Read the Official Description

UNIVERSITET SNAPSHOT

Main Campus

Velkommen til Grand Canyon University (GCU), Arizona fremste private kristne universitet. For mer enn 65 år har vårt Phoenix campus vært inngangsporten til suksess for utallige forskere og industriledere. Vår forpliktelse til vår kristne verdenssyn utføres på en kjærlig måte som gir større enhet på tvers av universitetet, og våre grunnleggende dokumenter bidrar til å formulere disse troene og hvem vi er som et fellesskap. Med dekar av naturskjønne begrunnelse og fremragende fasiliteter, inviterer vi neste generasjon av studenter og arbeider fagfolk til å nyte hele universitetet opplevelse.

Universitetet Vekst

GCU er i sterk vekst med planer for videre ekspansjon. Siden 2009 har vi investert millioner i universitetet for å forbedre kvaliteten på faglige tilbud og studenterfaringer. Denne infrastrukturen omfatter nye klasserom, laboratorier, bibliotek, student støttesentre, oppholdssaler og fritidsaktiviteter. I høsten 2016 mottok vi et rekordnummer av studenter til vår Phoenix campus, og vi planlegger å utvide vår studentpopulasjon og campusanlegg fremover.

Vårt universitet fortsetter også å imøtekomme våre voksende online og kveld studentsamfunn. Vi har titusenvis av online studenter deltar klasse fra hele verden. I sin tur, blir vi stadig raffinering våre digitale plattformer for å levere GCU fremragende campus erfaring til virtuelle innstillinger. Vi bygger også flere campus steder for å hjelpe heltids og kveld studenter delta klassen nærmere hjemme.

"Ny" er infundert gjennom GCUs voksende campus. I høsten 2016 avsluttet vi byggingen på en moderne bygningsteknisk bygning på 173.447 kvadratmeter, designet for å imøtekomme vårt voksende antall studenter som studerer i STEM-majors. Vi åpnet også tre nye på campusleiligheter for opperclassmen. Som et ledd i vårt initiativ til å legge til 10 nye idrettsanlegg på campus i de neste to årene, avslørte vi den splitter nye GCU-stadion på 6000 sete i høst 2016, hjem til våre NCAA Divisjon I fotballlag.

GCU har også utvidet utenfor campus for å inkludere nye egenskaper. GCU Hotel ligger nær campus og tilbyr rimelige rompriser og renoverte innkvartering - det perfekte stedet for familier å bo når de besøker sin student. Canyon 49 Grill ligger på hotellet, og tilbyr den perfekte lokale hangouten, med deilig mat, familievennlig atmosfære og rikelig med Lope-ånd og gjestfrihet. Utforsk GCU Hotel ved å besøke gcuhotel.com; Klikk på Servering for å bla gjennom menyene til Canyon 49 Grill. Grand Canyon Beverage Company, som også ligger på hotellet og på campus, tilbyr gourmetdrikker, inkludert kaffe, te og spesialdrikker.

Student Experience på GCU

På GCU, finner du alt du trenger for å nyte en full college erfaring fra NCAA Division I friidrett til suite-stil residence halls, populære spisesteder, morsomme hendelser og klubber og organisasjoner. Tradisjonell, online og kveld studenter er like verdifulle medlemmer av samfunnet vårt og få full tilgang til GCU campus ressurser og hendelser.

GCUs oppdrag og visjon

Visjon

GCU er et fremtredende kristent universitet, som utdanner elevene til å lede og tjene.

Mission

Grand Canyon University forbereder elevene til å bli globale borgere, kritiske tenkere, effektive kommunikatorer og ansvarlige ledere ved å gi en akademisk utfordrende, verdibasert læreplan fra konteksten til vår kristne arv.Christian Worldview: Nyutdannede fra GCU vil kunne uttrykke aspekter av det kristne verdenssyn, som påvirker menneskelig verdi og verdighet, etisk beslutningsprosess, faglige disipliner og yrke.

"For det er en Gud, og det er en mellommann mellom Gud og menn, mannen Kristus Jesus." (1 Timoteus 2: 5)

Globale borgere: Globale borgere lærer med empati, unngår etnocentrismer og omfavner virkeligheten at folk er forskjellige. De setter pris på en rekke perspektiver på historie, religion, verdisystemer og mange andre aspekter av livet. Globalt statsborgerskap betyr at vi ved å forstå andre lærer å forstå oss selv.

"Den samme Herre er allesherre og velsigner alle som roper på ham." (Romerne 10: 12b)

Effektive kommunikatorer: Effektive kommunikatorer utmerker seg i språkferdighet, forstår hvordan det skriftlige ordet påvirker andre intellektuelt og følelsesmessig, og utfordres til å ansette nye arenaer og kommunikasjonsformer.

"Må mine munns ord og hjertets meditasjon være behagelige for ditt åsyn, Herre." (Salme 19:14)

Ansvarlige ledere: Ansvarlige ledere er jordet i virkeligheten i verden, aksepterer konsekvensene av valg og stræber uselvisk for å hjelpe andre å møte sitt høyeste potensial gjennom tjenerledelse.

"I stedet må den som er blitt stor blant dere, være din tjener." (Matteus 20:26)

Kritiske tenkere: Kritiske tenkere arbeider for å mestre klarhet og logikk i tankene. De stiller spørsmål og forfølger kunnskap for å unngå blind aksept av ideer, søker etter løsninger snarere enn å bo på problemer.

«Gjør ditt beste for å presentere deg selv til Gud som en godkjent, en arbeidsmann som ikke trenger å skamme seg og som riktig håndterer sannhetens ord.» (2. Timoteus 2:15)

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Grand Canyon University

Dagens videregående lærere står overfor unike utfordringer. I tillegg til å instruere unge sinn, er lærerne noen ganger utsatt for situasjoner som vil ha nytte av faste e ... [+]

Initialt program - fører til innledende lærerlisens

Tilbys av: College of Humanities and Social Sciences

Oversikt

Trives i klasserommet

Dagens videregående lærere står overfor unike utfordringer. I tillegg til å instruere unge sinn, er lærerne noen ganger utsatt for situasjoner som vil ha nytte av faste etiske standarder. Prinsipper søker etter lærere som har etisk styrke i tillegg til en kombinasjon av innholdskunnskap og lærdomskunnskap. * Hvis du ønsker å bidra til samfunnet ditt ved å bli en lærer, har Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Arts i historie for videregående opplæring kan hjelpe deg med å bli en middelskole eller videregående sosialstudie eller historie lærer. Høgskolen for humaniora og samfunnsvitenskap tilbyr dette historielærerutdanningsprogrammet for å gi et solid fundament i historisk innhold og klasseromskunnskap for en vellykket karriere i undervisning i en læreplan infundert med kristen og etisk lære.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Dette relevante og viktige studiet er for studenter som søker en høyskoleinnføring i Bibelen, grunnleggende kristne doktriner og teologi, personlig åndelig utvikling, en ... [+]

Dette relevante og viktige studiet er for studenter som søker en høyskoleinnføring i Bibelen, grunnleggende kristne doktriner og teologi, personlig åndelig utvikling, en kort oversikt over andre verdensreligioner og prinsipper for lederskap i kirker og andre kristne departementer.

Som sådan er programmet godt forberedt for noen som planlegger å delta på grunnskole eller seminar og bli kirkepastor eller ligeleder i en lokal kirke. Læreplanen bruker bibelske studier som grunnlag, og forståelse av teologi, filosofi og kristen historie som rammeverk for å kommunisere Kristus til ulike målgrupper. I tillegg til åndelig formasjon og eksegetiske ferdigheter som er avgjørende for kristne studier, vil kandidater kunne ansette kommunikasjons-, ledelses- og organisatoriske ferdigheter som er nødvendige for effektivt departement.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Kandidater fra Grand Canyon University Bachelor of Arts i Christian Studies programmet vil benytte bibelske studier som grunnlag, og forståelse av teologi, filosofi og kr ... [+]

Kandidater fra Grand Canyon University Bachelor of Arts i Christian Studies programmet vil benytte bibelske studier som grunnlag, og forståelse av teologi, filosofi og kristen historie som rammeverk for å kommunisere Kristus til ulike publikum. I tillegg til åndelig formasjon og eksegetiske ferdigheter som er avgjørende for kristne studier, vil kandidater kunne ansette kommunikasjons-, ledelses- og organisatoriske ferdigheter som er nødvendige for effektivt departement.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelor of Arts i kristne studier med vekt på filosofi gir en omfattende teologisk utdanning, og gir studentene de ferdigheter og kunnskaper som er avgjørende for trofas ... [+]

Bachelor of Arts i kristne studier med vekt på filosofi gir en omfattende teologisk utdanning, og gir studentene de ferdigheter og kunnskaper som er avgjørende for trofaste departementer.

Du vil fokusere på den indre utviklingen av karakter basert på kristne verdier og prinsipper. Gjennom BA i kristne studier med vekt på filosofiprogram, vil du også få muligheten til å tjene med visdom og følsomhet, mens du tjener i den lokale kirken og andre kristne innstillinger.

Filosofien vektlegger den kristne studier grad programmet forbereder deg for departementet som krever etisk og ideologisk engasjement på den offentlige arenaen. Du vil også ha intim eksponering for kompetanser som er nødvendige for å tjene som effektive ministre som er i stand til å engasjere det offentlige torget og lede andre til å gjøre det samme.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelor of Arts i kristne studier med vekt på Global Ministry programmet er designet for å tilby en godt avrundet teologisk utdanning og utstyre studenter med grunnlegge ... [+]

Bachelor of Arts i kristne studier med vekt på Global Ministry programmet er designet for å tilby en godt avrundet teologisk utdanning og utstyre studenter med grunnleggende kunnskaper og ferdigheter som kreves for trofaste departement. Det globale departementsprogrammet fokuserer på den indre dannelsen av Kristuslignende karakter med vekt på evnen til å ministere med visdom og følsomhet i de lokale kirkelige og kristne miljøer. Målet med dette Bachelor of Arts i Christian Studies-programmet er å gi deg de bibelske og teologiske grunnlagene for effektive oppdragsarbeid, forståelse av oppdrag fra et historisk perspektiv og grunnleggende ferdigheter for effektiv kommunikasjon av evangeliet på tvers av kulturer. Utstyrt med viktige kompetencer som kritisk tenkning, lederskap og global bevissthet, kan du tjene som en innflytelsesrik minister eller oppdragsleder i kirker og oppdragsagenter i nordamerikanske og internasjonale omgivelser.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Arts i kristne studier med vekt på tilbedelse Ledelse grad programmet slår den balansen mellom teologisk utforskning og 21. århundre s ... [+]

Kristne leders rolle og betydning utvikles raskt, og det er mulighetene for å påvirke folks liv. Ferdigheter, bakgrunnskunnskap og erfaring som trengs av de som ønsker å tilegne seg deres liv til departementet i vår moderne verden, må gi et bredt spekter av lederskap og støtteferdigheter for å betjene sine lokalsamfunn.

Grand Canyon University Bachelor of Arts i kristne studier med vekt på tilbedelse Ledelse grad programmet slår den balansen mellom teologisk utforskning og 21. århundre søknad.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Kandidater fra Grand Canyon University Bachelor of Arts i Christian Studies programmet vil benytte bibelske studier som grunnlag, og forståelse av teologi, filosofi og kr ... [+]

Kandidater fra Grand Canyon University Bachelor of Arts i Christian Studies programmet vil benytte bibelske studier som grunnlag, og forståelse av teologi, filosofi og kristen historie som rammeverk for å kommunisere Kristus til ulike publikum. I tillegg til åndelig formasjon og eksegetiske ferdigheter som er avgjørende for kristne studier, vil kandidater kunne ansette kommunikasjons-, ledelses- og organisatoriske ferdigheter som er nødvendige for effektivt departement.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Arts i engelsk for videregående utdanning er designet for å gi fremtidige mellom- og videregående opplærere med kunnskap og prak ... [+]

Initialt program - fører til innledende lærerlisens

Tilbys av: College of Humanities and Social Sciences

Oversikt

Forbered deg på å bli lisensiert engelsk lærer i videregående opplæring

Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Arts i engelsk for videregående utdanning er designet for å gi fremtidige mellom- og videregående opplærere med kunnskap og praktisk trening som trengs for å være vellykkede engelsklærere i morgendagens mangfoldige og raskt skiftende klasserom.

Denne Bachelor of Arts i engelsk utdanningsprogram er tilgjengelig fra Høgskolen for humaniora og samfunnsvitenskap i forbindelse med utdanningsakademiet. Når du oppgraderer fra denne Bachelor of Arts i videregående opplæringsprogram, vil du møte krav til videregående utdanningssertifikat på engelsk. Du vil også kvalifisere for mellomskole og videregående opplæring, som gir deg mulighet til å undervise i karakterene 5-12.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk

BSc

Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science i Elementary Education utarbeider studenter for en karriere som en K-8 elementær lærer og å søke opprinnelig lisens. Å tjene d ... [+]

Grand Canyon University Bachelor of Science i Elementary Education utarbeider studenter for en karriere som en K-8 elementær lærer og å søke opprinnelig lisens. Å tjene denne graden, tjener som en Pathway for å komme inn på utdanningsområdet for å lede barnas mentale, emosjonelle og sosiale utvikling, samt å gi studentene grunnlag for tidlig grunnleggende akademikere (som matte og lesing).

På dette stadiet er lærerne ansvarlige for å identifisere studenternes styrker og svakheter. Basert på disse innsiktene vil lærerne skreddersy innhold, aktiviteter og prosjekter som møter ulike studentbehov og interesser. Annen arbeidsansvar omfatter motiverende studenter, etablering av atferdsregler og kommunikasjon med foreldrene.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i markedsføring og annonsering program, tilbys av Colangelo College of Business i Phoenix, forbereder studentene til å konk ... [+]

Handle om

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i markedsføring og annonsering program, tilbys av Colangelo College of Business i Phoenix, forbereder studentene til å konkurrere om entry level management og reklame posisjoner i bedriftsmarkedsføring, digital markedsføring kommunikasjon og annonsering for globale produkter og tjenester markeder. Nyutdannede fra bachelorene i markedsføring og annonsering programmet vil være i stand til å strategisk analysere industrien forskning og data som de relaterer seg til forretningsbehov; Bruk kritisk tenkning for å skape etiske og optimale forretningsløsninger; og formulere markedsføringsmål, administrere markedsføringsbeslutninger og anvende kundeforholdsstrategier.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
8 - 15 uker
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelor of Science (BS) i grunnskole og spesialundervisning grad tilbys av Grand Canyon University er designet for fremtidige lærere interessert i å jobbe med barn med s ... [+]

Bachelor of Science (BS) i grunnskole og spesialundervisning grad tilbys av Grand Canyon University er designet for fremtidige lærere interessert i å jobbe med barn med spesielle behov i grunnleggende klasserom.

Dobbel grad programmet inkluderer kurs som forbereder fremtidige elementære lærere (K-8), samt kurs som kreves av spesialundervisningslærere som arbeider med mild til moderat funksjonshemning i K-12-innstillingen. Både pedagogisk kunnskap og spesialundervisningsspesifikke innhold utgjør pensum for bachelor i grunnskole og spesialundervisning .

Nyutdannede fra programmet er forberedt på å jobbe med studenter med milde til moderat spesialbehov ved å implementere individuelle utdanningsplaner for å imøtekomme studenters ulike lærings-, adferds- og sosiale behov. De får også en godt avrundet liberal arts grunnleggende utdanning bakgrunn.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science i Elementær Utdanning med vekt på engelsk som et andre språkgradsprogram forbereder lærerkandidater for undervisning i et K-8 ... [+]

Grand Canyon University Bachelor of Science i Elementær Utdanning med vekt på engelsk som et andre språkgradsprogram forbereder lærerkandidater for undervisning i et K-8 klasserom, spesielt rettet mot arbeid med studenter som regnes som engelskspråklige lærere. Nyutdannede kan søke en grunnleggende undervisningslisens for å undervise disse elevene i et elementært klasserom.

Gjennom dette programmet vil studentene undersøke ungdomsutvikling, opplæringsplanlegging, pedagogiske trender, kulturelle forskjeller / tverrkulturelle studier, studentengasjement og styring av læringsmiljøer, samtidig som man får en sterk liberal arts foundation.

Programmet avsluttes med Studentundervisning for grunnskoleutdanning med et ESL-undervisningskurs , som avslører lærerkandidater til en heltid, 15-ukers studentundervisningskomponent som inkluderer praktiske ESL-elementære klasseromsopplevelser. Kandidater vil engasjere seg i forskning, analyse og praktisk undervisning for å støtte opprettelsen av en lærerprøve.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University bachelor of science i informasjonsteknologi med vekt på cyber sikkerhet forbereder deg til å komme inn i det raskt voksende, etterspurt feltet inf ... [+]

Tilbys av: College of Science, Engineering,

Oversikt

Øk din ferdighet i Cyber ​​Security Grand Canyon University bachelor of science i informasjonsteknologi med vekt på cyber sikkerhet forbereder deg til å komme inn i det raskt voksende, etterspurt feltet informasjonsteknologi. Hvis du er ute etter en bachelor i cybersikkerhet, men også ønsker å få en grundig forståelse av verdien av IT, så kan denne graden være for deg. Lær hvordan det kan forbedre forretningsytelsen, øke organisasjonseffektiviteten og redusere kostnadene for bedriftssystemer. Bachelorene i IT med vekt på cyber sikkerhet grad programmet fokuserer på kjernekompetanse om IT-drevet virksomhet, programvare teknologi og verktøy, bedriftsinformasjonssystemer og nettverkssikkerhet.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i markedsføring og annonsering program, tilbys av Colangelo College of Business i Phoenix, forbereder studentene til å konk ... [+]

OversiktArbeid mot en kreativ karriere i markedsføring

Grand Canyon University 's Bachelor of Science i markedsføring og annonsering program, tilbys av Colangelo College of Business i Phoenix, forbereder studentene til å konkurrere om entry level management og reklame posisjoner i bedriftsmarkedsføring, digital markedsføring kommunikasjon og annonsering for globale produkter og tjenester markeder.

Grad utfallLær kampanjer og markedsføringstaktikk

Nyutdannede fra bachelorene i markedsføring og annonsering programmet vil være i stand til å strategisk analysere industrien forskning og data som de relaterer seg til forretningsbehov; Bruk kritisk tenkning for å skape etiske og optimale forretningsløsninger; og formulere markedsføringsmål, administrere markedsføringsbeslutninger og anvende kundeforholdsstrategier.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
8 - 15 uker
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Denne Bachelor of Science (BS) i grunnskoleutdanning med vekt på kristen utdanning grad på GCU vil hjelpe deg å lære, ikke bare hvordan å være en elementær lærer, men hvo ... [+]

Undervisningsarbeid i alle sektorer, inkludert kristen utdanning, stiger. Som foreldre føler seg mer bemyndiget til å gjøre valg i sine barns skolegang, finner de skoler som samsvarer med deres tros systemer og verdier. Mange kristne skoler ser etter mennesker med kristen utdannelse grader for å møte de voksende behovene.

Denne Bachelor of Science (BS) i grunnskoleutdanning med vekt på kristen utdanning grad på GCU vil hjelpe deg å lære, ikke bare hvordan å være en elementær lærer, men hvordan å gjøre det fra et tro-basert perspektiv.

Du vil utvikle ferdighetene som trengs for å veilede barn gjennom en akademisk reise infundert med et bibelsk perspektiv. I tillegg vil du studere barn og ungdomsutvikling i både teori og praksis gjennom læringserfaringer fra klasser og felt.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Applied Business Analytics er orientert mot studenter som har en business tenkemåte og tilbøyelighet til data og analytics ... [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Påfør forretningskunnskap og analytiske ferdigheter Bachelor of Science i Applied Business Analytics er orientert mot studenter som har en business tenkemåte og tilbøyelighet til data og analytics. Skaffe datakompetanse som er knyttet til å jobbe med datasett for å finne mening, sammen med analytiske ferdigheter som består av å definere og implementere modeller for å få innblikk i å forutsi hva som kan skje eller anbefale et handlingsforløp.

Gjennom dette overføringsvennlige forretningsanalyseprogrammet, undersøker du grunnleggende grunnlaget for databasestrukturer, datautvinning og analysemodellering. Du følger også rollen som styring og etikk innen informasjonsteknologi med særlig vekt på å forberede en revisjon, i samsvar med regjeringsforskrifter og forståelse av data-personvernspørsmål. Siden analyse og teknologi ofte er sammenflettet, behandles også informasjonsteknologiprosjektledelse i programmet.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

BS i anvendt informasjonssystem program er designet for personer som har en virksomhet tenkemåte og tilbøyelighet til informasjonsteknologi teknologi. ... [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Lag din fremtid i næringsliv og teknologi Grand Canyon Universitetets Bachelor of Science i Applied Business Information Systems grad programmet undersøker grunnleggende av virksomhetsinformasjon systemer og teknologi, inkludert programmering, prinsipper for database management, nettverk, IT prosjektledelse og etiske hensyn knyttet til IT-styring. BS i anvendt informasjonssystem program er designet for personer som har en virksomhet tenkemåte og tilbøyelighet til informasjonsteknologi teknologi.

Få databaser, programmerings- og systemadministrasjonsferdigheter, samt ferdigheter knyttet til bruk av informasjonssystemer for å hjelpe organisasjoner med å oppnå suksess. Denne anvendte informasjonssystemgraden er utviklet for å bygge videre på et eksisterende grunnlag for utvalgte forretningsområder, inkludert regnskap, økonomi, markedsføring og ledelse. Ferdigheter utviklet i dette programmet inkluderer datamaskin, teknisk, problemløsning, sterk arbeidsetikk og kritisk tenkning ferdigheter.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

I Bachelor of Science i Computer Programmering, tilbys gjennom Grand Canyon University College of Science, Engineering og teknologi, øker du forståelsen av Java, C # og S ... [+]

Tilbys av: College of Science, Engineering, & Technology

Oversikt

Tjen din grad i Computer Programmering I Bachelor of Science i Computer Programmering, tilbys gjennom Grand Canyon University College of Science, Engineering og teknologi, øker du forståelsen av Java, C # og SQL i tillegg til programvareutvikling. I dette programmet studerer du fremskritt i dataprogrammeringsspråk, fra "Hello World" til det 21. århundre digital programvare og applikasjoner. Med samfunnets økte tillit til teknologi kommer en stor etterspørsel etter faglærte i programmering.

Ved hjelp av en grunnleggende tilnærming til utdanningen din begynner dette programmeringsprogrammet med kurs for å introdusere deg til det kristne verdenssyn, effektiv kommunikasjon og kritisk tenkning. I små, dynamiske læringsmiljøer er du orientert til prinsippene for forskning og teknisk skriving, avansert programmering og informasjonssikkerhetskonsepter. Stor vekt legges på programvare og database applikasjonsutvikling gjennom hele programmet for å forberede deg på å endre trender i teknologi.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University's Bachelor of Science i Business Information Systems grad, tilbys gjennom Colangelo College of Business, gir deg de ferdighetene, forbereder deg f ... [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Tjen din bachelorgrad i Business Information Systems Som teknologien fortsetter å utvikle, fortsetter behovet for personer med ferdigheter i informasjonssystemer å øke. De personer med faglig erfaring med teknologiske systemer i tillegg til lederegenskaper og næringslivskunnskap vil ha et konkurransefortrinn i dagens arbeidsmarked. Grand Canyon University's Bachelor of Science i Business Information Systems grad, tilbys gjennom Colangelo College of Business, gir deg de ferdighetene, forbereder deg for en karriere i styring av teknologi og informasjonssystemer.

I BS i Business Information Systems Graduate Program, tar du kurs fra Colangelo College of Business og College of Science, Engineering og teknologi for å fullføre tverrfaglig grad. Undersøk forretningsmessige emner, inkludert ledelse, regnskap, økonomi, statistikk og markedsføring, samtidig som du studerer teknologiprosessemner, inkludert programmering, prinsipper for databehandling, nettverk, IT-prosjektledelse og etiske hensyn knyttet til IT-styring.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon Universitys Bachelor of Science i informasjonsteknologi forbereder deg til å inngå en karriere i det raskt voksende feltet av informasjonsteknologi. Denne BS ... [+]

Tilbys av: College of Science, Engineering, & Technology

Oversikt

Forhøy din kunnskapsbase av IT Grand Canyon Universitys Bachelor of Science i informasjonsteknologi forbereder deg til å inngå en karriere i det raskt voksende feltet av informasjonsteknologi. Denne BS i informasjonsteknologi grad programmet gir en forståelse av verdien av informasjonsteknologi og hvordan denne profesjonelle spesialisering kan forbedre ytelsen, øke effektiviteten og redusere kostnadene for bedriftens systemer.

Bachelorstudiet i IT-domener omfatter plattformteknologi, nettverk, informasjonssikkerhet, sikkerhet og styring, programmeringsgrunnlag, cloud computing, datasentre og websystemer og -teknologier. Du lærer å løse problemet ved hjelp av teknologi og fokusere på anvendte, praktiske aktiviteter, samtidig som du bruker dagens erfaring og sertifiseringer.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University (GCU) tilbyr Bachelor of Science i matematikk for videregående opplæring grad å gi fremtidige mellom- og videregående opplærere med matematikk kun ... [+]

Initialt program - fører til innledende lærerlisens

Tilbys av: College of Humanities and Social Sciences

Oversikt

Forbered deg på å bli lisensiert matematikklærer i videregående opplæring

Grand Canyon University (GCU) tilbyr Bachelor of Science i matematikk for videregående opplæring grad å gi fremtidige mellom- og videregående opplærere med matematikk kunnskap og praktisk trening som trengs for å være vellykket matte lærere i morgendagens varierte og raskt skiftende klasserom.

BS i matematikk for videregående opplæring er tilgjengelig som en del av et joint venture mellom GCUs College of Humanities og samfunnsvitenskap og utdanningsakademi. Når du uteksaminerer fra Bachelor of Science i matematikk grad programmet, vil du få de grunnleggende ferdigheter og verktøy som er nødvendige for å tjene videregående utdanning sertifikat i matte. Du vil også kvalifisere for en middels karakterattest, som gjør at du kan lære mellomskole og videregående studenter.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Med Colangelo College of Business 'Bachelor of Science i Business for videregående opplæring, kan du inspirere fremtidige ledere til å oppnå suksess og entreprenørskapsin ... [+]

Initialt program - fører til innledende lærerlisens

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Lær forretningsvirksomhet til fremtidige ledere

Med Colangelo College of Business 'Bachelor of Science i Business for videregående opplæring, kan du inspirere fremtidige ledere til å oppnå suksess og entreprenørskapsinnovasjon. Denne lavere utdanning grad, tilbys sammen med College of Education, gir deg ferdigheter og credentialing å undervise næringsliv og økonomi kurs i junior high og high school innstillinger. Vår regionalt akkreditert og Arizona State Board of Education-godkjente læreplanen justerer seg med profesjonell undervisning og tilhørende nasjonale innholdsstandarder, og forbereder deg til å forfølge første lærerlicens.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Lær å gjenkjenne og hjelpe barn å overvinne utviklingsforsinkelser med Bachelor of Science i Videregående opplæring og Videregående opplæring. ... [+]

Initialt program - fører til innledende lærerlisens

Tilbys av: Utdanningskollege

Oversikt

Sett unike barn på vei til suksess

Lær å gjenkjenne og hjelpe barn å overvinne utviklingsforsinkelser med Bachelor of Science i Videregående opplæring og Videregående opplæring. Kanal din lidenskap for å utdanne små barn mens du forbereder sertifisering i tidlig barndomsutdanning, samt tidlig opplæring i tidlig barndom i stater der sistnevnte gjelder.

Fordi evnen til å gjenkjenne utviklingsforsinkelser tidlig i livet har utvidet seg, har også etterspørselen etter spesialundervisningskompetente lærere. Bygg dine ferdigheter i klasseledelse og pedagogikk samtidig som du lærer strategier for familie, samfunn og klinisk engasjement for å møte behovene til eksepsjonelle barn.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Forbered deg på en karriere i å undervise spedbarn gjennom primærstudenter med Bachelor of Science i barndomsutdanning. Forskning barnutvikling og tidlige inngrep for bar ... [+]

Forbered deg på en karriere i å undervise spedbarn gjennom primærstudenter med Bachelor of Science i barndomsutdanning. Forskning barnutvikling og tidlige inngrep for barn fra fødsel til pre-K, og mestre innholdskunnskapen som trengs for dine karakterer K-3 initial lisens.

Tilbys av College of Education, gir disse bachelorene i barndomsutdanning grunnlaget for undervisning og kursene for å forberede deg til å bli en høyt kvalifisert lærer. I små, dynamiske akademiske innstillinger, fordyp deg i fakultetledede diskusjoner med andre lidenskapelige om feltet tidlig barndomsutdanning.

Studiekonsepter som introduserer deg til undervisning og læring i det 21. århundre klasserom og strategier for å bygge ferdigheter og språkferdigheter hos barn, født til åtte år gammel. Praktikopplevelser gjennom de online bachelorene i barndomsstudiet gir deg mulighet til å søke undervisningsmetoder og arbeide med studenter i varierende aldersgrupper, intellekt og kulturer. Alle kurs i dette programmet samsvarer med de nasjonale læringsstandardene. Programmer som fører til lærer sertifisering kan kreve praktiske timer, statlige eksamener, studentundervisning og en institusjonell anbefaling fra Grand Canyon University .... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Utvikle ferdighetene til forretningsøkonomisk opptak på Grand Canyon University . I vår Bachelor of Science i Business Administration grad, lære prinsippene om entreprenø ... [+]

Utvikle ferdighetene til forretningsøkonomisk opptak på Grand Canyon University . I vår Bachelor of Science i Business Administration grad, lære prinsippene om entreprenørskap og etiske praksis som driver suksess i dagens konkurransedyktige marked. Tilbys av Colangelo College of Business, er dette bachelor i Business Administration grad programmet designet for å berikke din tilbøyelighet til operasjonsledelse, kvantitativ analyse og strategisk vekst ved hjelp av bevisbasert forskning og innovative konsepter.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Behavioral Health Science gradprogram forbereder studentene til å fungere som adferdshelse teknikere eller spesialister i ulike innstillinger som me ... [+]

Bachelor of Science i Behavioral Health Science gradprogram forbereder studentene til å fungere som adferdshelse teknikere eller spesialister i ulike innstillinger som medlemmer av et klinisk team. Dette opplæringshelseprogrammet innen Høgskolen for humaniora og samfunnsvitenskap gir et mer generelt og bredere perspektiv på spesifikke områder innen adferdshelsefeltet. Du vil få en omfattende studie av menneskelig atferd i et kristent verdierorientert miljø designet for å understreke medfølelse og etikk. Denne opplæringshelsevitenskapelige graden fører ikke til lisensavtale.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Behavioral Health Science med vekt på barndom og ungdomssykdommer grad programmet forbereder studentene med ferdigheter og opplæring til å jobbe i u ... [+]

Bachelor of Science i Behavioral Health Science med vekt på barndom og ungdomssykdommer grad programmet forbereder studentene med ferdigheter og opplæring til å jobbe i ulike innstillinger som atferdshelse teknikere eller spesialister.

Du vil få en omfattende kunnskapsbase om barndom og ungdoms utvikling og atferd, og spesielt en grundig forståelse av barndom og ungdomsforstyrrelser. Innenfor Høgskolen for humaniora og samfunnsvitenskap vil du undersøke de biologiske, emosjonelle og miljømessige aspektene som påvirker barndommen og ungdomsutviklingen, samt teorier knyttet til barndom og ungdoms fysisk og atferdsmessig helse. Helsefagprogrammet for adferdshelse retter seg mot vurdering, diagnose, intervensjon og beste praksis for atferdshelsebehandling av både barn og ungdom. Denne opplæringshelsen grad fører ikke til lisensavtale.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Behavioral Health Science med vekt på Family Dynamics grad programmet utvikler nyutdannede som er forberedt på å jobbe som atferdshelse teknikere el ... [+]

Bachelor of Science i Behavioral Health Science med vekt på Family Dynamics grad programmet utvikler nyutdannede som er forberedt på å jobbe som atferdshelse teknikere eller spesialister.

Disse fagpersonene kan jobbe i ulike innstillinger, for eksempel bolig-, pasient- eller ambulant klinikker, som medlemmer av et klinisk team. Dette opplæringshelsevitenskapsprogrammet i Høgskolen for humaniora og samfunnsvitenskap er utformet for å gi en omfattende studie av atferdshelse med et sterkt fundament i familiedynamikk. Sammen med viktige opplæringshelsevner, vil du få en grundig forståelse av familiens opprinnelser og oppfatninger for å kunne bidra til å forbedre kundeforholdet. En rekke faglige foreninger og retningslinjer styrer de programmatiske kompetansene, inkludert American Psychiatric Association (APA), American Counseling Association (ACA) Code of Ethics og American Association for Marriage and Family Therapy (AAMFT) Code of Ethics, for å nevne noen. Denne opplæringshelsen grad fører ikke til lisensavtale.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i atferdshelsevitenskap med vekt på traumerutdanning gir studentene grunnlaget for å komme inn på feltet som atferdshelsepersonell eller spesialister. ... [+]

Bachelor of Science i atferdshelsevitenskap med vekt på traumerutdanning gir studentene grunnlaget for å komme inn på feltet som atferdshelsepersonell eller spesialister. Du vil få ferdigheter og trening til å jobbe innen ulike innstillinger, for eksempel en pasient, ambulant eller boligklinikk, som en del av et klinisk team.

Dette opplæringshelsevitenskapsprogrammet i Høgskolen for humaniora og samfunnsvitenskap gir en omfattende studie av den biopsykososiale virkningen av traumer og traumerinformert omsorg. Dette programmet er også utformet for å gjenspeile GCUs kristne verdenssyn med fokus på å instille kristne verdier, som medfølelse og empati, innenfor kurs og læringsmiljø. Du vil fullføre dette opplæringsprogrammet med et profesjonelt capstone-prosjekt som er utformet for å gjenspeile syntese og integrering av kursinnhold. Målet er å utarbeide et skriftlig forslag til en samfunnsbasert atferdshelseorganisasjon som fokuserer på ditt spesifikke område av interesse.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science i Business Analytics programmet, tilbys av Colangelo College of Business, undersøker fundamentale aspekter i virksomheten, ink ... [+]

Grand Canyon University Bachelor of Science i Business Analytics programmet, tilbys av Colangelo College of Business, undersøker fundamentale aspekter i virksomheten, inkludert markedsføring, regnskap, økonomi, økonomi og ledelse.

Du vil engasjere deg i de kritiske kompetansene til universitetets oppdrag, inkludert effektiv kommunikasjon, kritisk tenkning, kristen verdenssyn, lederskap og global bevissthet, perspektiver og etikk. I tillegg lærer bachelorene i forretningsanalyseprogram kjernekompetanse og domener i forretningsanalyser.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science i Cybersecurity grad programmet ble utviklet med industri veiledning for å produsere dyktige, velutstyrte cybersecurity fagfol ... [+]

Grand Canyon University Bachelor of Science i Cybersecurity grad programmet ble utviklet med industri veiledning for å produsere dyktige, velutstyrte cybersecurity fagfolk.

Som et økende antall cyberangrep og informasjonssikkerhetstrusler treffer vår nasjon, er eksperter i cybersikkerhet i stor grad etterspurt av myndigheter, forsvarsfirmaer, finansielle tjenester og selskaper i et bredt spekter av næringer som håndterer private data. Studentene vil få kunnskap om å forsvare digitale rom, datamiljøer, nettverk og sensitiv informasjon fra skadelige programvareutviklere og hackere. Dette programmet lærer og vurderer kompetanse i alle aspekter av defensiv og støtende cybersecurity, cyberlov og cyberetikk. Studier omfatter: informasjonssikkerhetsgrunnlag, digital rettsmedisinske undersøkelser, omvendt maskinvare, trådløs sikkerhet, sikkerhetsarkitekturdesign, sikkerhetsrammer og sikker systemadministrasjon. Programmet legger vekt på kritisk tenkning, real-world applikasjon og praktisk prosjektledelse erfaring. Studentene videreutvikler verdifulle arbeidsplass ferdigheter, som effektiv kommunikasjon, samarbeid, initiativ, sterk arbeidsmoral, analytiske ferdigheter, tilpasningsevne og selvtillit.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Homeland Security og Emergency Management grad programmet fremhever søknad og forståelse av forberedelse, ledelse og kommunikasjon i krise sammenhen ... [+]

Bachelor of Science i Homeland Security og Emergency Management grad programmet fremhever søknad og forståelse av forberedelse, ledelse og kommunikasjon i krise sammenhenger. Kursene er strukturert for å dyrke kritiske tenkere og etiske beslutningstakere, forberedt på katastrofer og nødssituasjoner.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelorene i gjestfrihetsstyring, tilbys gjennom GCUs Colangelo College of Business, har en kjernen i hovedfag. I Bachelor of Science in Hospitality Management programme ... [+]

Bachelorene i gjestfrihetsstyring, tilbys gjennom GCUs Colangelo College of Business, har en kjernen i hovedfag.

I Bachelor of Science in Hospitality Management programmet gir GCU deg tilgang til hotellets hotell og golfbane, slik at du kan få de ferdighetene som trengs for industriens suksess. Dette gir mulighet for praktiske læringsopplevelser, inkludert muligheten til å se førstehånds hvordan et hotell blir styrt. Du må samle et bestemt antall timer med betalt eller ubetalt erfaring i gjestfrihetsbransjen i løpet av din tid i programmet for å tilfredsstille eksamenskrav.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science i offentlig sikkerhet og Emergency Management programmet er en bachelor degree ferdigstillelse program som gir en teoretisk og ... [+]

Grand Canyon University Bachelor of Science i offentlig sikkerhet og Emergency Management programmet er en bachelor degree ferdigstillelse program som gir en teoretisk og anvendt tilnærming til faglig utdanning av studenter, samtidig som det sikrer relevans for hjemlandssikkerhet og offentlig sikkerhet næringer.

Programmet legger vekt på grunnleggende av nødstyring, samtidig som det gir et tverrfaglig studium i ferdigheter og praksis i beredskapsplanlegging og ledelse. Kandidater for graden inkluderer de som arbeider i eller ønsker å jobbe på ett av flere felt, herunder nødhåndtering, brannvern, akuttmedisinsk respons, lovhåndhevelse, miljøhelse og sikkerhet og andre relaterte felt. Programmet fremhever anvendelsen av forskningsmetodikk; utnyttelse av kommunikasjonsferdigheter på personlig, faglig og offentlig nivå; og utvikling av faglige ferdigheter og kunnskaper innen offentlig sikkerhet og nødhåndtering.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Psykologi major tilbyr et bredt spekter av kurs som øker vår forståelse av menneskelige handlinger i fortiden og i dag. Med denne forståelsen kommer ansvaret for å forbed ... [+]

Psykologi major tilbyr et bredt spekter av kurs som øker vår forståelse av menneskelige handlinger i fortiden og i dag. Med denne forståelsen kommer ansvaret for å forbedre forholdet til andre og å hjelpe andre til å oppnå lignende forståelse og innsikt i egen oppførsel.

Programmet hjelper til med å forberede studenten på oppnådde stillinger i byråer og organisasjoner som søker å hjelpe de som har behov. Det skal forstås at kravene til sysselsetting i mange stillinger i hjelpende yrker inkluderer avansert utdanning utover bachelorgrad.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i psykologi med vekt på ytelse og sportspsykologi er designet for studenter med stor interesse for sport, scenekunst, helse og fitness eller psykiske ... [+]

Bachelor of Science i psykologi med vekt på ytelse og sportspsykologi er designet for studenter med stor interesse for sport, scenekunst, helse og fitness eller psykiske helsefelt.

Kanal din lidenskap for menneskelig atferd mens du lærer å veilede ytelse på høyeste nivå med denne sportspsykologien grad. Psykologisk velvære er en viktig komponent i konkurransedyktig storhet. Undersøk grunnlaget for atferdshelse og lær hvordan du får frem det beste i ulike befolkninger.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Med Grand Canyon University s (GCU) Bachelor of Science i regnskap grad, forbereder du på en fremtidig karriere som arbeider som revisor. Tilbys gjennom GCUs Colangelo Bu ... [+]

Med Grand Canyon University s (GCU) Bachelor of Science i regnskap grad, forbereder du på en fremtidig karriere som arbeider som revisor. Tilbys gjennom GCUs Colangelo Business School, lærer du grunnleggende grunnlag for regnskapsprinsipper og prosedyrer, og kvalifiserer til å sitte for Certified Management Accountant (CMA) eksamen. Du kan også kvalifisere til å sitte for eksamen i Uniform Certified Public Accountant (CPA) i de fleste stater, mens du fortsetter å jobbe mot de 150 studiepoengene som kreves for lisensavtale.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelor of Science i Counseling med vekt på avhengighet, kjemisk avhengighet og stoffmisbruk er designet for å trene utøvere innen avhengighetsrådgivning, kjemisk avheng ... [+]

Bachelor of Science i Counseling med vekt på avhengighet, kjemisk avhengighet og stoffmisbruk er designet for å trene utøvere innen avhengighetsrådgivning, kjemisk avhengighet og behandling av rusmiddelmisbruk.

Kursene fokuserer på naturen av psykopatologiske forhold og deres innvirkning på menneskets fysiske, følelsesmessige, sosiale, intellektuelle og åndelige natur. Kjernekurs inkluderer studier av den psykopatologiske atferdens innvirkning på individet, familien og samfunnet; screening og vurderingsmetoder i begynnelsen av behandlingen; og saksbehandling i behandlingsfasene. Counseling ferdigheter kurs og et feltarbeid / practicum kurs fullføre den fokuserte kurslisten. Fullføring av dette programmet kan kvalifisere kandidater til å møte standarder for statlig, nasjonal og internasjonal sertifisering for profesjonelle forebyggende spesialister og behandlingsrådgivere / tilbydere. Deltakere bør kontakte riktig sertifiseringsorgan for å sikre at kursene oppfyller sertifiseringskrav.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Bachelorene i idrettsledelse programmet er fullt akkreditert og gir en grundig utforskning av virksomheten i sportsbransjen på tvers av en rekke temaområder. ... [+]

Bachelorene i idrettsledelse programmet er fullt akkreditert og gir en grundig utforskning av virksomheten i sportsbransjen på tvers av en rekke temaområder. Kurs i dette sportsadministrasjonsprogrammet undersøker viktige forretningsferdigheter med spesifikke søknader til idrettsindustriens nåværende problemstillinger og trender.

Få en introduksjon til arrangementsplanlegging for atletisk, rekreasjons-, underholdnings- og spesielle arrangementer med vekt på budsjettering, valg av nettsider, sponsing og anleggsadministrasjon.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science i utdanningsstudier utvikler lærere for muligheter utenfor det tradisjonelle klasserommet. En utdannelsesstudium gir grunnlegg ... [+]

Grand Canyon University Bachelor of Science i utdanningsstudier utvikler lærere for muligheter utenfor det tradisjonelle klasserommet. En utdannelsesstudium gir grunnleggende ferdigheter som fokuserer på å utvikle og anvende grunnleggende pedagogiske praksis til en rekke innstillinger.

Bachelorstudiet i utdanningsstudier inkluderer også studier av pedagogisk psykologi, leseferdighet, mangfold, undervisningsteknologi, kommunikasjon og klasserom. Undervisning ferdigheter er en hjørnestein for en rekke karrieremuligheter. Tradisjonelt har studenter som har uteksaminert seg med utdannelsesstudier vært interessert i utdannelsesrelaterte jobber som ikke krever tradisjonelle lærer sertifiseringer, inkludert parker og rekreasjon, non-profit, arbeidsplass trening og fellesskap programmer. Etter å ha forstått grunnleggende undervisning og læring, utvikler elevene evner til effektivt å undervise og trene i ulike læringsmiljøer.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Hvis du er interessert i å forfølge en karriere i næringsliv, bedriftsfinansiering, bank, forsikring eller investeringsselskaper, tilbyr Grand Canyon University (GCU) Col ... [+]

Hvis du er interessert i å forfølge en karriere i næringsliv, bedriftsfinansiering, bank, forsikring eller investeringsselskaper, tilbyr Grand Canyon University (GCU) Colangelo College of Business Bachelor of Science i økonomi og økonomi grad.

Dette økonomi og finans grad programmet tar emneområder som vil være viktig for en karriere på dette feltet og utforsker hver i dybden. I denne Bachelor of Science i økonomi og finans programmet, studerer du internasjonal handel og finans, og undersøker sammenhenger mellom det internasjonale monetære miljøet og økonomisk planlegging for selskaper med utenlandske operasjoner.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Grand Canyon University

Master of Science i Business Analytics-programmet forbereder studentene til en karriere innen forretningsanalyse med fokus på å bruke store data for å hjelpe organisasjon ... [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Bli ekspert i virksomhetsanalyse og data Master of Science i Business Analytics-programmet forbereder studentene til en karriere innen forretningsanalyse med fokus på å bruke store data for å hjelpe organisasjoner til å ta taktiske og strategiske beslutninger. Denne MS i business analytics grad programmet er utviklet for studenter som allerede har en forretningsbakgrunn og praktisk bransjeerfaring. Mastergradene i business analytics programmet fungerer som en avansert akademisk vei for deg å forfølge en karriere i det raske, voksende dataanalysemessige forretningsmiljø.

Du vil delta i og skaffe deg ferdigheter i følgende kjernekompetanse:... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk

Bachelor

Grand Canyon University

Etter å ha tjent Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science i bedriftsøkonomi med vekt på Business Intelligence grad, vil du være forberedt på mange karrieremuligh ... [+]

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Tjen din bachelorgrad i bedriftsøkonomi med vekt på business intelligence Etter å ha tjent Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science i bedriftsøkonomi med vekt på Business Intelligence grad, vil du være forberedt på mange karrieremuligheter. I BS i Business Intelligence Program, tilbys av Colangelo College of Business, undersøker du de viktigste funksjonelle områdene ledelse, regnskap, økonomi og markedsføring. Du studerer også hvordan du kan utnytte webanalyser for å finne frem til effektiviteten på webområdet med et spesifikt fokus på hvordan du sporer, fanger, analyserer og dechifiserer nettstedstrafikk.

Degree Outcomes ... [-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Location address
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Social Media
Location address
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Social Media
Location address
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Social Media