Loyola Marymount University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

LMU ble grunnlagt i 1911 og er et topp rangert universitet forankret i jesuitt- og Marymount-tradisjonene. Vi er opptatt av å fremme et mangfoldig fagmiljø som er rik på muligheter for intellektuelt engasjement og erfaring fra den virkelige verden. Vi melder oss inn i et faglig ambisiøst, flerkulturelt og sosioøkonomisk mangfoldig studentorgan. Vi rekrutterer, beholder og støtter et mangfoldig fakultet som er forpliktet til dyktighet i undervisning, forskning, stipend og kreativitet. Våre tre campus er forankret i hjertet av Los Angeles, en global hovedstad for kunst og underholdning, innovasjon og teknologi, næringsliv og entreprenørskap.

Loyola Marymount University tilbyr strenge bachelor-, hoved- og profesjonelle programmer til akademisk ambisiøse studenter som er forpliktet til liv med mening og formål. Vi drar nytte av vår beliggenhet i Los Angeles, en dynamisk by som bringer fokusene i vår tid i skarp fokus og gir en ideell kontekst for studier, forskning, kreativt arbeid og aktivt engasjement. Med intensjon og filosofi inviterer vi menn og kvinner med mangfoldighet i talenter, interesser og kulturell bakgrunn for å berike vårt utdanningssamfunn og fremme vårt oppdrag:

  • Oppmuntring til læring
  • Utdannelsen til hele personen
  • Troens tjeneste og rettferdighetsfremmelse

Universitetet er institusjonelt forpliktet til romersk-katolisisme og henter sin grunnleggende inspirasjon fra den kombinerte arven fra jesuittene, Religious of the Sacred Heart of Mary og Sisters of St. Joseph of Orange. Denne katolske identiteten og den religiøse arven skiller LMU fra andre universiteter og gir berøringssteiner for å forstå det tredobbelte oppdraget vårt.

Steder

Los Angeles

Address
Loyola Marymount University Drive,1
90045 Los Angeles, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss