Elizabethtown College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Elizabethtown College

Vår forpliktelse er å utdanne for service . Vi tror at læring er mest edel når den brukes til nytte for andre, uavhengig av valgt karrierevei. Vi forbereder våre studenter til å lede rike liv med hensikt og mening mens de fremmer selvstendig tenkning, personlig integritet og samfunnsansvar. Dette er grunnlaget for et læringsliv. Vi fremmer verdiene av fred, ikke-vold, menneskelig verdighet og sosial rettferdighet.

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Elizabethtown College oppdrag er:

Elizabethtown College gir en transformativ pedagogisk opplevelse som dyrker personlige styrker og utvikler en lidenskap for livslang læring og målrettet arbeid.

En transformativ pedagogisk opplevelse

Effekten av en Elizabethtown College er langvarig og vidtgående fordi den er dypt transformativ. Studentene får nye vaner av sinn og hjerte-noen i løpet av grunnopplevelsen, andre som studenter vokser utover college.

138349_ScreenShot2020-07-15at9.52.47AM.png

Kvaliteten til vår utdannelse

Vår pedagogiske erfaring blander høy standard på stipend med fire signaturattributter, som inkluderer forpliktelser til å utdanne våre studenter i et relasjonsstyrt læringssamfunn, for å fremme våre studenter internasjonale og tverrkulturelle perspektiver, for å komplettere klasserominstruksjon med erfaringslæringsmuligheter, og forberede våre studenter på målrettet liv og meningsfylt arbeid.

107786_IMG_0500.JPG

Relasjons-sentrert læring

Våre pedagogiske programmer engasjerer studenter på måter som fanger deres mest dype oppmerksomhet, konfronterer dem med å lære opplevelser som er overbevisende, og ringer ut fra svarene som når utover det som de trodde mulig. I dette læringssamfunnet demonstrerer våre fakultetsmedlemmer og andre medarbeidere sin lidenskap for sine fag og for fortsatt læring slik at våre studenter ser hvor overbevisende dypt engasjement er. Studentene får personlig oppmerksomhet, ettersom alle ansatte forplikter seg til å uttrykke sin oppriktige og reelle interesse for studentens pedagogiske suksess. Våre høyskole klasser bevisst holdes små for å støtte våre studenters individuelle behov og utfordre dem til å vokse.

128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Internasjonale og tverrkulturelle perspektiver

Elizabethtown tilbyr en globalisert pensum og co-curriculum. Studier og utviklingsprogrammer hjelper elevene til å forstå og effektivt engasjere seg i andre kulturer og globaliseringen av liv og arbeid. Våre medarbeidere inkluderer fakultetets medlemmer og andre medarbeidere som er borgere fra land fra hele verden, som snakker en rekke språk, og som har hatt myriad studier og boligopplevelser på andre kontinenter. Studentene studerer sammen med studenter fra andre kulturer. I tillegg møter de vår internasjonale verden når de besøker, studerer i eller bor i byer så forskjellige som Harrisburg, Philadelphia, London, Beijing og Quito.

138298_ScreenShot2020-07-14at1.02.43PM.png

Erfaringslæring

Elizabethtown søker å utvide sammenhengen for elev læring ved å fremme pedagogiske opplevelser som elevene lærer ved å gjøre. Gjennom denne erfaringslæringen utvikler elevene evnen til å knytte teori og erfaring, og de er bedre forberedt på å fortsette å lære seg gjennom hele livet. Disse mulighetene er tilgjengelige gjennom internships og eksternskip, feltplasseringsoppgaver, uavhengige og samarbeidende forskningsprosjekter, tjenestelæring og samfunnsengasjement, lederutvikling og campusopplevelse.

138348_ScreenShot2020-07-15at9.58.27AM.png

Hensiktsmessig livsarbeid

I både læreplanen og studieplanen fremmer høgskolenes utdanning en forståelse av utdanning for et livsgrunnlag basert på en helhetlig modell for studentutvikling som integrerer karriereutvikling; refleksjon over kall, mening og liv; og en forpliktelse til samfunnsengasjement. Som et resultat er utdannede av Elizabethtown forberedt på å gjøre verden til et bedre sted. De gjør det delvis, ved å leve på måter som reflekterer deres individuelle forpliktelser, responderer på andres behov og verdsetter personlig og etisk integritet.

138297_ScreenShot2020-07-14at1.02.18PM.png

Steder

Elizabethtown

Address
One Alpha Drive
Elizabethtown, PA 17022-2298

17022 Elizabethtown, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss