Les den offisielle beskrivelsen

Utdannelse en kvinnes måte


Cottey College er en uavhengig, liberal arts og science kvinners høyskole i Nevada, Missouri. Siden 1884 har høgskolen tilbudt unge kvinner muligheten til å lære og vokse til ledere, rollemodeller og selvsikker personer./>


I dag er Cotteys unike kombinasjon av kvinners eneste utdanning, høye akademiske standarder, fokusert på lederutvikling, forpliktelse til en internasjonal opplevelse for hver student, og et motivert, høyt energisamfunn ligger i hjertet av suksess. På Cottey har vi flere gradsmuligheter som passer for dine behov. Du kan fullføre en Bachelor of Arts-grad på fire år med noen av følgende hovedfag: Business, engelsk, miljøstudier, helsevitenskap, internasjonal handel, internasjonale relasjoner, liberale kunst eller psykologi. Nyutdannede fra våre BA-program er godt forberedt på å gå inn i arbeidets verden og for avansert studie i utdannet eller lovskole. I tillegg tilbyr Cottey toårige, assosierte gradopsjoner. Du kan tjene en Associate in Arts, Associate in Science, Associate in Fine Arts - Kunst, Associate in Fine Arts - Dans, Associate in Fine Arts - Teater, eller Associate in Arts - Musikk grad. Disse studiene er nøye utformet for å lette overføringen til en fireårig høyskole eller et universitet hvis du ønsker å fullføre en majoritet i et annet område enn en av de største elevene nevnt ovenfor. Våre alumnae går videre til dynamiske karriere innen næringsliv, underholdning, markedsføring, utdanning, sport, kommunikasjon og mange andre. Viktigst av alt, fortsetter de sin spesielle forbindelse med kollegiet og hverandre gjennom hele livet og karrieren./>

Kraften til en kvinneutdanning


Hvis du vil være i et miljø hvor du føler:/>

 • mer kraftig,
 • trygg på deg selv,
 • inspirert til å bli involvert,
 • del av et nært samfunn

så er en kvinneskole, som Cottey College , et godt valg. Vurder følgende fakta og din beslutning bør være åpenbar:

 • Nyutdannede av kvinnelige høgskoler er mer enn dobbelt så sannsynlig som utdannet av colleges for å få doktorgrader.
 • Nesten halvparten av akademikere fra kvinners høyskoler har oppnådd avanserte grader og 81% har fortsatt sin utdanning utover college.
 • Nyutdannede fra kvinners høgskoler er mer vellykkede i karriere; de pleier å holde høyere stillinger, er lykkeligere og tjene mer penger.

Hvor vil du gå?


Med en track record som vi nettopp nevnte, vil Cottey forberede deg til å gjøre hva du vil i livet. Tror ikke på oss? Se på disse tallene:/>

 • På Business Weeks liste over de 50 kvinnene som er stigende stjerner i Corporate America, mottok 30 prosent sine baccalaureate grader fra kvinners høyskoler.
 • 33 prosent av kvinnelige styremedlemmer til Fortune 1000-selskaper er kvinners høyskoleutdannede.
 • Nesten en fjerdedel av dagens kvinnelige kongressmedlemmer deltok på kvinners høyskoler.
 • En av syv kvinnelige kabinettmedlemmer i statsregeringen deltok på en kvinneskole.
 • 20 prosent av kvinnene identifisert av Black Enterprise Magazine som de 20 kraftigste afroamerikanske kvinnene i bedrifts-Amerika, ble uteksaminert fra kvinners høyskoler.

Misjon, visjon, læringsutbytte og verdier


Oppdrag/>

Cottey College , en uavhengig liberal arts og science college, utdanner kvinner til å være medvirkende medlemmer av et globalt samfunn gjennom en utfordrende læreplan og en dynamisk campus opplevelse. I vårt mangfoldige og støttende miljø utvikler kvinner sitt potensial for personlige og profesjonelle liv av intellektuelt engasjement og gjennomtenkt handling som elever, ledere og borgere.

Syn

Cottey College vil være en høyere utdanning institusjon av valg for kvinner med ulik bakgrunn som søker tilgang til eksepsjonelle utdanningsprogrammer og vil fokusere på tre ledende tråder: lederskap, samfunnsansvar og global bevissthet. Med omsorg og respekt for hver student vil vi styrke kvinnene til å berike sine liv, realisere sitt fulle potensiale og gi verdifulle bidrag til samfunnet. Cottey College vil være en voksende, levende, karakteristisk og selektiv høyskole for kvinner, kjent og respektert for programmer levert i flere og tilgjengelige formater, up-to-date fasiliteter og akademisk fortreffelighet.

Kjerneverdier

Cottey College kjerneverdier er basert på tradisjon og historie, som grunnlagt av grunnleggeren Virginia Alice Cottey og støttet av eierskapet til PEO Sisterhood. Disse syv verdiene avklarer vår identitet, fortid, nåtid og fremtid.


Opplær kvinner til å være kunnskapsrike og tenkende medlemmer av et globalt samfunn./>

Fremme intellektuell vekst gjennom studiet av vitenskap, kultur og samfunn, samt utvikling av sterke praktiske ferdigheter, inkludert kommunikasjon, analyse og problemløsing.

Kultivere ansvar for å oppmuntre til positive bidrag fra kvinner gjennom deres personlige og faglige liv.

Respekter forskjell ved å skape et klima med åpenhet og forståelse av et mangfold av ideer, perspektiver, kulturer, erfaringer og bidrag som omfatter et multikulturelt samfunn.

Utvide globale perspektiver ved å nedsette studentene i nye kulturer og erfaringer, og øke forståelsen av sammenhengen mellom vår globale økonomi og kulturelle praksis.

Fortsett tankefull handling ved å dyrke en atmosfære av forespørsel, integritet, ærlighet og gjensidig respekt.

Utvikle kvinners lederskap ved å gi muligheter til å vokse intellektuelt, sosialt, estetisk, åndelig og fysisk for å realisere individuelle potensialer.

Student læringsutbytte for Cottey College

En vellykket Cottey-student

 1. Gjenkjenner kvinners roller
  En Cottey-student demonstrerer forståelse av kvinners fortid, nåværende og utviklingsbidrag.
 2. Beriker hennes kunnskap
  En Cottey-student demonstrerer forståelse av ideer fra en rekke fagområder.
 3. Tenker kritisk
  En Cottey-student undersøker problemer før han aksepterer argumenter eller danner konklusjoner av seg selv.
 4. Kommuniserer effektivt
  En Cottey-student bruker passende midler for å kommunisere tydelig.
 5. Løser problemer
  En Cottey-student skaper løsninger, integrerer og bruker kunnskap og ferdigheter på tvers av studier og erfaring.
 6. Respekterer mangfold
  En Cottey-student er oppmerksom på kulturelle sammenhenger, sammenligner og kontrasterer mønstre og respekterer forskjeller.
 7. Samarbeider suksessivt
  En Cottey-student engasjerer respektfullt andre for å fremme et støttende miljø og bidrar med ideer og innsats for å fremme arbeidet i en gruppe.
 8. Gjelder ansvarlig
  En Cottey-student er reflekterende og handler etisk som et personlig og sosialt ansvarlig medlem av globale, nasjonale og lokale samfunn.


Ærekode

Honningskoden til Cottey College definerer og uttrykker den etiske ånden der vi, medlemmer av Cottey-samfunnet, forfølger utdanning av kvinner. Å erkjenne at et læringsfellesskap ikke kan fungere godt uten respekt for grunnleggende moralsk orden, forstår vi også at fremmende kompetanse krever fortsatt større forpliktelser. I tillegg til grunnleggende moralske prinsipper bekrefter vi også Virginia Alice Cotteys vekt på utvikling av utmerket personlig karakter og de mer spesifikke etiske standarder for fagforeningene som overvåker opplæringen og kvaliteten på høyere utdanning. Vi, medlemmer av Cottey College samfunnet, forplikter oss til å handle med:

 1. Personlig ansvar.
 2. Akademisk ærlighet og integritet av ord.
 3. Moral respekt for personer og deres eiendom.
 4. Etisk bekymring for kollegiums samfunns og samfunnets bredere samfunn.

Embracing disse idealene, vi tar sikte på den løpende oppfyllelsen av oppdraget til denne høyskolen som et sentrum for høyere, human læring.


Kjappe fakta


Type: En uavhengig, liberal arts og science college for kvinner./>

Studentkorps: Cotteys boligstudents befolkning på 350 kvinner representerer typisk 40 stater, Canada og 26 land.

Sted: Nevada, Missouri (pop 9000), omtrent 100 miles sør for Kansas City. Campusen har 14 bygninger på 11 bydeler og et 33 hektar skogkledd rekreasjonsområde med en hytte.

Arv: Virginia Alice Cottey grunnla høyskolen i 1884 med fast tro på at kvinner fortjente samme utdanningskvalitet som menn. Hun bragte høgskolen til PEO Sisterhood i 1927, noe som gjorde den til den eneste nonsektariske høyskolen eid og støttet av kvinner. PEO Sisterhood, en filantropisk utdanningsorganisasjon på over 225 000 medlemmer, er dedikert til å gi utdanningsmuligheter for kvinner.

En Cottey Education: Fremhever høye akademiske standarder med unike muligheter for personlig vekst gjennom bolig-, kulturelle og intellektuelle erfaringer. Mer enn 8 900 alumnae lever over hele verden. Cottey College diskriminerer ikke ved opptak eller tilgang til, eller behandling i, dets program og aktiviteter på grunnlag av rase, creed, nasjonal opprinnelse, alder, seksuell orientering eller fysisk funksjonshemning.

Residence Halls: Tre boliger haller hvert hus 100 til 150 studenter som bor i leilighetstil suiter. Hver suite har plass til 10-12 studenter, og inkluderer enkelt- og dobbeltrom, stue, stort bad og kjøkkenkrok.

Organisasjoner: Studenter kan være ledere i mer enn 40 organisasjoner på campus som representerer fagområder, kulturelle og fritidsinteresser eller sosiale, religiøse og frivillige aktiviteter.

Tjenester: Studentlivets kontor gir ledelsesutvikling, rådgivningstjenester og en begrenset helseklinikk.

Amerikanske nyheter


Cottey er glad for å bli anerkjent igjen blant de mest elitehøgskoler og universiteter i landet. Vi tilbyr dette som bevis på vår forpliktelse til å gi studentene en utfordrende læreplan til en rimelig pris. The US News/>

# 7 beste høyskoler

# 2 Best Value Colleges

# 2 Minste studentgjeld ved uteksaminering

# 3 Flertallet av internasjonale studenter

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Cottey College

Hver organisasjon, fra en gründeroppstart til globale, komplekse selskaper, er bygget fra standard forretningsprinsipper undervist i Cotteys forretningsprogrammer. Kunnsk ... [+]

Hver organisasjon, fra en gründeroppstart til globale, komplekse selskaper, er bygget fra standard forretningsprinsipper undervist i Cotteys forretningsprogrammer. Kunnskap, ferdigheter og tilnærminger du lærer på Cottey kan brukes i praktisk talt alle karriereveier.

Hva er forskjellig på Cottey? Erfaringslæring er understreket på Cotteys forretningskurs, slik at du kan bruke teori og lære til virkelige situasjoner. For eksempel kan studenter i en innledende økonomiklasse jobbe med en lokal virksomhet på sine regnskaps- eller forretningsplaner. De fleste kurs har sakstudier, hvor studentene bruker kunnskapen deres til å løse forretningsproblemer i virkelige organisasjoner./>... [-]

USA Nevada
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Cottey College

Takk for din interesse for Cotteys bachelorprogram i internasjonale relasjoner! Vi tilbyr en stor og en minor i internasjonale relasjoner og en rekke undersøkelser på de ... [+]

Programbeskrivelse

Takk for din interesse for Cotteys bachelorprogram i internasjonale relasjoner! Vi tilbyr en stor og en minor i internasjonale relasjoner og en rekke undersøkelser på de viktigste delfeltene i statsvitenskap, inkludert amerikansk politikk, internasjonale relasjoner, komparativ politikk, offentlig politikk og offentlig forvaltning. Vårt program er utformet for å forberede deg til en vellykket karriere i offentlig tjeneste og for privat sektorstillinger på tanker, non-profit og media. I tillegg mentorerer vi våre studenter som de forbereder seg for utdannet / lovskole. Våre siste alumnae jobber for tiden med høyere grad i offentlig administrasjon og lov. Høydepunktene i vårt program er:... [-]

USA Nevada
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Cottey College

Det internasjonale forretningsprogrammet forbereder studentene til å drive bedrifter i dagens globale økonomi. Det gir grunnleggende kunnskaper om regnskap, markedsføring ... [+]

Programbeskrivelse

Det internasjonale forretningsprogrammet forbereder studentene til å drive bedrifter i dagens globale økonomi. Det gir grunnleggende kunnskaper om regnskap, markedsføring, ledelse og økonomi og utvider denne kunnskapen gjennom klasser i global virksomhet, multinasjonal finansiering, internasjonal ledelse og kurs om å gjøre forretninger i bestemte geografiske områder i verden. Det understreker standarden på "læring ved å gjøre". Noen høydepunkter inkluderer:

Ett semester av virksomhetsstudiet i utlandet tatt i den geografiske plasseringen av studentens valg.En sommeropplæring på et multinasjonalt selskap.Erfaringslærekomponenter som gir studentene mulighet til å anvende sin læring i klassen. For eksempel kan studenter i en innledende økonomiklasse jobbe med en lokal virksomhet på sine regnskaps- eller forretningsplaner. De fleste kurs har saksstudier der elevene må bruke sin kunnskap til å løse forretningsproblemer som har skjedd hos ulike selskaper.En tur i utlandet for alle andre årige Cottey-studenter i løpet av den første uken av vårpause betalt av høgskolen.Prøveprogramplan... [-]
USA Nevada
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Cottey College

Hva betyr det å være en kvinne i dag? Hva betydde det tidligere? Hva er feminisme? Hvordan reflekterer og formler kultur-populær kultur og høykultur våre erfaringer som k ... [+]

Programbeskrivelse

Hva betyr det å være en kvinne i dag? Hva betydde det tidligere? Hva er feminisme? Hvordan påvirker kultur-populærkultur og høy kultur-reflektere og forme våre erfaringer som kvinner? Hvordan påvirker kvinner kvinnene i verden? Hvordan kan vi forbedre kvinners situasjon i USA og over hele verden?

Dette er bare noen av spørsmålene vi stiller om kvinner, kjønn og seksualitet , et tverrfaglig studieområde som påvirker alt vi gjør på Cottey College Fordi kvinner, kjønn og seksualitet er så bredt, gir det en Sterkt komplement til enhver større du velger.

En av de mest unike egenskapene til Cotteys kvinne-, kjønns- og seksualitetsstudieprogram er at den ligger i en kvinneskole. Fra Virginia Alice Cotteys ønske om å utdanne kvinner til å være "kunnskapsrike, tenkende, modne voksne" i høgskolenes nåværende oppdrag til " utdanne ... kvinner til å være med på å bidra til medlemmer av et globalt samfunn gjennom en utfordrende læreplan og en dynamisk campus opplevelse, "Cotteys primære bekymring er kvinner. Denne forpliktelsen til kvinners utdanning er kjernen i kvinner, kjønn og seksualitetsstudier.... [-]

USA Nevada
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Cottey College

Miljøstudier tilbyr et mangfoldig utvalg av tankevekkende og praktiske kurs. Programmet er skreddersydd for å forberede studentene på vellykkede høyere studier eller tilf ... [+]

Miljøstudier tilbyr et mangfoldig utvalg av tankevekkende og praktiske kurs. Programmet er skreddersydd for å forberede studentene på vellykkede høyere studier eller tilfredsstillende karriere. Vårt mål er å forberede fremtidige ledere innen samfunns- eller føderale tjenester, miljørådgivning, miljølovgivning, fisk og dyreliv, miljøvurdering og ledelse, eller nye "grønne" næringer og tjenester.

Miljøstudier kan være for deg hvis ...Du liker utendørs og høyteknologisk analyseDu er interessert i et bredt spekter av disipliner (og vil prøve forskjellige ting)Du streber etter å få 21st århundre jobbferdigheter til en tilfredsstillende og godt betalt karriereDu bryr deg om din påvirkning på planetenDu søker intellektuelt stimulerende og tankevekkende ideerDu verdsetter hands-on ferdigheter som trengs for grad skole, andre disipliner og yrkerDu liker å bygge bro over disipliner, for eksempel turisme, næringsliv, hydrologi, toksikologi, historie, engelsk, biologi, kjemi, geografi, GIS / GPS, fjernkontroll)Klasser i et øyeblikk... [-]
USA Nevada
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Cottey College

Biologi er studiet av levende organismer og vitale prosesser. Biologer undersøker strukturen, funksjonen, arveligheten og utviklingen av alle levende ting - mikroorganism ... [+]

Programbeskrivelse

Biologi er studiet av levende organismer og vitale prosesser. Biologer undersøker strukturen, funksjonen, arveligheten og utviklingen av alle levende ting - mikroorganismer, sopp, planter og dyr. Disse livsformer blir studert på alle nivåer: molekyl, celle, organisme og populasjon. Gjennom labarbeid og feltarbeid, får biologi majors en grunnleggende forståelse av organismer, deres habitater og prosesser som styrer deres livsaktiviteter.

Biologistudent presenterer sin forskning på bioluminescerende bakterier

På Cottey ønsker vi å sørge for at din biologiutdanning omfatter et bredt spekter av emner og ikke bare de som direkte relaterer seg til biologi. Det er viktig å ha en sterk bakgrunn i vitenskapelig kommunikasjon, lederskap og erfaringslæring, ferdigheter som vil hjelpe deg med å lykkes, ikke bare på Cottey, men gjennom hele din karriere. Disse ferdighetene er bygd inn i biologiplatformen og i våre samkursoppgaver. På Cottey,... [-]

USA Nevada
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

We Are Cottey