Erskine College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Utdanning som passer

Som en av de eldste og mest prestisjetunge kirke-relaterte liberal arts college i Sør, Erskine premier akademisk rigor og kristen ekthet. Våre nyutdannede leder bedrifter, påvirker fagområder, og gjør deres mark på vår kultur på mange andre måter.

129324_1.jpg

Hver av Erskines 19 grad programmer kan tilpasses ved å jobbe med fakultetet for å skape et studium som passer dine personlige og karriere interesser. Semesterlange studier i utlandet er også tilgjengelige i Skottland, England, Frankrike eller Mexico. Erskine tar også faglig støtte ut av det tradisjonelle veiledningsarbeidet og legger det i klassene dine og blant jevnaldrende gjennom et innovativt program som bruker peer-samarbeid og studiegrupper for å styrke kursinnhold og modellere gode studievaner.

Hvorfor Erskine?

En historie om læring

Siden den ble opprettet av den assisterte reformerte presbyterianske kirken (ARP) i 1839, har Erskine College vært forpliktet til prinsippet om at fakta og verdier-læring og tro-er uadskillelige. Med dette grunnlaget er Erskine forpliktet til å utvikle hele personen som en livslang lærer, oppfordrer elevene til å tenke kritisk om sine akademiske studier, med sinn og hjerter åpen for sannheten.

Studentfokus

Hver av Erskines 19 grad programmer kan tilpasses ved å jobbe med fakultetet for å skape et studium som passer dine personlige og karriere interesser. Alle dine klasser blir undervist av dine professorer, ikke ved å undervise assistenter. Og du får mye ansiktstid med de professorene siden vår studentfakultet er 11: 1, og nesten alle faggrupper har færre enn 25 studenter.

Viktigst er det at Erskine-fakultetet tar seg tid til å bli kjent med deg og presse deg til å utmerke seg både personlig og akademisk mot vekst som en hel person.

Destinasjon: Due West

Erskine College ligger i historiske Due West, i Abbeville County, South Carolina. Med en befolkning på 1200 og en 90 hektar stor campus med en studentlegeme på under 800, er Due West en rolig høyskoleby, perfekt for studier. Fra sport til kunst er det mye å gjøre på Erskine campus, men innen 30 minutters kjøretur finner du mange shoppingmuligheter, historiske steder og en rekke rekreasjonsområder som tilbyr båtliv, fiske, fotturer, hesteryggen ridning og terrengsykling.

129271_IMG_1142.jpg

Institutional Mission Statement

Erskine College eksisterer for å forherliggjøre Gud som et kristent akademisk samfunn hvor studentene er rustet til å trives som hele personer for livets tjeneste gjennom jakten på lavere liberal arts og uteksaminere teologisk utdanning.

College Mission (grunnskoleprogrammer)

Oppdraget til Erskine College er å utstyre studentene til å blomstre ved å gi en utmerket liberal artsutdanning i et Kristus-sentrert miljø hvor læring og bibelsk sannhet er integrert for å utvikle hele personen.

Seminariemisjon (Graduate Programs)

Erskine Theological Seminary støtter Guds misjon i verden ved å utdanne, fra et bibelsk reformert perspektiv, personer til tjeneste i den kristne kirke.

129269_IMG_4260.jpg

plassering

Erskine College ligger i den akademiske landsbyen Due West, en by på 1200 innbyggere i det historiske Abbeville County, South Carolina, et område som er rik på koloniale, revolusjonære krig og borgerkrigshistorie. Byen og høgskolen, med en rekke antebellum bygninger, er oppført på National Register of Historic Places. En årlig vårfestival bringer et stort antall turister til å dele i den kulturelle og historiske arven i fylket.

Due West, i nærheten av en rekke innsjøer og rekreasjonsområder, og innen lett tilgang til Interstate Routes 26 og 85, gir en avslappende og rolig atmosfære for studier. Nærhet til flyplasshubber og kulturelle sentre er representert av byene Atlanta, Charlotte, Columbia, og Greenville, hvorav, ligger innenfor en en til to timers kjøretur. Mindre byer som Greenwood og Anderson ligger hver 20 kilometer unna og gir mange shopping- og spisemuligheter.129327_8.jpg

Residence Life

Erskines romslige 90 hektar store campus gir både klassiske og moderne fasiliteter. Signaturtårnene i Erskine-bygningen suppleres av et toppmoderne vitenskapsanlegg og et nytt musikk- og matteutdanningskompleks. Sentralt plassert på campus er Bowie Arts Centre, et moderne museum og galleri. The Galloway Aktiviteter Center inneholder to treningsstudioer, racquetballbaner, et aerobic / vektrom, en klatrevegg og et treningsanlegg. Litterære samfunn, like gamle som høgskolen, ligger på campus. Studentene spiser på en prisbelønt kafeteria og på campuskafeer.

129270_DSC00518.jpg

Curriculum

På Erskine lærer elevene av professorer, ikke studenter, og læreplanen er basert på liberal arts tradisjon. Erskine handler om veiledning og relasjonell læring designet for å stimulere storhet, forbedre akademisk vekst og forberede morgendagens ledere. Erskine er forpliktet til å gi en godt avrundet pedagogisk erfaring designet for å utvikle hele personen.

Erskine fakultet medlemmer deler deres liv og utfordrer elevene til å utmerke seg i alle aspekter av livet. Erskine er forpliktet til å utdanne neste generasjon livslang elever som vil påvirke sine familier, deres lokalsamfunn, deres land og verden.

Friidrett

Høgskolen opprettholder gode og varierte rekreasjons- og atletiske programmer. Høgskolen oppfordrer til idrettsaktiviteter blant alle elever i en tro på at deltakelse i sport på interkulturell, intramural eller rekreasjonsnivå hjelper til med individets generelle personlige utvikling.

Erskine konkurrerer på intercollegiate nivå som medlem av National College of Athletic Association (NCAA) Division II og som medlem av konferansen Carolinas. I tillegg, tilknytning til National Christian College Athletic Association (NCCAA) Divisjon jeg produserte to nasjonale mesterskap lag det siste året, Menns Golf og Women's Softball.

Høgskolen har 15 interkollegier: menns og kvinners basketball, menns og kvinners langrenn, menns og kvinners golf, menns og kvinners fotball, menns og kvinners tennis, baseball, fotball, softball, volleyball og kvinners lacrosse.129329_12.jpg

Finansiell støtte

En Erskine utdanning er en opplevelse, verdien av denne kan ikke lett måles i dollar. Mer enn 90 prosent av våre studenter får økonomisk hjelp. I tillegg til tradisjonelle kilder til økonomisk støtte, som føderal og statsstøtte, tilbyr Erskine en rekke stipendier til de studentene som demonstrerer akademisk evne og som vil berike Erskine-samfunnet. Erskine inviterer studentene og deres familier til å bli en del av familien og er dedikert til å samarbeide med dem for å finansiere investeringer i Erskine-opplevelsen.

129267_DSC_4803.jpg

Steder

Rett vest

Address
2 Washington St
SC 29639 Rett vest, Sør-Carolina, USA