Earlham College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Earlham er et nasjonalt liberalt kunsthøgskole med et rykte for utmerket undervisning og forbereder studenter til å gjøre en dyp positiv forskjell i verden.

Intellektuelt utfordrende

Earlham-studenter tar ansvar for egen læring og er forberedt på profesjonell suksess og opptak til toppstudier. De velger fra mer enn 40 studieretninger og blir undervist av dedikerte professorer. Klassene er små, med rike muligheter for diskusjon, utredning og oppdagelse.

Globalt engasjert

Earlham er opptatt av å ta imot studenter fra hele verden. Studentene våre kommer fra hele USA og rundt 80 andre land. Faktisk rangerer Earlham nummer 6 blant nasjonale liberale kunsthøgskoler i den største prosentandelen av internasjonale studenter på campus, ifølge US News and World Report.

Sosialt bekymret

Earlham-studenter har en følelse av forvaltning om deres liv og tror på deres makt og ansvar for å endre verden, i følge Colleges That Change Lives: 40 Schools That will Change the Way You Think About Colleges. Cirka 30% av de undersøkte rapporterte at mesteparten av eller alt arbeidet deres var orientert om sosial endring.

134023_90755999_10157509591308167_8872206499892428800_o.jpg

Future Directed

Earlham rangerer 29. plass blant 1 306 amerikanske institusjoner for høyere læring for prosentandelen av nyutdannede som fortsetter å få en doktorgrad. I biovitenskap rangerer vi 9. plass blant 1.341 institusjoner. Femti prosent av Earlham-studenter begynner på grunnskolen innen 10 år etter endt utdanning.

Noen få prestasjoner de siste fem årene

Opptak til:

 • Columbia University
 • Georgetown University
 • Harvard University
 • University of Chicago
 • University of Michigan
 • University of Oxford (Storbritannia)
 • Uppsala universitet (Sverige)

Tjeneste til programmer som:

 • Americorps
 • Byår
 • Fredskorps
 • Quaker frivillig tjeneste
 • Lær for Amerika
 • World Teach

Karrierer som:

 • Resident Physician, Barrow Neurological Institute
 • Eier / administrerende direktør, NetStuffers LLC
 • Programleder, Junior Achievement
 • Geolog, delstaten Michigan
 • International Relations Coordinator, Osaka City
 • Biokjemiker, BP Biodrivstoff
 • Galleriassistent, Kunstskole ved Old Church

Støtte til forskning eller humanitært arbeid fra:

 • Carnegie begavelse
 • Davis Prosjekter for fred
 • Fulbright Grant
 • Huntington Public Service Award
 • National Science Foundation Pre-Doctoral Fellowship
 • Rotary International Peace Fellowship
 • Watson Fellowship

Mission Statement

Oppgaven til Earlham College , en uavhengig boligkollegium, er å tilby grunnutdanning av høy kvalitet i liberal arts, inkludert vitenskapene, formet av de særegne perspektivene til Religious Society of Friends (Quakers).

En grunnleggende tro fra Venner er at all sannhet er Guds sannhet; Earlham legger derfor vekt på jakten på sannhet, uansett hvor denne jakten fører; mangel på tvang, slik at bevisene kan føre til at søket; respekt for andres samvittighet; åpenhet for ny sannhet og derfor viljen til å søke; ærlighet, streng integritet i håndteringen av fakta; anvendelse av det som er kjent for å forbedre vår verden.

For å gi utdanning av høyeste kvalitet med disse vektleggingene, krever Earlhams oppdrag valg av et fremragende og omsorgsfullt fakultet forpliktet til å skape et åpent, samarbeidsvillig, læringsmiljø. Høgskolen sørger for kontinuerlig støtte og utvikling av dette fakultetet.

Undervisnings-læringsprosessen på Earlham er formet av et syn på utdanning som en prosess for å vekke "læreren innen", slik at studentene våre skal bli livslange elever. Studenter på Earlham oppfordres til å være aktive, involverte elever.

Høgskolen gir store muligheter for studenter og fakultetet til å samhandle med hverandre som personer, til å lære av hverandre i et samarbeidssamfunn, et viktig aspekt av dette er samarbeidende studenter / fakultetsforskning.

På Earlham College videreføres denne utdannelsen med en bekymring for verdenen vi lever i og for å forbedre det menneskelige samfunn. Høgskolen prøver å utdanne moralsk sensitive ledere for fremtidige generasjoner.

Derfor understreker Earlham global utdanning, fredelig løsning av konflikter, likestilling av personer og høye moralske standarder for personlig oppførsel.

Ledelse og styring

Earlham oppfordrer til åpen deltakelse fra fakultet, administrasjon, studenter og ansatte i styringsprosesser. I tråd med Quaker-arven vår, søker vi åpne ører og åpne sinn under konsultasjons- og ekspertkomiteene og -gruppene for å operere med enighet under beslutninger.

Anne M. Houtman, en fremtredende pedagog, forsker, forfatter og leder for høyere utdanning, ble den 20. presidenten for Earlham College og Earlham School of Religion 1. juli 2019.

Houtman kom til Earlham fra Rose-Hulman Institute of Technology, hvor hun fungerte som Provost og visepresident for akademiske saker. Hun har doktorgrad fra University of Oxford in Zoology og en mastergrad i antropologi fra UCLA. Hun fikk sin bachelor i kunstgrad fra Pomona College. Houtman er en Quaker og er den første kvinnen som tjenestegjorde som president i Earlham.

Tidligere tjente Houtman som dekan ved School of Natural Sciences, Mathematics and Engineering ved California State University Bakersfield, og som leder og professor ved Thomas H. Gosnell School of Life Sciences ved Rochester Institute of Technology. Tidligere i karrieren hadde hun fakultetsstillinger ved California State University Fullerton, Soka University of America og Knox College. Hun har skrevet mange lærebøker og artikler om vitenskapelige og pedagogiske emner. Houtman er for tiden en tillitsmann for College Board.

Campus & historie

Earlhams 800 mål store campus inkluderer Earlham College og Earlham School of Religion. Omtrent 1 200 studenter kaller denne treskyggede campusen deres hjem.

På campus vil studenter og besøkende oppdage en 600 mål stor strekning med skog, bekker, dammer, gamle felt og prærien som brukes til vitenskapelig forskning og rekreasjon. Ytterligere naturområder er avsatt til vitenskapelig forskning, inkludert en gammel vekstskog og en bergkonserver.

For tiden bor 94 prosent av studentene på campus i en av åtte bostedshaller eller mer enn 20 tema- og vennskapshus.

Mellom 1998 og 2014 utvidet, renoverte og bygde Earlham store campusbygninger - inkludert akademiske, bolighus og atletiske fasiliteter - og representerte en investering på over $ 40 millioner.

134022_90815454_10157509591058167_3866652799097896960_o.jpg

Campusbakgrunn

Earlhams historiske begynnelse i Richmond, Indiana, er forankret i Great Migration of Quakers fra det østlige USA i første halvdel av det nittende århundre. Opprinnelig en sampedagogisk "utvalgt" skole, som bare var åpen for Friends, i 1865 godtok skolen ikke-Quaker-studenter og ansatt sin første ikke-Quaker-professor i 1886. I dag identifiserer omtrent 11% av Earlhams fakultet og 12% av studentene som Quakers.

Steder

Richmond

Address
National Road West,801
47374 Richmond, Indiana, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss