Florida Christian University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Stiftet 29. august 1985 hadde FCU alltid oppdraget å gi høyere utdanning på en praktisk og tilgjengelig måte, til fagfolk og ministre, forberede dem til å utføre sine kallelser med kristne stiftelser. Universitetet fremmer globale opplæringsprogrammer for fjernundervisning, gjennom video, uavhengig studie og online klasser med kvalifisert fakultet og bruk av toppmoderne teknologisk infrastruktur.

Oppdrag

Gi praktisk og tilgjengelig høyere utdanning til fagfolk, lekere og ministre, for å forberede dem til å oppfylle deres yrker, med kristne grunnlag.

Syn

Å være en global rekkeviddeinstitusjon som utnytter og forbinder fagfolk og lærde til å utvikle seg i livet med hensikt og betydelige prestasjoner, gjennom en transformasjonspåvirkning forankret i kristne prinsipper.

Hvorfor FCU?

  • Grunnlagt i 1985, har vokst fra et teologisk seminar i et globalt rekkevidde universitet.
  • Kursene leveres i ulike formater, slik at fleksibel planlegging: online, live kringkasting og i klasserominnstillinger.
  • Programmene er tilgjengelige på engelsk, spansk og portugisisk.
  • Internasjonale arrangementer holdt regelmessig i USA og i andre deler av verden, for utveksling av kunnskap og erfaringer.
  • Personlig kommunikasjonsadferdskurs inkludert i alle programmer, med en profilrapport gitt til hver student.
  • Et nettverk av lærere fra ulike nasjonaliteter og faglige sammenhenger.
  • Rimelig pris og tilgjengelige betalingsalternativer.
  • Mulighet til å validere kvalifiserte livserfaringer for å regne som begrenset mengde studiepoeng (kun medarbeider og bachelorgrad).
  • Forpliktet til kristne prinsipper for liv og virksomhet.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Presidentens budskap

Kjære potensielle student,

Det er så mange utfordringer i livet som holder oss fra å oppnå det vi ønsker å være. Tenk deg at du har en elv foran deg. På den andre siden er et løvtreet med fantastisk frukt som venter på deg. Du vil krysse elva for å få den deilige frukten. Men kraften i det rennende vannet gjør passasjen umulig. Dette er hva som skjer i våre liv: vi vet hvor vi vil gå, men vi tror det er hindringer som hindrer oss i å nå våre mål. Forestill deg nå at du har et tau som går over vannet og er bundet til treet. Ved hjelp av tauet vil du kunne krysse elven. Alle hindringene vil bli overvunnet. All din innsats nå vil gi deg seier i å krysse elva dine drømmer dine mål.

Gud plasserer så mange utfordringer innen rekkevidde av mulighetene for livet vårt. Han gir utfordringene. Men Han gir også nåde sammen med mulighetene. Han gir oss også visjonen som vil hjelpe oss med å nå våre mål. Han gir oss tauet. Hvis vi er forpliktet av tro, vil visjonen hjelpe oss med å ta på de mulighetene Gud har gitt oss. Denne visjonen er tauet knyttet til treet som vil ta oss til suksess. Gjennom din påmelding i vårt universitet begynner du et nytt stadium i livet ditt. Å få graden vil være en utfordring for deg, men Gud vil være med deg, og gir deg visjonen og evnen til å oppnå suksess. Tidligere enn du forestiller deg, vil du være en av våre seirende kandidater. Velkommen til vårt universitet. Vi stoler på at du vil finne alle dine klasser og professorer utfordrende og berikende til ditt livsoppdrag mens du studerer flittig.115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Steder

Orlando

Address
5950 Lakehurst Dr #101
FL 32819 Orlando, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss