Les den offisielle beskrivelsen

Goodwin College er en innovativ læringsfellesskap som gjør at hardt arbeidende studenter til å bli ettertraktet ansatte.

Vi skreddersyr våre programmer for å løse behovene til arbeidsgiverne, og vi forme dem til å passe livene til studentene. Klassene er beleilig tilbys hele året - dager, kvelder, helger og på nettet. Grader kan være fleksibelt lagvis over sertifikat, førsteamanuensis, og bachelor-programmer i en rekke etterspurte felt.

Enda bedre, vi omgir våre studenter med personlig støtte og faglig veiledning de trenger - ikke bare for å tjene grader, men å forandre liv for seg selv, sine familier og sine lokalsamfunn.

Goodwin College er en nonprofit institusjon for høyere utdanning og er akkreditert av New England Association of skoler og høyskoler (NEASC) gjennom sin kommisjon for høyere utdanning. Goodwin College ble grunnlagt i 1999, med mål om å tjene en mangfoldig studentmassen med karriere-fokuserte grad programmer som fører til sterke sysselsettings utfall.

Mission

Den Oppgaven til Goodwin College er å utdanne en mangfoldig studentbefolkningen i et dynamisk miljø som er justert, økonomi og samfunn. Våre innovative studieprogrammer forberede studentene på yrkeskarriere samtidig fremme livslang læring og kommunal ansvar. Som en pleie college samfunnet vi utfordre studenter, lærere, ansatte og administrasjon til å realisere sitt høyeste akademiske, profesjonelle og personlige potensial.

formål:

 • For å opprette et dynamisk læringsmiljø som forbereder og fremskritt elever i yrkeskarriere samtidig utvikle en forståelse for humaniora, kunst og vitenskap.
 • Å utdanne studenter i et miljø som feirer ulike kulturer, alder, erfaringer og meninger.
 • For å avgrense metoder som støtter og beholde lavere og høyere grads studenter.
 • Å tilpasse våre programmer til endrede behov i vår student kroppen, de ansatte og samfunnet.
 • Å berike våre lokale og globale samfunn ved å danne og opprettholde samarbeidsrelasjoner som skaper pedagogiske, økonomiske og kulturelle fordeler.
 • For å hjelpe våre kandidater med å identifisere og sikre faglige muligheter.
 • Å gi studentene rammeverk for å lage etiske avgjørelser og opptre med faglig integritet.

institusjonelle Outcomes

På Goodwin College, mener vi at hver student som kandidater bør ha visse evner uavhengig av deres faglige programmet. Vi kaller disse kjerne evner Institusjonelle utfall.

Etter eksamen, Goodwin Studenter vil:

 • Vise ferdigheter i deres valgte fagområde.
 • Besitter effektiv kommunikasjon og analytiske ferdigheter.
 • Skaff ønske og ferdigheter nødvendig for å engasjere seg i livslang læring.
 • Demonstrere kommunal ansvar.

Kjerneverdier (vedtatt 2012)

Goodwin høgskolens kjerneverdier er dens dype tro som representerer høgskolens høyeste prioriteringer og grunnleggende drivkrefter. De definerer vår lidenskap for hva vi gjør og hvordan vi velger å resonere med og appellere til studenter, ansatte og større Goodwin samfunnet.

Hvem vi er

Vi mener alle bør ha tilgang til en god utdanning. Vi mener at du bør ha muligheten til å lykkes, uansett hvor du har vært, eller hvor du har tenkt å gå. Kanskje du ikke finner suksess på en annen høyskole, eller du bare ikke trodde du hadde tid, penger eller støtte for å se college gjennom. Goodwin er her for å snu det rundt for deg. Begynn din fremtid i dag på Goodwin.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Goodwin College

Bli lagt merke til og lære ferdigheter som industrien arbeidsgivere søker - med Bachelor of Science grad i Manufacturing Management. Du vil lære å håndtere mennesker, pro ... [+]

Bli lagt merke til og lære ferdigheter som industrien arbeidsgivere søker - med din Bachelor of Science grad i produksjon ledelse. Du vil lære å håndtere mennesker, prosesser og utstyr i et produksjonsmiljø.

I møte med bransjen slik vi kjenner det har forandret for alltid. Lær de ferdighetene du trenger for å lykkes i dagens produksjon, inkludert: oppsyn av produksjonsprosesser, ledelse av menneskelige og mekaniske ressurser innenfor budsjettrammer og planlegge begrensninger, og kvalitetssikring av lean produksjonsprosesser, noe som resulterer i høy kvalitet.

Med en bachelorgrad i Manufacturing Management, vil du få ferdigheter og kunnskap som inkluderer en forståelse av: drift, produksjon tilsyn, lean produksjon, grønn produksjon, produksjon logistikk, industriell sikkerhet, produksjonsplanlegging og kontroll, kvalitetsledelse, gruppedynamikk, innkjøp, og kundeservice.... [-]

USA East Hartford
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
6 - 9 semestre
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Goodwin College

Har folk nå ut til deg for å få hjelp? Gjør vennene dine kommer til dere diskutere sine problemer? Det er nok fordi du er en omsorgsfull og medfølende person som er villi ... [+]

Human Services: En karriere med mening

Har folk nå ut til deg for å få hjelp? Gjør vennene dine kommer til dere diskutere sine problemer? Det er nok fordi du er en omsorgsfull og medfølende person som er villig til å lytte og hjelpe, hvilken type person som vil trives i Human Services felt. Din medfølelse, engasjement og omsorg er nødvendig i dagens raskt voksende omsorgsfeltet.

Bygge en karriere Endre Lives

Som en omsorgsminister profesjonell, vil du bruke opplæring i rådgivning, saksbehandling, intervjuer, inntak, vurdering, psykologi, sosiologi, menneskelig utvikling, og andre relaterte områder for å hjelpe de menneskene du tjener til å overvinne livets utfordringer. Du vil også motta spesialisert opplæring i områder som er spesifikke for din karriere mål som for eksempel narkotika og alkoholmisbruk, kriseforebygging og intervensjon, ungdom utvikling, funksjonshemming studier, og gerontologi (serverer folk som er eldre), blant mange andre. Folk står overfor en rekke utfordringer og barrierer i deres liv, og de trenger hjelp av dyktige menneskelige tjenester fagfolk som deg.... [-]

USA East Hartford
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
6 - 9 semestre
Campus
Les mer på norsk
Goodwin College

Utforske og setter pris på den naturlige verden på Goodwin College. I vår bachelorgrad program i Environmental Studies vil du utvikle de grunnleggende ferdighetene som tr ... [+]

Bli en talsmann for miljøvern

Utforske og setter pris på den naturlige verden på Goodwin College. I vår bachelorgrad program i Environmental Studies vil du utvikle de grunnleggende ferdighetene som trengs for å bli en effektiv advokat og delta i miljøvern.

The Connecticut River Is Your klasserommet

Goodwin College ligger på 900 dekar av Riverfront eiendom. Vår campus innstillingen gjør studentene til å tilbringe tid i felt, drive reell forskning og lære de tekniske aspekter av feltet første hånd. Vårt miljø Studies Programmet gir teknisk opplæring for etterspurte yrker mens fokus på de vitenskapelige aspektene ved miljøforvaltning.

Tilpass din grad

Studenter har mulighet til å tilpasse sin grad ved å velge fra to forskjellige spor:... [-]

USA East Hartford
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
6 - 9 semestre
Campus
Les mer på norsk
Goodwin College

Vår bachelorgrad i Business Administration gir deg de forretnings kompetanse som arbeidsgivere ser etter i sin arbeidsstyrke. Vårt studieprogram integrerer analyse av teo ... [+]

Tenk virksomhet er "bare" business? Tro om igjen. Med stadig skiftende fremskritt i dagens verden, er virksomheten ikke det samme som det var 20, 15, eller til og med fem år siden. Sjansene for en vellykket karriere øke betraktelig når du mottar siviløkonom ved en høyskole som er fokusert på fremtiden. Vi lærer elevene hvordan å være vellykket i start-ups, små bedrifter, og ideelle organisasjoner - kildene til kvikk innovasjon i dagens verden. Disse gratis-tenkning, er i rask bevegelse organisasjoner endret bilde av virksomheten og kjøring innovasjon gjennom kreativ bruk av forretningsprinsipper.

Vår bachelorgrad i økonomi og administrasjon gir deg de forretnings kompetanse som arbeidsgivere ser etter i sin arbeidsstyrke. Vårt studieprogram integrerer analyse av teori, case-studier, og forskning slik at du muligheten til å bruke disse til praktiske situasjoner i felten. Du vil også lære forretningsjuss og etikk, human resource management, ledelse, kunderelasjoner i en flerkulturell verden, og målrettet markedsføring og sosiale medier.... [-]

USA East Hartford
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
6 - 9 semestre
Campus
Les mer på norsk
Goodwin College

Vår bachelorgrad i ledelse og lederskap vil lære deg det du trenger å vite for å avansere i din nåværende organisasjon eller for å få foten i døren til det selskapet du a ... [+]

Jeg liker virkelig akselerert styring og ledelse klasser på Goodwin. Jeg kan fullføre raskere enn på andre skoler og få min grad i en kortere tidsperiode.

- Cher Baten, styring og ledelse Student

Alle anerkjenner gode ledere og ledere når de ser dem. Sjansen er at de ikke var født sånn; de har lært og utviklet seg over tid. Vår bachelorgrad i styring og ledelse vil lære deg det du trenger å vite for å avansere i din nåværende organisasjon eller for å få foten i døren til det selskapet du alltid har ønsket å jobbe for.

Vår ledelse og Leadership Program

Med ledelse og ledertrening, vil du lære å håndtere innovasjon, endring, og talentutvikling. Du vil også bli opplevd i vitenskapen om mellommenneskelige ferdigheter - effektiv kommunikasjon er hjørnesteinen i alle vellykkede relasjoner. Lær de ferdigheter som arbeidsgivere er på jakt etter, inkludert:... [-]

USA East Hartford
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
6 - 9 semestre
Campus
Les mer på norsk
Goodwin College

Du kan gjøre en positiv forskjell i barns liv. Fra fødselen til åtte år, trenger barn et sterkt grunnlag for støtte og kunnskap for å realisere livslang suksess. Ved å bl ... [+]

Forme Minds of Tomorrow

Du kan gjøre en positiv forskjell i barns liv. Fra fødselen til åtte år, trenger barn et sterkt grunnlag for støtte og kunnskap for å realisere livslang suksess. Ved å bli en tidlig barndomspedagog kan du spille en avgjørende rolle i barneutvikling og tidlig læring.

Foreldre, familier og lokalsamfunn trenger hengiven, pleie - og forberedt - omsorgspersoner som er investert i barnas vekst. Tidligere barndomspedagoger fokuserer på å oppdra barnas sosiale, fysiske, emosjonelle og kognitive ferdigheter, samt utvikle sine evner i språk og leseferdighet.

Praktisk læring

Studentene vil ha omfattende muligheter for praktisk læring og vil få erfaring i en rekke tidlig barndomsinnstillinger, inkludert vår state-of-the-art Reggio Emilia-inspirerte Riverside Magnet School.... [-]

USA East Hartford
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
6 - 9 semestre
Campus
Les mer på norsk

Goodwin College Welcomes International Students