Greenville University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Greenville College ble grunnlagt i 1892 av Free Methodist Church med den hensikt å gi en særegen, Kristus-sentrert høyskole utdanning for menn og kvinner. Høgskolens første president, Wilson T. Hogue, brukte mottoet "utdanning for karakter" for å beskrive skolens formål. Dens oppgave 120 år senere - myndiggjøre elevene for livet av karakter og service - reflekterer dette formålet.

Vårt oppdrag:

Greenville College utdanner elevene for livet av karakter og service gjennom en trans Kristus-sentrert utdanning i liberal arts, vitenskap, og profesjonsstudier.

Vår visjon:

Greenville College tror at Gud skapte hver av våre studenter til å unikt forme verden! Derfor vi

Tilby en transformativ Kristus-sentrert pedagogisk erfaring som utdanner, beriker og holder ut Fokus på utvikling av hele personen, slik at hver elev trives åndelig, intellektuelt, følelsesmessig, relasjonelt og fysisk Inspirere våre studenter til å omfavne Guds Call Gi vårt arbeid som tilbedelse og velkommen tilstedeværelsen av den oppstandne Kristus til å fylle oss, utruste oss, og send oss

Kjerneverdier:

En Kristus-sentrert utdanning

Green høgskolens røtter i den kristne college bevegelse av det nittende århundre Amerika som var opptatt av å gi en utdanning sentrert i implikasjonene av liv, død og oppstandelse. Dette betyr at på bakgrunn av Guds verk i Kristus - gjennom handlinger av skapelse, forløsning og restaurering - rammer den pedagogiske prosessen både inn og ut av klasserommet. Det foreslår også at utdanning er aldri for sin egen skyld, men blir sett på som en del av den større bøying av skaperverket tilbake til Gud og Guds hensikter i og gjennom Jesus Kristus.

En fordomsfri og inkluderende fellesskap

Greenville College anerkjenner og ønsker velkommen hver person som en viktig del av den større gruppen - en gruppe som elsker, respekterer og støtter sine medlemmer. Mens samfunnet forfekter visse standarder for sine medlemmer, også verdsetter den enkeltes identitet og tilstreber åpenhet om hver sin bakgrunn og erfaringer. I dyrke et miljø som tar imot mangfold av meninger og tradisjon, fremmer Greenville College åpenhet og autentiske handlinger av gjestfrihet blant sine elever, lærere og ansatte.

Holistisk Undervisning

Greenville College har som mål å legge til rette for transformasjon av studentene gjennom undervisning. Ved å følge Skriftens formaning om å elske Herren av hele vårt hjerte, sinn, sjel og styrke, fakultetet ta dette mandatet inn i klasserommet når de underviser fra hjertet å innpode en Kristus-lignende karakter i sine studenter. De streber etter å formidle autoritative og moderne kunnskap i faget av sinnet så vel som inspirerer lidenskap i sine studenter for en valgt yrke.

Global Awareness

Greenville College utfordrer studenter og lærere til å demonstrere bevissthet, følsomhet og reaksjonsevne til forskjeller på tvers av kulturer, sosiale praksiser og religioner. Dette betyr også at vi intenst gjenkjenne forhaldet av Guds folk. I tillegg understreker Greenville College til sitt samfunn behovet for å nå ut til andre kulturer og nasjoner for å løse verdens problemer.

Kreative og kritiske tenkere

Bygge på fundamentet av liberal arts, Greenville College modeller og fremmer en kreativ og kritisk tilnærming til ideer og utfordringer. Gjennom en faglig strenge pensum, fakultet oppfordrer original og fantasifull tenkning mens verdsettelse disiplinert og begrunnet analyse.

Karakter og service

Greenville College utfordrer elevene til å kjenne seg selv, kjenne sin identitet gjennom selvoppdagelse, og utviklingen av de spesielle talenter de har fått av Gud. Vi streber etter å innpode studenter med ferdigheter av introspeksjon som tillater dem å stadig evaluere deres karakter og utvikle en dyp bevissthet om hvordan de kan se utenfor seg selv og møte andres behov. Studenter beste realisere sitt potensial gjennom livslang praksisen med å tjene andre.

Studenter Livet En av de mest minneverdige aspektene ved høgskolen erfaring skal bo på vår vakre 50-acre campus. Green campus ligger i hjertet av Greenville, Illinois, en vakker by på 7000 personer som befinner seg 45 miles / 72 kilometer utenfor St. Louis og er lett tilgjengelig fra I-70, I-55, I-64, og jeg-57 . Vår unike beliggenhet gir uvurderlige muligheter for oppsøkende, morsom, hands-on-læring og samfunnsengasjement.

Vår Residence Livet program er bygget på felles tro på Kristus, respekt, tillit, vennskap og samarbeid. Hvert komfortable residence hall er bemannet med et Residence Hall Team, som inkluderer en koordinator for Residence Education (CRE) og Student Resident Chaplains (RCS). Du vil være omgitt av kloke, medfølende folk som er her for å gi retning, veiledning og støtte. En rekke sosiale og pedagogiske programmer er planlagt innenfor hver hall, fra gulvfester og "Roomies Night Out" til bror-søster etasje aktiviteter og bibelstudier. Du kan delta i vårt mentorprogram, bli beriket av våre trosbaserte programmer, og undersøke dine langsiktige mål i karrieren vår plassering program.

Undergraduate, Graduate og Online programmer Greenville College gir en kvalitet liberal arts utdanning for over 1600 studenter. Vi tilbyr over 50 undergraduate majors samt voksne og høyere programmer tilgjengelig online eller på partnerskaps steder. Våre særpregede akademiske programmer, omsorg fakultetet, og ekte kristne samfunnet er trans livene til studenter fra hele verden.

Bli involvert! Vi tilbyr mer enn 50 studentorganisasjoner, inkludert service og sosiale klubber, musikkgrupper, student regjeringen, oppdrag klubber, ytelse grupper, og student publikasjoner. Greenville har også egen studentdrevne radiostasjon, WGRN 89,5 FM.

Steder

Greenville

Greenville College

Address
315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Illinois, USA
Telefon
+1 618-664-2800

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss