Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM COLLEGE OF AERONAUTICS AND ENGINEERING

College of Aeronautics and Engineering (CAE) er en av de elleve høyskolene i Kent State University, med ca 1000 studenter og nær tosifret vekst de siste årene. Som en av sine raskest voksende høyskoler har universitetet satset sterkt på å utvide sine programmer. Kent State har bygget en ny 55.000 kvadratmeter bygning for høgskolen. Aeronautics and Technology Building (ATB) ligger på 1400 Lefton Esplanade.

85387_pexels-photo-668137.jpeg

Høgskolenes historie

Teknologiprogrammene i Kent startet allerede i 1913 da plass ble tildelt på campus for "manuell opplæring" som en integrert komponent for forberedelse av lærere ved Kent State Normal School. I 1995 ble den uavhengige teknologiskolen etablert som en integrert åtte campus akademisk enhet. Den uavhengige teknologiskolen besto av tre faglige enheter, nemlig: Avdeling for luftfart, Avdeling for anvendt virksomhet og teknologi, og Divisjonen for anvendt teknologi og teknologi. I 2006 oppnådde School of Technology College status og ble College of Technology. I 2011 ble alle teknologiprogrammer knyttet til regionale campuser skilt fra Kent Campus og ble en del av det nyopprettede regionale høyskolen. I juli 2012 ble navnet på College of Technology endret til College of Applied Engineering, Bærekraft og Teknologi for å reflektere det skiftende oppdraget i kollegiet mot utvikling av nye anvendte ingeniør- og bærekraftprogrammer. I juli 2017 ble navnet College of Aeronautics and Engineering valgt.

85374_pexels-photo-1438072.jpeg

Mission Statement

Å omfavne en unik synergi med luftfart, ingeniørvitenskap og teknologi, positivt forandre banen i det regionale, nasjonale og globale samfunnet ved å: Gi en dynamisk pedagogisk erfaring som fremmer opplæringslæring; Å dyrke nyskapende forskning som forvandler ideer til virkelighet; og produserer fremtidsrettet fagfolk dedikert til å overvinne grenser og forbedre liv.

Steder

Kent

Address
Aeronautics and Technology Building (ATB), 1400 Lefton Esplanade
44242 Kent, Ohio, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss