Ferrum College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Alumni og Nåværende Panthers Exemplify Vår Forpliktelse til Student Suksess

Vi er forpliktet til faglig fortreffelighet, og vi tror at våre studenter fortjener å oppnå vellykkede resultater før de selv oppgraderer. Våre nåværende studenter deltar i muligheter som styrker sine CVer og gir dem virkelig opplevelse i verden nå. Våre Alumni fra Ferrum College er et levende bevis på at en Ferrum-utdanning gir suksess som våre studenter ønsker!

Ferrum College Mission

Vårt oppdrag er å utdanne studenter i disipliner for høyere læring og å hjelpe dem å være gjennomtenkte og oppfatningsfulle, være artikkulerte og profesjonelle i stand til å være omsorgsfull og bekymret for borgerne i samfunnet, deres nasjon og verden.

Ferrum College Experience

På Ferrum College gir vi unike muligheter og en utmerket pedagogisk opplevelse som vil forvandle studentens liv i et innbydende, støttende samfunn. Vi ønsker at våre studenter, fra alle turer av livet, skal ha mulighet til å oppdage deres potensial, oppnå sine mål og gjøre en forskjell i deres lokalsamfunn. Ferrum-opplevelsen er rik på muligheter for internships, hands-on læring, internasjonal og innenriksreise, lærdeprogrammer, personlig utvikling og service til samfunnet.

Studentlivet

Ferrum College har et bredt spekter av ekstracurricular aktiviteter og fasiliteter som omfatter en rekke student klubber og organisasjoner, samt nitten NCAA Divisjon III idrettssporter for menn og kvinner, pluss kvinners bryting, et rides program og cheerleading. Vårt Ferrum Outdoors program lar deg oppleve opplevelser i nærliggende fjell og statlige parker og på innsjøer og elver. Den 30.000 kvadratmeter Hank Norton Center er hjemsted for de fleste av våre utendørs atletiske programmer. Vår YMCA på campus ønsker både høyskolen og samfunnet velkommen, med YMCA-medlemskap tilgjengelig for alle studenter.

akkreditering

Ferrum College er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) for å tildele baccalaureate grader. Kontakt SACSCOC på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia, 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av Ferrum College .

Ferrum College er akkreditert av University Senate i United Methodist Church og er medlem av National Association of Schools and Colleges i United Methodist Church.

Nondiscrimination Statement

Ferrum College diskriminerer ikke på grunnlag av rase, religion, farge, nasjonal opprinnelse, alder, veteranstatus, kjønn eller handikap ved opptak til, tilgang til, behandling i eller ansettelse i sine programmer og aktiviteter. Ferrum College bekrefter verdigheten og verdien til alle, uansett seksuell orientering eller kjønnsidentitet, og tolererer ikke trakassering eller diskriminering overfor noen enkeltperson.

anerkjennelser

"Beste regionale høyskoler" i sør
- US News

"Best Bang for Buck" - Sørøst
- Washington Månedlig, 2015, 2016, 2017

"Utdanningsstat: Topphøyskoler

"Militær vennlig"
- Guide til Militærskoler, 2014, 2015, 2016, 2017

"Mest Diverse Høyskoler i Virginia"
- Niche.com, 2017

Fakultet

"2016-17 Top Health Promotion Professional"
- Wellness Council of America, Dr. Lynise Anderson

"2017 Science Policy Fellow"
- Entomological Society of America, Dr. Tim Durham

"Eugene P. Odum Award for Excellence in Ecology Education"
- Ecological Society of America, 2016, Dr. Carolyn Thomas og Dr. Bob PohladFerrum College students in the library" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/111296_10296790183_c72c7bd6f8_b.jpg" alt="Ferrum College students in the library" />Ferrum College

Steder

Ferrum

Address
John Wesley Hall
215 Ferrum Mountain Road

24088 Ferrum, Virginia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss