Fresno Pacific University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fresno Pacific University er Dells eneste akkrediterte kristne universitet, som forbinder alle studenters uutnyttede potensial med ubegrenset mulighet for profesjonell, personlig og etisk vekst. Nonprofit og uavhengig, FPU tilbyr mer enn 100 studieområder til ca 4.000 tradisjonelle undergraduates, fullføringseksamen, studenter og seminarer på hovedcampuset i Sørøst-Fresno og i hele dalen på regionale campus i North Fresno, Visalia, Bakersfield og Merced så vel som online. Våre studenter jage store ideer og utforske dyp tro gjennom fem skoler: The School of Business; Naturvitenskapelige fakultet; Skolen for humaniora, religion og samfunnsvitenskap; Utdanningsskolen; og Fresno Pacific bibelske seminar. Universitetet når også rundt 10.000 studenter gjennom faglige utviklingsstudier.

Siden klassen åpnet i 1944, har FPU oppfordret første generasjons studenter til å oppnå mer, samtidig som de bygger regionens høyeste fireårige oppgraderingskurs. Vi gjør utdanning tilgjengelig ved å yte økonomisk støtte til 98 prosent av tradisjonelle studenter, og en fireårig utdannelsesgaranti til de som kvalifiserer. Ikke bare en spansk institusjon, FPU er blant nasjonens topp 10 HSIer for høyest Hispanic språkkurs, ifølge The Chronicle of Higher Education . Universitetet er akkreditert av WASC Senior College og University Commission (WSCUC) og inngår i US News

Å forberede studentene til å oppnå mer enn de trodde var mulig, begynner med fakultetet. Mer enn 80 prosent holder doktorgrader, og alle kombinerer utfordrende stipend med søknad i verden. Individuell oppmerksomhet og kontakt utover klasserommet støtter livslang læring gjennom fakultet-studentrelasjoner.

Fresno Pacific University - mulig skjer her.

Steder

Fresno

Fresno Pacific University

Address
Fresno Pacific University
1717 S Chestnut Ave

93702 Fresno, California, USA
Telefon
+1 559-453-2000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss