Husson University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Hos Husson University handler det om deg. Du vil ikke gå tapt i en mengde. Du lærer fra professorer som bryr seg om deg. Du vil lære praktisk, tjene en grad og ferdigheter som vil forberede deg til en givende, vellykket karriere. Best av alt, betyr Hussons rykte for førsteklasses utdanning og overkommelig pris at du skal gjøre en smart investering. Husson University ... vårt oppdrag er din suksess.

Historie

Siden 1898 har Husson utdannet Maines ledere. Husson begynte å forberede studenter for handel, undervisning og telegrafi i 1953, da staten vedtok lovgivning som tillater Husson å gi Bachelor of Science grader. I løpet av sekstitallet kjøpte Husson en melkebedrift, rydde den opp og bygget en vakker campus. I 1981 etablerte høgskolen Husson College / Eastern Maine Medical Center Baccalaureate School of Nursing. I dag tilbyr Husson en rekke bachelorgrader og mange innovative avanserte utdanningsprogrammer, samt et mangfoldig utvalg av kjernevitenskap og humaniora kurs. Den 11. oktober 2008 ble Husson et universitet, men det fortsetter å opprettholde sin lille høyskolefaktor.

I dag holder Husson-kandidatene lederstillinger over hele landet og verden.

Syn

Husson er et universitet av valg for fremste profesjonelle programmer der elevene lykkes, erfaringslæring er forkjempet og global engasjement blir vektlagt.

Mission Statement

Husson University inspirerer og forbereder studentene til profesjonell karriere i dagens og fremvoksende fag innenfor rammen av en opplæring informert av vitenskap og humaniora.

Vi oppnår dette karriereforberedelsen ved å støtte og understreke

 • Fremragende undervisning.
 • Vitenskapelig bidrag til ens disiplin eller kompetanseområde.
 • En bachelor og utdannet læreplan som er utfordrende, relevant og fremmer kritisk tenkning ferdigheter, selvtillit og sterke kommunikasjonsevner.
 • Forpliktelse til etisk oppførsel og samfunnsansvar gjennom involvering i verden av fakultet og studenter, administratorer og ansatte, styremedlemmer, og involvert statsborgerskap som et universitet.
 • Livslang læring for å forberede studenter profesjonelt og personlig for utfordringene i en stadig skiftende verden.
 • Et mangfoldig kulturelt og globalt perspektiv oppnådd gjennom studentutvikling og erfaringslæringsmuligheter som styrker vår forpliktelse til et sterkt faglig samfunn.
 • Forsiktig ledelse og forvaltningen av universitetets ressurser.

Vedtatt av Husson University Board of Trustees 2. oktober 2011.

plassering

Husson University primære campus ligger i Bangor, Maine, en by på ca 30.000 mennesker, en kort kjøretur fra Maine kysten, skogene og fjellene. Omtrent 250 miles nord for Boston og 250 miles øst for Quebec City , har Bangor en av de laveste byråkratene i USA.

Husson har også utdanningssentre i Westbrook og Presque Isle .

Registrering

Vi registrerer ca. 2800 studenter på Bangor-campus, med rundt 700 flere på kandidatprogrammer. Våre studenter kommer fra hele Maine, landet og verden.

Klassestørrelse

Den gjennomsnittlige klassestørrelsen er 21 studenter.

Fakultet

Husson University sysselsetter 144 fakultetets medlemmer og en rekke adjungerende fakultet med kompetanse i yrket som de underviser.

sport

Et medlem av NCAA Divisjon III, Husson tilbyr over 18 varsitysporter og intramurals ved hjelp av toppmoderne fasiliteter, inkludert Swan Center

Husson støtter også en jubelteam og et danseteam.

Opptak

Admissions Office-ansatte gir veiledning i søknadsprosessen til søkere om opptak til Husson University . Admissions Officers gir materialer og applikasjoner for å hjelpe søkere lære mer om Husson og også invitere søkere til personlige intervjuer og campus turer.

Alumni

Kontoret for Alumni Affairs, som ligger i Cyr Alumni Center i Beardsley Meeting House, serverer behovene til Hussons 18.000 alumni. Sammen med Homecoming- aktiviteter sponser Alumni-kontoret arrangementer over hele landet og publiserer alumni-magasinet, The Ledger , for å holde Husson Alumni informert om aktiviteter på campus.

akkreditering

Husson University er akkreditert av:

 • New England Association of Schools and Colleges, Inc. (NEASC);
 • Den internasjonale forsamlingen for Collegiate Business Education (IACBE);
 • Husson / Eastern Maine Medical Center Baccalaureate Nursing og alle MSN-programmer ved Husson University er akkreditert av Kommisjonen på Collegiate Nursing Education , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791, og BSN programmet er godkjent av Maine State Board of Nursing .
 • Kommisjonen om akkreditering innen fysioterapiutdanning (CAPTE);
 • Akkrediteringsrådet for yrkesskoleutdanning (ACOTE);
 • Er godkjent av Maine State Board of Education ;
 • MS i Klinisk Mental Health Counseling Programmet er godkjent av Nasjonalstyret for sertifiserte rådgivere (NBCC);
 • Rådet for akkreditering av rådgivning og relaterte pedagogiske programmer (CACREP) har tildelt godkjennelse til Husson's Master of Science (MS) i klinisk psykisk helse rådgivning og Master of Science i skole rådgivning.
 • Pharmacy School har mottatt full akkreditering gjennom Accreditation Council for Pharmacy Education .

Steder

Husson-området

Husson University

Telefon
207.941.7000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss