Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hva vi tilbyr:

Rangert i De 10 beste forretningsprogrammene i Amerika, 2019; Beste nettkollegier, 2020; Beste online høyskole for verdi, 2018; Best Value Schools Georgia, 2019; Topp 50 MBA-programmer, 2018; Beste markedsføringsprogram, 2020; Topp bachelor i HR, 2018

Et team av fakultetet som konsekvent blir anerkjent av studenter og jevnaldrende som det beste lærerfakultetet på campus - engasjerende, tilbyr substantiv rådgivning og tilgjengelig for å hjelpe studentene sine.

De nyeste innovative teknologiene er integrert i pensum og klasserom. Læringsverktøy er på plass med vekt på bruk av teknologi for å løse de ulike forretningsproblemene som bedriftene står overfor i dag.

Mission Statement

Målet til College of Business and Computing er å tilby sine forskjellige studenterpopulasjonskvaliteter på grunnskole- og utdannelsesnivå som gir nyutdannede kunnskap og ferdigheter for å hjelpe dem å utmerke seg i deres yrkeskarriere, videre akademiske studier og oppfylle deres personlige potensiale . Vi streber etter å forbedre studentenes faglige erfaring gjennom relevante fakultetsundervisningsaktiviteter, samfunnstjeneste, anvendte vitenskapelige anstrengelser som er relevante for Sørvest-Georgia-regionen og profesjonelle aktiviteter. Denne forpliktelsen inkluderer å overholde følgende standarder:

  • Ærlighet og integritet i samspill og forpliktelser
  • Respekt for andres rettigheter, forskjeller og verdighet
  • Ansvar for personlig oppførsel

Steder

Americus

Address
GSW State University Drive,800
31709 Americus, Georgia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss