Les den offisielle beskrivelsen

Topprangerte Private Residential Liberal Arts Experience

Lawrence University er en topprangerende privat boligkunstkunstkollege og konserthus for musikk som er viet utelukkende til grunnutdanning. Ligger i det innbydende Midwestern-staten Wisconsin, med 15% av sine 1500 studenter fra mer enn 50 land utenfor USA, er Lawrence-samfunnet et av de mest internasjonalt mangfoldige i landet. Et stolt medlem av Colleges That Change Bor organisasjonen, Lawrence er viet til en engasjert læringsmetode som utvikler evner som er høyt verdsatt av utdannede skoler og arbeidsgivere.

Raske fakta

  1. Individualisert 9 til 1 Student til fakultet forhold til en svært individualisert læringserfaring.
  2. Engasjert 99% av Lawrence Studerende er fullt engasjert med sysselsetting, høyere utdanning eller formelle post-graduate erfaringer innen seks måneder etter oppgradering.
  3. Rimelig Lawrence er forpliktet til å bistå internasjonale studenter med å finansiere sin utdanning. Internasjonal studiestipendium og behovsbasert hjelp er tilgjengelig for alle studenter.
  4. Innbydende On-campus boliger er garantert i et trygt og inkluderende samfunn.

http://tour.lawrence.edu/

programmer

  • Bachelor of Arts med 44 studieområder
  • Bachelor of Music med 4 generelle hovedfag og to fokusområder
  • 5-årig Double Degree Bachelor of Arts og Bachelor of Music

Engasjert Læring på Lawrence

Engasjert læring innebærer utfordrende og meningsfylte personlige læringserfaringer med fakultet og jevnaldrende i klassestørrelser på gjennomsnittlig 15 studenter. Disse aktive ferdighetene med å utforske, debattere, forske og skape, vil forberede deg til å tilpasse seg og trives i en stadig skiftende verden.

I Lawrence kommer våre 1500 studenter fra verdens største byer og minste byer til å danne et sammenhengende boligområde i en innbydende og trygg by. Lawrence studenter er akademisk, sosialt, kulturelt og økonomisk mangfoldig. De er intelligente, vennlige og trives på samarbeid.

Utover hovedcampuset tilbyr Lawrence campusopplevelser på vår fredelige 441 hektar store Bjorklunden campus, en retrett bare 160 kilometer nordøst for Appleton, og vårt Londonsenter, ligger i hjertet av London UK, en av verdens mest spennende globale byer.

En innbydende campus i en innbydende by

Appleton, Wisconsin er en levende by på 74.000 som er en del av en lokal region bebodd av over 230.000. Den kulturelle og kommersielle hjertet av denne regionen, Appleton vises regelmessig på lister over amerikanske byer som er sikreste og har den høyeste livskvaliteten.

Appleton

Blandingen av det kosmopolitiske med naturen gjør Appleton til en ekte perle - og et sted som ofte overrasker våre besøkende fra steder som New York, Chicago, Los Angeles og Denver som forventet noe helt annet enn en by i det nordøstlige Wisconsin.

Om Appleton

Appleton er en del av et av de raskest voksende storbyområdene i Midtvesten, med en befolkning på 73 000 (i et t-baneområde på en kvart million). Områdets størrelse, kulturelle kompleksitet og bredde av bedrifter gir deg gode muligheter for internships, forskningsprosjekter, samfunnsengasjement og samfunnstjeneste.

Du kan komme deg derfra.

ATW (Appleton flyplass) ligger kun 6 miles fra campus. Den serverer Appleton ved å koble til store nav på store flyselskaper: United / Continental (gjennom Chicago O'Hare); og Delta (Detroit, Minneapolis og Atlanta).

Om det været

OK, vi innrømmer at det kan bli kaldt her (gjennomsnittlig januar høy / lav: 24 ° F / 7 ° F), og det snør (ca. 4 fot per vinter). Men vi vet også hvordan vi skal håndtere det (kle seg i lag). Vinterens utbetaling: Våren er spektakulær. Fall er ganske fantastisk også.

Gå ut (side)!

Running, fotturer, sykling, roing, sittende. Hvis du gjør noen av disse tingene, og det er en god sjanse for at du gjør minst en av dem, har du mange utendørs steder for å gjøre dem i hele området: fra High Cliff State Park ved Lake Winnebago 10 miles fra campus, til den nordoverstrømmende Fox River som løper langs Lawrence-kanten, til dusinvis av parker innenfor en to-mils radius på campus.

Og hvis du er en baseball fan, kan du fange Milwaukee Brewers 'Class A mindre liga lag, Wisconsin Timber Rattlers på Time Warner Field, bare 6 miles fra campus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago har Magnificent Mile. Appleton har College Avenue, med et svimlende utvalg av restauranter (fra femstjerners spisestue til sent på kvelden pizza), en haug med flotte kaffebarer og dusinvis av butikker. Alt er rett utenfor døren din på Lawrence. Og hvis du trenger enda mer shopping, trenger du bare hodet til Fox River Mall, bare 5 miles fra campus.

Vis ditt Lawrence ID-kort på disse bedriftene for å innløse tilbud og rabatter

Broadway på college

En halv kilometer fra campus, gir Fox Cities Performing Arts Center underholdningsverdenen til Appleton. Denne $ 45 millioner juvelen seter 2.100 (med "verste setet i huset" knapt 100 meter fra scenen). Appleton-ikke Milwaukee eller Madison-har vert for Wisconsin premiere av The Lion King og Wicked.

Den lille Apple er mer elektrisk enn Big Apple?

Den 20. august 1882 ble Appleton den første byen for å produsere elektrisitet kommersielt. (To uker senere ble New York City den andre byen for å gjøre det.)

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Lawrence University

Filmstudier betrakter videomateriale i alle formater og plattformer som viktige kunstformer og kulturartiver som kan analyseres grundig. Utforsk historien, analysen og to ... [+]

Handle om

Filmstudier betrakter videomateriale i alle formater og plattformer som viktige kunstformer og kulturartiver som kan analyseres grundig. Utforsk historien, analysen og tolkningen av video som en nøkkelform for moderne kultur.

Utvikle en bakgrunn i teorien og kritikken av å flytte bilder for å oppnå et dypere nivå av nytelse mens du undersøker de tekniske, stilistiske og retoriske enhetene som filmer bruker til å skape og formidle mening. Du får også muligheten til å lage og presentere din egen kunst i et toppmoderne filmstudio.

Du kan kanskje nyte filmstudier hvis du er interessert i:Representasjoner og utforskninger av identitet i film og andre visuelle medierSkrive dine egne skript eller filme dine egne YouTube-videoerStorytelling og kreativ skrivingFelleskunstDet globale språket av film fra tysk ekspresjonisme til femte generasjon kinesisk kino til amerikanske blockbusters og merAntropologi og visuell kulturReklame og markedsføringLawrentians samler noen ganger filmstudier med ...AnthropologyKunst historieEngelsk og kreativ skrivingspråkMusikkytelseStudio kunstTeaterLivet etter Lawrence... [-]
USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Lawrence University

Lawrence University fysikk avdeling tilbyr en av de fremste grunnfysiske programmer i landet, med bredde og dybde i fysikk programmer som ikke ofte sett på lavere nivå. ... [+]

Handle om

Lawrence University fysikk avdeling tilbyr en av de fremste grunnfysiske programmer i landet, med bredde og dybde i fysikk programmer som ikke ofte sett på lavere nivå.

Du vil lære fysikkens praksis gjennom et program som har et samspill mellom klasser og samkurslige aktiviteter, alt innenfor et samarbeidsmiljø som fokuserer på studenters suksess. Du vil nå suksess gjennom våre signaturprogrammer knyttet til fakultetkompetanseområder, kombinert med forskningstrening som begynner i læreplanen og når modning i forskningsstipendier og Senior Experience-prosjekter.

Du kan kanskje nyte dette hvis du er interessert i ...Forstå lovene som styrer universet: fra gigantiske stjerner til subatomære partiklerGjennomføring av vitenskapelig forskning og utforsking av den fysiske verdenFølg i fotsporene til de store forskerne i verden, som Marie Curie eller Albert EinsteinArbeid i innflytelsesrike næringer, som energi, luft og rom... [-]
USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Lawrence University

I globale studier undersøker vi et bredt spekter av kulturelle, politiske, religiøse, økonomiske og miljømessige spørsmål som oppstår når vi tenker på verden som en samme ... [+]

Handle om

Globale studier i globale studier vi undersøker et bredt spekter av kulturelle, politiske, religiøse, økonomiske og miljømessige spørsmål som oppstår når vi tenker på verden som en sammenkoblet helhet. Denne tverrfaglige majoren tillater deg å behandle spørsmål som ikke er begrenset til ett land eller en region, men å tenke på spørsmålene dine fra et globalt perspektiv i ett av fire spor: Nasjonalt og identitet, Globale byer, menneskelig sikkerhet og kunst og utveksling.

Global Studies Major har fire spor, for mer informasjon om hvert spor klikk på en boks under:

Nasjoner og identiteter spor.

Undersøk byggingen og funksjonen av nasjoner, samt nyere, transnasjonale identitetsformer. Fokus på historie og regjering, med kurs i litteratur, kultur og kunst.... [-]

USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Lawrence University

Lawrence University Conservatory serverer rundt 350 svært engasjert, entusiastiske og lidenskapelige studenter. Med tre grader, fire majors, to fokusområder, to mindreåri ... [+]

Handle om

B.Mus. grad kan du fokusere primært på musikk i et profesjonelt utdanningsprogram som er basert på prinsipper for liberal utdanning. Du kan ha stor prestasjon, musikkutdanning eller teori / komposisjon. Omtrent to tredjedeler av klassene dine vil være i musikk, inkludert leksjoner, klasser som musikkteori og historie og ensembler, mens ikke-musikkundervisning vil utgjøre den resterende tredjedel av studiene. Som et resultat vil du motta en godt avrundet opplæring sammen med musikalsk undervisning av høyeste kvalitet, og forberede deg godt på utfordringene og mulighetene i livet i det 21. århundre.

Lawrence University Conservatory serverer rundt 350 svært engasjert, entusiastiske og lidenskapelige studenter. Med tre grader, fire majors, to fokusområder, to mindreårige, tjuefem studioer og ni store ensembler er det en rekke måter å skape et musikalsk liv på Lawrence.... [-]

USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
Lawrence University

Psykologi pensum på Lawrence er velbalansert til å representere bredden av kjerneområdene i psykologi, inkludert klinisk, kognitiv, utviklingsmessig, helse, nevrovitenska ... [+]

Handle om

Psykologi er vitenskapen om sinn og atferd.

Psykologi pensum på Lawrence er velbalansert til å representere bredden av kjerneområdene i psykologi, inkludert klinisk, kognitiv, utviklingsmessig, helse, nevrovitenskap, personlighet og sosialpsykologi. Psykologisk avdeling gir også en grundig studie av spesifikke emner, for eksempel psykofarmakologi, musikk, språk, psykopatologi, ungdomsutvikling, fordommer og følelser.

Du kan nyte dette hvis du er interessert i

Hvordan hjernen fungererHvordan folk opprettholder sosiale relasjonerHvordan folk tenker, husker, løser problemer og oppretterHvordan sinnet former oppførsel, og hvordan oppførsel former hjernenHvordan psykiske lidelser utvikles og behandles bestDekryptere folks kjøpevanerIndividuell sosial atferd i en gruppeinnstillingHvordan medisin og kjemikalier påvirker oppførselForbedre liv individuelt (for eksempel å behandle psykopatologier) og kollektivt (for eksempel å ta opp store sosiale problemer)... [-]
USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Lawrence University

Økonomer bygger modeller og analyserer data for å forstå hvordan folk gjør valg og hvordan økonomier fungerer. ... [+]

Handle om

Økonomer bygger modeller og analyserer data for å forstå hvordan folk gjør valg og hvordan økonomier fungerer.

De mange delområdene i økonomien dekker et bredt spekter av emner, og beslutningstakere i regjeringer, samt i næringsliv og andre organisasjoner bruker verktøyene i økonomi til å informere sine beslutninger.

Du kan nyte dette hvis du er interessert iForstå hvordan sosiale forskere nærmer seg studiet av menneskelig atferdKarriere i næringsliv, finans, rådgivning, lov, folkehelse, offentlig tjeneste, utdanningUtvikle abstrakte modelleringsferdigheter for å strukturere tenkningUtvikle kvantitative resonnementskompetanse for å samle, strukturere og analysere dataUtforske hvordan markeder fungerer og hvorfor det betyr noeUtforske hvorfor enkelte land er rike, men de fleste er ikkeUtforske rollene for entreprenørskapLawrentians samler noen ganger økonomi medMatematikkRegjeringInnovasjonpsykologiMusikkytelseFremmedspråkInternasjonale studierMiljøstudierKinesiske studierRussiske studierGlobale studierLivet etter Lawrence... [-]
USA Appleton
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, USA