-studenter seg i bare en akademisk disiplin per tre-og-en-halv ukes blokk. Dette fokuset gjør det mulig for professorer å gå utover det tradisjonelle forelesningsformatet gjennom utvidede diskusjoner og laboratorier, simuleringer hele dagen og læring utenfor campus for en ettermiddag eller en hel blokk uten å konkurrere med andre klasser. I løpet av de siste fire årene underviste fakultetet i Cornell 70 off-campus kurs. Og studenter kan lett ta en blokk for å få erfaring gjennom praksisplasser.

Nasjonal anerkjennelse

  • Cornell er en av bare 40 skoler som er profilert i Loren Pope sin bok " Colleges That Change Lives."
  • US News and World Report rangerer Cornell i toppnivået til nasjonale høgskoler for liberale kunst.
  • Cornell ble rangert som 64. plass på US News 'liste over beste verdiskoler
  • 16 Cornellians har blitt tildelt Fulbright-stipend de siste 12 årene. I tillegg mottok to fakulteter i Cornell Fulbright Awards for stipendreiser i 2016 og 2017.
  • Cornells campus er oppført i det nasjonale registeret over historiske steder.128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Studier

Høgskolen tilbyr mer enn 40 akademiske hovedfag og pre-profesjonelle programmer, og et ubegrenset antall individualiserte hovedfag. I tillegg gir Cornell Summer Research Institute et sommerliv med læring for å fremme forskning innen kunst, humaniora, samfunnsvitenskap og vitenskap.

plassering

Høgskolen ligger i Mount Vernon, Iowa, en by med en urban atmosfære som bringer byens beste inn i et småsted med kunstfestivaler, populære lokale restauranter og kafeer og sære butikker. Mount Vernons blanding av historiske bygninger og kreativ stil oppnådde det utmerkelser som en av " America's Coolest Small Towns" av Arthur Frommer's Magazine Budget Travel .

Fakultet

Cornell-professorer er dyktige forskere, lærde og fremfor alt mentorer. Nittiniåtte prosent av høyskolens fakultetsfaglige fakultet har den høyeste graden på sine felt. Fakultet-student-forholdet er 1:11, og mange studenter jobber tett med fakultetets medlemmer om forskning eller andre prosjekter.

Studentlivet

Livet på Cornell er aktivt og mangfoldig. Studentene deltar i mange klubber, organisasjoner og grupper med spesiell interesse. 19 prosent av studentene deltar i kunst. 36 prosent av studentene deltar i interkollegiat friidrett.

Steder

Mount Vernon

Address
1st Street, 600
52314 Mount Vernon, Iowa, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss