Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Silberman College of Business

Silberman College of Business er en av landets topprangerte handelshøyskoler som tilbyr bachelor-, kombinert og utdannet grader, inkludert MBA, MBA for ledere; Master of Science i Supply Chain Management, regnskap, beskatning og digital markedsføring (online); og uteksaminere sertifikater.

En grad fra Silberman College of Business i New Jersey vil forberede deg til å bli ledende innen næringsliv og ledelse - noen som vil bringe etiske perspektiver til ethvert faglig miljø. Bare spør de som har kommet foran deg og bli fremtredende ledere i forretningsverdenen. Din business grad kurs vil gi deg førstehånds erfaring med næringslivet, og gir deg bevisste metoder innen finansiell og strategisk analyse, generell forretningsplanlegging og implementering.

Du kan tjene en business grad fra Silberman College of Business ved å delta på en av våre tre campus, eller ved å registrere deg i vår Online Master i Digital Marketing Degree programmet.

I New Jersey

 • Florham Campus i Madison, NJ
 • Metropolitan Campus i Teaneck, NJ

I Canada

 • Vancouver Campus, i Vancouver, Canada

FDUs Vancouver Campus, som ligger i sentrum av Vancouver, Canada, tilbyr bachelorstudier i Business Management and Information Technology.


Mission Statement

Oppdraget til Silbermans College of Business ved Fairleigh Dickinson University er å være et læringsenter for å utdanne morgendagens ledere i dag, for å forberede studentene til å lykkes i et globalt miljø og for å fremme forståelsen av virksomheten.


Syn

Silbermans Business School vil bli anerkjent globalt, av interessenter og jevnaldrende, for sin ekspertise i undervisning, intellektuelle bidrag og programmer som utvider kunnskap for å fremme praksis for bedriftsledelse. Vi vil være et referanseprogram for bedriftsutdannelse i undervisning og stipend, og for å gjøre det mulig for våre studenter å fungere effektivt i et utfordrende og dynamisk multikulturelt arbeidsmiljø.


Delte verdier

I samsvar med oppdraget til Fairleigh Dickinson University, hjelper Silberman College elevene seg utover seg selv og mot et engasjert liv i det dynamiske globale markedet.

 • Vi er forpliktet til svært effektiv undervisning og engasjerende studenter som partnere i læring.
 • Vi forplikter oss til personlig og profesjonell integritet og høye standarder for etisk oppførsel.
 • Vi er forpliktet til å skape riktig lederskap, herunder sosiale, økonomiske og miljømessige.
 • Vi er resultatorienterte og engasjert i våre elevernes individuelle og organisatoriske suksess.
 • Vi verdsetter mangfold, åpenhet og gjensidig respekt og tror at de er kritiske for suksessen til våre programmer.
 • Vi støtter og oppfordrer våre studenter, fakultet og medarbeider til å engasjere seg i samfunnsoppdrag, samfunnsoppretting og større globale forståelser.
 • Vi verdsetter kontinuerlig forbedring og våre kandidater er livslang og engasjert elever.
 • Vi er fortsatt lydhør overfor de skiftende behovene til et globalt, multikulturelt forretningsmiljø.
 • Vi anser våre alumni som viktige partnere og verdsetter involveringen av flere interessenter i vårt læringsmiljø.
 • Vi er et dedikert fellesskap av lærer-lærde og verdsetter rollen som stipend i å styrke læringsrollen.
 • Vi tror at virksomhetsopplæring integrerer oppsøkende, økonomiske, sosiale og miljømessige ansvar.
 • Vi verdsetter en forståelse av andre kulturer og synspunkter.
 • Vi mener at aktiv og samarbeidende læring er viktige verktøy for å gjøre læringsopplevelsen mer relevant, interessant og nyttig.


Silberman - En av de 5% av bedriftskolene i verden med AACSB-akkreditering

The Silberman College of Business er akkreditert av AACSB International - verdens fremste akkrediteringsinstans for kollegiums skoler. Mindre enn 5% av handelshøyskolen over hele verden får AACSB-akkreditering.

Silberman er en ledende leverandør av høy kvalitet, nyskapende bedriftsledelseutdanning gjennom fakultetets anvendte forskning og faglige aktiviteter, og nå med utvidet rekkevidde til studenter over hele verden gjennom sine online business grad programmer.


Utmerket Business School Ranking

Vi er stolte av å si at Silberman er en topp handelsskole som uavhengig av disse anerkjente kildene:

 • Princeton Review rangerer Silberman College som en av de beste handelshøyskolene i nasjonen.
 • Amerikanske nyheter
 • Eduniversal priser Silberman College som en "Excellent Business School"
 • Start-klasse priser Silberman som andre bare til Rutgers Business School i New Jersey.
 • Silbermans Rothman Institutt for innovasjon og entreprenørskap hevdet med Excellence i Curriculum Innovation i Entrepreneurship Award av Deshpande Foundation
 • Tax Talent, Inc. belønner Silberman en av topp 10 mastere i regnskap MAcc Program by
 • Regnskap Grad Review priser Silberman en av de 10 beste bachelor Regnskap Program i New Jersey


Ledende Global Corporate Sustainability and Social Responsibility gjennom United Nations Partnership

Siden 2009 har Silberman vært en avansert signatorisk deltaker i De forente nasjoners prinsipper for ansvarlig lederutdanning (PRME) - et globalt nettverk av handelshøgskoler som er forpliktet til å lede omdannelsen av bedriftsledelseutdanning, forskning og tanke lederskap gjennom utvikling av læreplaner som innarbeide bærekraft og samfunnsansvar. Hvert år rapporterer vi om våre fremskritt.


Online masterstudium

Silbermans Online Master i Digital Marketing åpner nå muligheter for studenter nasjonalt og globalt for å tjene en grad fra Fairleigh Dickinson University.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Major i bedriftsøkonomi for å oppnå en bred forståelse av administrasjonsprinsipper og, hvis du vil, velge et område med konsentrasjon for å oppfylle dine karrieremål. ... [+]

Utstyre deg selv med Silbermans fremtidsøkonomiske bedriftsøkonomi for å være en ettertraktet kandidat. Du kan velge å fullføre bedriftsøkonomien med eller uten et konsentrasjonsområde.

Bedriftsøkonomisk hoved gir deg muligheten til å fokusere på et konsentrasjonsområde ved å ta avanserte forretningskurser som hjelper deg med å definere ferdighetssettet ditt.

Alle studenter som er påmeldt Bachelor of Science-programmet, må fullføre Universitets- og Business Core Curriculum i tillegg til studiepoengene som er oppført under hovedadministrasjon for bedriftsøkonomi.

BS i bedriftsøkonomi uten konsentrasjonBS gradskrav for bedriftsøkonomi Major

Studenter som driver en bedriftsøkonomi uten konsentrasjon, må fullføre 21 studiepoeng av hovedfag som følger:... [-]

USA Madison Teaneck
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Rothman Institutt for innovasjon og entreprenørskap ved Silberman College, vinner av Excellence i Curriculum Innovation in Entrepreneurship Award, kombinerer klasserom og ... [+]

Entreprenører er i stor etterspørsel, da de er avgjørende for vårt samfunn i å bygge de økonomiske motorene som hjelper økonomien til å vokse. De fremmer teknologisk og sosial endring, og deres innovasjon og kreativitet forfalder vår fremtid.

Silbermans Rothman Institutt for innovasjon og entreprenørskap, et nasjonalt ansett entreprenørskapsenter, ble nylig anerkjent med Excellence i Curriculum Innovation in Entrepreneurship Award av Deshpande Foundation.

Det grunnleggende entreprenørskapsprogrammet på Rothman Institute kombinerer klassearbeid og oppsøkingsprogrammer som gir deg muligheten til å lære og praktisere entreprenørskap i et ekte miljø. Det gir en grundig og praktisk forståelse av problemene som er involvert i både å starte en bedrift og fremme innovasjon i en bedriftskultur.... [-]

USA Madison Teaneck
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Hvis målet ditt er å sikre en stilling i ledelse, gir denne hovedvekten deg et globalt forretningsforvaltningsperspektiv med vekt på etikk og bærekraftig forretningspraks ... [+]

Hovedrollen i ledelsen er utviklet for studenter som ønsker å utvikle mellommenneskelige og ledelsesmessige ferdigheter de kan bruke ved å starte med sin første faglige jobb, samt utvikle et langsiktig perspektiv og verdisystem som vil tjene dem hele karrieren.

Administrasjonsavdelingens kurstilbud legger vekt på:

En tilnærming til klasserominstruksjon som involverer studenten i læringsprosessenKonsentrasjon på kunnskap og ferdighetssett som er praktiske og brukbareEt globalt perspektiv som legger vekt på etikk og langsiktig bærekraftig forretningspraksisBruken av lagbasert undervisning og læring

Det er vårt mål at vår ledelse majors vil:

Motta solid konseptuell jording i ledelsesdisiplinerUtvikle kompetanse til å bli svært effektiv individuelt og med andreUtvikle og demonstrere disse kompetansene gjennom praktisk opplæring, inkludert arbeid på virkelige prosjekter og service til samfunnetUndergå streng vurdering av deres samlede prestasjonerSkriv inn et raskt spor til vellykkede og givende karriererBachelor of Science in Management... [-]
USA Madison Teaneck
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Vår markedsføring grad programmet er utformet for å forberede deg til en karriere innen salg, detaljhandel, reklame, produktledelse, direkte markedsføring og forskning. K ... [+]

Markedsføring majors er utsatt for tverrfaglige kurs som utvikler et bredt spekter av forretningsferdigheter. Markedsføringsplanen er laget for å forberede studentene på karriere innen salg, detaljhandel, reklame, produktledelse, direkte markedsføring og forskning.

Dette forberedelsen oppnås gjennom kurstilbud i grunnleggende markedsføringskonsepter og suppleres med karriere-spesifikke kurs . Læringsprosessen er forbedret med prosjekter, casestudier og praksisplasser.

Krav til BS i markedsføring grad

Alle studenter som inngår i Bachelor of Science Degree-programmet må fullføre Universitets- og Business Core Curriculum i tillegg til de store kravene nedenfor.

Markedsføring Hovedkrav... [-]
USA Madison Teaneck
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Vår bachelor Regnskap Programmet er vurdert en Top 10 Best Bachelor Regnskap Program i New Jersey ved Regnskap Grad Review, og flere av våre fakultetet har blitt ansett U ... [+]

Hvorfor studere regnskap på FDU?Visste du...FDU regnskapsmessige studenter har scoret # 1, 3 og 5 på den sertifiserte Revisor eksamen i New Jersey.De fleste regnskapsmessige majors mottar jobbtilbud ett år før de uteksaminerer.Studenter i 4 1 Kombinerte Degree Program kan uteksaminere med en BS og MS grad i fem år.New Jersey Society of Certified Public Accountants (NJSCPA) , Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB), Silberman College of Business, og andre regelmessig tildele stipend til FDU studenter. Les om tilgjengelige stipendier for regnskapsmessige studenter .Regnskapsprogrammet har oppnådd godkjenning fra IMA (Institute of Management Accountants) for å møte høye pedagogiske standarder, slik at studentene kan forfølge Certified Management Accountant (CMA) legitimasjon.Vårt regnskapsprogram mottok en nasjonal pris for innovasjon.Tre FDU-fakultet er blitt hedret med NJSCPA Outstanding Educator Awards.Offentlige regnskapsfirmaer begrenser rekruttering bare til høyskoler som FDU som kvalifiserer studenter til den sertifiserte revisoreksamen.Gradskrav... [-]
USA Madison Teaneck
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Som finansdirektør ved FDU får du en solid forståelse av økonomisk analyse, økonomistyring og finansielle systemer. Du kan velge å forfølge en konsentrasjon i Wealth Mana ... [+]

Finansmarkedet hos Fairleigh Dickinson gir deg forståelse for økonomisk analyse, økonomistyring og finansielle systemer. Dette programmet tilbys gjennom Fairleigh Dickinson's Silberman College of Business på både Florham Campus og Metropolitan Campus steder.

Høgskolen har prestisjefylt akkreditering av AACSB International - Association for Advance Collegiate Schools of Business - som anerkjenner kvaliteten på fakultetet, akademiske programmer og ressurser. Mindre enn en tredjedel av alle amerikanske handelshøyskoler holder AACSB-anerkjennelse, noe som gir verdier til din bachelor-grad fra Fairleigh Dickinson University.

Krav til Bachelor of Science Degree i finans

Alle studenter som er påmeldt Bachelor of Science Degree-programmet i økonomi, må fullføre University og Business Core Curriculum. De to økonomikursene i Kjernen er FIN3250 Prinsipper for finansiell analyse og FIN3310 Intermediate Financial Analysis. Ytterligere viktige krav er oppført nedenfor.... [-]

USA Madison Teaneck
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Address
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, USA
Nettsted
Address
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, USA