Maryville College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Maryville College

Maryville College har en ideell beliggenhet i Maryville, Tenn., Mellom Great Smoky Mountains National Park og Knoxville, statens tredje største by. Maryville College er kjent for å tilby sine studenter en strenge og svært personlig opplevelse, Maryville College er en nasjonalt rangert institusjon for høyere utdanning som vellykket blir med liberal kunst og profesjonelt forberedelse i samarbeid med andre. Maryville ble grunnlagt i 1819 og er den 12. eldste høyskolen i Sør og opprettholder en tilknytning til Presbyterian Church (USA). Totalt innmelding for høsten 2016 semester er 1.198.

Mission Statement

Maryville College forbereder studentene for liv av medborgerskap og lederskap som vi utfordrer hverandre til å søke etter sannhet, vokse i visdom, jobbe for rettferdighet og dedikere et liv av kreativitet og service til verdens folkeslag.

Identitetserklæring

Maryville College er en bachelor, liberal arts, bolig samfunn av tro og lærer rotfestet i Presbyterian / Reformed tradisjon serverer studenter i alle aldre og bakgrunn.

Angivelse av formål

Maryville College er en liberal arts, kirke-relatert høyskole. Den streber etter å være et befrielses- og vekstinstrument for voksne i alle aldre. Gjennom sin læreplan bekrefter kollegiet de fortsatte verdiene for et bredt spekter av studier i humaniora, vitenskap og kunst. For å unngå smal spesialisering, har kollegiet til hensikt å styrke karrieremuligheter og utvikle en sann følelse av yrke.

For å forberede studentene på en verden av usikkerhet og akselerereendring, forsøker høgskolen å stimulere målrettet henvendelse, for å oppmuntre til analytisk tenkning og effektivt uttrykk, for å fremme diskriminerende estetisk smak og lyddømmelse, for å gi mulighet til å utvikle personlige verdier og til å dyrke dypet bekymring for personer som fører til konstruktiv handling. Grunnlagt av ledere av presbyterian / reformert tradisjon, er Maryville College knyttet til Presbyterian Church USA i en frivillig pakt. I en atmosfære av frihet og følsomhet vitner Maryville College om Guds åpenbaring i Jesus Kristus som utfordrer alle mennesker til å søke sannhet, jobbe for rettferdighet, utvikle visdom og bli kjærlige personer. Fortsatt i denne vitale tro mener kollegiet at det må lytte oppmerksomt og ydmykt til alle menneskelige stemmer slik at det kan høre Guds kall uansett hvordan Gud kan snakke.

Maryville College er i utgangspunktet et fellesskap for læring. Dette samfunnet omfatter personer med en rekke interesser, bakgrunner, tro og nasjonaliteter. Fakultetet, som en gruppe lærere som er forpliktet til å bevare og fremme kunnskap, understreker effektiv undervisning og oppfordrer støttende forhold til studenter. Elevene utfordres til å vokse i faglig kompetanse, personlig og sosial modenhet, og åndelig kjennskap og engasjement. I en slik atmosfære av åpenhet og omsorg dannes varige vennskap. Gjennom omsorg for andre på campus og utover, deles ekte bekymring for verden, og arbeider for å oppfylle konsernets formål, styremedlemmer, administrasjon, ansatte, fakultet og studenter streber etter å bygge og styrke det menneskelige samfunn.

Erklæring om hensikt vedtatt i april 1980

Visjon for mangfold

The Maryville College Statement of Purpose etablerer en forpliktelse til mangfold:

" Maryville College er i utgangspunktet et fellesskap for læring. Dette samfunnet omfatter personer med en rekke interesser, bakgrunner, tro og nasjonaliteter. "

Kollegiet har en fremtredende historie om å bekrefte mangfold som er viktig for høyere utdanning. Den første kvinnen til å oppgradere fra college i Tennessee mottok en Maryville College grad. Høgskolen var blant de første som utdrev afroamerikanere og ledet sent på 1800-tallet for å opprettholde raseintegrasjon i høyere utdanning i staten. Høgskolen har andre langvarige forpliktelser til mangfold som inkluderer internasjonal utdanning, adressering til de døde samfunns bekymringer og utdannelse av studenter fra sørlige Appalachia. Men Maryville College anerkjenner også begynnelsen av det tjueførste århundre som et vindu med mulighet til å takle nye og fortsatte utfordringer av mangfold i lokale, nasjonale og globale innstillinger. Disse utfordringene inkluderer rase- og tverrkulturelle relasjoner, spørsmål om kjønn og menneskelig seksualitet, dialog og konflikt innenfor og over religiøse trosretninger og mangfold i fakultetet, ansatte og studenter i fakultetet.

Tilstedeværelsen av et mangfoldig utdanningssamfunn gir muligheter til å oppfylle en forpliktelse til demokratisk statsborgerskap. Eksponering for ideer, kulturer og verdier av andre gjør at alle medlemmer av læringssamfunnet kan vokse intellektuelt, åndelig og følelsesmessig. Mangfold øker læring fordi den gjenkjenner alle menneskers indre verdi. Det motiverer elevene til å oppdage prestasjoner og tradisjoner i nær og fjerne kulturer, for å fullt ut sette pris på sin egen arv, og å utvikle større selvbevissthet. Like viktig, forenkler mangfoldet kritisk forespørsel om historier, forutsetninger og atferd som tjener til å marginalisere noen medlemmer av våre lokale og globale samfunn. Dermed oppfordrer mangfoldet elevene til å utvikle den intellektuelle smidigheten og følsomheten for å revurdere langvarige antagelser om andre etter nøye å lytte til eller observere uttrykket for forskjellige virkeligheter. Selv om en slik undersøkelse kan avsløre motsetninger og påberope seg sterke følelser, kan dialogen som fremmes av mangfold, forlenge kritisk tenkning, medfølelse og ydmykhet.

Motivert av de pedagogiske fordelene ved mangfold, forsøker Maryville College å gi et trygt og sivil miljø som oppmuntrer til bevissthet om, nysgjerrighet og respekt for dem hvis innsikt og erfaringer kommer fra varierte tradisjoner. Kollegiet arbeider for å fremme tverrkulturelt samarbeid og å invitere nye stemmer for å utvide læringssamfunnet. Å erkjenne at kritisk engasjement med mangfold krever at personlig erfaring, fakultet, ansatte og studenter oppfordres til å utforske mangfoldet i læreplaner og samkursene som de lærer om og feire det rike utvalget av menneskelige gaver. Fellesskapsledere har tilknytning til ulike grupper for å nyte støtte, for å øke kunnskapen, å få nye perspektiver, og å åpne vinduer med muligheter gjennom sosial handling. Med design lover medlemskap i Maryville College samfunnet samspill med ulike mennesker, perspektiver og ideer.

Ikke-diskrimineringserklæring

Maryville College diskriminerer ikke på grunnlag av rase, farge, kjønn, etnisk eller nasjonal opprinnelse, religion, seksuell orientering, alder, funksjonshemming eller politisk tro når det gjelder utdanningsmuligheter og fordeler.

Steder

Maryville

Address
502 E. Lamar Alexander Pkwy
37804 Maryville, Tennessee, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss