Les den offisielle beskrivelsen

Om Messias College

Messias College er en nasjonalt rangert privat kristen høyskole med en student kropp på 3.305 bachelor og studenter. Messiah ligger i Mechanicsburg, Pa., Bare 12 miles fra hovedstaden, Harrisburg. Kollegiet ble grunnlagt i 1909 av brødrene i Kristuskirken. I dag er høgskolens trosbase i stor grad evangelisk og inkluderer studenter og ansatte fra en rekke kirkesamfunn og kristne trostradisjoner.

Identitetserklæring

Messias College er en kristen høyskole av liberale og anvendt kunst og vitenskap. Høgskolen er forpliktet til en omfavnende evangelisk ånd forankret i den kristne kirkes anabaptistiske, Pietistiske og Wesleyanske tradisjoner.

Formålsparagraf

Vårt oppdrag er å utdanne menn og kvinner mot modenhet, karakter og kristen tro som forberedelse til liv, tjeneste og ledelse og forsoning i kirke og samfunn.

Motivert av et felles oppdrag

Åpningsforpliktelsen til vår misjonserklæring - å utvikle elevernes «modenhet, karakter og kristne tro» - reflekterer integrasjonen av fellesskapets felles tro i alle aspekter av Messias College-opplevelse. Denne helhetlige pedagogiske modellen var den dristige visjonen til grunnleggeren SR Smith for over 100 år siden, og er fortsatt en hjørnestein i vår identitet.

De andre kjernekomponentene i Messias oppdragstjeneste, lederskap og forsoning er også solid forankret i sammenheng med vår kristne tro. Vi tjener ikke bare fordi det er "riktig ting å gjøre"; Vi tjener fordi Gud kaller oss for å åpne våre hjerter for de fattige og trengende og å jobbe for rettferdighet hvor urettighet råder. Vi lærer å lede til å tro at Jesus er vårt ultimate eksempel på å føre med medfølelse, respekt og kjærlighet. Og på grunn av vår tro, er vi tvunget til å bygge broer av forståelse og fred for å demonstrere å forene Guds kjærlighet til andre.

Vår campus

Messiah College ligger i forstad, sør-sentrale Pennsylvania, og ligger på 471 naturskjønne hektar. Enten du tar en spasertur langs den pittoreske Yellow Breeches creek som går gjennom campus, lytter til et foredrag i en av våre toppmoderne akademiske bygninger, ser på et fotballkamp i vårt utendørssportkompleks, henger ut på en konsert i vår studentforening, eller bare nyte den vakre campusen, vil du være sikker på å føle deg hjemme.

Hvorfor vil du føle deg hjemme?

Fordi ved Messias er det mer enn en vakker campus. Det handler om gjestfrihet for hele personen. Besøkende for første gang? Kommer du tilbake til campus for seniorår? Bringer besteforeldrene dine til besteforeldres dag? Uansett hva årsaken, blir du alltid møtt av vennlige ansikter og virkelig nyttige mennesker som vil ha det beste for deg.

Skape en lidenskap for samfunnet

Vårt campus består av en mangfoldig gruppe studenter, ansatte og fakultet. Selv om vi alle kan komme fra forskjellige steder og bakgrunner, gjør vi det til en prioritet å oppmuntre meningsfylte forhold på tvers av våre campus-fellesskap.

Mens de syv akademiske bygningene, 12 residenshaller / leiligheter, bibliotek og mange andre bygninger dedikert til tilbedelse, læring og studentliv utgjør vår fysiske campus, er det mer enn 3000 studenter som gjør Messias campus trives med å oppfylle vennskap, lidenskap for Kristus og forpliktelse til faglig fortreffelighet.

I nærheten av alt

Selv om du ikke kan fortelle av våre naturskjønne omgivelser, er Messias campus bare en kort kjøreavstand fra nærliggende storbyområder. Downtown restauranter, gallerier museer og idrettssteder av hovedstaden Harrisburg er bare 15 minutter unna. Og de travle bysentrene i Philadelphia, Baltimore, Washington DC og New York City ligger alle innen en 2-3 timers kjøretur. Og når du har opplevd mulighetene våre nærliggende byer har å by på, vil vi gjerne ønske deg velkommen til aktiviteten på vår campus!

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Messiah College

Kick din kreative energi og fortellende talenter inn i høyt utstyr ved å forfølge en digital mediegrad ved Messias College, en av de beste private kristne høyskolene i US ... [+]

Digital Media på Messiah College

Kick din kreative energi og fortellende talenter inn i høyt utstyr ved å forfølge en digital mediegrad ved Messias College, en av de beste private kristne høyskolene i USA

Digital media er et fremvoksende felt, og multimediekommunikasjonsferdighetene du vil utvikle gjennom våre kjernekurs for denne store vil forberede deg på å møte den økende etterspørselen etter digitale mediespesialister på et bredt spekter av felt.

Digitale medier store karakteristika

Som en digital media som er viktig på Messiah College, vil du kunne:

Fokuser på et bestemt område av digitale medier som er av interesse for deg. Ta mange interessante valgfag eller flere digitale medier. Delta i et samarbeidsprosjekt med digital media i seniorår. Forbered deg på en karriere som en web-, grafikk-, lyd- eller spilldesigner; video editor; mobil applikasjon eller spillprogrammerer; eller gudstjenesten. Studer i en av de 40 studiene i utlandet som tilbys av Messias College. Skarpe dine ferdigheter i våre studioer dedikert til digital kunst, digital video og digital lyd, og jobber i det nye Calvin og Janet High Center for tilbedelse og utøvende kunst som har toppmoderne digitalt utstyr, samt to iMac-labs dedikert til teater og musikk teknologi. Øv dine ferdigheter i vår nye studio plass som inkluderer et grønt rom, foley studio og fullt utstyrt kontrollrom. Karrieremuligheter for digitale medier majors ... [-]
USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Fra klasserom til klaffbord, vil film- og mediekunst Bachelor of Arts (BA) -gradsprogrammet fordyre deg i både de tekniske og kreative aspektene av det voksende feltet fi ... [+]

Film- og mediekunst ved Messias College

Fra klasserom til klaffbord, vil film- og mediekunst Bachelor of Arts (BA) -gradsprogrammet fordyre deg i både de tekniske og kreative aspektene av det voksende feltet film- og mediekunst.

Messias velrenommerte film- og mediekunstprogram gir betydelige muligheter for praktik på alle nivåer av medieproduksjon, og forbereder deg til en karriere innen produksjon, screenwriting, instruksjon, redigering eller kinematografi.

Film- og mediekunne særegne karakteristika

Som en film- og mediekunne på Messiah College, vil du kunne:

Oppnå opplæring i digital produksjon og redigering, 16 mm filmproduksjon, kinematografi, grunnleggende regi, skjermskriving og avanserte filmteknikk som belysning og lyd. Utforsk dokumentarfremstilling, grunnleggende spesialeffekter og emner i nye og digitale medier. Våre kurs er kontinuerlig oppdatert for å reflektere nye fremskritt i filmindustrien. Lag dine egne filmer i løpet av din tid som student med potensial til å skjerme det på høgskolenes årlige humaniora symposium; på "Splice", den årlige juried studentfilmfestivalen; eller til og med sende til lokale og nasjonale festivaler for vurdering. Bruk vår nye 1,740 kvadratmeter media lab anlegget i Hostetter Chapel, hvilke funksjoner og endeløs gulv grønn skjerm (samt flere bærbare grønne skjermer); et kontrollrom et Foley lydstudio som inneholder en lydboks, Foley-pits (for å sette inn forskjellige materialer inni og lage lyder), en stor skjerm, mikrofoner og en datamaskinstasjon med proverktøy og lydblandingsutstyr; og nytt utstyr - inkludert HD-kameraer og filmkameraer som Blackmagic og Red Epic (samme kamera som brukes til å filme "The Hobbit"). Lær av fakultetets medlemmer som er profesjonelle i film- og mediekunstindustrien.... [-]
USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Ringer alle uavhengige tenkere som har interesse for det offentlige liv og en bekymring for sosial rettferdighet. ... [+]

Politikk og internasjonale relasjoner på Messias College

Ringer alle uavhengige tenkere som har interesse for det offentlige liv og en bekymring for sosial rettferdighet.

Som en politikk og internasjonale relasjoner som er viktige på Messiah College, en topprangerte Pennsylvania Christian College, vil du fordype deg blant studenter og fakultet som er energized av noen av de samme tingene som driver deg: politiske kampanjer, valg, diplomati, internasjonale saker , folkehelse, innvandring, miljø og raseforhold.

Politikk og internasjonale relasjoner major tilbyr et sterkt akademisk program som vil gjøre deg konkurransedyktig på jobb eller grad skolen markedet. Mens du kanskje vanligvis tenker på statsvitenskap som forberedelse til en karriere i det offentlige kontoret, ser vi det som disiplin som grundig forbereder deg til å komme inn på et bredt spekter av felt, inkludert regjeringen, næringslivet, utdanningen, kommunikasjonen, loven og mange andre.... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Bachelor of Arts (BA) grad i kommunikasjon på Messiah College hjelper deg med å videreutvikle din kunnskap i det generelle kommunikasjonsområdet med fleksibiliteten til å ... [+]

Kommunikasjon ved Messias College

Bachelor of Arts (BA) grad i kommunikasjon på Messiah College hjelper deg med å videreutvikle din kunnskap i det generelle kommunikasjonsområdet med fleksibiliteten til å ta kurs på kommunikasjonsområder som interesserer deg mest.

Lære å anvende teorier effektivt og etisk i et bredt spekter av kommunikasjonsspesialiteter, du vil uteksaminere med grunnlaget som trengs for å forfølge kommunikasjonsrelaterte jobber eller videreutdanning gjennom høyere studier. Du vil lære rollen som kommunikasjon i historien og utforske teori, retorikk og mellommenneskelig og tverrkulturell kommunikasjon, slik at du kan mestre ulike former for kommunikasjon - inkludert muntlig, skriftlig, visuell og virtuell. Du vil også få en forståelse av kommunikasjonsprosesser blant enkeltpersoner, så vel som innenfor varierende kulturer og samfunn.... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Messiah College

Hvis du tenker kreativt og kritisk på å løse komplekse problemer, oppmuntrer deg, og du nyter bare å jobbe med teknologi, kan Messias høyskole datamaskin- og informasjons ... [+]

Datamaskin og informasjonsvitenskap ved Messias College

Hvis du tenker kreativt og kritisk på å løse komplekse problemer, oppmuntrer deg, og du nyter bare å jobbe med teknologi, kan Messias høyskole datamaskin- og informasjonsvitenskapsorientering være riktig for deg.

Etterspørselen etter kvantitative, tekniske tenkere som har en data- og informasjonsvitenskapelig grad er sterk og vil fortsette å vokse. I Bachelor of Science i datalogi og informasjonsvitenskap, tar du klasser på områder som dataprogrammering, databaser, systemanalyser og designapplikasjoner for å utvikle de tekniske ferdighetene du trenger for å sikre en jobb i data- og informasjonsvitenskapsindustrien.... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Har du et ønske om å bruke matematiske ferdigheter til forretningsapplikasjoner? Som en aktuarmessig vitenskapelig leder ved Messias College, forbereder du deg på arbeid ... [+]

Aktuarisk vitenskap ved Messias College

Har du et ønske om å bruke matematiske ferdigheter til forretningsapplikasjoner? Som en aktuarmessig vitenskapelig leder ved Messias College, forbereder du deg på arbeid innen aktuarfag og forbinder tro og faglig kompetanse på unike og utfordrende måter.

Den aktuarvitenskapelige bachelorprogrammet ved Messiah College, en av de beste private kristne skolene i USA, forbereder matematisk talentfulle studenter som har interesse for forretningsapplikasjoner for arbeid innen aktuarmessikkfeltet. Finn måter å håndtere risiko med en kombinasjon av sterke analytiske ferdigheter, forretningskunnskap og forståelse av menneskelig atferd. Studenter skal demonstrere muligheten til å bestå to profesjonelle eksamener på områder som dekkes av kurs og motta de tre mulige VEE-studiepoengene (Verifikasjon ved pedagogisk erfaring) . Dette programmet utfordrer elevene til å tenke på hvordan deres arbeid kan tjene Kongeriket når de går inn i aktuarfeltet.... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Sett ditt sinn, hjerte og hender til å fungere som biologi som er viktig ved Messias College. Gjennom biologi grad programmet, vil du ikke bare studere skapelsen, men ogs ... [+]

Biologi ved Messias College

Sett ditt sinn, hjerte og hender til å fungere som biologi som er viktig ved Messias College. Gjennom biologi grad programmet, vil du ikke bare studere skapelsen, men også skaperen, integrere din kunnskap om biologi med din kristne tro.

Messias College Bachelor of Science (BS) i biologi gir deg et sterkt fundament av kjernebiologi kurs og muligheten til å fokusere i et bestemt område av interesse gjennom biomedisinske, cellulære, økologiske, generelle og organisatoriske biologi konsentrasjoner.

Biologi store karakteristika

Som en biologi major ved Messiah College, vil du kunne:

Få førstegangsopplevelse ved hjelp av et skanningelektronmikroskop, pattedyrsvevskulturanlegg og molekylærbiologi teknikker, inkludert polymerasekjedereaksjon (PCR), sammen med annet sofistikert utstyr for å analysere kulturer og manipulere molekyler. Tjen en undervisningssertifisering i biologi med minimal ekstra kurs. Ta kurs i den biomedisinske konsentrasjonen som vil forberede deg til medisinskolen. Deltak i reisekurs eller rettet forskning. Delta på offentlige arrangementer om vitenskap og tro. Utfør malaria / AIDS-forskning på Macha Mission Hospital i Zambia i samarbeid med Johns Hopkins. Karrieremuligheter for biologi majors ... [-]
USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Er du ute etter en karriere innen finansiell planlegging eller kapitalforvaltning, egenkapitalforskning, treasury, investeringsbank eller finansiell planlegging? Da kan ø ... [+]

Finans Major på Messias College

Er du ute etter en karriere innen finansiell planlegging eller kapitalforvaltning, egenkapitalforskning, treasury, investeringsbank eller finansiell planlegging? Da kan økonomi store være den perfekte passformen for deg!

Finans Bachelor of Science (BS) grad på Messiah College, en av de beste private kristne skoler i USA, fokuserer på praktisk anvendelse av økonomisk teori ved hjelp av særegne, state-of-the-art teknikker. Disse teknikkene vil unikt forberede og utstyre deg til å være en effektiv leder innen finans og å påvirke verden for Kristus. Sentrert rundt Ralph S. Larsen Finance Lab (kommer i august 2017!) Inneholder programmet mange muligheter for næringslivs- og investeringsledelse erfaring, inkludert deltakelse i Student Investment Club som aktivt kjøper og selger verdipapirer i styringen av en portefølje verdsatt til mer enn $ 275.000.... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Den internasjonale forretningsområdet er utformet for å forberede deg til å være en global forretningsprofessor. I dag blir organisasjoner av alle slag i stadig større g ... [+]

Internasjonal Business på Messiah College

Den internasjonale forretningsområdet er designet for å forberede deg til å være en global forretningsprofessor. I dag blir organisasjoner av alle slag stadig mer forbundet over hele verden. Internasjonal virksomhet er et begrep som brukes til å beskrive noen organisatorisk aktivitet (f.eks. Kjøp, salg, partnering, påvirkning, etc.) som foregår over internasjonale grenser. Med søknad over et bredt spekter av bransjer utvikler du en rekke spesialiserte ferdigheter som du kan bruke og ta med deg omtrent hvor som helst.

Internasjonal virksomhet store karakteristika

Messias College er en anerkjent leder innen høyere utdanning når det gjelder å utvikle et globalt tenkemåte blant universitetsstudenter. Vår International Business Major tilbyr en enestående mulighet for studenter å forberede seg til suksess på dette feltet. Som en internasjonal forretningsmessig vil du kunne:... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Ved Messias får du "gjøre" markedsføring gjennom vår fleksible læreplan ved å skrive ekte markedsføringsplaner, gi forskningstjenester til bedrifter, og til og med delta ... [+]

Markedsføring på Messias College

Ved Messias får du "gjøre" markedsføring gjennom vår fleksible læreplan ved å skrive ekte markedsføringsplaner, gi forskningstjenester til bedrifter, og til og med delta i salgskomponenten i markedsføring.

Som markedsføringsledende på Messiah College vil du utvikle evnen til å bruke dine kritiske tenkemessige ferdigheter og kreativitet for å utarbeide markedsføringskommunikasjonsplaner og utvikle reklamekampanjer og gi forskningstjenester til lokale ideelle organisasjoner. Campusorganisasjoner kan til og med be deg om å bruke dine utviklingsmessige ferdigheter til å samle informasjon og for å markedsføre deres aktiviteter. Du lærer å identifisere etiske problemer knyttet til markedsføring og å formulere personlige svar som reflekterer din forpliktelse til kristne prinsipper.... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Design et tilpasset studieprogram fra fire forskjellige konsentrasjoner i bedriftsadministrasjon-entreprenørskap, human resource management, ledelse og teknologi og drift ... [+]

Bedriftsadministrasjon ved Messias College

Design et tilpasset studieprogram fra fire forskjellige konsentrasjoner i bedriftsadministrasjon-entreprenørskap, human resource management, ledelse og teknologi og drift ledelse.

Som en bedriftsadministrasjon på Messiah College, vil du designe et tilpasset studieprogram som accentrerer hvor, hvorfor og hvordan du velger å tenke deg og troen til å bruke. Vi tilbyr mange forskjellige spor for å forberede deg på ulike yrkesroller og i alle slags interessante steder rundt om i verden.

Bedriftsadministrasjon viktige karakteristika

Som hovedadministrasjon i Messias College vil du kunne:

Studier i et program kåret til # 1 Beste Business Degree Program for 2017 av Christian Universities Online. Reise til Europa og Russland med International Business Institute. Bli med på Business Club, der studentene kan delta i en etikk kursstudie konkurranse. Delta i Messias egen Impact Venture Challenge - en forretningsplan konkurranse dedikert til å utforske innovative løsninger på kritiske konsekvensområder som møter samfunnet. Lær hvordan du investerer og tjener fortjeneste gjennom Investment Club, en praktisk laboratorieopplevelse som skaper en inntektsstrøm som gir finansiering til studentorganisasjoner. Delta i praksisplasser, som gjør arbeidsopplevelser til læringsmuligheter og skaper sammenhenger mellom klasseromsteori og den "virkelige verden". Velg en av flere spesielle interesser i finanssporet som finansanalyse, personlig finansiell planlegging, skatt, investeringer, finansiell kontroll og økonomisk økonomi. Studer Tjener lederskap, kjønn og kulturelle forskjeller, og lederskap lag i ledersporet. Karrieremuligheter for bedriftsøkonomi majors ... [-]
USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Forbered deg på å bli en sertifisert revisor skriv inn finans-, bedrifts-, person- eller skatteregnskapsområdet; eller forfølge revisjon - alt innenfor et kristent perspe ... [+]

Regnskap ved Messias College

Forbered deg på å bli en sertifisert revisor skriv inn finans-, bedrifts-, person- eller skatteregnskapsområdet; eller forfølge revisjon - alt innenfor et kristent perspektiv.

Som en Messiah College regnskapseksamen, vil du være i høy etterspørsel av offentlige regnskapsfirmaer og nasjonale selskaper, samt små bedrifter. Faktisk, som mer enn 70 prosent av våre kandidater, kan du selv finne deg selv å akseptere et jobbtilbud tidlig på ditt seniorår.

Hvorfor studere regnskap?

Som en regnskapsmessig hovedoppgave vil du utvikle kompetanse som er avgjørende for å opprettholde, revidere og inspisere de økonomiske regnskapene til enkeltpersoner og bedrifter. Du vil også lære ferdigheter som er nødvendige for å utarbeide økonomiske og skattemessige rapporter. Bare åpne din favoritt jobb søkebord og du vil finne en lang liste over jobbmuligheter for regnskapsførere. Landsomfattende, store selskaper og offentlige regnskapsfirmaer, så vel som små bedrifter og enkeltpersoner, reflekterer denne etterspørselen etter utdannede regnskapsførere.... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Messiah College

En grad i biokjemi fra Messias College forbereder deg for en rekke spennende karrierer som medisin, apotekfelt, allierte helsefelt, rettsmedisin, laboratoriearbeid, forsk ... [+]

Biokjemi ved Messias College

En grad i biokjemi fra Messias College forbereder deg for en rekke spennende karrierer som medisin, apotekfelt, allierte helsefelt, rettsmedisin, laboratoriearbeid, forskning og mer. Hvis du er interessert i en karriere på ett av disse områdene, så er Messias Colleges biokjemi hoved et godt egnet for din høyskoleopplevelse.

Som et program godkjent av American Chemical Society, tilbyr avdelingen en streng opplæring i alle underdisipliner innen kjemi og biokjemi, og gir deg den intellektuelle, eksperimentelle og kommunikasjonsevnen som er nødvendig for forberedelse som vitenskapelig profesjonell.

Biokjemi hovedkarakteristikker

Som en biokjemi som er stor ved Messias College, vil du kunne:... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Bli en teknisk kompetent, effektiv analytisk tenker som lager real-world ingeniørløsninger gjennom vår topprangerte, ABET-godkjente Bachelor of Science i Engineering degr ... [+]

Ingeniørfag på Messias College

Bli en teknisk kompetent, effektiv analytisk tenker som lager real-world ingeniørløsninger gjennom vår topprangerte, ABET-godkjente Bachelor of Science i Engineering degree (BSE) -program.

Messias er den eneste private kristne høyskolen i landet med et ABET-akkreditert bachelorprogram som tilbyr vår unike blanding av seks typer ingeniørfagskonsentrasjoner. Du kan velge å konsentrere deg innen biomedisinsk ingeniørfag, ingeniørfag, datateknikk, elektroteknikk, miljøteknikk eller maskinteknikk. Og i løpet av de siste fem årene har Messias College blitt rangert som et "Best Undergraduate Engineering Program" i USA, av US News og World Report. Ifølge 2017 rangeringer var Messias nr. 55 ut av 200 programmer nasjonalt.... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Messias toppmoderne undervisningslaboratorier og teknologi og utstyr for forskningskvalitet tiltrekker seg noen av landets lysteste unge menn og kvinner. ... [+]

Kjemi ved Messias College

Messias toppmoderne undervisningslaboratorier og teknologi og utstyr for forskningskvalitet tiltrekker seg noen av landets lysteste unge menn og kvinner.

Undersøk verden rundt deg mens du også lærer mer om deg selv og din Skaper. Kjemien ved Messias College, en av de beste private kristne høyskolene i USA, legger særlig vekt på integrering av kunnskap og metoder for vitenskap med hva kristen tro lærer oss om mennesker og deres rolle i universet. Kjemien er ofte kalt "sentralvitenskapen", og er avhengig av teori fra matematikk og fysikk, og informerer så ulike fagområder som økologi, landbruk, medisin, molekylærbiologi, genetikk, geologi og matvitenskap.... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Med en Bachelor of Arts (BA) eller Bachelor of Science (BS) grad i psykologi fra Messias College, en topp privat kristen høyskole i USA, vil du være godt forberedt på kar ... [+]

Psykologi ved Messias College

Med en Bachelor of Arts (BA) eller Bachelor of Science (BS) grad i psykologi fra Messias College, en topp privat kristen høyskole i USA, vil du være godt forberedt på karriere i psykologi eller å jobbe mot en mastergrad. Mens du tjener bachelorgrad i psykologi, kan du også velge en minor, forfølge en dobbel major, studere i utlandet eller fullføre flere praktikplasser.

Som en psykologi major, vil du velge fra en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science psykologi grad programmet. BA utarbeider deg for opplæringspsykologi og gradskole. Du kan også velge å legge til den kliniske konsentrasjonen til din BA-grad for å forberede deg til å bli rådgiver eller praktiserende rådgivingspsykologi. BS-graden kan være det riktige valget for deg hvis du er interessert i å jobbe i et område med psykologi som har sterkere vekt på vitenskap og matematikk.... [-]

USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Utvikle dine kreative ferdigheter når du forbereder deg på en spennende karriere som artist i vårt akkreditert program! ... [+]

Studio Art (BA eller BFA) på Messiah College

Utvikle dine kreative ferdigheter når du forbereder deg på en spennende karriere som artist i vårt akkreditert program!

Bachelor of Art (BA) er ment for studenter som ønsker å oppleve en bred liberal arts education med vekt på studiet av visuell kunst. Bachelor of Fine Art (BFA) er utformet for studenter som ønsker å maksimere studiet nedsenking, spesielt for de som vurderer å oppnå en høyere grad (MFA). Mens den beholder mye av BAs liberale kunstbredde, ligger fokus på studietrening og teori.

Studio kunst hovedkarakteristikker

Som Studio Art Major på Messiah College, vil du kunne:

Lær av noterte artister gjennom våre besøkende kunstnere og forelesere hvert semester. Studer med fakultet som praktiserer kunstnere og har hatt sitt arbeid i utstillinger og publikasjoner over hele landet og over hele verden, og med en kunsthistoriker som har jobbet i store museer og publisert omfattende. Vis dine kreative arbeider regionalt. Vis arbeidet ditt på vår årlige juried student kunstutstilling. Vær godt forberedt på utdannet skole (BFA program). Ha muligheten til å delta i en praksis. Delta i instituttets æresprogram og / eller uavhengig studie. muligheter for grundig forskning og studier. Bygg en solid kropp av kreativt arbeid som forberedelse til din toppeste kunstutstilling. Som senior har en dedikert studio plass i Frey Hall senior studioer. Ta vår årlige utflukt til en stor amerikansk by for å utforske museer og gallerier. Karrieremuligheter for studio art majors ... [-]
USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Messiah College

Hvis du spiller eller synger musikk for et publikum, er ditt karrieremål, så er en musikkprestasjon fra Messias Colleges berømte musikkprogram definitivt et skritt i rikt ... [+]

Musikkytelse på Messiah College

Er du klar til å bli en vellykket musikalsk utøver?

Hvis du spiller eller synger musikk for et publikum, er ditt karrieremål, så er en musikkprestasjon fra Messias Colleges berømte musikkprogram definitivt et skritt i riktig retning. Ved Messias skal du utvikle den tekniske ferdigheten til å utmerke seg i ditt foretrukne område med musikalsk ytelse, instrumental eller vokal-og skaffe seg praktiske, personlige og entreprenørmessige ferdigheter som er nødvendige for en vellykket musikkkarriere i det 21. århundre.

Musikkforestilling store karakteristika

Som en musikkprestasjon som er stor på Messias College, vil du kunne:

Komplett kurs som inkluderer økte timer for privat studie på et valgt instrument. Motta instrumentspesifikk undervisning i pedagogikk og litteratur. Utfør to fulle overføringer, bygge en sterk base av repertoaret og få viktig erfaring på stedet. Utfør i ulike College musikalske ensembler inkludert vind ensemble, konsert kor, symfoni orkester, jazz ensemble, symfonisk vind, opera workshop og kammer ensembler. Karrieremuligheter for musikkopptreden majors ... [-]
USA Mechanicsburg
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

A falcon's eye view of Messiah College

2017 Move-In Day at Messiah College