Les den offisielle beskrivelsen

om EMU

En EMU utdanning hjelper studentene oppdage sine mål i livet og forberede seg til å gjøre en forskjell for et felles gode både hjemme og rundt om i verden. EMU strenge akademikere understreke én-mot-én-relasjoner med professorer, tverrkulturell forståelse, omsorg for skaperverket, og service til andre.

EMU tilbyr lavere, høyere og Seminar programmer fra en Mennonite Anabaptist perspektiv i nydelige omgivelser i den vakre Shenandoah Valley.

Studentene tar kurs ved vår viktigste campus i Harrisonburg, Virginia; på vår Lancaster, Pennsylvania nettstedet; på nett; og over hele verden gjennom vår velkjente tverrkulturell program.

Akkurat rett størrelse

EMU er liten nok til at du lett kan bli kjent med klassekamerater og lærere i ulike programmer. Professorene er mentorer som kjenner deg personlig, og gi deg råd 1: 1. Du kan bli involvert i en rekke aktiviteter som teater, Student Government Association, campus departement, egenutført eller intercollegiate sport, musikk og kor. Alle disse gir muligheter for å lære mer om deg selv og utvikle verdifulle erfaringer for fremtiden CV.

Liberal Arts

Som en student, uansett stor, vil du ha nytte av verdien av en liberal arts utdanning. Arbeidsgivere og forskerskoler setter pris på søkere med en liberal arts utdanning foundation fordi de er godt avrundet kritiske tenkere og problemløsere som har hatt bred eksponering til spørsmål og ideer fra på tvers av fag og samfunn.

Livet etter Graduation

EMU akademikere tjener mer enn en grad - de oppdager sitt mål i livet og lede organisasjoner de tjener til det felles beste. EMU alumni er vellykkede forretningsfolk, reflekterende utøvere, og fagfolk. Tusenvis har hatt betydelig innvirkning med internasjonale servicebyråer som Mennonite sentralkomiteen og Mennonite Disaster tjeneste i tillegg til andre denominationally-baserte og sekulære serviceprogrammer.

EMU alumna Leymah Gbowee er en av tre kvinner tildelt 2011 Nobels fredspris. Leymah begynte sin reise i ØMU med vår verdenskjente Summer Fredsbygging institutt og fortsatte med å tjene en mastergrad i konflikt transformasjon.

Nesten 90% av ØMU gradienter som svarte alumni undersøkelser funnet arbeid i deres fagområde innen ett år etter endt utdanning. Arbeidsgivere ansette EMU kandidater på alle nivåer på grunn av sine sterke moral og verdier, respekt for andre, ønske om å gjøre en forskjell, kommunikasjon og kritisk tenkning ferdigheter, og selvtillit. Lær mer om undervisning suksess etter endt utdanning.

Hva er en Mennonite?

Ikke kjent med mennonites? Mennonites tilhører de historiske freds kirker. Mange EMU studenter kommer fra en Mennonite tro tradisjon, men flertallet av ØMU studenter kommer fra andre trostradisjoner. Dusinvis av religiøse grupper er representert på campus fra hele verden. At mangfold gir mulighet for tverrkulturelle møter på campus og i klasserommene.

Virginia og Pennsylvania

EMU har en hoved campus og et område i Lancaster, Pennsylvania, tilbyr kurs i off-site steder i både Pennsylvania og Virginia, og tilbyr mange klasser (og to grader) online. Enten du er på vår vakre campus i Shenandoah Valley (Harrisonburg, Virginia) - nær to nasjonale skoger og Shenandoah National Park - i våre trivelige klasserom i Lancaster, PA, eller i en kirke i Philadelphia, vil du legge merke til den gjestfrihet og samfunn som er så viktig for ØMU.

EMU Mener ...

EMU delte kjerneverdier er i hjertet av en kristen universitet som ingen andre. Vår lavere, høyere, seminar og andre programmer forberede studentene til å tjene og lede globalt.

Globale samfunnet og tverrkulturell forståelse

Vi lever i en stadig koblet verden. Her spør vi oss selv hvordan våre valg påvirker andre over hele verden.

Vår velkjente tverrkulturell program - over tre tiår gamle - er en av de sterkeste tverrkulturelle studier i landet. Det er en del av det som gjør EMU en kristen universitet som ingen andre.

Tverrkulturell studie - alltid med veteran lærere og ansatte - er et krav for ØMU-studenter. Noen deltar i tre-ukers program i lokalsamfunnet eller større Nord-Amerika. Noen tilbringer et semester i urbane Washington, DC, delta i spennende praksisplasser. Andre tilbringer et semester i en annen del av verden, ofte i Midtøsten, Sentral-og Øst-Asia, Latin-Amerika eller Afrika.

Når du har reist til Mellom-Amerika, besøkte kaffebønne felt, og bodde hos de sliter bøndene, begynner du å forstå det store bildet. Eller når tverrkulturelle studier tar deg til den sørafrikanske bydelen Soweto for å lære om historien og dvelende virkningen av apartheid første hånd, er din følelse av empati utdypes, sammen med din forståelse av vår inter-tilkoblet verden.

Bærekraft og Stewardship

EMU var å øve bærekraft lenge før "grønn" ble trendy. Våre energieffektive bygninger er noen av de beste resultater college anlegg i landet.

Vårt solcellepanel på Hartzler Library taket var den største solenergi installasjon i delstaten Virginia da det ble installert i 2010. Vår campus hage gir produsere for matsalen; oster avfall fra matsalen feeds hagen. Bærekraft er vevd inn i pensum på mange nivåer.

Tro og Fellowship

Tro er viktig i ØMU. Vi er alle han reiste sammen - selv om vi kan ta ulike veier - mot utdype vår tro, lære hvordan vi kan leve ut at troen dag til dag, og nå akademiske og profesjonelle mål.

Om lag en tredjedel av lavere studentmassen er Mennonite. Dusinvis av kirkesamfunn og trostradisjoner, og mer enn 30 nasjonaliteter, er alle en del av EMU familien.

Noen av av måtene studentene koble seg til Kristus på campus inkluderer: kapeller i løpet av uken, søndag kveld feiringer, tilbedelse gjennom musikk, bibelstudier i residence halls, og bønnepartnere som er villige til å støtte deg gjennom hele året. Andre studenter liker å være en del av et nettverk av voksne elever som deler samme verdier og mål.

Tjeneste for andre

Å nå ut til andre er viktig. På EMU, vil du delta i samfunnstjeneste og kanskje til og med synes det er liv i endring. Mange studenter gjør frivillig tjeneste for ett år eller mer etter endt utdanning, eller selv for en levetid gjennom departement kirken og i andre serviceyrker.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Eastern Mennonite University

Hvis du er interessert i biologi, er du interessert i livet. Mennesker, dyr, skog, bekker og jord ... disse er fag av interesse og fascinasjon. ... [+]

Studier i biologi på EMU

Hvis du er interessert i biologi, er du interessert i livet. Mennesker, dyr, skog, bekker og jord ... disse er fag av interesse og fascinasjon.

På ØMU vil du jobbe side om side med andre som deler din interesse som du utføre eksperimenter, analysere data, studie diagrammer, diskutere saker og ta ekskursjoner. Biologistudenter har det privilegium å arbeide med fakultetet på forskningsprosjekter i biologi.

Nyere eksempler på student forskning inkluderer prosjekter om genetikk av aldring, virkningen av en høy salt diett på hypertensjon, økologisk produksjon av blåbær, og metoder for å spore kokos nesehorn biller til sine hekkeplasser.

... [-]
USA Harrisonburg
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Eastern Mennonite University

Den digitale medier større fokus på skjæringspunktet mellom internett, digital video, lyd og fotografering innenfor et økende utvalg av leveringssystemer. ... [+]

Den visuelle og Communication Arts Department (VACA) tilbyr hovedfag i studio kunst, kunstutdanning, kommunikasjon, digitale medier og fotografi. Disse majors forberede studentene til å forfølge faglige stillinger i en rekke yrker og for å forfølge masterstudier i en rekke programmer.

Våre fagretninger forberede studentene til å flytte komfortabelt fra studio, til galleriet, til feltet og til skjermen i egen skapende virksomhet. Nysgjerrig om yrkesmuligheter for EMU alums? Besøk vår karrierer side VACA ..

Hovedfag og mindreårige Art store og kunstutdanning påtegning

Forbereder studenter som vil forfølge profesjonell kunst-relaterte yrker, selvstendig kunstverk og masterstudier i kunst. Kunsten store tilbyr et utvalg av studio kunst opsjoner etter studenter fullføre et læreplanen.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelsk
Heltid studier
50 timer
Campus
Les mer på norsk
Eastern Mennonite University

EMU Bibelen og religion studenter dykke dypt inn Skriften, gjøre sine egne åndelige formasjon arbeid, og finne sin hensikt i livet som etterfølgere av Jesus; de blir utst ... [+]

Bibelen og religion på EMU

EMU Bibelen og religion studenter dykke dypt inn Skriften, gjøre sine egne åndelige formasjon arbeid, og finne sin hensikt i livet som etterfølgere av Jesus; de blir utstyrt for å tjene det felles beste i nærheten av hjemmet og rundt om i verden.

Som utdannet, vil du være forberedt på å delta i Seminar eller diplomstudium, eller begynne umiddelbart for å tjenestegjøre i kirker, organisasjoner, skoler, sykehus og lokale organisasjoner. Du vil utvikle selvbevissthet og ferdigheter til å gjøre en forskjell gjennom en satsing på Anabaptist Mennonite verdier av tverrkulturell forståelse, omsorg for skaperverket, ikke-voldelig fredsbygging og tjeneste for andre som Jesus modellert.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Eastern Mennonite University

Bli med i en campus hvor fred og rettferdighet er en stor del av samtalen på tvers av disipliner. Velg å major i fredsbygging og utvikling, og du vil grave dypt inn i kom ... [+]

Fredsbygging og utvikling Major

Bli med i en campus hvor fred og rettferdighet er en stor del av samtalen på tvers av disipliner. Velg å major i fredsbygging og utvikling, og du vil grave dypt inn i kompleksiteten i arbeidet for sosial endring. Program professorer har levd internasjonalt og er forpliktet til å arbeide for rettferdighet hjemme og rundt om i verden.

EMU er lavere store er unikt beriket av tilstedeværelsen av Center for Justice og fredsbygging på campus som trekker freds utøvere fra hele verden.

En major i fredsbygging og utvikling består av 52-54 SH.

Den fredsbygging og utvikling store forbereder studentene for yrkesutøvelse innen fredsbygging og internasjonal og samfunnsutvikling. Det fokuserer på forståelse og fremme konstruktiv sosial endring mot fred, rettferdighet og velferd for folk i situasjoner rammet av konflikt, fattigdom og ulikhet.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Eastern Mennonite University

EMU er en kristen liberal arts college dedikert til Mennonite verdier av fredsbygging og service. Vi studerer historie fra et globalt synspunkt, en som fremhever vårt beh ... [+]

Historie ... historien om menneskehetens

EMU er en kristen liberal arts college dedikert til Mennonite verdier av fredsbygging og service. Vi studerer historie fra et globalt synspunkt, en som fremhever vårt behov for hverandre. Studere historie med oss, og vi vil analysere den menneskelige erfaring gjennom en fred og rettferdighet linse.

Historien i vår bakgård

Vår campus er bare to timer fra både Washington, DC, landets hovedstad, og Richmond, Confederate hovedstaden. Vi er også i nærheten av mange andre historiske steder i historie-rik Virginia, inkludert den unike Museum of American Frontier Culture i nærheten Staunton, mange Civil War slagmarker, og National Park Service historiske Sklyine Drive.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Eastern Mennonite University

EMU datamaskin vitenskapsprogram søker å produsere dyktige databehandling fagfolk med en respekt for det kulturelle og sosiale konsekvensene av datateknologi i vår modern ... [+]

informatikk

EMU datamaskin vitenskapsprogram søker å produsere dyktige databehandling fagfolk med en respekt for det kulturelle og sosiale konsekvensene av datateknologi i vår moderne globale samfunnet.

Hele læreplanen er utformet for å møte ACM 2013 Læreplaner. Avdelingen arbeider med Institutt for sertifisering av IT Professionals å tilby en av to mulige sertifiseringer ved gjennomføring av enten grad og vellykket gjennomføring av CS2013 eksamen. Elever som scorer 50% eller høyere på begge deler av eksamen kvalifiserer for ICCP Certified Computer Science Associate påloggings. Elever som scorer 70% eller høyere kvalifiserer for ICCP Certified Computer Scientist - mestring nivå.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Eastern Mennonite University

Vår ekspert fakultetet ta den praktiske studiet av engineering og gi en topp-rate teknisk utdannelse innenfor en kristen liberal arts sammenheng. ... [+]

Ingeniørstudier: Computer og mekanisk

Vår ekspert fakultetet ta den praktiske studiet av engineering og gi en topp-rate teknisk utdannelse innenfor en kristen liberal arts sammenheng.

I dette programmet, strenge akademikere og avansert problemløsning konvergere med verdier som bærekraft og tverrkulturell forståelse. EMU STEM nyutdannede ofte føler seg mer forberedt for gradsstudier eller jobber enn sine kolleger fra større institusjoner.

Engineering utstyr

EMU er å fullføre en $ 4 millioner renovering av Suter Science Center, som vil huse en rask prototyping lab med 3-D skrivere, datamaskin design lab; engineering support lab, og mellomrom for fakultetet / student samarbeid for å støtte engineering og andre STEM programmer.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Eastern Mennonite University

EMU er kjemi og biokjemi programmer gir et solid fundament i fire store områder av kjemi: organisk, analytisk, fysisk og biologisk kjemi. ... [+]

Kjemi Program ved EMU

EMU er kjemi og biokjemi programmer gir et solid fundament i fire store områder av kjemi: organisk, analytisk, fysisk og biologisk kjemi.

Eksempler på forskningsprosjekter av kjemi studenter og lærere ved EMU er varierte, men har to ting felles: skapelse omsorg og kjemi for det felles beste. Studenter som jobber med et prosjekt for mer enn en sommer vanligvis se den gjennom til ferdigstillelse og dele sine funn i vitenskapelige tidsskrifter.

I løpet av de siste 10 årene, ble mer enn 90% av ØMU studenter som fullførte EMU pre-medisinsk program akseptert i medisinske skole, sammenlignet med landsgjennomsnittet på 49%.

Globalt klar forskere

Vår lille Christian liberal arts college utdanner studenter å tjene og lede i en global sammenheng, med vekt på bærekraft, fredsbygging og samfunnet. Alle EMU studentene delta i tverrkulturell studie, enten det er et semester i utlandet, en tre ukers sommeropplevelse, eller et internship gjennom våre Washington fellesskaps Scholars nettsted i DC global bevissthet er avgjørende for å lykkes i næringslivet, medisinsk praksis og industri .... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Eastern Mennonite University

På EMU, vil du motta en top-notch vitenskapelig utdannelse takket være professorer som er eksperter på sine felt og vår godt avrundet, tverrfaglig tilnærming til læring. ... [+]

Environmental Sustainability Major

På EMU, vil du motta en top-notch vitenskapelig utdannelse takket være professorer som er eksperter på sine felt og vår godt avrundet, tverrfaglig tilnærming til læring. Det er en del av det som gjør EMU en kristen universitet som ingen andre.

Miljømessig bærekraft fagretninger lære å virkelig forstå naturen av miljøforskning og problemstillinger ved å ta kurs i en rekke disipliner. Biologi, sosiologi og fredsbygging professorer jobber tett sammen på miljømessig bærekraft kurs som veve framtidsrettet bærekraft praksis med spørsmål av internasjonal og samfunnsutvikling og bevaring.

Samtidig, elevene får en mer inngående opplæring i ett felt ved å velge en vitenskap eller en sosial bærekraft spor innenfor miljømessig bærekraft større.... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Eastern Mennonite University

På EMU forbereder vi deg til å være vellykket, for å fremme det felles gode og å være en aktiv leder i dagens marked. Våre professorer vil hjelpe deg å øke din virksomhet ... [+]

Forretningsdrift og økonomi Business Administration Major

På EMU forbereder vi deg til å være vellykket, for å fremme det felles gode og å være en aktiv leder i dagens marked. Våre professorer vil hjelpe deg å øke din virksomhet kunnskap, lære viktige hands-on ferdigheter, og utvikle en verdibasert tilnærming til business og ledelse.

Våre kandidater forstår verdien av folk i bransjen, og vet hvor viktig møte økonomiske behovet er til tilstanden i verden og fredsbygging prosessen. Vi er forpliktet til excellence, etikk og sosial rettferdighet, og vi oppfordrer studie på tvers av disipliner, fokus på bærekraft, og utviklingen av et globalt perspektiv. På ØMU vil du:... [-]

USA Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Start your Journey!

Welcome to Eastern Mennonite!

Campus Tour

Student Life