Les den offisielle beskrivelsen

Ikke det typiske fireårige universitetet ditt.

DSU ble grunnlagt i 1881 som en skole for lærerutdanning i Dakota Territory. I dag er vi en av de mest teknologisk avanserte campusene i Midtvesten. Et offentlig universitet, vi styres av South Dakota System Board of Regents og akkreditert av Higher Learning Commission.

Vi er spesialister på datastyring, datasystemer og andre relaterte grunn- og utdannelsesprogrammer. Vi holder oss til våre røtter ved å legge særlig vekt på forberedelse av lærere med kompetanse i bruk av datateknologi i undervisnings- og læringsprosessen. Vi har mer enn 45 majors å velge mellom, pluss et robust kandidatprogram.

plassering

Vi er lokalisert i Madison, South Dakota. Det er et travle samfunn med en vennlig, liten by føler. Du kan ta en tur på vår campus online eller arrangere et besøk på campus.

Størrelse

Vår totale påmelding for høsten 2017 var 3.307 med 381 første gangs nybegynnere.

klasser

På campus og på nettet jobber vi for å holde klassestørrelsen liten. Student-fakultetet er bare 17,4: 1. For studenter som ikke kan gjøre det til vår hoved campus, tilbyr vi kurs online eller gjennom University Center - Sioux Falls.

Friidrett

DSU er medlem av North Star Athletic Association (NSAA), en oppdeling av National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA). Våre maskotene er DSU Trojans og Lady T's, og vi er representert av tolv idrettslag.

Oppdrag

DSU gir læring som integrerer teknologi og innovasjon for å utvikle nyutdannede klar til å bidra til lokal, nasjonal og global velstand.

Syn

Ved å bygge på sitt særegne oppdrag vil DSU bli:

 • Universitetet av valg for de som søker en student-sentrert institusjon som tilbyr innovative programmer med grunnlag i undervisning, forskning, teknologi, stipend og service excellence.
 • Et akademisk samfunn som fungerer som en økonomisk motor på lokale, nasjonale og globale markeder.
 • En campus anerkjent for sine prestasjoner i kontinuerlig kvalitetsforbedring.

verdier

 • Student suksess.
 • Universell bred ekspertise.
 • Distinksjon i undervisning, stipend og tjeneste.
 • Akademisk Frihet og Integritet.
 • Mangfold, respekt og inkludering.
 • Kontinuerlig forbedring.
 • Fellesskap, Samarbeid og Kommunikasjon.
 • Teknologi og innovasjon i og utenfor klasserommet.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Hvorfor DSU?

Arbeid med den nyeste teknologien.

Hvem ønsker å lære i et utdatert klasserom? På DSU fokuserer vi på å gi den teknologien du faktisk skal bruke i din karriere. Vi fokuserer på praktisk trening.

På grunn av dette ser våre elever større suksess. Vårt rykte for å produsere kvalifiserte arbeidstakere gjør at arbeidsgivere søker DSU-kandidater. Det holder også vår generelle plasseringsfrekvens på 99% for den siste oppgraderingsklassen - med mange av de store som ser en 100% plasseringsfrekvens.

Dette er ikke besteforeldres klasserom.

Våre studenter jobber med profesjonell teknologi. Vårt nyrenoverte Science Center tilbyr det nyeste innen kjemi, biologi og fysikklaboratorier som forbereder studentene på jobber hos Hematech, NASA, Los Alamos og andre ledende vitenskapelige organisasjoner.

Men det er ikke bare vitenskap. Alle våre majors og programmer er infundert med de nyeste teknologiene i og utenfor klasserommet.

 • Alle klasserom seter har strømuttak.
 • High-end datalaboratorier, inkludert våre spilldesign og hackerlabber.
 • SMART boards.
 • iPads, Kindles og Chromebooks.
 • 3D-skrivere.
 • Starfish Early Alert System.
 • Bransjestandard programvare for programmer som Digital Arts
 • 24/7 tilgang til flere bygninger via håndskannere.
 • Alle studenter får en bærbar PC som en del av vårt bærbare program.

I tillegg er DSU en akademisk rigorøs fireårig institusjon som konkurrerer med privatskoler i regionen og koster mindre.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Dakota State University

Feltinformasjonssystemfeltet omfatter personer som designer og bygger systemer, folk som bruker disse systemene og personer som er ansvarlige for å administrere disse sys ... [+]

Datamaskininformasjonssystemer er viktige for alle fasetter i næringslivet. Feltinformasjonssystemfeltet omfatter personer som designer og bygger systemer, folk som bruker disse systemene og personer som er ansvarlige for å administrere disse systemene. Etterspørselen etter tradisjonelt personale som programmerere, forretningsanalytikere, systemanalytikere og designere er betydelig. DSUs Computer Information Systems major tilbys på campus og online.

Fordeler ved å studere datasystemer på DSU

Vår CIS grad er basert på en kjerne 48 studiepoeng som inkluderer en internship og / eller bachelor forskning. Deretter velger du en spesialisering på ett av tre områder: forretningsanalyse, prosjektledelse og applikasjonsutvikling.... [-]

USA Sioux Falls
August 2019
Heltid studier
8 semestre
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Dakota State University

Fordi data brudd, malware infeksjoner og programvare sårbarheter er så vanlige i dagens teknologi verden, er det avgjørende å fullt ut forstå hvordan disse angrepene finn ... [+]

Fordi data brudd, malware infeksjoner og programvare sårbarheter er så vanlige i dagens teknologi verden, er det avgjørende å fullt ut forstå hvordan disse angrepene finner sted. Som en nettverksoperasjon som er stor (tilbys på campus og på nettet), vil du grave dypt for å forstå mentaliteten, motivasjonene og teknikkene til hackerne som utfører disse typer angrep.

Du vil starte med en sterk base for programmering, matte og nettverk og deretter bruke den kunnskapen til de mest tekniske områdene av nettverkssikkerhet. Kjernen i graden lærer du hvordan omvendt ingeniørarbeid fungerer, analyserer skadelig programvare og utnytter programvare. Du vil bedre forstå hackers tankegang og kunne oppdage sårbarheter i utbredt datasystemer.... [-]

USA Sioux Falls
August 2019
Heltid studier
8 semestre
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Dakota State University

Du lærer ikke bare å programmere når du studerer datalogi; Du styrer datamaskiner fra grunnlaget til de aller nyeste verktøyene og applikasjonene. Våre Computer Science M ... [+]

Du lærer ikke bare å programmere når du studerer datalogi; Du styrer datamaskiner fra grunnlaget til de aller nyeste verktøyene og applikasjonene. Du kan designe og utvikle løsninger for å løse dagens problemer, og også de stadig mer komplekse og spennende mulighetene som oppstår når datamaskiner gjennomsyrer vårt samfunn. På samme måte som Internett ble programmert av datavitenskapsfolk, vil Internett av Ting programmeres av datavitenskapere! Våre Computer Science Major (tilbys på campus og online) gir deg muligheten til å bruke verktøy, kunnskap og visjon til å bygge systemer og applikasjoner som beriker hvilke domener du interesserer deg for.

Best av alt, DSU er regionsleder i alle ting "tech". Dette gir deg muligheten til å ta avanserte kurs i datavitenskap eller fra faglærere på relaterte områder som sikkerhet og nettverk. Du kan til og med akselerere dine ferdigheter gjennom 4 1-programmet som gir deg mulighet til å komme i gang mot MSACS eller en av våre andre kandidatgrader.... [-]

USA Sioux Falls
August 2019
Heltid studier
8 semestre
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Dakota State University

Hvis du er en gamer eller en designer interessert i 3D-design og simulering, vil DSU lære deg hvordan du gjør det. Du lærer de grunnleggende ferdighetene til videospillde ... [+]

Hvis du er en gamer eller en designer interessert i 3D-design og simulering, vil DSU lære deg hvordan du gjør det. Du lærer de grunnleggende ferdighetene til videospilldesign, utvikling og produksjon. Kom bygg et bedre spill på DSU. DSUs Computer Game Design Major er tilbudt på campus i toppmoderne læringsrom.

Fordeler med å studere dataspilldesign på DSU

DSUs dataspilldesignprogram er en av de sterkeste i nasjonen. Det er den eneste bachelor i science game design program i staten, og en av noen i Upper Midwest-regionen. Kursene er strenge, inkludert kalkulator og fysikk sammen med dataprogrammering og visuell designklasser.

Sjekk ut denne "Quantum Tunnel" -videoen om vårt program, opprettet av Denis Dyack, sjefsannonsør for Quantum Entanglement Entertainment. Videoen forklarer noen av grunnene til at programmet nylig ble rangert som en toppspilldesignskole for 2018 i The Princeton Review.... [-]

USA Madison
August 2019
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
Dakota State University

Digital Arts and Design Computer Graphics-programmet (tilbys på campus) legger et solid fundament i grafisk design og 3D-design med et teknologisk fokus. Du lærer å lage ... [+]

Digital Arts and Design Computer Graphics-programmet (tilbys på campus) legger et solid fundament i grafisk design og 3D-design med et teknologisk fokus. Du lærer å lage fantastisk grafikk ved hjelp av den nyeste programvaren, teknologien og utstyret.

Fordeler med å studere datagrafikk på DSU

Datagrafikkprogrammet er faktisk en spesialisering på digital kunst og designgrad. Studentene lærer å designe på flere databehandlingsplattformer, som gjør at elevene kan være allsidige i næringslivet. Og med en kjernegruppe av klasser som introduserer og bygger på andre medier, for eksempel lyd og digital historiefortelling, vil du bli satt opp til å utmerke seg i et bredt spekter av dataprogrammer.... [-]

USA Madison
August 2019
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
Dakota State University

Digital Arts and Design Production Animation programmet (tilbys på campus) gir deg et solid fundament i 3D digital design og animasjon. Du lærer å skape realistiske digit ... [+]

Digital Arts and Design Production Animation programmet (tilbys på campus) gir deg et solid fundament i 3D digital design og animasjon. Du lærer å skape realistiske digitale miljøer og tegn for en karriere i moderne underholdning.

Fordeler med å studere produksjons animasjon på DSU

Produksjons animasjonsprogrammet er faktisk en spesialisering av digital kunst og design grad. Du vil ta kjerne krav som vil forberede deg til arbeid på multimedia designteam og tradisjonelle kunst som tegning og maleri.

Digital arts klasser holdes liten for hands-on prosjekter. Fakultetet har virkelig erfaring i bransjen. Som student i sine klasserom får du virkelig råd fra verden som vil bli umiddelbart aktuelt.... [-]

USA Madison
August 2019
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
Address
Washington Avenue North,820
57042 Madison, South Dakota, USA