Florida College of Integrative Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om FCIM

Enten du er interessert i integrativ medisin som en karriere eller en forlengelse av eksisterende medisinsk praksis, tilbyr Florida College of Integrative Medicine (FCIM) et unikt program som integrerer lærdom og teknikker for orientalsk medisin med grunnlaget for vestlige medisinske fag. FCIM er unikt ved at denne kunnskapsintegrasjonen blir demonstrert konsekvent gjennom hele læreplanen, noe som bedre forbereder våre kandidater til å møte de forandrede kravene til Amerikas raskt utviklede helsearbeid.

Som en institusjon dedikert til effektiv integrasjon av orientalske medisinundervisning og vestlig medisinsk vitenskap, forsøker FCIM å gi våre vellykkede kandidater - hver av dem vil ha både en bachelorgrad i helseproblemer og en mastergrad i orientalsk medisin - en unik fordel for å møte de endrede kravene til Amerikas utviklingssystem for helsetjenester.

Historie

Florida College of Integrative Medicine (FCIM) er en av de eldste Akupunkturskolene i Amerika. Etablert i 1990 var FCIM den første skolen i Florida akkreditert av Akkrediteringskommisjonen for akupunktur og orientalsk medisin (ACAOM) og lisensiert av Florida Commission for Independent Education.

Siden 1990 har FCIM fostret et godt rykte som en av Amerikas fremste institusjoner for orientalsk medisin, spesielt i delstaten Florida og i Sørøst-USA. I 1997 begynte FCIM å innrømme internasjonale studenter og har allerede produsert vellykkede kandidater fra land som Australia, England, Russland, Korea, Vietnam, Filippinene, Tyrkia, Iran, India, Kina og Taiwan.116952_116879_bannerwithimage.jpg

Det orientalske medisinprogrammets oppdrag

Vår misjonserklæring

FCIMs oppdrag er å gi en omfattende utdanning i tradisjonelle kinesiske medisin prinsipper, konsepter og praksis som er utviklet for å trene den enkelte elev til å bli en kvalifisert og lisensiert helsepersonell som gir akupunkturdiagnose og behandling, urte rettsmidler, samt tilleggsbehandlinger og diagnostiske teknikker for fremme, vedlikehold og restaurering av helse og forebygging av sykdom.

Oppdrag og filosofi i orientalsk medisinprogram

Oppdraget til orientalske medisinprogrammet er å tilby en omfattende utdanning i grunnleggende teorier og praksis i orientalsk medisin, samtidig som man sikrer at kandidater er kunnskapsrike i relevante vestlige medisinske vitenskapskonsepter og -teknologier.

Integrasjonen av vestlige medisinske vitenskaper i Oriental Medical Medical Program forbedrer kvaliteten på orientalisk medisinsk behandling levert av våre studenter og kandidater. Den strenge læreplanen er både bred og grundig og er utformet for å bidra til den faglige og personlige veksten av studenter ved å hjelpe dem med å utvikle ansvarlig selvstendig vurdering og levere effektiv pasientbehandling.

Vår misjonserklæring er hjørnestenen i alle våre instruksjonsaktiviteter og -programmer og manifesteres utvetydig i våre publikasjoner, opptaksprosesser, klasseromsopplevelser, kliniske prosedyrer, valg av fakultet og videreutdanningsprogrammer. Basert på en verdenssyn som omfatter betydningen av å opprettholde harmoni og balanse i hver enkelt kropp, setter vi fram for å fremme profesjonelle primære helsepersonell som er dygtige til akupunkturdiagnose og orientalisk medisinbehandling, samt tilleggsbehandlinger og diagnostiske teknikker, alt for Fremme, vedlikehold og restaurering av helse og forebygging av sykdommer.116953_116878_image.png

Steder

Orlando

Address
7100 Lake Ellenor Drive
FL 32809 Orlando, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: