Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Maryville College

Maryville College har en ideell beliggenhet i Maryville, Tenn., Mellom Great Smoky Mountains National Park og Knoxville, statens tredje største by. Maryville College er kjent for å tilby sine studenter en strenge og svært personlig opplevelse, Maryville College er en nasjonalt rangert institusjon for høyere utdanning som vellykket blir med liberal kunst og profesjonelt forberedelse i samarbeid med andre. Maryville ble grunnlagt i 1819 og er den 12. eldste høyskolen i Sør og opprettholder en tilknytning til Presbyterian Church (USA). Totalt innmelding for høsten 2016 semester er 1.198.

Mission Statement

Maryville College forbereder studentene for liv av medborgerskap og lederskap som vi utfordrer hverandre til å søke etter sannhet, vokse i visdom, jobbe for rettferdighet og dedikere et liv av kreativitet og service til verdens folkeslag.

Identitetserklæring

Maryville College er en bachelor, liberal arts, bolig samfunn av tro og lærer rotfestet i Presbyterian / Reformed tradisjon serverer studenter i alle aldre og bakgrunn.

Angivelse av formål

Maryville College er en liberal arts, kirke-relatert høyskole. Den streber etter å være et befrielses- og vekstinstrument for voksne i alle aldre. Gjennom sin læreplan bekrefter kollegiet de fortsatte verdiene for et bredt spekter av studier i humaniora, vitenskap og kunst. For å unngå smal spesialisering, har kollegiet til hensikt å styrke karrieremuligheter og utvikle en sann følelse av yrke.

For å forberede studentene på en verden av usikkerhet og akselerereendring, forsøker høgskolen å stimulere målrettet henvendelse, for å oppmuntre til analytisk tenkning og effektivt uttrykk, for å fremme diskriminerende estetisk smak og lyddømmelse, for å gi mulighet til å utvikle personlige verdier og til å dyrke dypet bekymring for personer som fører til konstruktiv handling. Grunnlagt av ledere av presbyterian / reformert tradisjon, er Maryville College knyttet til Presbyterian Church USA i en frivillig pakt. I en atmosfære av frihet og følsomhet vitner Maryville College om Guds åpenbaring i Jesus Kristus som utfordrer alle mennesker til å søke sannhet, jobbe for rettferdighet, utvikle visdom og bli kjærlige personer. Fortsatt i denne vitale tro mener kollegiet at det må lytte oppmerksomt og ydmykt til alle menneskelige stemmer slik at det kan høre Guds kall uansett hvordan Gud kan snakke.

Maryville College er i utgangspunktet et fellesskap for læring. Dette samfunnet omfatter personer med en rekke interesser, bakgrunner, tro og nasjonaliteter. Fakultetet, som en gruppe lærere som er forpliktet til å bevare og fremme kunnskap, understreker effektiv undervisning og oppfordrer støttende forhold til studenter. Elevene utfordres til å vokse i faglig kompetanse, personlig og sosial modenhet, og åndelig kjennskap og engasjement. I en slik atmosfære av åpenhet og omsorg dannes varige vennskap. Gjennom omsorg for andre på campus og utover, deles ekte bekymring for verden, og arbeider for å oppfylle konsernets formål, styremedlemmer, administrasjon, ansatte, fakultet og studenter streber etter å bygge og styrke det menneskelige samfunn.

Erklæring om hensikt vedtatt i april 1980

Visjon for mangfold

The Maryville College Statement of Purpose etablerer en forpliktelse til mangfold:

" Maryville College er i utgangspunktet et fellesskap for læring. Dette samfunnet omfatter personer med en rekke interesser, bakgrunner, tro og nasjonaliteter. "

Kollegiet har en fremtredende historie om å bekrefte mangfold som er viktig for høyere utdanning. Den første kvinnen til å oppgradere fra college i Tennessee mottok en Maryville College grad. Høgskolen var blant de første som utdrev afroamerikanere og ledet sent på 1800-tallet for å opprettholde raseintegrasjon i høyere utdanning i staten. Høgskolen har andre langvarige forpliktelser til mangfold som inkluderer internasjonal utdanning, adressering til de døde samfunns bekymringer og utdannelse av studenter fra sørlige Appalachia. Men Maryville College anerkjenner også begynnelsen av det tjueførste århundre som et vindu med mulighet til å takle nye og fortsatte utfordringer av mangfold i lokale, nasjonale og globale innstillinger. Disse utfordringene inkluderer rase- og tverrkulturelle relasjoner, spørsmål om kjønn og menneskelig seksualitet, dialog og konflikt innenfor og over religiøse trosretninger og mangfold i fakultetet, ansatte og studenter i fakultetet.

Tilstedeværelsen av et mangfoldig utdanningssamfunn gir muligheter til å oppfylle en forpliktelse til demokratisk statsborgerskap. Eksponering for ideer, kulturer og verdier av andre gjør at alle medlemmer av læringssamfunnet kan vokse intellektuelt, åndelig og følelsesmessig. Mangfold øker læring fordi den gjenkjenner alle menneskers indre verdi. Det motiverer elevene til å oppdage prestasjoner og tradisjoner i nær og fjerne kulturer, for å fullt ut sette pris på sin egen arv, og å utvikle større selvbevissthet. Like viktig, forenkler mangfoldet kritisk forespørsel om historier, forutsetninger og atferd som tjener til å marginalisere noen medlemmer av våre lokale og globale samfunn. Dermed oppfordrer mangfoldet elevene til å utvikle den intellektuelle smidigheten og følsomheten for å revurdere langvarige antagelser om andre etter nøye å lytte til eller observere uttrykket for forskjellige virkeligheter. Selv om en slik undersøkelse kan avsløre motsetninger og påberope seg sterke følelser, kan dialogen som fremmes av mangfold, forlenge kritisk tenkning, medfølelse og ydmykhet.

Motivert av de pedagogiske fordelene ved mangfold, forsøker Maryville College å gi et trygt og sivil miljø som oppmuntrer til bevissthet om, nysgjerrighet og respekt for dem hvis innsikt og erfaringer kommer fra varierte tradisjoner. Kollegiet arbeider for å fremme tverrkulturelt samarbeid og å invitere nye stemmer for å utvide læringssamfunnet. Å erkjenne at kritisk engasjement med mangfold krever at personlig erfaring, fakultet, ansatte og studenter oppfordres til å utforske mangfoldet i læreplaner og samkursene som de lærer om og feire det rike utvalget av menneskelige gaver. Fellesskapsledere har tilknytning til ulike grupper for å nyte støtte, for å øke kunnskapen, å få nye perspektiver, og å åpne vinduer med muligheter gjennom sosial handling. Med design lover medlemskap i Maryville College samfunnet samspill med ulike mennesker, perspektiver og ideer.

Ikke-diskrimineringserklæring

Maryville College diskriminerer ikke på grunnlag av rase, farge, kjønn, etnisk eller nasjonal opprinnelse, religion, seksuell orientering, alder, funksjonshemming eller politisk tro når det gjelder utdanningsmuligheter og fordeler.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Maryville College

Læreplanen i biologi gir studenten lydforberedelse i de store områdene biologisk vitenskap, samtidig som konsentrasjonen i spesialiserte områder av spesiell interesse til ... [+]

Biologi

Studieprogrammer:

BA i biologiBS i biologiBiologi for Lærer LisensurMindre i biologiUndersøkelse av nyutdannede fra naturvitenskapsavdelingen

83% har oppnådd en avansert grad eller forfølger en.

98% sa at MC forberedte dem "veldig bra" eller "godt" for høyere studier.

95% sa at de ville velge MC igjen for sin lavere grad.

Hvorfor studere biologi på MC?

Læreplanen i biologi gir studenten lydforberedelse i de store områdene biologisk vitenskap, samtidig som konsentrasjonen i spesialiserte områder av spesiell interesse tillates. Feltstudie i nærliggende fjell og innsjøer og muligheter for forskning gjennom Oak Ridge Associated Universities og National Laboratories som Argonne, Jefferson og Oak Ridge utfyller læreplanen.... [-]

USA Maryville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Maryville College

Computing driver innovasjon i vitenskapen, alt fra det menneskelige genomprosjektet til AIDS-vaksineforskning til miljøovervåkning og beskyttelse ... [+]

Datavitenskap

Studieprogrammer:

BA i datalogiMindre i datalogiMindre i AnalyticsHvorfor studere datalogi på MC?

Computing driver innovasjon i vitenskapen, alt fra det menneskelige genomprosjektet til AIDS-vaksineforskning til miljøovervåkning og beskyttelse. Det er en disiplin som berører nesten alt vi gjør. Datavitenskap utvikler grunnleggende ferdigheter for å sette opp en suksess uansett hvor ens karrierevei fører. På Maryville College lærer informatikkstuderende å bruke matematisk og beregningsmessig tenkning for å løse virkelige problemer ved å kombinere ferdigheter i programmering med forståelse av systemer. Mange ulike muligheter venter våre studenter - vi ønsker deg velkommen til å begynne din vei med oss!... [-]

USA Maryville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Maryville College

Er du klar til å reise verden? Klar til å oppleve livet i utenlandske kulturer? Klar til å takle utfordringene i moderne global virksomhet? All virksomheten i dag er glob ... [+]

Internasjonal Business

Studieprogrammer: BA i internasjonal virksomhet

Hvorfor studere internasjonal virksomhet på MC?

Er du klar til å reise verden? Klar til å oppleve livet i utenlandske kulturer? Klar til å takle utfordringene i moderne global virksomhet? All virksomheten i dag er global, eller i det minste berørt av globale hendelser, og så tenker globalt er det første skrittet i å lære å navigere dagens konkurransedyktige forretningsverden. Du vil bli nedsenket i en læreplan som krever at du tilbringer minst et heltidsopphold i utlandet i et av mer enn 100 land og studerer, og forhåpentligvis blir flytende til et fremmedspråk. Du vil også studere internasjonal politikk, økonomi, historie, religion og kultur, samt alle grunnleggende prinsipper for regnskap, økonomi, ledelse og strategi. Du vil danne nært forhold til fakultetet som har bodd og jobbet i utlandet, reist mye, og hvem kan berike din utdanning gjennom prosjektbasert læring, praktisk søknad og uvurderlige forbindelser. Vår International Business Major oppfyller markedets etterspørsel etter kandidater med et globalt tenkemåte som er kunnskapsrike, dyktige og erfarne.... [-]

USA Maryville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Maryville College

Maryville College Music Department ligger i det nye Clayton senter for kunst, og tilbyr en omfattende, NASM-akkreditert musikkplanlegging i den anerkjente Maryville Colle ... [+]

Musikk

Studieprogrammer:

BA i musikkBM i musikkteori-komposisjonBM i musikkutdanning, vokal vektBM i musikkutdanning, instrumentelt fokusBM i ytelse, stemme - mindre i musikkHvorfor studere musikk på MC?

Maryville College Music Department ligger i det nye Clayton senter for kunst, og tilbyr en omfattende, NASM-akkreditert musikkplanlegging i den anerkjente Maryville College liberal arts experience. National Association of Music Schools er en organisasjon av skoler, konservatorier, høyskoler og universiteter med ca 650 akkrediterte institusjonelle medlemmer. Det etablerer nasjonale standarder for bachelor- og utdannelsesgrader og andre legitimasjon for musikk og musikkrelaterte fagområder, og gir hjelp til institusjoner og enkeltpersoner engasjert i kunstnerisk, vitenskapelig, pedagogisk og annen musikkrelatert satsing. Studenter ved Maryville College vil motta ekspertinstruksjon i musikkteori, musikkhistorie og forestilling. Våre fem musikkstudenter, Bachelor of Arts in Music, Bachelor of Music in Music Education (Koral), Bachelor of Music in Music Education (Instrumental), Bachelor of Music in Vocal Performance, Bachelor of Music in Theory and Composition , Gi rikelig forberedelse og fleksibilitet for jakten på karriere som involverer musikk eller høyere utdanning.... [-]

USA Maryville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Maryville College

Major i psykologi gir et bredt grunnlag for forståelse av atferd og mentale prosesser. Med fokus på menneskelig atferd og kognisjon, får studentene i de store forståelse ... [+]

psykologi

Studieprogrammer:

BA i psykologiBA i psykologi rådgivning sporMindre i psykologiMindre i AnalyticsHvorfor studere psykologi ved MC?

Hvorfor gjør folk de tingene de gjør? Hvordan lærer og utvikler barna? Hvordan danner fordommer, og under hvilke omstendigheter er folk mer sannsynlig å hjelpe hverandre? Dette er bare et utvalg av spørsmål som psykologiens felt forsøker å svare på. Major i psykologi gir et bredt grunnlag for forståelse av atferd og mentale prosesser. Med fokus på menneskelig atferd og kognisjon, får studentene i de store forståelse for individuelle forskjeller, gruppegang og konsekvensene av miljømessige og sosiale faktorer. Vi gir studentene de nødvendige verktøyene for vitenskapelig studie av atferd og evnen til å konsentrere kursene i områder av spesiell interesse, samtidig som de får den nødvendige bredden i sosiale, kognitive, utviklingsmessige og kliniske områder.... [-]

USA Maryville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Maryville College

Statsvitenskapelig (PLS) major ved Maryville College forbereder deg for karriere i en rekke regjerings, diplomatiske, ikke-statlige, media og juridiske felt. ... [+]

StatsvitenskapHvorfor studere statsvitenskap ved MC?

Vil du ha glede av å jobbe for en amerikansk politisk kampanje? Ønsker du å lære mer om globale politiske problemer og utforske løsninger på noen av verdens største sosiale problemer gjennom deltakelse i den internasjonale Hult-prisen konkurransen? Ønsker du å ta amerikanske og internasjonale forrettslige kurs fra fakultetet som regelmessig reiser til utlandet og har jobbet som likestrømspolitiske analytikere, internasjonale valgobservatører og dokumentarfilmskapere?

Statsvitenskapelig (PLS) major ved Maryville College forbereder deg for karriere i en rekke regjerings, diplomatiske, ikke-statlige, media og juridiske felt. Arbeide med professorer med yrkeserfaring i Washington DC og over to dusin nasjoner rundt verkene, lærer PLS store studenter om politiske prosesser, institusjoner og teorier som styrer regjeringer over hele verden. De lærer også hvordan sosiale og økonomiske faktorer i de nasjonene påvirker det daglige arbeidet i regjeringen.... [-]

USA Maryville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Maryville College

Er du klar til å gjøre en forskjell i studentens liv? Maryville College 's hovedstudent i undervisning i engelsk som andre språk (TESL) forbereder deg til å jobbe med ... [+]

Engelsk som andre språk - Undervisning

Studieprogrammer: BA i undervisning i engelsk som andre språk (ESL) for lærerlisens

Hvorfor studere undervisning i engelsk som andre språk på MC?

Er du klar til å gjøre en forskjell i studentens liv? Maryville College hovedrolle i undervisning i engelsk som andre språk (TSEL) forbereder deg til å jobbe med prekindergarten gjennom tolvte klasse språkelever. Studier legger vekt på lingvistikk, andre språkoppkjøp, språkutviklingspsykologi og de pedagogiske ferdighetene som trengs for å få innvirkning på unge engelsklærere. Med et krav om mindre på et fremmedspråk, vil du bedre forstå prosessen med å lære et språk, som vil hjelpe deg å koble til studentene dine.... [-]

USA Maryville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Maryville College

I en alder av Big Data har flere data blitt opprettet de siste to årene enn i hele menneskehetens historie. Bedriftsanalytikere tolker og analyserer disse dataene med det ... [+]

Business Analytics

Studieprogrammer: BS i Business Analytics; Mindre i Analytics

Hvorfor studere Business Analytics på MC?

I en alder av Big Data har flere data blitt opprettet de siste to årene enn i hele menneskehetens historie. Bedriftsanalytikere tolker og analyserer disse dataene med det formål å forbedre virksomhetenes og organisasjonernes virksomhet. Disse fagpersonene er ansatt overalt fra Fortune 500-selskaper til sykehus, ideelle organisasjoner og offentlige organisasjoner. Suksessfulle forretningsanalytikere har en unik kombinasjon av domenekunnskap og et solid fundament i matematikk, statistikk og datavitenskap.

Major in Business Analytics presenterer en kreativ og solid balanse mellom matematiske teknikker og forretningsapplikasjoner og gir fleksibilitet for å imøtekomme en rekke studenters bakgrunn og interesser. Utdannet i Maryville College sterke liberale kunst pensum, kandidater av programmet er i stand til å møte de mange utfordringene i dagens data-drevet forretningsmiljø. Programmet tar sikte på å skape eksperter som forstår de komplekse problemene organisasjonene står overfor. samle, organisere og analysere data fra en rekke kilder; foreslå realistiske løsninger basert på solid matematisk resonnement; og formidle funn til en rekke målgrupper.... [-]

USA Maryville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Maryville College

The Exercise Science Major gir en utfordrende pedagogisk opplevelse for studenter som ønsker å forfølge helse / fitness karriere og videreutdanning på utdannet nivå. ... [+]

Øvelsesvitenskap

Studieprogrammer: BS i Øvelsesvitenskap

Hvorfor studere Øvelsesvitenskap ved MC?

Er du fascinert av menneskekroppen og hvordan den fungerer? Er du opptatt av å hjelpe folk og påvirke samfunnet? Liker du mosjon / fysisk aktivitet? En treningsstudent studerer de umiddelbare og langsiktige effektene av fysisk aktivitet på kroppen. The Exercise Science Major gir en utfordrende pedagogisk opplevelse for studenter som ønsker å forfølge helse / fitness karriere og videreutdanning på utdannet nivå.

Majoren gir praktisk erfaring i helse / fitness-bransjen knyttet til kjernevitenskapelig forberedelse i vitenskapen om trening og helse. Øvelsesvitenskap gir et solid grunnlag for å forberede deg på en rekke karriere, for eksempel fysioterapi, sportslig trening og treningsfysiologi. Det er mange spennende karrierer i øvelsesvitenskap. Legg merke til at mange involverer videre studier, men på mange områder er det oppnådde stillinger mens du forfølger videreutdanning.... [-]

USA Maryville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Maryville College

Minor i regnskap er utformet for å supplere en student forberedelse i et stort felt. Det gir ytterligere dybde i feltet og bakgrunn for videre studier. ... [+]

regnskapHvorfor studere regnskap ved MC?

Minor i regnskap er utformet for å supplere en student forberedelse i et stort felt. Det gir ytterligere dybde i feltet og bakgrunn for videre studier.

Minor i regnskap er ikke åpen for studenter med hovedfag i økonomi / regnskap.

For å være kvalifisert til å ta CPA eksamen, må en person ha oppnådd en grad fra et akkreditert høyskole eller universitet og fullføre totalt 150 semester timer med bestemte utpekte timer i regnskap og virksomhet.

Flere universiteter tilbyr Master of Accountancy programmer skreddersydd for liberal arts college akademikere; Opptaksstandarder for disse programmene krever ingen ekstra regnskapskurs utover det som tilbys gjennom regnskapsmessig minor på Maryville College . Studenter interessert i regnskap, som har fullført en Maryville College grad og regnskapsmessige mindre krav kan være kvalifisert for 15-måneders Master of Accountancy programmet tilgjengelig ved University of Tennessee, Knoxville ved gjennomføring av 3 ekstra regnskapsskoler på UT i sommer etter oppgradering .... [-]

USA Maryville
September 2019
Engelsk
Heltid studier
19 - 20 timer
Campus
Les mer på norsk