Erskine College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Erskine College har forberedt studenter på liv med læring, service og ledelse i mer enn 180 år. Som et kristent kunsthøgskole utdanner vi studenter til karriere, men enda viktigere, vi forbereder deg på ditt livs kall.

Strenge, personaliserte akademikere

På Erskine vil du nyte en personlig opplevelse. Med 19 hovedfag og 27 mindreårige kan fakultetet vårt hjelpe deg med å tilpasse et studium som passer dine personlige og karrieremål. Klassestørrelser er små, så professorer kjenner studentene sine og søker å bygge mentorforhold med dem. Uansett hvilke muligheter du søker - forskningsprosjekter, praksisplasser, praksisplasser, misjonsturer eller utenlandsopplevelser - kan du være sikker på at professorene dine vil se deg lykkes.

129324_1.jpg

Forberedt på livet

Erskine forbereder studentene for både arbeidsstyrken og studiene. Blant de som søker på forskerskolen, blir 98% akseptert i det valgte programmet.

Hvorfor Erskine?

Sterkt fellesskap

Erskine tilbyr mer enn 25 studentorganisasjoner for å utfylle den faglige opplevelsen. Du kan bli med i et litterært samfunn, som på noen måter ligner et broderskap eller sororitet. Du kan havne i et av flere hemmelige samfunn. Du kan også involvere deg i ledelse gjennom oppholdsliv, studentregering eller andre studentorganisasjoner. I generasjoner på Erskine har sosialt liv vært sentrert rundt å pleie sterke, livslange vennskap. Det er en enorm fordel med en liten skole.

129271_IMG_1142.jpg

Competitve Friidrett

Erskine tilbyr 23 idretter og konkurrerer dualt på interkollegialt nivå som medlem av National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division II som medlem av Conference Carolinas, og som medlem av National Christian College Athletics Association (NCCAA). Vi er forpliktet til vekst og utvikling av våre student-idrettsutøvere. Vi vil at de skal være konkurransedyktige i klasserommet så vel som på spillfeltet.

141092_Soccer.jpg

Autentisk kristendom

Tro og læring er integrert i klasserommet på Erskine, og vi prioriterer åndelig vekst og utvikling av studentene våre. Studentene kan dra nytte av bibelstudier, tilbedelse, fellesskapsarrangementer og retreater sponset av campusdepartementgrupper, inkludert Baptist Collegiate Ministries (BCM), Fellowship of Christian Athletes (FCA) og Reformed University Fellowship (RUF).

129327_8.jpg

Studentlivet

Erskines romslige 90 mål store campus tilbyr både klassiske og moderne fasiliteter. Galloway Aktivitetssenter inneholder to treningssentre, racquetballbaner, et aerobic / vektrom, en klatrevegg og et atletisk treningsanlegg.

Intramural Sports

Ledet av studenten Intramural Intern tilbyr vi flere co-ed intramurale idretter for de som har en konkurranseånd, men som også liker å ha det gøy. Tilbudet inkluderer idretter som dodgeball, ultimate frisbee, volleyball og mer.

129270_DSC00518.jpg

Campusaktiviteter

Studentene er velkomne til å bli med på moroa med våre aktiviteter på hele campus som er gitt deg av Erskine Activity Board og Student Government Association. Fra trivia netter og dagligvarebingo til større arrangementer som Fall Fest, har Campus Life Office noe du kan glede deg over.

129329_12.jpg

Rimelig utdanning

De ansatte i Erskine Financial Aid jobber individuelt med hver familie for å gi en økonomisk plan for å gjøre college rimelig. De fleste Erskine-studenter mottar noen form for økonomisk bistand fra føderale, statlige og institusjonelle hjelpekilder. Meritebaserte stipend i akademikere, friidrett, drama og musikk deles ut årlig.

129267_DSC_4803.jpg

Steder

Rett vest

Address
2 Washington St
SC 29639 Rett vest, Sør-Carolina, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss