Les den offisielle beskrivelsen

Utdanning som passer

Som en av de eldste og mest prestisjetunge kirke-relaterte liberal arts college i Sør, Erskine premier akademisk rigor og kristen ekthet. Våre nyutdannede leder bedrifter, påvirker fagområder, og gjør deres mark på vår kultur på mange andre måter.

Hver av Erskines 19 grad programmer kan tilpasses ved å jobbe med fakultetet for å skape et studium som passer dine personlige og karriere interesser. Semesterlange studier i utlandet er også tilgjengelige i Skottland, England, Frankrike eller Mexico. Erskine tar også faglig støtte ut av det tradisjonelle veiledningsarbeidet og legger det i klassene dine og blant jevnaldrende gjennom et innovativt program som bruker peer-samarbeid og studiegrupper for å styrke kursinnhold og modellere gode studievaner.

Hvorfor Erskine?

En historie om læring

Siden den ble opprettet av den assisterte reformerte presbyterianske kirken (ARP) i 1839, har Erskine College vært forpliktet til prinsippet om at fakta og verdier-læring og tro-er uadskillelige. Med dette grunnlaget er Erskine forpliktet til å utvikle hele personen som en livslang lærer, oppfordrer elevene til å tenke kritisk om sine akademiske studier, med sinn og hjerter åpen for sannheten.

Studentfokus

Hver av Erskines 19 grad programmer kan tilpasses ved å jobbe med fakultetet for å skape et studium som passer dine personlige og karriere interesser. Alle dine klasser blir undervist av dine professorer, ikke ved å undervise assistenter. Og du får mye ansiktstid med de professorene siden vår studentfakultet er 11: 1, og nesten alle faggrupper har færre enn 25 studenter.

Viktigst er det at Erskine-fakultetet tar seg tid til å bli kjent med deg og presse deg til å utmerke seg både personlig og akademisk mot vekst som en hel person.

Destinasjon: Due West

Erskine College ligger i historiske Due West, i Abbeville County, South Carolina. Med en befolkning på 1200 og en 90 hektar stor campus med en studentlegeme på under 800, er Due West en rolig høyskoleby, perfekt for studier. Fra sport til kunst er det mye å gjøre på Erskine campus, men innen 30 minutters kjøretur finner du mange shoppingmuligheter, historiske steder og en rekke rekreasjonsområder som tilbyr båtliv, fiske, fotturer, hesteryggen ridning og terrengsykling.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Institutional Mission Statement

Erskine College eksisterer for å forherliggjøre Gud som et kristent akademisk samfunn hvor studentene er rustet til å trives som hele personer for livets tjeneste gjennom jakten på lavere liberal arts og uteksaminere teologisk utdanning.

College Mission (grunnskoleprogrammer)

Oppdraget til Erskine College er å utstyre studentene til å blomstre ved å gi en utmerket liberal artsutdanning i et Kristus-sentrert miljø hvor læring og bibelsk sannhet er integrert for å utvikle hele personen.

Seminariemisjon (Graduate Programs)

Erskine Theological Seminary støtter Guds misjon i verden ved å utdanne, fra et bibelsk reformert perspektiv, personer til tjeneste i den kristne kirke.

113445_pexels-photo-1326947.jpeg

plassering

Erskine College ligger i den akademiske landsbyen Due West, en by på 1200 innbyggere i det historiske Abbeville County, South Carolina, et område som er rik på koloniale, revolusjonære krig og borgerkrigshistorie. Byen og høgskolen, med en rekke antebellum bygninger, er oppført på National Register of Historic Places. En årlig vårfestival bringer et stort antall turister til å dele i den kulturelle og historiske arven i fylket.

Due West, i nærheten av en rekke innsjøer og rekreasjonsområder, og innen lett tilgang til Interstate Routes 26 og 85, gir en avslappende og rolig atmosfære for studier. Nærhet til flyplasshubber og kulturelle sentre er representert av byene Atlanta, Charlotte, Columbia, og Greenville, hvorav, ligger innenfor en en til to timers kjøretur. Mindre byer som Greenwood og Anderson ligger hver 20 kilometer unna og gir mange shopping- og spisemuligheter.

Residence Life

Erskines romslige 90 hektar store campus gir både klassiske og moderne fasiliteter. Signaturtårnene i Erskine-bygningen suppleres av et toppmoderne vitenskapsanlegg og et nytt musikk- og matteutdanningskompleks. Sentralt plassert på campus er Bowie Arts Centre, et moderne museum og galleri. The Galloway Aktiviteter Center inneholder to treningsstudioer, racquetballbaner, et aerobic / vektrom, en klatrevegg og et treningsanlegg. Litterære samfunn, like gamle som høgskolen, ligger på campus. Studentene spiser på en prisbelønt kafeteria og på campuskafeer.

113235_pexels-photo-901964.jpeg

Curriculum

På Erskine lærer elevene av professorer, ikke studenter, og læreplanen er basert på liberal arts tradisjon. Erskine handler om veiledning og relasjonell læring designet for å stimulere storhet, forbedre akademisk vekst og forberede morgendagens ledere. Erskine er forpliktet til å gi en godt avrundet pedagogisk erfaring designet for å utvikle hele personen.

Erskine fakultet medlemmer deler deres liv og utfordrer elevene til å utmerke seg i alle aspekter av livet. Erskine er forpliktet til å utdanne neste generasjon livslang elever som vil påvirke sine familier, deres lokalsamfunn, deres land og verden.

Friidrett

Høgskolen opprettholder gode og varierte rekreasjons- og atletiske programmer. Høgskolen oppfordrer til idrettsaktiviteter blant alle elever i en tro på at deltakelse i sport på interkulturell, intramural eller rekreasjonsnivå hjelper til med individets generelle personlige utvikling.

Erskine konkurrerer på intercollegiate nivå som medlem av National College of Athletic Association (NCAA) Division II og som medlem av konferansen Carolinas. I tillegg, tilknytning til National Christian College Athletic Association (NCCAA) Divisjon jeg produserte to nasjonale mesterskap lag det siste året, Menns Golf og Women's Softball.

Høgskolen har 15 interkollegier: menns og kvinners basketball, menns og kvinners langrenn, menns og kvinners golf, menns og kvinners fotball, menns og kvinners tennis, baseball, fotball, softball, volleyball og kvinners lacrosse.

Finansiell støtte

En Erskine utdanning er en opplevelse, verdien av denne kan ikke lett måles i dollar. Mer enn 90 prosent av våre studenter får økonomisk hjelp. I tillegg til tradisjonelle kilder til økonomisk støtte, som føderal og statsstøtte, tilbyr Erskine en rekke stipendier til de studentene som demonstrerer akademisk evne og som vil berike Erskine-samfunnet. Erskine inviterer studentene og deres familier til å bli en del av familien og er dedikert til å samarbeide med dem for å finansiere investeringer i Erskine-opplevelsen.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Erskine College

Her på Erskine søker Biologisk avdeling å hjelpe elevene bedre å forstå verden vi lever i, ved å fremme deres forståelse av biologiske fag. En major i biologi legger vekt ... [+]

Biologi

Her på Erskine søker Biologisk avdeling å hjelpe elevene bedre å forstå verden vi lever i, ved å fremme deres forståelse av biologiske fag. En major i biologi legger vekt på oppdagelse, vitenskapelig tenkning, og ferdighetene som trengs for en karriere eller videre studier.

To konsentrasjoner er tilgjengelige.

En hoved i biologi med vekt på biomedisinsk vitenskap (BS-Biomed) er utviklet for studenter som planlegger å søke avanserte grader i medisin, farmakologi eller apotek, og karriere innen biomedisinsk forskning, rettsmedisin, genetikk, fysiologi, biokjemi eller molekylær biologi.En hoved i biologi med vekt på økologi, miljøvitenskap og wildlife biology (BS-EEW) er designet for studenter som ønsker å jobbe eller forfølge høyere studier i bevaringsbiologi, økologi, zoologi, botanikk, dyreliv ledelse, eller miljøvitenskap.... [-]
USA Rett vest
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Erskine College

Erskine College opprettholder en teknisk dual degree program med Clemson University. Dette programmet tilbyr en robust Christian liberal arts foundation kombinert med et ... [+]

Ingeniør

Erskine College opprettholder en teknisk dual degree program med Clemson University. Dette programmet tilbyr en robust Christian liberal arts foundation kombinert med et betydelig nivå av teknisk spesialisering. Studentene i dette programmet fullfører vanligvis tre år på Erskine og to til tre år på Clemson, og er utdannet eksamensbevis i ingeniørfag fra Clemson og en bachelor i kunsteksamen i biologi, kjemi, matematikk eller fysikk fra Erskine.

Engineering Dual Education med Erskine College

Dual Education programmer tillater studenter å starte sin akademiske karriere ved å forfølge en bachelorgrad på en partner institusjon mens du forbereder en Engineering grad fra Clemson University. Studentene melde seg på et pre-arrangert treårig liberal-arts eller vitenskapsprogram bestående av minst 90 timer selvfølgelig kreditt før overføring til Clemson. I løpet av denne tiden, supplerer de deres program med kurs som kreves for bachelorgraden i ingeniørfag.... [-]

USA Rett vest
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Erskine College

Kjemisk program ved Erskine er laget for å forberede studentene på karriere innen kjemi og kjemi. Kjemi er et meget bredt studieområde som omfatter ferdigheter og personl ... [+]

Kjemi

Kjemisk program ved Erskine er laget for å forberede studentene på karriere innen kjemi og kjemi. Kjemi er et meget bredt studieområde som omfatter ferdigheter og personligheter fra det høyt analytiske og matematiske til det stort sett visjonære, syntetiske og kreative. Det mangfoldet gjør at man studerer kjemi i et kristent liberale samfunn et ideelt valg! Her på Erskine oppfordres våre kjemi hovedmenn til å bygge sine tekniske laboratorium og vitenskapelige ferdigheter samtidig som de utvikler en substantiell forståelse av forholdet mellom kjemiker, samfunn og kirke.

Erskine er en liten høyskole i en liten by med et relativt stort kjemiprogram. Erskine har en veldig lang tradisjon for fortreffelighet innen kjemi som går tilbake til de tidligste årene av høgskolen. Andelen studenter på campus med hovedfag i kjemi er overraskende stor, og våre utmerkede fasiliteter innen Daniel-Moultrie Science Center gjenspeiler Erskine-forpliktelsen til et sterkt kjemiprogram. Vårt program er STUDENT fokusert, og våre studenter har tilgang til laboratorie-, instruksjons- og forskningsfasiliteter som går langt utover det du forventer å finne i en liten liberal arts college.... [-]

USA Rett vest
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Erskine College

Er det tiltalende å forestille seg å skrive dataprogrammer, skape løsninger på virkelige problemer ved hjelp av matte, eller hjelpe barna å lære å elske matematikk også? ... [+]

Matematikk

Er det tiltalende å forestille seg å skrive dataprogrammer, skape løsninger på virkelige problemer ved hjelp av matte, eller hjelpe barna å lære å elske matematikk også? Hvis du liker matematikkens presisjon og skjønnhet, vil du kanskje være en av menneskene som lever for å finne løsninger.

Matematikkavdelingen ved Erskine College søker å hjelpe elevene med å øke sine problemløsende ferdigheter og abstrakte resonnementer for å forberede dem på et raskt skiftende samfunn.

Erskines matematikkavdeling omfatter et rent matematikkspor og et læreres sertifiseringsprogram. Det rene sporet forbereder studenter til studier på matematikk og karriere innen ingeniørfag, informasjonsvitenskap, næringsliv, lov og forskning.... [-]

USA Rett vest
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Address
2 Washington St
SC 29639 Rett vest, Sør-Carolina, USA