Les den offisielle beskrivelsen

Keuka College ble grunnlagt i 1890 og ligger ved bredden av Keuka Lake i New York statens Finger Lakes-regionen. Keuka College er en privat, lavere og høyere bolig høyskole som tilbyr bachelor- og masterstudier på campus og gjennom sine Accelerated Studies for voksne Program og internasjonale programmer i Kina og Vietnam.

Uavhengig av grad eller plassering, Keuka College akademikere skilte signifikant, praktisk erfaring som imponerer arbeidsgivere og forskerskoler.

Og det er fordi erfaringsbasert læring har lenge vært hjørnesteinen i Keuka College opplevelse. En rekke høyt respekterte, nasjonale kilder har rost Keuka College erfaring, herunder trykte medier (US News & World Report, The New York Times, Washington Monthly), pedagogiske stiftelser (Carnegie Foundation for Advancement of Teaching), og selv Det hvite hus (presidentens Higher Education Samfunnstjeneste Honor Roll).

I hjertet av Keuka College satsing på erfaringsbasert læring er feltperioden, en nødvendig internship program for våre hjem campus studentene. Hvert år de garner 140 timer med hands-on erfaring, å sette ut i praksis det de har lært i klasserommet. Studentene kan velge å forfølge internasjonale felt Perioder med høgskolens partner universiteter eller på egenhånd.

Keuka College tilbyr 34 bachelorutdanningene på sin hjemme campus, mange med spesialiserte konsentrasjoner; 27 mindreårige; og egenutviklede majors. Keuka College tilbyr også sju masterstudier og pre-profesjonelle programmer i odontologi, jus, medisin, veterinærmedisin, optometri, apotek, og fysioterapi.

Samfunnstjeneste har vært en del og pakke av Keuka College erfaring siden det ble grunnlagt, og i dag er alle de 40-pluss klubber på hjemme campus er pålagt å gjennomføre minst en samfunnstjeneste prosjekt hvert semester. Keuka College har 17 intercollegiate idrett og en rekke egenutført sport på sitt hjem campus.

Høgskolen gjennom sine Accelerated Studies for voksne Program (ASAP), tilbyr bachelorgraden ferdigstillelse programmer i organisatorisk ledelse, strafferettslige systemer, sosialt arbeid og sykepleie, samt mastergrad i ledelse, rettssystemet administrasjon og sykepleie på steder rundt New York state. The College strekker seg også utdanningsmuligheter via Internett gjennom sin Wertman Office of Distance Education.

Keuka College er også en viktig pedagogisk aktør i Stillehavskysten, med 2680 kinesiske studenter å forfølge keuka College grader på fire samarbeidende universiteter, en av de største påmeldingene av alle amerikanske college opererer i landet. En annen 505 vietnamesiske elevene gjør det samme ved to universiteter i Vietnam. Mer enn 110 internasjonale studenter studerer på hjemmesiden campus.

Våre verdier

• Integritet. På Keuka College, oppfører seg etisk og med integritet betyr å være ærlig, holde løfter, og respektere eiendommen og andres interesser. Vår personlige og faglige integritet guider handlingene til våre college samfunnet, støtter karakterutvikling, velvære og spiritualitet av våre studenter, og gjør oss til en mer sivilt samfunn. Keuka College utvikler integritet og etisk atferd i sine studenter gjennom pensum og ved konsekvent modellering av ærlig og åpenhjertig atferd ved fakultetet, ansatte, administrasjon og alumni.

• Academic Excellence. På Keuka College, er faglig dyktighet sentralt i høgskolens pedagogiske oppdrag, og høye forventninger er satt for studenter og lærere alike. Vi verds intellektuelle prestasjoner og stipend, ansette innovative og engasjerende undervisningspraksis for å utvikle hele mennesket, og understreke dyrking av kritisk tenkning ferdigheter og kjærligheten til læring. Faglig dyktighet er ikke bare en funksjon av de intellektuelle evner av høgskolens studenter, men snarere er svært avhengig av kvalitet og rigor av undervisningen / læringsprosessen.

• Student-sentrering. På Keuka College, vi gir en helhetlig læringsopplevelse fremme intellektuelle og personlig vekst for hver student. Studenter, lærere, ansatte og alumni er engasjert på en måte som knytter læringsprosessen til verden utenfor høgskolen. Gjennom faglige programmer, samarbeidende partnerskap og erfaringskunnskap erfaringer, Keuka Studenter utvide sine ferdigheter og perspektiver karriere, personlig ansvar, velvære, og samfunnsengasjement.

• Mangfold. På Keuka College, vi erkjenner, respekt og feire våre forskjeller. Vårt samfunn består av mange identiteter, som hver gir et verdsatt perspektiv. Vi fremmer et inkluderende miljø der vi bevisst jobber mot forståelse, respekt og verdsette mangfold. Ved å gjøre det, beveger vi oss utover toleranse for forståelse og gjensidig respekt.

• Global Perspective. På Keuka College, som har et globalt perspektiv betyr å være fordomsfri når du arbeider med mennesker i ulike geografiske opprinnelse og kulturarv - lære av dem, og de fra oss. For å forberede studentene for verden i det 21. århundre, vi gir dem muligheter til å lære og samhandle med andre kulturer, folkeslag og perspektiver. Eksponering Student oppstår på mange måter - i klasserommet gjennom våre nasjonale og internasjonale akademiske programmer og læreplaner, og utenfor klasserommet gjennom flere muligheter til å samhandle med mennesker fra ulike bakgrunner og erfaringer.

• Stewardship. På Keuka College, er vi forpliktet til å bevare og bygge vår arv for fremtidige generasjoner, og å fremme en følelse av ansvar og forpliktelse til høgskolen. Aktiv forvaltning er en etisk og institusjonelle ansvar som bærer forsiktig, forsvarlig utnyttelse og forvaltning av våre ressurser, inkludert våre ansatte, finansielle beholdninger, naturressurser, og anleggsmidler. The College og dens bestanddeler har en moralsk og økonomisk viktig å bruke våre mange og varierte ressurser på måter som er effektiv, effektiv og bærekraftig.

• Statsborgerskap. På Keuka College, tror vi statsborgerskap inkluderer aspekter av lederskap, service og samfunnsansvar. Alle medlemmer av Keuka College samfunnet streber etter å være gode ledere og eksemplariske borgere. Effektive ledere og borgere utvise fellestrekk av visdom, besluttsomhet, visjon, emosjonell intelligens, empati og sosialt ansvar. Vi aktivt modellere disse kvalitetene og mentor deres utvikling, og dermed demonstrere og oppmuntre eksemplarisk statsborgerskap - lokalt, nasjonalt og globalt.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Keuka College

De som velger dette studiet vil forberede, gjennom studier og praktisk erfaring for yrker innen biologi, biokjemi, kiropraktikk, økologi, utdanning, medisinsk teknologi, ... [+]

Beliggende på den friske vannet i Keuka Lake, omgitt av landlige omgivelser, og bare en kort avstand fra nærliggende Rochester, gir Keuka College et ideelt miljø for studenter hovedfag i biologi.

De som velger dette studiet vil forberede, gjennom studier og praktisk erfaring for yrker innen biologi, biokjemi, kiropraktikk, økologi, utdanning, medisinsk teknologi, medisin, mikrobiologi, farmakologi, fysioterapi, fysiologi, plantevitenskap, folkehelse, zoologi, eller forskning.

Hva lærer jeg som en Biology Student?

Som alle Keuka Studenter, er du pålagt å fullføre en 140-timers feltperioden. Fra sentrum Penn Yan til North Dakota, har elevene gjennomført feltstudier på steder over hele verden som gir dem den virkelige livserfaring som gir dem et forsprang inn på arbeidsmarkedet eller graduate school. Fra veterinær kontorer og skoler til sykehus og humane samfunn, blir elevene tilbudt flere alternativer gjennom feltperioden.... [-]

USA Keuka Park
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keuka College

Programmet gir deg muligheten til å fokusere på det fysiske eller biologiske vitenskapen om miljøet ved opplæring i grunnleggende matematikk, fysikk, kjemi, biologi og ge ... [+]

Omgitt av et vell av løvverk og satt på den friske vannet i Keuka Lake, gjør Keuka College en ideell setting for Environmental Science majors å observere og samhandle med miljøet rundt dem.

Hva skal jeg gjøre som en Environmental Science Student?

Programmet gir deg muligheten til å fokusere på det fysiske eller biologiske vitenskapen om miljøet ved opplæring i grunnleggende matematikk, fysikk, kjemi, biologi og geofag. Det finnes også mange muligheter for studenter til å utforske, drive forskning, eller bli involvert med grupper nærliggende samfunnet som Keuka Lake Association og Cornell Cooperative Extension, som tilbyr studenter en sjanse til å samhandle i utvalgte felt utenfor campus. På campus, Center for Aquatic Forskning gir deg muligheten til å gjennomføre en uavhengig undersøkelse av kvaliteten på de omkringliggende innsjøen vann.... [-]

USA Keuka Park
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keuka College

Kunst og design viktig Keuka College er rettet mot studenter med interesse for design, visuelt uttrykk, og digital kommunikasjon. Mens fremme kreativ utvikling og perso ... [+]

Kunst og design viktig Keuka College er rettet mot studenter med interesse for design, visuelt uttrykk, og digital kommunikasjon. Og, ifølge Wall Street Journal, kan en fin-arts grad være et bedre valg enn mange tror.

Mens fremme kreativ utvikling og personlig uttrykk, gir det store ferdigheter og erfaringer er avgjørende for å lykkes innen design og visuell kommunikasjon. Faktisk vil programmets forsterket fokus på digitale medier og grafisk design åpne opp cutting-edge muligheter for studenter som de overgang til arbeidslivet eller avanserte studier.

Å dra nytte av College historiske satsing på erfaringslæring og fakultetet medlemmer som bringer relevant, praktisk erfaring til klasserommet, gir Keuka College program i "praktiske, karriere-sentrert rådgivning og opplevelser" som en fersk nasjonal rapport om utdanning i kunst anbefaler. Disse inkluderer en første-års innføring i prinsipper og praksis for å bygge en profesjonell portefølje; en frittstående, øverste nivå seminar med fokus på "Art in the World", og en rekke konsentrasjoner innenfor de store som gir en rekke karriere stier.... [-]

USA Keuka Park
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keuka College

Keuka College ledelse programmet gir studentene en mulighet til å forberede seg til å anta nøkkelroller i et bredt spekter av forretningsprosjekter. ... [+]

Keuka College ledelse programmet gir studentene en mulighet til å forberede seg til å anta nøkkelroller i et bredt spekter av forretningsprosjekter.

Program Høydepunkter:

Tilgjengelig som en større eller mindre Gir studentene seks ulike konsentrasjoner som å velge mellom Garantert internship hvert studieår Sømløs overgang til en av våre forretnings graduate-programmer Tallrike 4 + 1 MBA partnerskap

Keuka College business management program gir en unik erfaring ved å blande en cutting-edge læreplan med en historisk satsing på samfunnstjeneste.

Keuka College nyutdannede besitter de kunnskaper, ferdigheter og erfaring til å blomstre i dagens globale forretningsmiljø sammen med et sterkt ønske om å gjøre en forskjell i andres liv.... [-]

USA Keuka Park
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keuka College

Studenter som velger markedsføring programmet vil få erfaring i en rekke områder som vil forberede dem for yrker innen PR, markedsføring forskning, detaljhandel markedsfø ... [+]

Tilgjengelig som en stor, liten, eller ledelse grad konsentrasjon Få reell markedsføring erfaring gjennom garanterte årlige praksisplasser og forretningsrelaterte fritidsaktiviteter

Studenter som velger markedsføring programmet vil få erfaring i en rekke områder som vil forberede dem for yrker innen PR, markedsføring forskning, detaljhandel markedsføring, profesjonelt salg eller generell markedsføringsledelse. I tillegg til klasser som utforsker flere markedsføringsrelaterte stier, er studentene pålagt å fullføre en 140-timers internship hvert år.

Disse Felt Perioder, en hjørnestein i Keuka College erfaring, gi praktisk erfaring som gir Keuka Studenter kanten når du går inn på arbeidsmarkedet eller går videre til å oppgradere skolen. Når elevene oppgraderer, vil de ha de reelle ferdigheter til å navigere utfordringene i å selge og mellommenneskelige relasjoner.... [-]

USA Keuka Park
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keuka College

Studenter hovedfag i organisasjonskommunikasjon vil være midt i kultur, historie og visuelle elementer av det engelske språket. Keuka College tilbyr også en mindreårig i ... [+]

Studenter hovedfag i organisasjonskommunikasjon vil være midt i kultur, historie og visuelle elementer av det engelske språket.

Tillegg av en fast bakgrunn i virksomheten gir studentene kanten de trenger når du taster inn et arbeidsmarked der kommunikasjon er nøkkelen.

Kurs i offentlige taler, media skriver, PR, menneskelige ressurser, og desktop publishing er bare et utvalg av allsidigheten som kommer med denne graden, forberede studentene på en rekke karriere alternativer i områder som PR, journalistikk, og sosial arbeid. I tillegg har elevene gått på å bli lobbyister, analytikere og audiovisuelt teknikere. Studentene er skolert i historien og bakgrunnen til litteratur og engelsk, mens gitt et grunnlag i markedsføring og ledelse. I tråd med Keuka høgskolens tett på læring oppdrag, er studenter får sjansen til å lede og design klasse presentasjoner i en unik, interaktiv opplevelse.... [-]

USA Keuka Park
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keuka College

Gjennom teori og en praktisk erfaring, psykologi programmet på Keuka College klargjør deg for en rekke karrieremuligheter som inkluderer familie service, psykiatri, psyko ... [+]

Gjennom teori og en praktisk erfaring, psykologi programmet på Keuka College klargjør deg for en rekke karrieremuligheter som inkluderer familie service, psykiatri, psykologi, barnevern, eller skolens rådgiver. Som student får du muligheten til å velge ditt eget studium ved å velge ett av fire konsentrasjoner i barne- og familiestudier, utviklingshemming, rettspsykologi, eller psykisk helse.

Du får også muligheten til å praktisere psykologi i en real-world innstilling som en førsteårsstudent, takket være en 140-timers Feltet Periode internship som må fullføres hvert skoleår. Du vil være i stand til å samhandle i et miljø som taler til ditt fagområde, herunder politiet avdelinger, helsefasiliteter, skoler og mer.... [-]

USA Keuka Park
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keuka College

Sosiologi Programmet legger vekt på både tradisjonelle liberal arts og karriere utdanning gjennom en generell sosiologi stor, en sosiologi større med en konsentrasjon i k ... [+]

Sosiologi Programmet legger vekt på både tradisjonelle liberal arts og karriere utdanning gjennom en generell sosiologi stor, en sosiologi større med en konsentrasjon i kriminologi, og en sosiologi mindre. Programmet gir deg en forståelse av sosiale relasjoner gjennom stabilitet og endring, samt konflikt og samarbeid mellom personer, grupper, organisasjoner og lokalsamfunn.

Den store er designet for å skape selvstendige tenkere med en klar forståelse av virkelige situasjoner og evne til å anvende kunnskap til å redusere og løse sosiale problemer. Feltet Periode plasseringer er en viktig del av sosiologi programmet. Karrieremuligheter er tilgjengelig i nesten alle yrke som innebærer å arbeide med mennesker, inkludert ungdomstjenester, sosial planlegging og politikkutforming, personalforvaltning, offentlige og industrielle relasjoner, prøvetid, politi, fellesskapstiltak og sosial forskning.... [-]

USA Keuka Park
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Keuka College

Programmet i statsvitenskap og historie utforsker arven fra den vestlige sivilisasjon som gjelder moderne regjeringen, samspillet mellom vestlige og ikke-vestlige verdier ... [+]

Programmet i statsvitenskap og historie utforsker arven fra den vestlige sivilisasjon som gjelder moderne regjeringen, samspillet mellom vestlige og ikke-vestlige verdier, og politikk i en raskt skiftende og gjensidig avhengig globale miljøet. En grad i statsvitenskap og historie vil forberede deg for masterstudier eller jus, samt sysselsetting i områder av samfunnsvitenskapelig spesialisering - for eksempel politisk og historisk forskning, PR, rente gruppe og politisk parti aktivitet - eller annen relatert arbeid muligheter.

Du får også analyseverktøy og omfattende kunnskap i fire sub-felt av de store: Europa og verden, amerikanske samfunnet og regjeringen, utenrikssaker og internasjonale relasjoner, og offentlig politikk og administrasjon I årevis, Keuka studenter, foreldre og venner av College har hatt på reise for Feltperioden til steder som Italia, Israel, Frankrike, Tyskland, Tsjekkia, Costa Rica og andre steder med fakultetet fra statsvitenskap og historie program. Å ha en Ph.D. historiker eller statsviter lede en gruppe læringsprosess åpner dørene til betydningen av kultur, arkitektur, politiske hendelser, og historien selv.... [-]

USA Keuka Park
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Keuka College - Learning Leadership: a lesson on the ropes course new

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Keith

Keuka College - The Art of Chemistry

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Dana

Keuka College - Emily's Field Period with the Rochester Knighthawks

Keuka College - Zip's Day