University of Denver

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om University of Denver

Grunnlagt i 1864-bare noen få år etter at byen Denver i seg selv ble stiftet-the University of Denver er en av landets fremste private universiteter.

Universitetets 125-acre campus, noen få miles sør for sentrum Denver, er hjem for mer enn 11.500 studenter hailing fra alle regioner i USA og 83 andre land.

Universitetet tilbyr:

mer enn 100 undergraduate studier. mer enn 120 graduate og profesjonelle programmer.

Uansett hva de studerer, University of Denver studenter fatt på en personlig dannelsesreise som hjelper dem med å finne og følge deres individuelle formål.

COLLABORATIVE, erfaringskunnskap

Våre studenter jobber tett med fakultetet, kolleger og medlemmer av samfunnet på prosjekter, forskning og feltarbeid. De krysser disipliner for å oppdage nye perspektiver og tilnærminger til problemløsning.

Inn og ut av klasserommet, våre studenter lære ved å gjøre, uansett om de er å samle inn data i felten eller å sette teori ut i praksis i en klinisk setting.

Gjør en innvirkning, lokalt og globalt

Ikke bare jobber vi for å forbedre vår umiddelbare samfunnet, men vi sender våre studenter og lærere i utlandet for studier og forskning med bred innvirkning. Like viktig, men vi vil gjerne studenter og lærere fra hele verden for å bringe nye ideer og innsikter til vår campus.

Gjennom lokale og internasjonale tjeneste læring programmer, har våre studenter jobbet sammen med lokalsamfunn overalt fra downtown Denver til Afrika, Europa, Asia og utover. Forskning ledet av våre lærere og elever har gjort en reell forskjell i et stort spekter av fagområder, genererer nye medisinske teknologier, miljømessige hensyn, arkeologiske funn og mye mer.

Men den mest betydelig innvirkning Universitetet har er gjennom sine alumni. Når de drar herfra, University of Denver studenter går på å lage meningsfulle og varige bidrag til sine yrker og deres samfunn.

Steder

Denver

University of Denver

Address
University of Denver
2199 S. University Blvd.

CO 80208 Denver, Colorado, USA
Telefon
+1 303-871-2000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss