Lawrence University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Topprangerte Private Residential Liberal Arts Experience

Lawrence University er en topprangerende privat boligkunstkunstkollege og konserthus for musikk som er viet utelukkende til grunnutdanning. Ligger i det innbydende Midwestern-staten Wisconsin, med 15% av sine 1500 studenter fra mer enn 50 land utenfor USA, er Lawrence-samfunnet et av de mest internasjonalt mangfoldige i landet. Et stolt medlem av Colleges That Change Bor organisasjonen, Lawrence er viet til en engasjert læringsmetode som utvikler evner som er høyt verdsatt av utdannede skoler og arbeidsgivere.

Raske fakta

Individualisert 9 til 1 Student til fakultet forhold til en svært individualisert læringserfaring.

Engasjert 99% av Lawrence Studerende er fullt engasjert med sysselsetting, høyere utdanning eller formelle post-graduate erfaringer innen seks måneder etter oppgradering.

Rimelig Lawrence er forpliktet til å bistå internasjonale studenter med å finansiere sin utdanning. Internasjonal studiestipendium og behovsbasert hjelp er tilgjengelig for alle studenter.

Innbydende On-campus boliger er garantert i et trygt og inkluderende samfunn.

http://tour.lawrence.edu/

programmer

  • Bachelor of Arts med 44 studieområder
  • Bachelor of Music med 4 generelle hovedfag og to fokusområder
  • 5-årig Double Degree Bachelor of Arts og Bachelor of Music

Engasjert Læring på Lawrence

Engasjert læring innebærer utfordrende og meningsfylte personlige læringserfaringer med fakultet og jevnaldrende i klassestørrelser på gjennomsnittlig 15 studenter. Disse aktive ferdighetene med å utforske, debattere, forske og skape, vil forberede deg til å tilpasse seg og trives i en stadig skiftende verden.

I Lawrence kommer våre 1500 studenter fra verdens største byer og minste byer til å danne et sammenhengende boligområde i en innbydende og trygg by. Lawrence studenter er akademisk, sosialt, kulturelt og økonomisk mangfoldig. De er intelligente, vennlige og trives på samarbeid.

Utover hovedcampuset tilbyr Lawrence campusopplevelser på vår fredelige 441 hektar store Bjorklunden campus, en retrett bare 160 kilometer nordøst for Appleton, og vårt Londonsenter, ligger i hjertet av London UK, en av verdens mest spennende globale byer.

En innbydende campus i en innbydende by

Appleton, Wisconsin er en levende by på 74.000 som er en del av en lokal region bebodd av over 230.000. Den kulturelle og kommersielle hjertet av denne regionen, Appleton vises regelmessig på lister over amerikanske byer som er sikreste og har den høyeste livskvaliteten.

Appleton

Blandingen av det kosmopolitiske med naturen gjør Appleton til en ekte perle - og et sted som ofte overrasker våre besøkende fra steder som New York, Chicago, Los Angeles og Denver som forventet noe helt annet enn en by i det nordøstlige Wisconsin.

Om Appleton

Appleton er en del av et av de raskest voksende storbyområdene i Midtvesten, med en befolkning på 73 000 (i et t-baneområde på en kvart million). Områdets størrelse, kulturelle kompleksitet og bredde av bedrifter gir deg gode muligheter for internships, forskningsprosjekter, samfunnsengasjement og samfunnstjeneste.

Du kan komme deg derfra.

ATW (Appleton flyplass) ligger kun 6 miles fra campus. Den serverer Appleton ved å koble til store nav på store flyselskaper: United / Continental (gjennom Chicago O'Hare); og Delta (Detroit, Minneapolis og Atlanta).

Om det været

OK, vi innrømmer at det kan bli kaldt her (gjennomsnittlig januar høy / lav: 24 ° F / 7 ° F), og det snør (ca. 4 fot per vinter). Men vi vet også hvordan vi skal håndtere det (kle seg i lag). Vinterens utbetaling: Våren er spektakulær. Fall er ganske fantastisk også.

Gå ut (side)!

Running, fotturer, sykling, roing, sittende. Hvis du gjør noen av disse tingene, og det er en god sjanse for at du gjør minst en av dem, har du mange utendørs steder for å gjøre dem i hele området: fra High Cliff State Park ved Lake Winnebago 10 miles fra campus, til den nordoverstrømmende Fox River som løper langs Lawrence-kanten, til dusinvis av parker innenfor en to-mils radius på campus.

Og hvis du er en baseball fan, kan du fange Milwaukee Brewers 'Class A mindre liga lag, Wisconsin Timber Rattlers på Time Warner Field, bare 6 miles fra campus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago har Magnificent Mile. Appleton har College Avenue, med et svimlende utvalg av restauranter (fra femstjerners spisestue til sent på kvelden pizza), en haug med flotte kaffebarer og dusinvis av butikker. Alt er rett utenfor døren din på Lawrence. Og hvis du trenger enda mer shopping, trenger du bare hodet til Fox River Mall, bare 5 miles fra campus.

Vis ditt Lawrence ID-kort på disse bedriftene for å innløse tilbud og rabatter

Broadway på college

En halv kilometer fra campus, gir Fox Cities Performing Arts Center underholdningsverdenen til Appleton. Denne $ 45 millioner juvelen seter 2.100 (med "verste setet i huset" knapt 100 meter fra scenen). Appleton-ikke Milwaukee eller Madison-har vert for Wisconsin premiere av The Lion King og Wicked.

Den lille Apple er mer elektrisk enn Big Apple?

Den 20. august 1882 ble Appleton den første byen for å produsere elektrisitet kommersielt. (To uker senere ble New York City den andre byen for å gjøre det.)

Steder

Appleton

Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss