Les den offisielle beskrivelsen

Greenville College ble grunnlagt i 1892 av Free Methodist Church med den hensikt å gi en særegen, Kristus-sentrert høyskole utdanning for menn og kvinner. Høgskolens første president, Wilson T. Hogue, brukte mottoet "utdanning for karakter" for å beskrive skolens formål. Dens oppgave 120 år senere - myndiggjøre elevene for livet av karakter og service - reflekterer dette formålet.

Vårt oppdrag:

Greenville College utdanner elevene for livet av karakter og service gjennom en trans Kristus-sentrert utdanning i liberal arts, vitenskap, og profesjonsstudier.

Vår visjon:

Greenville College tror at Gud skapte hver av våre studenter til å unikt forme verden! Derfor vi

Tilby en transformativ Kristus-sentrert pedagogisk erfaring som utdanner, beriker og holder ut Fokus på utvikling av hele personen, slik at hver elev trives åndelig, intellektuelt, følelsesmessig, relasjonelt og fysisk Inspirere våre studenter til å omfavne Guds Call Gi vårt arbeid som tilbedelse og velkommen tilstedeværelsen av den oppstandne Kristus til å fylle oss, utruste oss, og send oss

Kjerneverdier:

En Kristus-sentrert utdanning

Green høgskolens røtter i den kristne college bevegelse av det nittende århundre Amerika som var opptatt av å gi en utdanning sentrert i implikasjonene av liv, død og oppstandelse. Dette betyr at på bakgrunn av Guds verk i Kristus - gjennom handlinger av skapelse, forløsning og restaurering - rammer den pedagogiske prosessen både inn og ut av klasserommet. Det foreslår også at utdanning er aldri for sin egen skyld, men blir sett på som en del av den større bøying av skaperverket tilbake til Gud og Guds hensikter i og gjennom Jesus Kristus.

En fordomsfri og inkluderende fellesskap

Greenville College anerkjenner og ønsker velkommen hver person som en viktig del av den større gruppen - en gruppe som elsker, respekterer og støtter sine medlemmer. Mens samfunnet forfekter visse standarder for sine medlemmer, også verdsetter den enkeltes identitet og tilstreber åpenhet om hver sin bakgrunn og erfaringer. I dyrke et miljø som tar imot mangfold av meninger og tradisjon, fremmer Greenville College åpenhet og autentiske handlinger av gjestfrihet blant sine elever, lærere og ansatte.

Holistisk Undervisning

Greenville College har som mål å legge til rette for transformasjon av studentene gjennom undervisning. Ved å følge Skriftens formaning om å elske Herren av hele vårt hjerte, sinn, sjel og styrke, fakultetet ta dette mandatet inn i klasserommet når de underviser fra hjertet å innpode en Kristus-lignende karakter i sine studenter. De streber etter å formidle autoritative og moderne kunnskap i faget av sinnet så vel som inspirerer lidenskap i sine studenter for en valgt yrke.

Global Awareness

Greenville College utfordrer studenter og lærere til å demonstrere bevissthet, følsomhet og reaksjonsevne til forskjeller på tvers av kulturer, sosiale praksiser og religioner. Dette betyr også at vi intenst gjenkjenne forhaldet av Guds folk. I tillegg understreker Greenville College til sitt samfunn behovet for å nå ut til andre kulturer og nasjoner for å løse verdens problemer.

Kreative og kritiske tenkere

Bygge på fundamentet av liberal arts, Greenville College modeller og fremmer en kreativ og kritisk tilnærming til ideer og utfordringer. Gjennom en faglig strenge pensum, fakultet oppfordrer original og fantasifull tenkning mens verdsettelse disiplinert og begrunnet analyse.

Karakter og service

Greenville College utfordrer elevene til å kjenne seg selv, kjenne sin identitet gjennom selvoppdagelse, og utviklingen av de spesielle talenter de har fått av Gud. Vi streber etter å innpode studenter med ferdigheter av introspeksjon som tillater dem å stadig evaluere deres karakter og utvikle en dyp bevissthet om hvordan de kan se utenfor seg selv og møte andres behov. Studenter beste realisere sitt potensial gjennom livslang praksisen med å tjene andre.

Studenter Livet En av de mest minneverdige aspektene ved høgskolen erfaring skal bo på vår vakre 50-acre campus. Green campus ligger i hjertet av Greenville, Illinois, en vakker by på 7000 personer som befinner seg 45 miles / 72 kilometer utenfor St. Louis og er lett tilgjengelig fra I-70, I-55, I-64, og jeg-57 . Vår unike beliggenhet gir uvurderlige muligheter for oppsøkende, morsom, hands-on-læring og samfunnsengasjement.

Vår Residence Livet program er bygget på felles tro på Kristus, respekt, tillit, vennskap og samarbeid. Hvert komfortable residence hall er bemannet med et Residence Hall Team, som inkluderer en koordinator for Residence Education (CRE) og Student Resident Chaplains (RCS). Du vil være omgitt av kloke, medfølende folk som er her for å gi retning, veiledning og støtte. En rekke sosiale og pedagogiske programmer er planlagt innenfor hver hall, fra gulvfester og "Roomies Night Out" til bror-søster etasje aktiviteter og bibelstudier. Du kan delta i vårt mentorprogram, bli beriket av våre trosbaserte programmer, og undersøke dine langsiktige mål i karrieren vår plassering program.

Undergraduate, Graduate og Online programmer Greenville College gir en kvalitet liberal arts utdanning for over 1600 studenter. Vi tilbyr over 50 undergraduate majors samt voksne og høyere programmer tilgjengelig online eller på partnerskaps steder. Våre særpregede akademiske programmer, omsorg fakultetet, og ekte kristne samfunnet er trans livene til studenter fra hele verden.

Bli involvert! Vi tilbyr mer enn 50 studentorganisasjoner, inkludert service og sosiale klubber, musikkgrupper, student regjeringen, oppdrag klubber, ytelse grupper, og student publikasjoner. Greenville har også egen studentdrevne radiostasjon, WGRN 89,5 FM.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Greenville University

Datamaskinen og informasjonssystemene vil bidra til å forberede studentene til å fungere som informasjonspersonell i en verden som forvandles kontinuerlig av teknologi. D ... [+]

Datamaskinen og informasjonssystemene vil bidra til å forberede studentene til å fungere som informasjonspersonell i en verden som forvandles kontinuerlig av teknologi. Dette preparatet omfatter dyrking av analytiske og kritiske tenkning ferdigheter, samt evnen til å jobbe og kommunisere med andre på komplekse prosjekter. Studentene vil lære å integrere innsikt i Guds skapelse utledet fra datavitenskap og informasjonssystemer med sin kristne forståelse av verden og å presentere seg som moralske og ansvarlige kristne fagfolk og tjenerledere.

Datamaskinen og informasjonssystemene legger vekt på de teoretiske grunnene til informasjonssystemer som gjør at de som livslang elever kan holde tritt med raskt skiftende teknologi i løpet av sine karrierer. Studentene lærer også de tekniske ferdighetene som er nødvendige for å begynne som informasjonspersonell etter oppgradering. Studenter som klarer å fullføre datasystemet og informasjonssystemene, kan forvente en yrkesrettet stilling på oppnådd nivå eller opptak til høyere utdanning etter uteksaminering.... [-]

USA Greenville
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
Greenville University

Digital Media Major forbereder elevene til å bli innholdsskapere i en verden som hele tiden blir formet av teknologi. Forberedelse inkluderer dyrking av analytiske og kri ... [+]

Digital Media Major forbereder elevene til å bli innholdsskapere i en verden som stadig blir formet av teknologi. Denne forberedelsen inkluderer dyrking av analytiske og kritiske tenkning ferdigheter samt evnen til å jobbe og kommunisere med andre om komplekse tverrfaglige prosjekter integrering digital musikk, digital kunst, web-baserte teknologier og dataprogrammering ferdigheter.

Studentene lærer å integrere sin kristne verdensvisning som en forlengelse av den kreative prosessen som avslørt i digitalt innhold, og presenterer seg som moralske og ansvarlige kristne fagfolk. Digital media major legger vekt på en bred, teoretisk forståelse av leveringsverktøyene, som vil gi dem som livslang elever mulighet til å holde tritt med raskt skiftende teknologi i løpet av karrieren. Studentene lærer også de tekniske ferdighetene som er nødvendige for å begynne som innholdsskapere etter oppgradering. Studenter som klarer å fullføre den digitale media store kan forvente forventet yrkesstillinger på opplæringsnivå eller opptak til høyere utdanning etter oppgradering.... [-]

USA Greenville
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Greenville University

Engineering Dual Degree Partnership resulterer i 2 grader: en bachelor i kunst i fysikk eller kjemi fra GC og en bachelor i vitenskap i engineering fra en partnerskapssko ... [+]

Engineering 3-2 Dual Degree Program

Ifølge US Department of Labor statistikk, er prosjektering projisert å være en av de fem største arbeidsområdene for det neste tiåret. Hvis du har blitt utarbeidet av videregående opplæring i skriftlig, kommunikasjon, matematikk og vitenskap, bør du være klar til å flytte inn på college-nivå kurs. Du må studere mye, men noe som er verdt å gjøre krever litt innsats. Paybacken skjer i karrieretilfredshet. Ingeniør yrket ligger i de øvre 15% av de 250 arbeidstiltakene.

Dual Degree med University of Illinois i Urbana-Champaign

Ingeniørskolen ved UIUC rangerer nummer 6 totalt i USA, ifølge US News and World Report. Dual Degree (3-2) programmet resulterer i en Bachelor of Arts i fysikk, kjemi eller biologi fra Greenville College og en Bachelor of Science i Engineering fra UIUC.... [-]

USA Greenville
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
Greenville University

Fysikk som disiplin er sentral for alle naturvitenskapene. Dens applikasjoner er tydelige i alle teknologiske fremskritt i dagens samfunn. ... [+]

Fysikk som disiplin er sentral for alle naturvitenskapene. Dens applikasjoner er tydelige i alle teknologiske fremskritt i dagens samfunn.

Studentene vil finne vår fysikk stor utmerket forberedelse for høyere utdanning eller for sertifisering i undervisning på videregående og videregående nivå.

Fysikk er en naturfag som forsøker å forklare materie og energi på et svært grunnleggende nivå. Matematikk er det primære språket som brukes i feltet for å formidle konsepter som kvalitativt og kvantitativt beskriver naturlige fenomener, som ikke bare er ansvarlige for fysiske, men også kjemiske og biologiske prosesser.

Fysikk er strengt en eksperimentell vitenskap, noe som betyr at ideer kommer utelukkende fra eksperimentering og observasjon. Fysikk Majors på GC vil respektere grensen til fysikk, men også oppfordres til å gå utenfor og sette pris på og anerkjenne Guds håndverk.... [-]

USA Greenville
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Greenville University

The Music Business major er et tverrfaglig læreplan mellom musikk og virksomhet som fokuserer på å forberede studentene til å fungere som ledere, ledere og administratore ... [+]

The Music Business major er et tverrfaglig læreplan mellom musikk og virksomhet som fokuserer på å forberede studentene til å fungere som ledere, ledere og administratorer på alle områder av musikkbransjen. Programmet gir studentene konsentrert studie og profesjonell kompetanse innen kunstner og spillestyring, produksjon, publisering, distribusjon, detaljhandel, bestilling og touring.

Coursework fokuserer på juridiske aspekter av plateselskaper og musikkutgivelser, inkludert finansielle avtaler, produksjon og ledelseskontrakter, lisensiering, immaterielle rettigheter og næringsetikk. Studiet av grunnleggende musikkteori og deltagelse i ensembler lærer studenten hvordan man evaluerer kvalitativt kunstnerens musikk og danner vokabularet som er nødvendig for å kommunisere med fagfolk på dette feltet. Studentene utvikler kritiske og analytiske tenkning ferdigheter gjennom "hands-on" erfaringer og karriere-orienterte prosjekter som praktik og praksis i Blackroom Records. Studentene deltar i Music and Entertainment Industry Student Association (MEISA) , en bransjespesifisert organisasjon som gjør det mulig for studenter å samhandle med musikkspecialister gjennom fora, seminarer og paneler som arbeider med aktuelle musikkindustriproblemer.... [-]

USA Greenville
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Transfer Student

I will be bold

Together at GU

Men's Soccer

Men's Volleyball