Lincoln Memorial University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om LMU

Vår nations elskede 16. president, Abraham Lincoln, var innfødt i nabo Kentucky. Men du vet kanskje ikke at han hadde tenkt "et flott universitet for folket i dette området" her i Cumberland Gap. Hundre og førti år senere, er Lincoln Memorial University arvingen til den visjonen, og vi er veldig stolte av å ha navnet hans og omfavne arven hans.

Ligger i det uberørte Appalachian Mountain Range, er LMUs hoved campus i Harrogate, Tennessee, både naturskjønne og historiske. Omtrent 55 miles nord for Knoxville, Tennessee, er vi helt klar til å tilby en liberal artsutdanning. Hovedcampuset er fullt av aktiviteter for boligstuderende og 11 utvidede steder i omkringliggende områder, og LMU gir opplæringsopplevelser som passer ditt liv. Med over 30 akademiske majors som spenner fra regnskap til dyreliv og fiskebiologi, er suksess innen rekkevidde.

Viktigst, LMU er et nært samfunn fylt med folk som bryr seg. Studentene kan forvente personlig oppmerksomhet med en gjennomsnittlig klassestørrelse på 13. Ved LMU bygger elevene relasjoner som varer, og de lærer leksjoner de skal bære for livet.

Heritage

Lincoln Memorial University vokste ut av kjærlighet og respekt for Abraham Lincoln og hedrer i dag hans navn, verdier og ånd. Som legenden går, foreslo Lincoln i 1863 General OO Howard, en Union Army-offiser, at når borgerkrigen endte, håpet han at General Howard ville gjøre noe for de lojale menneskene i dette området.

På slutten av 1800-tallet kjøpte oberst AA Arthur, et organiserende agent for et engelsk selskap, området der Lincoln Memorial University ligger. Hans firma bygde et hotell på 700 rom kalt "The Four Seasons", så vel som et sykehus, et vertshus, et sanatorium og andre mindre bygninger. Veier ble lagt og begrunnelse plantet med et bredt utvalg av busker og trær. I 1895 ble selskapet tvunget til å forlate prosjektet da en finansiell panikk feide England.

Reverend AA Myers, en congregationalistisk minister, kom til Cumberland Gap i 1888. Han lyktes i å åpne Harrow School, etablert for å gi grunnleggende utdanning til fjell ungdommer. På et besøk i området for å gi en rekke forelesninger på Harrow School, husket General OO Howard hans forpliktelse til å oppfylle Lincolns forespørsel, og han ble med Reverend Myers, MF Overton, CF Eager, AB Kesterson og M. Arthur i etableringen av Lincoln Memorial University . Den gruppen, sammen med Robert F. Patterson, en konføderert veteran, ble styret og kjøpte The Four Seasons-eiendommen. Til minne om Lincolns bursdag ble institusjonen befraktet av staten Tennessee den 12. februar 1897 som Lincoln Memorial University .

Siden den tiden har Lincoln Memorial University forsøkt å gi pedagogiske muligheter, utvikling av samfunnsledelse, og utvidelse av økonomiske og sosiale styrker i sin region. Mer enn 700 alumni har inngått medisinsk eller juridisk praksis i Appalachian samfunn. En annen 3000 har blitt profesjonelle pedagoger, som jobber i stillinger som spenner fra grunnskoleundervisning til universitetspresidenter. Tjuefem kandidater har publisert anerkjente bøker, dramaer og musikalske komposisjoner. Jesse Stuart er en slik forfatter; Hans forskjellige verk har blitt oversatt til syv språk.

Misjon og formål

Lincoln Memorial University er et omfattende verdibasert læringssamfunn dedikert til å gi gode pedagogiske opplevelser på lavere, utdannet og profesjonelt nivå. Universitetet forsøker å gi studentene grunnlag for et mer produktivt liv ved å opprettholde prinsippene i Abraham Lincolns liv: et engasjement for individuell frihet, ansvar og forbedring; respekt for statsborgerskap anerkjennelse av den indre verdien av høye moralske og etiske standarder; og en tro på en personlig Gud

Universitetet støtter primært forskning og service. Universitets læreplan og forpliktelse til kvalitetsinstruksjon på alle nivåer er basert på troen på at utdannede skal kunne kommunisere tydelig og effektivt i en tid med raskt og kontinuerlig utvidet kommunikasjonsteknologi, må ha en betydelig dybde i læring innen et kunnskapsområde, må sette pris på og forstå de ulike måtene som vi lærer oss selv og verden rundt oss på, og må kunne utøve informerte vurderinger

Universitetet mener at en av de viktigste hjørnesteinene til meningsfylt eksistens er tjeneste for menneskeheten. Ved å gjøre utdannings-, tjeneste- og forskningsmuligheter tilgjengelig for studenter, søker Lincoln Memorial University å forbedre livet for studentene det tjener. Mens du serverer studenter fra hele staten, nasjonen og mange andre land, beholder universitetet en forpliktelse til å berikke livene til mennesker og lokalsamfunn i Appalachian-regionen.

Steder

Harrogate

Lincoln Memorial University

Telefon
423.869.3611 | 800.325.0900

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss